- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #19.261
kızlar yaa aşırı derecede grip oluyorum galiba günlerdir dökülüyorum ne kada şifalı sey varsa denedim dinlendim terlemeye calıştım falan ama yok fayda etmedi bogazım iyice şişti ateş de basıyo ara ara öle cok yükselmiyo ama cok halsizlestim ilaç da kullanamıyoruz ya bu vitaminli seylerin dışında minoset falan içsem zararı olurmu kullanan vardı sanki ama tam hatırlayamadım...yardım edin nolur sırf bebeğim için korkuyorum yoksa ben cekerim önemli diil
benimde 145 çıktı canım diyet verdiler tatlı hiç yok, pirinç beyaz olan herşey havuç patates bezelye üzüm muz kesin yasaklı olanalr bunlara dikkat et evine sokma ekmek olarakda tam buğday ekmeği yiyeceksin...
ben odası ve odasının tekstilini aldım canım, ayrıca küvet küvet ayağı kovası maşrapası onlarıda aldım, yaklaşık 10 tane body, pijama,çorap,alt açma seti, tırnak bakım seti vs vs birçok şeyi tamamladım ben biraz hızlı gittim ama bir başlayınca ve akitde uygun ise alışveriş için hemencecik bitiyor tabi ben aylardır deliler gibi araştırıyordum kalite fiyat vs vs diye , ayrıca bebek arabası ve ana kucağıda alındı.
sağol cnm..siz mevlütlerde gecelik pijama mı giyiyosunuz? bizde öle değil, elbise ya da rahat hissedeceğin şık bişiler giyiliyo. bede elbise giyerim heralde..
ne güzeeeel :) sizin adınıza sevindim kızlar, eminim çok keyifli geçmiştir sizi gidi koca göbişler :)) melike cnm şekerin kaç çıktı yüksek derken??
kızlar slm. iş yoğunluğundan pek yazamıyodum, takip eidyodum ama son zamanlarda hiç okuyamadım bile( herkes iyidir umarım.
şeker yüklemesi yapıldı ve 156 çıktı( dr yüksek olduğu için 10 gün sonra tekrar ölçelim dedi. ama bu kez 50 gr şeker yüklemesi yapılmadan açlık ve tokluk olarak bakılacakmış. nasıl olacak bilmiyorum. umarım bi dahaki ölçümde herşey normale dönmüş olur...bu arada daha bebişe ne kıyafet ne de özel ihtiyaçlarını almadım. eşim az daha sabret sonra hepsini birden alırız diyor ama ben artık alışveriş yapmak istiyoruuuummm...
selam kızlar.. ben bgn şeker yüklememi yaptırdım glikozu içtikten sonra 145 çıktı, doktorum fazla dedi. ama sınır 140 dı, çok mu fazla sizce_?? ya da benim dr çok kilo aldım die beni korkutmaya da çalışıo olabilir... tsh 1.61 çıktı çok sevindik :) birde idrar yolu enfeksiyonu çıktı, antibiyotiğe başladık 5 gün içicekmişim... ama Allaha şükür bunlar hallolmayacak şeyler değil, beterinden korusun...
canım sorma ya gittim gecen hafta doktora bi burun spreyiyle minoset verdi korkma günde 3 tane iç dedi ama ben korktum işte hani kullanan varmı tecrübeyle sabitmi ki diye bi sizleri soriim istedim ahh ah ne denediysem yaramadı işe kuzum o zencefil bal nar suyu falan hepsini yaptım ama sadece o gece ii oluyorum ertesi gün işten gelince yine dökülmeye baslıyorum dur bide şu senin gargarayı yapiim çünkü bogazım aynı anlattığın gibi gitigide de kötü oluyo bakiim bide onu deneyim napiim...
teşekkür ederim canım, ben ne olur ne olmaz diyerek biliyorsun erken doğum mevzusu idrar yolu iltihabı yüzünden, hazırlamaya başladık öyle şimdi bir baktım ki bitmiş alınacaklar :)
aldığım uyku seti funna baby markasının canım uyku setinin ayrıca cibinlik perde ve avizeside vardı onları aldım, erkek bebekler için olan modellerde hoşuma gitti benim bak mutlaka,
Funnababy bebek odasi rnleri, bebeginiz iin dizayn ediyoruz! | Ana Sayfa
ben taffy baby mağazasından aldım Online Bebek Marketiniz Taffy Baby| tüm uyku setlerini açık olarak mobilyanın içinde görebiliyorsun ve bebek odası takımlarıda güzeldi alışveriş için gezinirken mobilya ve bebek arabasıda dahil oraya mutlaka uğrayım, ben şuan büyükçekmecede halamdayım o yüzden avcılar mağazasından aldım e-bebek mağazası gibi katlı ve çok ürün çeşidi olan bir mağaza imiş.
