- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #19.241
i
iyigünlerde kullansın prenses cnm bu alışverş işleride olmasa zaten zaman hiç geçmiyecek cok zevklioluyo merak ettim sen hangi uyku setini aldın bende baktım buraya
Selam kızlarrr..
Pollynin de dediği gibiii buluşmamız çok güzel geçtiii :)) :124::124::124::124:
Kalabalıkta yürümek de çok zevkliydi bize bakan herkes çok güldü :)) hepimisde koca göbekler :)) çok zevkli çok eğlenceli bi gündü hatta ben şeker yüklemesinden gittim buluşmaya şekerim yüksek çıktı ama kızlarla birlikteyken ona bile üzülmedim çünkü çok eğlenceli vakit geçirdik sağolsunlar eve gelince dedim kendi kendime şekeri napcas yahu yüksek çıktı :)) kızlar çok sağolun valla çok güzel bi gündü sizinle tanıştığıma çoooooooook sevindimm.. en kısa zamanda tekrarlayalım olur muu
slm kızlar nasılsınız ben işim gereğiyle fazla giremiyorum ama girip sohbetleri biraz takip edebiliyorum bende istanbulda oturuyorum.26 yaşındayım listede yaşım ve yaşadığım il gözükmüyoda kime sölemem gerekiyo..
ya siz böle nevresim takımı filan yazınca ben daha hiç bişi almadım bitane nevresim hediye aldı kuzenim bide iki parça ben işte tınak makası felan aldım daha dünyayı eksik var karşıda havuzluhan var oraya gidicem aranızda oraya giden varmı ben arkadaşımla gittim ama aha yeni hamileydim cinsiyet daha belli değildi çok bişii almadan geri döndüm sadece krem rengi iki tane battaniye emzik kutusu bide tırnak makası göğüs pedi aldım esas alışveriş şimdi..bebek odası baktınız mı fikri olan varmı?
iyiakşamlar arkadaşlar...
biz geldik:)) annemlerdeyim şuan gece geç geçeriz eve ve pc açmam diye yazayım dedim.
bizi kimsecikler sormamış merak etmemiş.. gerçi çoğu arkadaş topiğe uğramamış..
bizim buluşmamız bugün gerçekleşti..
çok güzeldi..ben çok memnun kaldım..hala yüzümde kocaman bi tebessümle duruyorum.
Oturduğumuz cafedeki kız bize bol bol dua etti sağolsun.
İnşallah tekrar daha kalabalık şekilde buluşmak nasip olur..
Selam kızlarrr..
Kalabalıkta yürümek de çok zevkliydi bize bakan herkes çok güldü :)) hepimisde koca göbekler :)) çok zevkli çok eğlenceli bi gündü hatta ben şeker yüklemesinden gittim buluşmaya şekerim yüksek çıktı ama kızlarla birlikteyken ona bile üzülmedim çünkü çok eğlenceli vakit geçirdik sağolsunlar eve gelince dedim kendi kendime şekeri napcas yahu yüksek çıktı :)) kızlar çok sağolun valla çok güzel bi gündü sizinle tanıştığıma çoooooooook sevindimm.. en kısa zamanda tekrarlayalım olur muu
selam kızlar.. ben bgn şeker yüklememi yaptırdım glikozu içtikten sonra 145 çıktı, doktorum fazla dedi. ama sınır 140 dı, çok mu fazla sizce_?? ya da benim dr çok kilo aldım die beni korkutmaya da çalışıo olabilir... tsh 1.61 çıktı çok sevindik :) birde idrar yolu enfeksiyonu çıktı, antibiyotiğe başladık 5 gün içicekmişim... ama Allaha şükür bunlar hallolmayacak şeyler değil, beterinden korusun...
