- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #19.361
hadi yaaa hemen hemen tutuyo bu kizlarr
arkadaşlar sizi korkuttuysam çok özür dilerim...cvp yazıp moral verdiğiniz için çok teşekkür ederim...
benim bu sertleşmeler hafif olarak 20. haftadan bu yana oluyordu bende tam anlamlandıramıyordum..birkaç hafta önce kahverengi lekelenme olmuştu...ve son zamanlarda da bu sertleşmeler daha sık ve şiddetli olmaya başlamıştı...rahim bitarafa toplanıyor sertleşiyor ve elimle çok rahat hissediliyordu...kontrolde doktora söyleyince oda ufak tefek kasılmalar olabileceğini veya bebeğin hareketleriyle karıştırabileceğimi düşündü ama yinede rahim ağzına bakalım dedi...
nitekim kısalma başlamış ...normalde bu kısalmanın 7. ve 8. aylarda beklendiğinin benimkinin erken başladığını söyledi...
erken farketmemiz iyi oldu önlemimizi alırız dedi...
benim araştırdığım kadarıyla bu sertleşmeler rahimi doğuma hazırlayan alıştırma kasılmalarıymış...26. haftada filan başlar yazıyor internette...asıl tehlikeli olan bu kasılmaların saatte 3-4 kez tekrarlamasıymış...
yani arada bir oluyorsa korkmamak gerekiyor galiba...
benimde serumdan sonra azaldı bugün 1-2 kez oldu...
tekrar özür dilerim sizleri tedirgin ettiğim için...ama inanın çok korktum gece uyku bile uyumadım ...
rabbim bebeklerimizi korusun inşallah ve bizlere bağışlasın...
tek tek cvplayamdığım için kusura bakmayın...uzanıp dinleneceğim.. inşallah bunuda atlatırız kuzucuğumla...
canımm ya kızma bana ama sağlıklı hayırlı evlat olsun
Rabbim ne verirse başımızı tacıdır
eminim senin içinde öyledir
kesin çevre aile vs. senin bunu istemene sebep olmuştur
Rabbim bizim için hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah
ahh cnm bi kizim var ben onu dunyalara deismemmm
ama varya suan bi kizim daha olsaa etraf varya dusunmek bile istemiyorummm
yok benim oglana alalim yok kizini bize ver
gittigim yer kaynana kayin baba
bana karsi eltimin cocugunun pipisine kadar yemelerrr
rabbim buyukkk
valla cnmm cok doluyum coookkkk
ahh cnm bi kizim var ben onu dunyalara deismemmm
ama varya suan bi kizim daha olsaa etraf varya dusunmek bile istemiyorummm
yok benim oglana alalim yok kizini bize ver
gittigim yer kaynana kayin baba
bana karsi eltimin cocugunun pipisine kadar yemelerrr
rabbim buyukkk
valla cnmm cok doluyum coookkkk
canım benim eltimin 2 oğlu var benimde nasipse 2 kızım olucak.. yaparlarmı bilmem ama yapsalar bile hiiiç umrum olmaz. Rabbim böyle yazmış demekki der geçerim. Hayırlı evlat olsunlarda. hem sana biri laf ataccak olursa da cinsiyeti eşinin genlerinin belirlediğini söylersin!!! bu devirde bu ne cehalet ya!!!!
orkidemm canım banada çokk kızını alıcaz diyen oluyor
bende hemen öyle kolay kolay ben kızımı vermem ona göre diyorum
sende kızımı vermemmde vermem diye espri yap
ben yine gardırop arayışına girdim.. dün Ankamalldeki koçtaşa baktık fiyatlar çok güzel gerçekten ama beyaz gardırop yoktu malesef.. Özelcanda şu modeli buldum..bunun BEYAZ olanı:))sizce nasıl.. ???
Cicila Cicila T-6200 Profilli 3 Kapılı Dolap | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
buda iç görünümü..
