- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #1.901
dışarısı tabiki de epey sıcak ama türkiye gibi rutubet yok. yani güneşin altına yatmadığıın müddetçe bir sorun yok. zaten evin her odasında klima var. sadece wc ve banyda yok.
bizde 3 ay oldu geleli buraya. alıştım ama çok şükür. dışarısı gündz 48, gece 42 derece...eşimden dolayı buardayım bakalım daha burada gibiyiz
ilk 3 ay ki0myasal kullanmasan iyi olur cnm ama doğal maske ise bilemem
benim de haya2tımda hiç sivilcwe olmadı ama bu gebelikte çenem "azdı resmen
arabistanın neresi cnm ay orda çok güzel takılar var
hava çok kötüymüş yaa allah kolaylık versin
ben yurtdışındayım arabistanda
buyrun gelin beklerim tabiki de... kapımız her zaman açık...
anladım canım gecmiş olsun sana ama kist olsa dr görürdü heralde bende bide ağrı gibi değil sadece sağ tarafıma ve yüz üstü yatınca batıyor rahatsız oluyorum ayyhhh birde sivilce olayı burnumun ucunda cıktı bugünde ergennleşiyorum sanki :))
alemsın valal sabah sabah guldurdun benı :)))) oyle tatlımmmm cok buyuk bı hedıye yucerabbıme sukurler olsun
hayırlısı olsun canım
kızlar ya benım oglum ve esım ıkıncıyıde erkek cok ıstıyolarr benım ıcımede erkek doguyooo hep oglum dıyorum ıcımden agzımdan bırden cıkıyooo sızdede oluyomu oyle hıcc
hımmm eğer varsa sizde kıskançlık olabilir seninkilerde de hayırlısı ikisininde nazını çekeceksin demektir...uhdecım ınsalalhhh canımmmmm kıskanclıgı olmaz ama bence olur ya :)) ben bu yasta annem az fazla ılgı gosterse ablamı kıskanırımm bızde varken cocukta olmaması mumkun degıl gıbı :))
ohh ohhh maşallah ne güzel denk gelmiş eşinle sana güzel bir evlilik yıldönümü hediyesi olcak desene bebişinnn.....kızlar benım dogum normalde 12 mart ıdı sezeryan olacagım ıcın doktorum 6 martta alacak bebgımızı :) 6 martta evlılık yıldonumumuzz
maşallah hayırlı uğurlu olsun canım duymuşsun pıt pıtları darısı duymayanlara olsun inş....Doktor direk ultrasonla muayene etti hiç alttan bakmaadı. 5. hafta yazmışım ama 5+5 di keseyi ve kalp atışını gördüğümüzde. Kalp atışı için genelde 7. haftada görülebilir ama sneinki atmaya başlamış dedi bana gösterdi muhteşem bişey çok duygulanıyorsun. Evet benim ki sanırım biraz erken sanırım...
ahhh ahhhh o derdimi hiç açma benimde canım yaaa ölüyorum çalışıyorum bende sen gibi gazman gibiyim valla bir o kadarda acı çekiyorum inş. kurtuluruz bu sıkıntılardan biran evvel...O gaz sorunu bende de cok var çalışıyorum bide çok zorlanıyorum, karnım davul gibi özellikte akşamları çok şişiyorum. Bu dönemde tuzu azaltmamız gerekiyromuş kızlar, sıcak ve hamilelik vucutta tuza bağlı ödem yapabiliyormuş. Benim parmaklar biraz şişti, tuzu azalltım şuanda daha iyiyim.
Kızlar söylemesi ayıp sizde de kabızlık sorunu var mı, çözümü bulan var mı? Ben çok uğraşıyorum da:26:
canım ben kullanıyorum progestan ama benim tüp bebek oldugundan dr. transferden hemen sonra verdi halende kullanıyorum bayada kullanacaga benzerim ve bir kaç tanede iğnem var ayrıca kullandığım bebek için katlanıyoruz hepsine işte...canım ben denizlideyim. önceden kanamam geldi bebeğimi karnımda kaybettim o yüzden progestan kullanan varmı die merak ettim. inşallah sende ilaçsız atlatırsın biran evvel
merak etme canım bak ben 8. haftaya girdim çok şükür bulantım tiksinmem olmadı bazılarında olmuyomuş şanslıyız galiba maşallah diyeyimmmben hep aynı şeyi söyleyip duruyorum ama kızlar bende hiç bulantı namına birşey yok şüphelenmeye başladım artık sizce bu normalmi hiç bişeyden tiksinmiyorum hayırdır inşallah :18:
ohh ne güzel anneyle oğlan yatın siz bizlerde çalışalım iş güçç nerde yatmakkk evde olsamda bende yatsam ne güzel olurdu vallaaa bizim yerimizede yatın bariiiKizlar nabersiniz buz bişeyler atıştırdık yatıyoruz cokk sicakkk yaniyorumm
selam arkadaşlar.
bende yaz alerjisi var sabahları burun akıntısı ve hapşırık olur. bunun için çok dikkat ediyorum. uzanırken hapşırdım anlık bir sancı oldu karnımda bebeğe bişey olmaz değilmi. sizlerdede böyle anlık sancı oluyormu karın kasıklarınızda.
ben yokken kaynatıyosunuz ben gelince herkes kaçıyo
ewet canım yaa bide sabırsız oldugumu biliyor yani insan korkuo bide kalp atışlarınıda duyunca içim dahada rahatlayacak sanki
canım ben denizlideyim. önceden kanamam geldi bebeğimi karnımda kaybettim o yüzden progestan kullanan varmı die merak ettim. inşallah sende ilaçsız atlatırsın biran evvel
benimde bundan 15 gün önce bi kanama oldu sonrasında 10 gün kahverengi lekelenme devam etti o arada progeston kullandım 15 gün falan şimdi kesildi bu hafta sonu kontrolum var inş. bebeişimin hareketleriniz izleyebiliriz
kızlar dün gece resmen isyan ettim 4 kere lavaboya kalkmışımdır yaa sizdede oluomu...
iyi şükür uhdecim, rahatım bulantı kusma yok Rabbime şükürler olsun.kaçmıyoz canım buralardayız sen nasılsın nasıl gidiyor ???
:))) olmazmıııı:))) hem çok su içtiğimizden hemde bebeğimiz şu dönem rahimin üzerine baskı yaptığından çok çabuk sıkışıyoruz:))kızlar dün gece resmen isyan ettim 4 kere lavaboya kalkmışımdır yaa sizdede oluomu...
Semracim ne güzel ya bulantın yok benimde olmasın ta yetti valla
Kizlar bazı doktorlar kesenin seklinden cinsiyetini bilebiliyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?