2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

mavio canım özür dilenecek bir durum değil bu
tabiki burda sıkıntılarımızı mutluluklarımızı paylaşacaz
sen gönlünü ferah tut inşallah herşey yolunda gidecek

hadi yaaa hemen hemen tutuyo bu kizlarr

canımm ya kızma bana ama sağlıklı hayırlı evlat olsun
Rabbim ne verirse başımızı tacıdır
eminim senin içinde öyledir
kesin çevre aile vs. senin bunu istemene sebep olmuştur
Rabbim bizim için hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah

Canıııımm inşallah hakkında en hayırlı olur. sen bol bol dinlen..
ayrıca burda üzüntümüz sevincimizi paylışyoruz, özür dilemene hiç gerek yokki tatlım. Allah yardımcın olsun.

ahh cnm bi kizim var ben onu dunyalara deismemmm
ama varya suan bi kizim daha olsaa etraf varya dusunmek bile istemiyorummm
yok benim oglana alalim yok kizini bize ver
gittigim yer kaynana kayin baba
bana karsi eltimin cocugunun pipisine kadar yemelerrr
rabbim buyukkk
valla cnmm cok doluyum coookkkk

canım benim eltimin 2 oğlu var benimde nasipse 2 kızım olucak.. yaparlarmı bilmem ama yapsalar bile hiiiç umrum olmaz. Rabbim böyle yazmış demekki der geçerim. Hayırlı evlat olsunlarda. hem sana biri laf ataccak olursa da cinsiyeti eşinin genlerinin belirlediğini söylersin!!! bu devirde bu ne cehalet ya!!!!

tahmin ettim böyle cahil insanların laflarından etkilendiğini
ama sen onları boşver gerçekten boşver ama
önemli olanı hayırlı evlat olsun çok erkek evlat bilirim
anasına babasına zulmedeni
sen kimsenin lafını takma Rabbime bırak
onun adaleti büyüktür o herkesin yüreğini biliyor
umarım gönlünce olur demek geçiyor tek içimden

orkidemm canım banada çokk kızını alıcaz diyen oluyor
bende hemen öyle kolay kolay ben kızımı vermem ona göre diyorum
sende kızımı vermemmde vermem diye espri yap

halbuki bu buyuklere diyorum belki benim kizim okuycak arkanizdan yasinlerinizi kuranlarinizii
kimbilir kiz evladi bambaska allahtan esim hic takmiyor
hemen birinin iki kizi olup ucuncuye hamile denildiginde bizim ev basliyor aa dogru onun oglu yok ya ondan yapardir falan filan
amaan kizlar sizide mesgul ettim bu sacma konulmarla affedin
orkidemm canım banada çokk kızını alıcaz diyen oluyor
bende hemen öyle kolay kolay ben kızımı vermem ona göre diyorum
sende kızımı vermemmde vermem diye espri yap

bende oyle seyleri dusunmuyoruz suan sirasi deyil diyveriyorum cnm

hadi yaaa hemen hemen tutuyo bu kizlarr

öncelikle benimkide tuttu cnm insanlar cahil olabilir ama sen değilsin o yüzden Allahtan hayırlısını iste nice insan evlat hasretiyle yanıyor rabbim sana bu duyguyu tattırmış şükret ve tekrar hakkında hayırlısını dile...

bence bu güzelmiş cnm raflarıda güzel kullanışlı duruyor

hiç böyle konularla kendini sıkmaa bak benim oğlum olacak banada kız çocuğu çok tatlıdır bambaşkadırr anneye yardım eder yanında durur oğlan yaramaz olurr büyüyünce evde durmazz diyorlarr neyse seninde ikinci kız olur belki diyorlarr
heee hiçç takmıyorummm allah hayırlı evlat versinn
kayınvalide kız olaydı ne isterse alırımm cici cici kıyafetler alırdım dedi cevap bile vermedim
daha bi çöp almadı bende hiçç istemedim istememde allah bana sağlıklı hayırlı evlat versin başka bişey istemem
ayrımm heryerde oluyoo hoş değil ama oluyoo
allaha havale ett ve hiççç takma kafana

kan kaybı ne yahuu? çok mu cahilim?
orkidemm canım henüz bir kızın varmışş hep kız oluo yazmışında sanki 3 4 tane kız doğurmuşsun gibi girmeyin bu devirde böle şeylere allahh kızıda oğlanıda tattırsın inşallahh ama böle yaparsan allah erkek versede hayrını görmezsinn elalemm bişey der kafasıyla çok özür dilerim böle demek istemezdim ama yapmaa sen halinden memnun olsann onun pipisini seninkininde kukusunu yerler:) kız evlatt çok daha hayırlı oluorr

kıslarr daha erken ama bişeyy soricimm
şimdi bebişlerimiz emerse ilk 6 ayy anne sütü vericezz sonra ek gıdaya geçerkenn nelerr vericezz mesela 6. ayda sebz çorbaları kendi hazırladığımız meyve sularını içebilirlermii yoğurt mayalıcamm kendim yapıcam tüm yiyeceklerini evdeyim vaktim varr hazır gıda kullanmayı düşünmüyorum açıkçası
ama benim ilk bebeğim hiçbir bilgim tecrübem hatta görmüşlüğüm bile yokk
mesela bebeciklerr çiğnemeyi kaçıcı ayda öğrenirr

Ay canım niye özür diliyorsun, tabi ki paylaşacaksın sıkıntılarını. İnşallah sorun olmaz canım, senin için dua edicem. Bol bol dinlen canım, çalışıyorsan gerekiyorsa rapor al dinlen. Mümkün olduğunca yatmaya çalış, yorgunluk tetikleyebilir çünkü. Moralin de yüksek olsun olur mu, kötü şeyler düşünme.

Canım ek gıdaya geçince ilk olarak armut, elma püresi ve yoğurt yiyebiliyorlar, sonradan da sebze çorbası yiyebiliyorlar ama doktor kontrolünde doktorun karar verir ek gıdaya geçme zamanını.

Canım ek gıdaya geçince ilk olarak armut, elma püresi ve yoğurt yiyebiliyorlar, sonradan da sebze çorbası yiyebiliyorlar ama doktor kontrolünde doktorun karar verir ek gıdaya geçme zamanını.

hemm anne sütü hemde sağlıklı sebze meyve püreleriyle topaç gibi olurlarr

Valla en önemlisi süt, inşallah sütümüz yeterli olur kızlar, doğumdan sonra ayrılmayalım da birbirimize tavsiye de bulunalım:)

evett ya süt süt süt
anne sütü inşallah sorun çıkmazz şimdiden oğlumla konuşuyorumm anneyi çok emcek benim oğlum diyoruumm
ayy arkadaşımın kızıı çok emiyoo yalancı emzik bile kullanmıyoo devamlı memede öyle uyuyakalıyoo
şimdidenn topaç gibi olduu

İnşşallah bizimkiler de bol bol emer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…