- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #19.341
kızlar sizin bahsettiğiniz ürün bu demi
ben bunu sipariş vericem fiyatıda çok uygun hatta en uygun burda
sizlerde burdan alabilirsiniz
Avent | Avent Elektronik Gs Pompas Tekli OK FYAT SCF312/60 | 171,70 TL
GAMZONUR canım dedğin gibi pek uğramadığım bi zmana denk gelmiş galiba( seni listemize eklememişim ben
bilgilerini verirmisin canım???
tühh 60 lira zarardayız desene(
neyse kısmet değilmiiş ama bu adresi sık kullanılanlara ekleyeceğim lierac için.teşekkürler..
WALLA hayatm ben hiç dikkat etmedim gece 12 de canım tost istedi kalktım yedim .. çikolaya olayını hele hiç sorma, çok abarttım.. şimdi dün itibariyle sebze ve et ağırlıklı besleniyorum ekmek olarak da tam buğday ekmeği yiyorum sadece. acıkırsam geceleri, ceviz ve kuru incir yiyorum bikaç tane, ya da süt içiyorum.. sana da tawsiye ederim cnm, dikkat etmemiz lazım çünkü 9 10 kilo gerçekten de fazla..maalesef
ben de dün 11 de eşimle dışardan yemek söyledik canım istedi diye cıs bişey yedim, oysaki çok da aç değildim, ertesi gün 1 kilo fazla çıktım, off off çok pişmanım
tamam cnm ekliycem az öncede özalcan bebeden netten park yatağımızı aldık şimdi eşimle dışarı çıkıyoruz cnm bişey yemek istedide onu yiyip geleyim ekliycem zaten hep ben ekliyommmsizde eklsenize aldıklarınızı......aden görsün kardeşlerinin cicilerini
Işılcım teşekkürler canım. valla bu kez hepinizin beğenmesine çok sevindim ve kesin kararım bu gardırop.
bende öleydim cnm ama artık no no nooooo..irademe sahip çıkıcam doktorumu şaşırtacam :)
gnc balık yağı kullananlar hangisini kullanıyorsunuz kızlar. bir sürü çeşidi var, somon yağı falan da var, hangisi hamileller için acaba?
gnc balık yağı kullananlar hangisini kullanıyorsunuz kızlar. bir sürü çeşidi var, somon yağı falan da var, hangisi hamileller için acaba?
canım ben konsantre olanından kullanıyorum
satıcı kız gebeler için en uygun bu dedi
omega 3 oranı 600 mg olmalıymış
slm arkadaslar oncelikle hepiniz hayirla alin bebelerinizi insallahh
bi anket yapiyorum
rus takvimi denermeisiniz bi tutan varmi en son kan kaybini giriyosunuz dogum tarinize dogum kurtaj eger yoksa dogum tarihinizii
Google Google Translate
çok sağol canım.
Benim tutmadı rus takvimi canım.
tamam canım:)hayır hayır canım listede ekliyim ben berkerdem in üstünde. yanlız kullanıcı adımın bikaç harfi eksik..sadece kızımız ekli değil o kadar
çok sağol canım, İnşallah inşallah..pollyannacımm bende çok beğendim dolabı
ayrıca fiyatıda uygun güle güle kullansın yavruların
iyi pazarlar canım yaaa.. nerelerdesin ???? iyimisin ????merhaba kızlar iyi pazarlar nasılsınız
evet canım ya, doğru yolu buldum sonunda:))) sizlerin sayesinde.Şimdiden hayırlı olsun o zaman canım, baya araştırdın ama araştırmalarına değdi:)
bu arada aboyka kiz
manyk erkek demek kizlarrr
slm arkadaslar oncelikle hepiniz hayirla alin bebelerinizi insallahh
bi anket yapiyorum
rus takvimi denermeisiniz bi tutan varmi en son kan kaybini giriyosunuz dogum tarinize dogum kurtaj eger yoksa dogum tarihinizii
Google Google Translate
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?