2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arabistanın neresi cnm ay orda çok güzel takılar var

hava çok kötüymüş yaa allah kolaylık versin

arabistanın neresi cnm ay orda çok güzel takılar var

hava çok kötüymüş yaa allah kolaylık versin

başkenti riyad dayız canım. evet takılar çok güzel ve özellikle riyada tam bir amerika kopyası. herşey okadar gelişmiş ki. ben bu kadar düşünmüyordum...

ama mekke medine de görülmeye değer. hatta görülmeli kesinlikle

ben yurtdışındayım arabistanda
buyrun gelin beklerim tabiki de... kapımız her zaman açık...

çok uzaksın be gülüm oraya gidene kadar 1000 tane limonlu kek yerim ben

hamileliğin bi haftası ama 8mi 9mu emin deilim yüzde yağlanma artarmış sivilce çıkarmış yani gayet normal bi durummuş o yüzden kızlar lütfen yüzünüzün ayarları ile oynayıp kimyasal bişey kullanmayın :13:

ayyy bende erkemiş gibi hissadiyorum kocamda ölee oğlum die sevioz ama kız çok daha zevkli aslında cicili bicili

uhdecım ınsalalhhh canımmmmm kıskanclıgı olmaz ama bence olur ya :)) ben bu yasta annem az fazla ılgı gosterse ablamı kıskanırımm bızde varken cocukta olmaması mumkun degıl gıbı :))
hımmm eğer varsa sizde kıskançlık olabilir seninkilerde de hayırlısı ikisininde nazını çekeceksin demektir...
kızlar benım dogum normalde 12 mart ıdı sezeryan olacagım ıcın doktorum 6 martta alacak bebgımızı :) 6 martta evlılık yıldonumumuzz
ohh ohhh maşallah ne güzel denk gelmiş eşinle sana güzel bir evlilik yıldönümü hediyesi olcak desene bebişinnn.....
maşallah hayırlı uğurlu olsun canım duymuşsun pıt pıtları darısı duymayanlara olsun inş....
ahhh ahhhh o derdimi hiç açma benimde canım yaaa ölüyorum çalışıyorum bende sen gibi gazman gibiyim valla bir o kadarda acı çekiyorum inş. kurtuluruz bu sıkıntılardan biran evvel...
canım ben denizlideyim. önceden kanamam geldi bebeğimi karnımda kaybettim o yüzden progestan kullanan varmı die merak ettim. inşallah sende ilaçsız atlatırsın biran evvel
canım ben kullanıyorum progestan ama benim tüp bebek oldugundan dr. transferden hemen sonra verdi halende kullanıyorum bayada kullanacaga benzerim ve bir kaç tanede iğnem var ayrıca kullandığım bebek için katlanıyoruz hepsine işte...
ben hep aynı şeyi söyleyip duruyorum ama kızlar bende hiç bulantı namına birşey yok şüphelenmeye başladım artık sizce bu normalmi hiç bişeyden tiksinmiyorum hayırdır inşallah :18:
merak etme canım bak ben 8. haftaya girdim çok şükür bulantım tiksinmem olmadı bazılarında olmuyomuş şanslıyız galiba maşallah diyeyimmm
Kizlar nabersiniz buz bişeyler atıştırdık yatıyoruz cokk sicakkk yaniyorumm
ohh ne güzel anneyle oğlan yatın siz bizlerde çalışalım iş güçç nerde yatmakkk evde olsamda bende yatsam ne güzel olurdu vallaaa bizim yerimizede yatın bariii

hapşırınca kasık batması bende de oluyor.. ilk doğumumda Allahım ne olur öksürmeyim hapşırmayım diye dua ediyordum sezeryan yerim acımasın diye.. şimdide hapşırınca kramp girince o günler geliyo aklıma.

canım ben denizlideyim. önceden kanamam geldi bebeğimi karnımda kaybettim o yüzden progestan kullanan varmı die merak ettim. inşallah sende ilaçsız atlatırsın biran evvel

benimde bundan 15 gün önce bi kanama oldu sonrasında 10 gün kahverengi lekelenme devam etti o arada progeston kullandım 15 gün falan şimdi kesildi bu hafta sonu kontrolum var inş. bebeişimin hareketleriniz izleyebiliriz

kaçmıyoz canım buralardayız sen nasılsın nasıl gidiyor ???
iyi şükür uhdecim, rahatım bulantı kusma yok Rabbime şükürler olsun. kızımda bu zamanlar hep bulantım oluyordu, koku hassasiyetim vardı. bunda maşallah bişey yok henüz
kızlar dün gece resmen isyan ettim 4 kere lavaboya kalkmışımdır yaa sizdede oluomu...
:))) olmazmıııı:))) hem çok su içtiğimizden hemde bebeğimiz şu dönem rahimin üzerine baskı yaptığından çok çabuk sıkışıyoruz:))

Semracim ne güzel ya bulantın yok benimde olmasın ta yetti valla

Kizlar bazı doktorlar kesenin seklinden cinsiyetini bilebiliyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…