• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Slmlarr biz geldik kuzumla :16:Umarım herkesler iyidir henüz geçmişin tamamını okuyamadım ama sabahlıklar lohusa taçları eklenmiş ben de sabah gözümü açtım sonra pc başına geçtim Kom marka sabahlık alıverdim :)17 sinde gelecekmiş bakalım beğenecek misiniz?Başlangıcı sabahlıkla yapmış olduk.Resmi ekleyip hemen geçmişe göz atalım :21:

Eklentiler

• $51SB90581-PEMBE_01.webp
    $51SB90581-PEMBE_01.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 29
  • $51SB90581-PEMBE_02.webp
    $51SB90581-PEMBE_02.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 26
Neyse arkadaşlar ben artık çıkıyorum, babamız gelecek, yemeğimizi hazırlayalım:1: yarın sabahta Ankaraya gidiyoruz... on gün orada kalacağım. bu süre içinde buraya girmeye fırsatım olmayabilir... Hepinizi öpüyorum.... Rabbime emanetsiniz:8::8:

Canım şimdiden iyi yolculuklar.Sınavlarında başarılar...

benimde şekerim çıktı:((((((
50 likte 175 çıktı:(((
cumartesi yüzlük yapılcak.moralim bozuldu çok
Arkadaşlar da söylemişler herkes diyetle üstesinden geldi hiç üzülme inşallah iyi çıkar diğer sonuç.
Ben geldimmm şeker sonucumuz normal çıktı ama kan değerlerim çok düşük kansızmışım:43:
Kansızlık için ilaç verdi mi canım?Bişicik olmaz tek sorun o olsun ilaçla hallolur.
kızlar merhaba şeker yüklemem yapıldı bugün açlık 103 tokluk 108 çıktı. şükürler olsun iyiymiş. :21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21: darısı yaptıracak olanların başına.
Off darısı başıma aldık kiloları şimdi cumartesiyi dört gözle bekliyorum 75 lik yaptırıyor benim doktor bana kiloluyum diye sanırım...
Eki Görüntüle 303606 Hastanede giymek için bunu alacağım renk bu yada kırmızı olacak.... Çünkü yeni doğum yapmış olacağız ve kanamalar olduğu için bazen pijamanın kan olduğunu söylüyorlar, her ihtimale karşıda yedek olarak evdekilerden koyacam bir tane.....

Eki Görüntüle 303610 Terlik
Eki Görüntüle 303609 Sabahlık
Eki Görüntüle 303608 Pijama Takımı

Bunlarıda hastaneden çıkınca evde giymek için... Çünkü ben doğumdan sonra lohusalık çıkana kadar annemlerde kalacağım... ve ben tosyaya dönmeden o dönem içinde annemlere bebek görmeye çok gelen olacak.... o zaman gündüzleri misafir karşılamak için giyeceğim....

Daha şipariş vermedim, Ocak sonuna kadar bekleyeyim diyorum... Çünkü ne kadar kilo alacağımı bilmiyorum.... ocak sonu-subat başı az çok belli olur...ona göre beden belirleyeceğim... eğer şimdiki halime göre belirlersem s almam gerek, çünkü hala s beden olan pijamalarımı rahat giyiyorum:52::32:

Güle güle kullan masivacım ii günlerde.Sınavında da başarılar...

Arkadaşlar da söylemişler herkes diyetle üstesinden geldi hiç üzülme inşallah iyi çıkar diğer sonuç.

Kansızlık için ilaç verdi mi canım?Bişicik olmaz tek sorun o olsun ilaçla hallolur.

Off darısı başıma aldık kiloları şimdi cumartesiyi dört gözle bekliyorum 75 lik yaptırıyor benim doktor bana kiloluyum diye sanırım...

Güle güle kullan masivacım ii günlerde.Sınavında da başarılar...

İlaç kullanıyorum zaten ona devam edicem canım.biraz gıda takviyeisyle düzelir.

Slmlarr biz geldik kuzumla :16:Umarım herkesler iyidir henüz geçmişin tamamını okuyamadım ama sabahlıklar lohusa taçları eklenmiş ben de sabah gözümü açtım sonra pc başına geçtim Kom marka sabahlık alıverdim :)17 sinde gelecekmiş bakalım beğenecek misiniz?Başlangıcı sabahlıkla yapmış olduk.Resmi ekleyip hemen geçmişe göz atalım :21:

Çok güzel arkadaşlar yaaa....

