kızlaaaar ben geldimmm aslında coktan gelmiştim de inatla ve büyük bi ısrarla yazmadan önce gecmişi okudum iiki de okumusum ayy ne geri kalmızım ben öle bu arada nerelerdeydim de okuyamadım onu da anlatiim malum artık son aylara girdik bundan sonra yolculuk yapmak zor olucak bi de bebiş geince rahat 3 ay bi yere kımıldayamayız diye düşünüp memlekete aile ziyaretine gittik iiki de gitmişim cok özlemişim ii geldi bana bi tek yol uzun oldugundan kızımla oturmaktan cok sıkıldık ama cok şükür iyiyiz döndük geldik evimize iznimiz de bitti işimize de gitmeye başladık öle yuvarlanıp gidiyoruz işte:)) bu arada oda takımlarını alan arkadaslar ben hepsine bayıldım valla Allah bebeklerimizi içlerinde güle güle büyütmek nasip etsin insallah...aramıza yeni katılan annişler de hoşgelmişler ne güzel cogalıyoruz seviniyorum valla böle olunca bide marmaristen kimse yok mu yaaa ben pak bi tek başıma kaldım hepinize cok uzak kaldım böle

(
canım annem hep der ki ilk önce don al cocugun cabuk donansın ha tabii ben don mu aldım hayır görür görmez vuruldugum cicili kurdaleli mini etek aldım koydum sonra da anaaa dedim ben don alcaktım yaa neyse onu da babasına aldırdım artık:)) saka bi tarafa hastane cıkışı battaniyesi falan sen bi başla gerisi gelir Allahın izniyle...
canıııımmmm bende senin gibiydiiim kendi nabzımı bile bebek oynuyo herhalde diye yorumluyodum öle bi heyecanla bekliyosun yani:) surda 2-3 hafta sonra iice netleşir güm güm hissettirir sana kendisini annesi:))