cnm hoşgeldiin, havuzlu han demişsin, ben ordan lohusa takımlarımı bebeğimin uyku setini tulumlarını falan aldım, fiyatlar dışarıya göre daha iyi tabi. her kalitede ürün war, çeşit bol, tavsiye ederim cnm ama sana tawsiyem h.içi git .. h,sonu çok kalabalık oluyor
kaç gr yaptırdın cnm ben 75 gr 2 saatlik yaptırdım 93 çıktı 98 sınır değermiş dikkat et makarna ve pilav fazla yeme 2 hafta sonra tekrardan açlık ve tokluk kan şekeri bakalım dedi benimde kan değerlerim çok düşmüş kan hapı başladık bide magnezyum ve kalsiyum da var haplar çoğaldıkan hapını 1 hafta kulla daha sonra tekrardan kan sayımı isticem dedi..ama beni en korkuan gecen gun karnıma bi ağrı saplandı ve karnım sertleşti dr söledşm baktı hemen nstye bağladı 2 kere ciddi derecede kasılmam çıktı hemen serum bağladılar sonra tekrar çekildi nst allahtan bişi çıkmadı ama dr um dediki dikkat erken doğum olabilir böle olursa ddi çok korktum kızıma bişi olcak diyee
alışverişten geldik arkadaşlar :)
kızımın artık yatağı,yorganı, uyku seti, cibinliği ,perdesi,küveti,kovası vs vs herşeyi varrrr :)
bizim yatak odamız için beşik,emzirme minderi ve avizesi dışında alacak birşey kalmadı , avizeside belli gelince haber verecekler gidip alacağım...
tüm tekstil funna babynin bir seti şeklinde, diğer malzemelerde sevi bebe babamız daha görmedi seyahatte yarın gelince görecek umarım beğenir :)))
cnm kaç lık bilmiyorum bi açken bide glikozdan sonra alındı. 50 oluyo galiba.. çok geçmiş olsun cnm.dikkat et kendine, ,üzme bebişini
hoşbulduk cnm..
bende lohusa takımlarımı uyku seti havlusu filan küvet vs herşeyi ordan almayı planlıyorum kaça aldın lohusa takımını bide içnde ne var hastanede giymelik pijama filanda bakıcam daha hiç birini almadım evet pazartesiflan gitmeyi planlıyoru olursa bebeğin kapı süsü ve şeker malzemelrinde ordan almayı planlıyorum
canım sorma ya gittim gecen hafta doktora bi burun spreyiyle minoset verdi korkma günde 3 tane iç dedi ama ben korktum işte hani kullanan varmı tecrübeyle sabitmi ki diye bi sizleri soriim istedim ahh ah ne denediysem yaramadı işe kuzum o zencefil bal nar suyu falan hepsini yaptım ama sadece o gece ii oluyorum ertesi gün işten gelince yine dökülmeye baslıyorum dur bide şu senin gargarayı yapiim çünkü bogazım aynı anlattığın gibi gitigide de kötü oluyo bakiim bide onu deneyim napiim...
iyiakşamlar arkadaşlar...
biz geldik:)) annemlerdeyim şuan gece geç geçeriz eve ve pc açmam diye yazayım dedim.
bizi kimsecikler sormamış merak etmemiş.. gerçi çoğu arkadaş topiğe uğramamış..
bizim buluşmamız bugün gerçekleşti..
çok güzeldi..ben çok memnun kaldım..hala yüzümde kocaman bi tebessümle duruyorum.
Oturduğumuz cafedeki kız bize bol bol dua etti sağolsun.
İnşallah tekrar daha kalabalık şekilde buluşmak nasip olur..
Selam kızlarrr..
selam kızlar.. ben bgn şeker yüklememi yaptırdım glikozu içtikten sonra 145 çıktı, doktorum fazla dedi. ama sınır 140 dı, çok mu fazla sizce_?? ya da benim dr çok kilo aldım die beni korkutmaya da çalışıo olabilir... tsh 1.61 çıktı çok sevindik :) birde idrar yolu enfeksiyonu çıktı, antibiyotiğe başladık 5 gün içicekmişim... ama Allaha şükür bunlar hallolmayacak şeyler değil, beterinden korusun...
