- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #19.321
ay ben de şimdi senin dolaba bakarken playgro oyun halısını çok beğendim, indirimdeymiş de alsam mı acaba:)
NAsıl sizce?
Playgro Playgro Müzikli Oyun Halısı (KARGO ÜCRETSİZ) | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
Çoooookkk güzel..heryere taşınabilir hemde..
istiyosan al bence. tabi başka yerleri de araştır önce:))
Avent e-bebekte 250 tl daha ucuzu var mı acaba kızlar bulursanız haber verinnn
ben alıp almama konusunda çok kararsızdım unnadoda indirime girmiş diye gaza geldim aldım. 3 taksit yapınca 232 tly geldi kargo ücreti yoktu. ondan sonra hepsiburadada 229 tl olduğunu gördüm. 5 lira falandır herhalde kargo ücretiyle.235 falan olur üstelik kredi kartına 12 taksite kadar yapıyorlar. linki ekliyoum.
Philips Avent SCF312/60 Tekli Elektronik Göğüs Pompası - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com
benim kesin almam lazım çünkü 4 ay sonra işe döncem.. bi bunu takip edicem bakalım düşerse fiyatı alırım bende.. bi de bi arkadaşım da var ben makinasını veriyim sen uçlarını al dedi ama markasını filan bilmiorum.. bi de onu öğrencem iyi bi markaysa almaya gerek yok yeniden.. bebek malzemeleri için en iyisi imece usulü :)
Biraz araştırıyım bakalım, daha ucuzunu bulamazsam alıyım, çok beğendim:)
kızlar sizin bahsettiğiniz ürün bu demi
ben bunu sipariş vericem fiyatıda çok uygun hatta en uygun burda
sizlerde burdan alabilirsiniz
Avent | Avent Elektronik Gs Pompas Tekli OK FYAT SCF312/60 | 171,70 TL
evet canım bir tane elektronik modeli var zaten, çantalısı, teklisi, ikilisi diye ayrılıyor sadece, baya uygunmuş gerçekten bu sitede. Bu sitede lierac krem de uygunmuş. Lierac kullanan var mı çatlakalr için, nerden alıyorsunuz daha çok, eczanelerde genelde pahalı da.
Daha ucuzunu bulamadım aldım, sanki çok acelesi varmış gibi, heyecan işte:)
içinde güle güle oynasın minişin inşallah.
ayy canım dikkat et kendine, sakın hiç yorma kendini. Benimkisi de işte bacağa kramp girer ya birden öyle birşey oldu ben de baya korktum ama doktor hareketle tetikliyorsa kaslardandır dedi, tabi ben yine de arada tedirgin oluyorum.
çok sağol tatlım. Yeniden test istemediyse çok önemli görmemiştir doktor, ama sen yinede şekeri, hamurişini, ekmeği falan mümkün olduğunca tüketme canım. Kaç kilo aldın ki hem, benimkisi de kesin kızacak kiloma
geçmiş olsun canım, hoşgeldin. Dikkat edersen düzelir şekerin korkma, inşallah sorun olmaz. Alışveriş için de iyi sabretmişsin tebrik ederim. :))
canım ben bu siteden çok alışveriş yaptım
hem çok uygun hemde çok güvenilir
bence sende burdan alabilirsin
içinde güle güle oynasın minişin inşallah.
cnm ben 23 haftalığım 10 kilo oldu şimdiye kadar
ben de 9 aldım:S aynıyız, ama kilo almamak çok zor ya
yeni model gardrop güzel bu olur bak genç odası için uygunmuş cnm bizde halımızla emzirme sandalyemizi aldık bugün odamızın bütün herşeyi tamamlandı geriye benim eksikleriim ve yatak odası için sallanan bir beşik kaldı .......
yeni model gardrop güzel bu olur bak genç odası için uygunmuş cnm bizde halımızla emzirme sandalyemizi aldık bugün odamızın bütün herşeyi tamamlandı geriye benim eksikleriim ve yatak odası için sallanan bir beşik kaldı .......
hayırlı olsun canım, güle güle kullanın, resimlerini koysana fikir olur bize de:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?