- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #1.921
iyi şükür uhdecim, rahatım bulantı kusma yok Rabbime şükürler olsun.kızımda bu zamanlar hep bulantım oluyordu, koku hassasiyetim vardı. bunda maşallah bişey yok henüz
:))) olmazmıııı:))) hem çok su içtiğimizden hemde bebeğimiz şu dönem rahimin üzerine baskı yaptığından çok çabuk sıkışıyoruz:))
Semracim ne güzel ya bulantın yok benimde olmasın ta yetti valla
Kizlar bazı doktorlar kesenin seklinden cinsiyetini bilebiliyormus
yaaa nasıl acaba??? bizde bilsekte usg fotosundan yorum yapsak:)
kızlar ben öğle yemeği için çorba salata istedim salatayı görünce koştum lavaboya 1 saatir çıkarıyorum elimi yüzümü yıkadım zar zor çorbadan 3-4 kaşık aldım onuda yiyemiyorum kokusu var sanki hepsini taa alt kata indirdim gözüm görmesin diye çok arttı bulantım ben biraz yatcam allahtan işyerinde kimse yok bu hafta patronlar elemanlar herkes tatilde bi ben varım yatcam ama kocişe diyem beni uyandırsın sabaha kadar uyurmuşum bideher taraf kilitli yanımda top patlasa duymam bu halsizlikle
Semracim ne güzel ya bulantın yok benimde olmasın ta yetti valla
Kizlar bazı doktorlar kesenin seklinden cinsiyetini bilebiliyormus
tahmin ederler tabiki ama emin olmadan söylemezler...ben çin takvimine bakıyorum ama doktor hesabına göre 5 hf6gunluk haziranda oluşmuş ama benım hesabıma göre rahim içine ekildiği gun 1 temmuz dio nettede aynısı doktorun dedğine göre erkek bana göre kız
tabi cinsiyetin hiç önemi yok sağlıklı olsunda... ama insan merak ediyor
Ben şimdilik almıyorum cinsiyetini bekliyorum :))
kızlarr yarın bim e ana kucağı gelcekmiş hemde 37 tl ymiş,,,,bi gidip bakıcamm ,beğenirsem alırım çok ucuzz ,,,,
bi bakın derimmm sizde....
ana kucağı yüzünden ceyda düvenciyi çok eleştirmişlerdi bebeği annenın göğsunde taşıması için kullanılan şeymi canım bahsettiğn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?