Cicila Cicila T-6200 Profilli 3 Kapılı Dolap | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
halbuki bu buyuklere diyorum belki benim kizim okuycak arkanizdan yasinlerinizi kuranlarinizii
kimbilir kiz evladi bambaska allahtan esim hic takmiyor
hemen birinin iki kizi olup ucuncuye hamile denildiginde bizim ev basliyor aa dogru onun oglu yok ya ondan yapardir falan filan
amaan kizlar sizide mesgul ettim bu sacma konulmarla affedin
bende oyle seyleri dusunmuyoruz suan sirasi deyil diyveriyorum cnm
arkadaşlar sizi korkuttuysam çok özür dilerim...cvp yazıp moral verdiğiniz için çok teşekkür ederim...
benim bu sertleşmeler hafif olarak 20. haftadan bu yana oluyordu bende tam anlamlandıramıyordum..birkaç hafta önce kahverengi lekelenme olmuştu...ve son zamanlarda da bu sertleşmeler daha sık ve şiddetli olmaya başlamıştı...rahim bitarafa toplanıyor sertleşiyor ve elimle çok rahat hissediliyordu...kontrolde doktora söyleyince oda ufak tefek kasılmalar olabileceğini veya bebeğin hareketleriyle karıştırabileceğimi düşündü ama yinede rahim ağzına bakalım dedi...
nitekim kısalma başlamış ...normalde bu kısalmanın 7. ve 8. aylarda beklendiğinin benimkinin erken başladığını söyledi...
erken farketmemiz iyi oldu önlemimizi alırız dedi...
benim araştırdığım kadarıyla bu sertleşmeler rahimi doğuma hazırlayan alıştırma kasılmalarıymış...26. haftada filan başlar yazıyor internette...asıl tehlikeli olan bu kasılmaların saatte 3-4 kez tekrarlamasıymış...
yani arada bir oluyorsa korkmamak gerekiyor galiba...
benimde serumdan sonra azaldı bugün 1-2 kez oldu...
tekrar özür dilerim sizleri tedirgin ettiğim için...ama inanın çok korktum gece uyku bile uyumadım ...
rabbim bebeklerimizi korusun inşallah ve bizlere bağışlasın...
tek tek cvplayamdığım için kusura bakmayın...uzanıp dinleneceğim.. inşallah bunuda atlatırız kuzucuğumla...
kıslarr daha erken ama bişeyy soricimm
şimdi bebişlerimiz emerse ilk 6 ayy anne sütü vericezz sonra ek gıdaya geçerkenn nelerr vericezz mesela 6. ayda sebz çorbaları kendi hazırladığımız meyve sularını içebilirlermii yoğurt mayalıcamm kendim yapıcam tüm yiyeceklerini evdeyim vaktim varr hazır gıda kullanmayı düşünmüyorum açıkçası
ama benim ilk bebeğim hiçbir bilgim tecrübem hatta görmüşlüğüm bile yokk
mesela bebeciklerr çiğnemeyi kaçıcı ayda öğrenirr
Canım ek gıdaya geçince ilk olarak armut, elma püresi ve yoğurt yiyebiliyorlar, sonradan da sebze çorbası yiyebiliyorlar ama doktor kontrolünde doktorun karar verir ek gıdaya geçme zamanını.
hemm anne sütü hemde sağlıklı sebze meyve püreleriyle topaç gibi olurlarr
Valla en önemlisi süt, inşallah sütümüz yeterli olur kızlar, doğumdan sonra ayrılmayalım da birbirimize tavsiye de bulunalım:)
evett ya süt süt süt
anne sütü inşallah sorun çıkmazz şimdiden oğlumla konuşuyorumm anneyi çok emcek benim oğlum diyoruumm
ayy arkadaşımın kızıı çok emiyoo yalancı emzik bile kullanmıyoo devamlı memede öyle uyuyakalıyoo
şimdidenn topaç gibi olduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?