saol cnm ya sertleşme karnın her zamankinden dahada sert bebek sanki karnımı yırtıp dışarı çıkıcak sandım öle fena oldum ilk mide ağrısı gibi karnımın 2 tarafından ağrı saplandı sonra karnımda aşırı derecede sertleşme dr ordan panik yaptı zatenn
cnm sağol.. bence de çok değil ama dr kilolarıma çok kızıyo, belkide ondan biraz panikletti beni..bazı doktorların taktiğiymiş bu, korkutma taktiği :) benden tekrar bi test istemedi cnm.. havuzlu han a gidşini tam olarak tarif edeyim ben sana. doğubank ı geçince soldaki caminin yanından geçiceksin uzun ince bi geçiş war ordan gçceksin.yol bitince sağa dönceksin bankalar war iş bankası falan war solda büyük postane war..orda kime sorsan gösterir :) biraz kafan karışmış olabilir cnm ama sen eminönünün neresinde olursan ol kime sorsan bilir orayı ok tatlım
kızlar slm. iş yoğunluğundan pek yazamıyodum, takip eidyodum ama son zamanlarda hiç okuyamadım bile( herkes iyidir umarım.
şeker yüklemesi yapıldı ve 156 çıktı( dr yüksek olduğu için 10 gün sonra tekrar ölçelim dedi. ama bu kez 50 gr şeker yüklemesi yapılmadan açlık ve tokluk olarak bakılacakmış. nasıl olacak bilmiyorum. umarım bi dahaki ölçümde herşey normale dönmüş olur...bu arada daha bebişe ne kıyafet ne de özel ihtiyaçlarını almadım. eşim az daha sabret sonra hepsini birden alırız diyor ama ben artık alışveriş yapmak istiyoruuuummm...
178 çıktı..
178 çıktı..
Geçmiş olsun canım. morelini bozma olurmu morelde etkiliyor. bak çoğumuzda çıktı şeker. artık daha dikkatli olacağız...
178 çıktı..
sen eşlere bakma cnm geneli aynı şeyi söylüyoda sen gelde onu annelere sor zaman zaten geçmiyo birde butip şeylerle ilgilenmezsek hiç geçmeyecek sen yavaştan başla sonra cok zor olur...
ay siz cok dikkat ediyodunuz oysaki ona rağmen yüksek peki ben neolcam acaba 17 kg aldım ve ne bulsam yiyorum aboğğğğğğ
biraz yüksek çıkmış cnm geçmiş olsun dr ne dedi
arkadaşlar bir çok kişide şeker çıkmış
diyatten başka yapılcak bir şey yok sanırım
bende iki hafta sonra yaptırcam umarım bir şey çıkmaz
ben hayatımda yemediğim kadar tatlı pasta çikolata yedim
gerçi benim bir arkadaşım günde bir kavanoz nutella bitiriyordu
ama şekeri falan çıkmadı darısı bizlere olsun
Slm. Bir kaç gündür bakamadım. Herşey yolundadır umarım. İki gündür mide sıkıntısı yaşıyorum... Çok huzursuz keyifsiz ve mutsuz oluyorum midemden dolayı. Sanki benim göbiş biraz aşağıya indi ya. Çok tedirginim. Daha kontrole de 3 hafta var....
diyet yapcaz işte ama önce 100lük test yapcak sonucuna göre de diyet vercek eğer o da yüksek çıkarsa..
Günde bir kavanoz nutella mı, valla bana verseler ben de yerim herhalde ama sonumu düşünemiyorum30 kilo alırım herhalde o arkadaşın kaç kilo almıştı canım?
bebek arabasını hang marka aldın ben kararsısızım hangi marka olsun diye bide bayada pahalı arabalar bu hani 3lü 2li filan oluyo onlardan bakıyorum ama
güle güle kullansın canım bebişin. mağaza gerçekten çok hoş değilmi... istediğin herşey sunulmuş...
canım evet ilk aylarda bir kavanoz nutella yiyormuş
hatta bir keresinde annesi gülerek anlattı
bir kutu baklavalı dondurmayı nasıl yedi diye
şuan 7 aylık 12 kilo falan almış
yani öyle aman aman kiloda almadı
ben bu aralar şeker yüklemesine taktım umarım bir şey çıkmaz
bende 5 ayda 7 kilo aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?