cnm hoşgeldiin, havuzlu han demişsin, ben ordan lohusa takımlarımı bebeğimin uyku setini tulumlarını falan aldım, fiyatlar dışarıya göre daha iyi tabi. her kalitede ürün war, çeşit bol, tavsiye ederim cnm ama sana tawsiyem h.içi git .. h,sonu çok kalabalık oluyor
kaç gr yaptırdın cnm ben 75 gr 2 saatlik yaptırdım 93 çıktı 98 sınır değermiş dikkat et makarna ve pilav fazla yeme 2 hafta sonra tekrardan açlık ve tokluk kan şekeri bakalım dedi benimde kan değerlerim çok düşmüş kan hapı başladık bide magnezyum ve kalsiyum da var haplar çoğaldıkan hapını 1 hafta kulla daha sonra tekrardan kan sayımı isticem dedi..ama beni en korkuan gecen gun karnıma bi ağrı saplandı ve karnım sertleşti dr söledşm baktı hemen nstye bağladı 2 kere ciddi derecede kasılmam çıktı hemen serum bağladılar sonra tekrar çekildi nst allahtan bişi çıkmadı ama dr um dediki dikkat erken doğum olabilir böle olursa ddi çok korktum kızıma bişi olcak diyee
iyi yaparsın tatlım ben iki takım aldım. pijama takımımı 50 ye aldım sadece alt üst. ona sabahlık almadım lizöz yaptırıyorum çünkü. birde gecelik takımı aldım gecelik sabahlık, biraz şık bişi aldım hastanede ilk onu giydircekler çünkü :) onu da 80 e aldım içime sinerek aldım.. pazarlık payı da oluyo , pazarlıksız geçme.. şeker malz, kapı süsü de ordan alcam bende, çok çeşit war hep de kalabalık oluyo içerisi, pts gitmen iyi olur cnm..
Geçmiş olsun canım. Ben dişim için içtim minoset bir hafta falan antibiyotiğin yanında. Hamilelere hiç zararı yok dedi doktorum ama sen yine de kendi doktoruna sor istersen.
Ay ne güzel keyifli keyifli gezmişsiniz, ben haftaiçi o kadar çok yoruluyorum ki, haftasonu böyle etkinliklere enerji bulamam herhalde
Şekerin için geçmiş olsun canım, çok mu çıktı, doktor diyet mi verdi.
Geçmiş olsun canım.Canım çok değil aslında ama, biraz bile çok çıksa diyet verip sonra daha yüksek şekerle tekrar ölçüyorlar, istedi mi senden doktor?
HAvuzlu han eminönündeki mi canım? Tam olarak tarif edebilir misin ben de gitmek istiyorum da.
Çok geçmiş olsun canım, bu sertleşme ağrı nasıl oluyor, bana da bazen saplanıyor ama
slm kızlar nasılsınız ben işim gereğiyle fazla giremiyorum ama girip sohbetleri biraz takip edebiliyorum bende istanbulda oturuyorum.26 yaşındayım listede yaşım ve yaşadığım il gözükmüyoda kime sölemem gerekiyo..
ya siz böle nevresim takımı filan yazınca ben daha hiç bişi almadım bitane nevresim hediye aldı kuzenim bide iki parça ben işte tınak makası felan aldım daha dünyayı eksik var karşıda havuzluhan var oraya gidicem aranızda oraya giden varmı ben arkadaşımla gittim ama aha yeni hamileydim cinsiyet daha belli değildi çok bişii almadan geri döndüm sadece krem rengi iki tane battaniye emzik kutusu bide tırnak makası göğüs pedi aldım esas alışveriş şimdi..bebek odası baktınız mı fikri olan varmı?
güle güle bebeğin kucağında giymeyi nasip etsin allahım..bende gecelik sabahlık ve pijama takımı 2 tane düşünüyorum evet dediğin gibi uyguna almısın gerçekten be şeker malzemelerii havuzlu hana gelmeden btoptan malzeme satan yerler var ordan alıcam bide mevlüt okunurken giydiğin var şık olması önemli kızlar mevlüt okuturken öle pijama yada gecelik takım giyilmese şöle güzel elbise giyilse olmazmı acaba bebişede mevlütlük almak gerek ay ne tatlı olurlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?