2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

beniim bulantı vardı şimdilerde gitti gibi wc yede fazla gitmiyorum aslında fazla sıvı almıyorum herhalde of şu 3 gün geçsede görsem bebeğimi...kalp atışından sonra testleri yaptırdıktan sonra bir daha giden oldumu aranızda?

maşallah canım aman olmasın rahat rahat geçsin günlerin niş..

kızlar ben öğle yemeği için çorba salata istedim salatayı görünce koştum lavaboya 1 saatir çıkarıyorum elimi yüzümü yıkadım zar zor çorbadan 3-4 kaşık aldım onuda yiyemiyorum kokusu var sanki hepsini taa alt kata indirdim gözüm görmesin diye çok arttı bulantım ben biraz yatcam allahtan işyerinde kimse yok bu hafta patronlar elemanlar herkes tatilde bi ben varım yatcam ama kocişe diyem beni uyandırsın sabaha kadar uyurmuşum bide her taraf kilitli yanımda top patlasa duymam bu halsizlikle

Benim kesenin fotosunu koydum :))

Canım benim daha var doktor kontrolüme ama kusmam oldugundan çok gittim bı aralar gıtmıyorum sukur :))

ahhh canım git dinlen biraz yat uyu inş. geçecek bunlarda

Semracim ne güzel ya bulantın yok benimde olmasın ta yetti valla

Kizlar bazı doktorlar kesenin seklinden cinsiyetini bilebiliyormus

tahmin ederler tabiki ama emin olmadan söylemezler...ben çin takvimine bakıyorum ama doktor hesabına göre 5 hf6gunluk haziranda oluşmuş ama benım hesabıma göre rahim içine ekildiği gun 1 temmuz dio nettede aynısı doktorun dedğine göre erkek bana göre kız
tabi cinsiyetin hiç önemi yok sağlıklı olsunda... ama insan merak ediyor

BeNde doktoruma sorucam arkdasim hamile o söyledi banada bilmiş emin olamadıkları için doktorlar bwkletiyormus

cinsiyet konusunda benden çok etrafımdakiler çok merkalılar nedense eşimle ben hayırlısı olsun ne olursa diyoruz çevremizdekilerde bir yorum bir yorum anlatamam yani...

kızlarr yarın bim e ana kucağı gelcekmiş hemde 37 tl ymiş,,,,bi gidip bakıcamm ,beğenirsem alırım çok ucuzz ,,,,
bi bakın derimmm sizde....

yapmayın kızlar allah korusun doğmamış bebeğe don biçmeyin

ben geçen hamileliğimde sizin gibi kıyafet bakmaya başlamıştım hatta isim bile düşünmüştüm sonra kaybedince kendime çok kızdım allah işte böyle yapar diye..

hele bir 7-8 aylık olsunlar gerçi ben doğana kadar birşey almayı düşünmüyorum ama gene de insan dayanamıyor..

bence bu zamanda sadece dua etmek lazım sağlıklı olmaları uzun ve güzel ömürlü bebişler olmaları için
..

canım gayet uygunmuş ama çok erken değilmi daha ben biraz daha beklerim galiba almak için acele etmeyecegimmm

canım gayet uygunmuş ama çok erken değilmi daha ben biraz daha beklerim galiba almak için acele etmeyecegimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…