- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #19.121
senin ve bebeğinin sağlığından daha önemli hiçbirşey olamaz hiççççççççç takma kafana ohhh sere serpe yat iş yerlerinde klastir böle şeyler onlar kendilerini düşündükleri için senin durumunu hiçe sayarlar salla gitsin cnm...
6.20 gece detaylı ultrasona gırıcem cok heyecanlıyım hersey yolundadır umarım benım ıcın dua edın kızlarrr nolurr
aşımı oldum geldim kızlar malum kolumu oynatamıyorum bilem(
bide bgn çok kötü gecti sabahtan beri kusmaktan gözümü açamaz oldum,ilaçla duruyorum şu an
23.haftamızda olmamıza ragmen ne yazıkki hala bulantılarım kusmalarım gecmedi(
bu arada göbüşkolara bayıldım benimde çıktı baya ama sabahları otobüste hala yer vermiyolarkaban giyince belli olmuyo saklanıyo göbüşüm
herkese slmmmmmm
ben bugun cok hayırlı haberlerle geldım...
gunlerdır korkulu ruyam olan şeker yuklemesıyle yuzlestım bu sabah.
sonuclarım cok guzel cıktı allaha sukur seker problemım yokmus.
nasıl rahatladım anlatamam butun gece uykularım kactı hep korkudan.
bıde buaksam detaylı ultrasonumuz var ınsallah oda guzel gecerde benım ıcın cıfte mutluluk olur bugun :):)
canım bende dün oldumm
hala kolum ağrıyor
otobüse binince biraz şişir kendini, aç düğmelerini elini de karnına koy bak nasıl kalkıyolar:) hehe:)
canımm çamaşır sodasını deterjan amaçlımı kullanıyosunn yani deterjan yerinemi geçiyo yoksa kireç çözücü olarakmı kullanılıyoo
kusura bakma h,ç bilmiyorum ama sağlıklı diye kullanmak istiyorumm
canımm çamaşır sodasını deterjan amaçlımı kullanıyosunn yani deterjan yerinemi geçiyo yoksa kireç çözücü olarakmı kullanılıyoo
kusura bakma h,ç bilmiyorum ama sağlıklı diye kullanmak istiyorumm
üçüncü düğmeyi açıyorum ama sadece beni tanıyanlar yer veriyo
sabahları ne yapsam da şişiremiyomama akşamları şişiyo çok fena
kızlar 3 kişi kalmışız ben işten çıkıp eşimin dükkana geldim yemek yedikten sonra eve gidip çamaşır yıkıcam şimdi gidiyimde ç.sodasını alıyım size iyi sohbetler
merhaba kızlar bugöğüse sürülecek kremin adı neydi bilen varmı
göğüs ucu için soruyorsan bir çok marka var ama çoğunluk lansinoh'u öneriyor canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?