- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #19.161
Merhabalar
eve yeni geldim sayılır
şimdi rezene çayımı yaptım oturdum
bilgisayarın başına
geçmişi okuyayım dedim
neler yapmışsınız ne haberler var bi bakim
yaa sanrım öyle birşey oldu birkez daha birden hop 2 kilo almış olarak görüniyordum sonra geri gitti. şimdide aynı. herkez bu ara çok kilo aldım deyince bende hafta itibariyle oluyor sandım.
hatta ayaklarımın altı falakaya yatırılılmış gibi bir acı var. dün gece saat 2.30 da eve girdim. ayakkabılarımda o zaman ayağımdan çıktı tabii. acaba şişliğim varda ondan mı ezildi ayaklarımın altı ve acıyor?
nerden anlarım su topladığını??
CAnım parmağınla bastır ayağına rengi değişiyor bir beyazlık geliyorsa, ödem olmuştur, bu dönemlerde çok normal, benim de oluyor akşamları, bol su içmek lazım ödemi kolay atmak için. Bir de kabak yemekleri iyi geliyor.
elim falan şiş değil onu anlıyorum ama galiba ayaklarım şişmiş...çok sağol canım. doktorluk ettin bana:) iyi geceler
günaydınnn kızlarrr,,,
bugun keyfıme dıyecek yok dun sabah seker sonucum ıı cıkmıstı zaten ucuyodum havalarda aksamda kan idrar sonuclarımı aldım onlarda normal bıde detaylı ultrasona gırdım cok guzeldı 1 saat boyunca bebişimi izledik :):) doktor tum sonuclara baktı fıstık gıbısınız maaşaallah hıc bı sorun yok hersey harıka dedı bundan sonra gelmene gerek yok gıt dogurana kadar gelme dedı :):)
nasıl mutluyum anlatamam darısı tum sonuc bekleyenlerın basına ınsallahhhh........
sen hangi markanınkini kullanıyorsun canım.
Ya bir de kızlar benim sol göz kapağım seğiriyor bu günlerde sürekli, araştırdım potasyum eksikliğindemiş, magnezyum takviyesi falan mı almam gerekiyor, sizde oluyor mu böyle birşey.
günaydınnn kızlarrr,,,
bugun keyfıme dıyecek yok dun sabah seker sonucum ıı cıkmıstı zaten ucuyodum havalarda aksamda kan idrar sonuclarımı aldım onlarda normal bıde detaylı ultrasona gırdım cok guzeldı 1 saat boyunca bebişimi izledik :):) doktor tum sonuclara baktı fıstık gıbısınız maaşaallah hıc bı sorun yok hersey harıka dedı bundan sonra gelmene gerek yok gıt dogurana kadar gelme dedı :):)
nasıl mutluyum anlatamam darısı tum sonuc bekleyenlerın basına ınsallahhhh........
Hoşgeldin canım.
Ben de çok kilo alanlardanım ama birden almadım sadece 8 olunca panik oldum, yoksa ilk haftalardan beri düzenli olarak aldım ben
günaydınnn kızlarrr,,,
Yuruyuse cikiyim diyorum ama ayy kalkamiyorum yataktan biri beni kaldirsin bu usengeclik nereye kadar:)
Günaydın kızlar nasılsınızz ??? hafta sonuu ve tatilll yupppiiiiiiiiii
maşallahhh canımmm bundan sonrada hiç problem yaşamadan sağlıklı şekilde kavuşursun bebeğine..
günaydıııınnn....
oh oh maşallah sizedarıısı bizlerin başına canım
ama bebişimi özlerim görmek isterim demedinmi
Gunaydin canim
Masalllaaah super cok sevindim:)
Yuruyuse cikiyim diyorum ama ayy kalkamiyorum yataktan biri beni kaldirsin bu usengeclik nereye kadar:)
kızlarr netten çok araştırdım çamaşır sodasını ve sabun tozunu
kesinlikle en sağlıklısı özellikle tüll gibi beyazların temizliğinde beraber çok işe yarıyo
ancak makinada kullanırken dikkat etmek lazımm hatta önce sıcak suda çözüp makinaya öyle atılmalı zira çözülmezse makinayı tıkayıp bozabiliyomuşş
suyun sıcaklığı önemli yani
ayrıca çamaşır sodası kirli paslı yüzeylerde lavabo banyo filan çok güzel sonuçlar sağlıyomuşş
üniversitede okyrken çok deterjana para vermek istemiyodukk beyaz sabunu sıcak suda köpürtüp banyo lavabo filan onla ovardık pırıl pırıl pırıl olurduu
sabuntozu çamaşır sodası ve sirke tüm ev temizliğinde yeterli oluyomuşş deterjanlarr boşuna para ve doğaya herşeye zarar veriyomuşş
kesinlikle artık deterjan kullanmıcamm
her yazz halılarımı arap sabunu ile yıkardım tertemiz olur hiç yıkamaya vermedimm yumuşacık olurr kayınvalidemm kıskanıyo
kendii yıkaöaya veriyoo memnun değilmişş ben kendim yıkıyorumm gördüü bayıldıı halılarımın temizliğinee
bikaç kezz kendininkileride yıkatmak istedi ama kulak vermediimm
geçen sene elti kıyamışş halılarını kayınvalidenin domestos çamaşır suyuyla yıkamışşhalılarda renk filan kalmamışş
ya kızlar üzmeyin beni yaaaaaaaaaaaaa
ben 23+5 de gittiğimde 535 gramdı ne yani benim ki çırpımı olacak babası tosunum diye seviyor ama neyse allah hepimizin kuzucuklarına sağlık sıhhat versin
günaydınnn kızlarrr,,,
canım gözün aydın artık bundan sonra tahliller falan bitti rahatladık artık doğuma hazırlanma zamanı yavaş yavaş geldi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?