Herkesin pijaması, terliği, geceliği, sabahlığı çok şık....
Allah mutlumesut giymeyi nasip etsin hepimize.... :49:

Çok güzel arkadaşlar yaaa....

Herkesin pijaması, terliği, geceliği, sabahlığı çok şık....
Allah mutlumesut giymeyi nasip etsin hepimize.... :49:

one kız öyle sahneye çıkar gibi:))))) alllam yaaaa:))))...bakalım kafanı kaldırabilcen mi yataktan..taç takmaya halimiz olur mu bilmiyorum yani:)))
ehuehuehu ....:52::52: ben biraz kokoşumda cnm süslü olayımda kaldırırım kafayı ben bu arada annen doğru söylemiş tac kırmızı olur

kızlar merhaba şeker yüklemem yapıldı bugün açlık 103 tokluk 108 çıktı. şükürler olsun iyiymiş. :21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21: darısı yaptıracak olanların başına.
gözün aydın cnm ....:46:

Eki Görüntüle 303606 Hastanede giymek için bunu alacağım renk bu yada kırmızı olacak.... Çünkü yeni doğum yapmış olacağız ve kanamalar olduğu için bazen pijamanın kan olduğunu söylüyorlar, her ihtimale karşıda yedek olarak evdekilerden koyacam bir tane.....

Eki Görüntüle 303610 Terlik
Eki Görüntüle 303609 Sabahlık
Eki Görüntüle 303608 Pijama Takımı

Bunlarıda hastaneden çıkınca evde giymek için... Çünkü ben doğumdan sonra lohusalık çıkana kadar annemlerde kalacağım... ve ben tosyaya dönmeden o dönem içinde annemlere bebek görmeye çok gelen olacak.... o zaman gündüzleri misafir karşılamak için giyeceğim....

Daha şipariş vermedim, Ocak sonuna kadar bekleyeyim diyorum... Çünkü ne kadar kilo alacağımı bilmiyorum.... ocak sonu-subat başı az çok belli olur...ona göre beden belirleyeceğim... eğer şimdiki halime göre belirlersem s almam gerek, çünkü hala s beden olan pijamalarımı rahat giyiyorum:52::32:
cok güzeller cnm bende o kareli morluyu beğendim ama mavisi yok olsa kesin birisi o olurdu bende açık renk taraftarı değilim zaten sağa sola pek dönemicez sabit kalıncada kan geçer mecer...

arkadaşım cok beğendim güle gülegiy prensesin annesi..

daha farkında değiller :1:

ölemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...........:57: aşk olsun kanka

bugün roxi sabuntozu aldımm ve çamaşır sodasıda aldımm battaniyelerini attım makinaya ben bebek deterjanı almayacağım herne kadar bebek için densede parfümlü diye aklıma yatmıyodu sabuntozu aldımm şimdi içim rahat en azından
kireç çözücü yerinede çamaşır sodası koydumm
sabuntozunun kokusuda güzell tavsiye ederimm

cnm benim çamaşır sodalarının bir kısmı deterjan gözünde donmuş hani kurşun dökerler ya öyle olmuş sende de oldu mu?

ehuehuehu ....:52::52: ben biraz kokoşumda cnm süslü olayımda kaldırırım kafayı ben bu arada annen doğru söylemiş tac kırmızı olur

gözün aydın cnm ....:46:

cok güzeller cnm bende o kareli morluyu beğendim ama mavisi yok olsa kesin birisi o olurdu bende açık renk taraftarı değilim zaten sağa sola pek dönemicez sabit kalıncada kan geçer mecer...

arkadaşım cok beğendim güle gülegiy prensesin annesi..

ölemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...........:57: aşk olsun kanka

Çok teşekkür ederim canım,ay hepiniz çok güzel şeyler almışsınız,hepimiz güle güle kullanalım:21:

ya iyi bi hastane..ilgililer personeli falan..sgk ile de anlaşması var oranın..mesela şifanın yok..eğer bebeğe küvöz falan gerekirse hepsini cebinizden ödiceksiniz..bunlarıda hesaba kat yani..çünkü özel sigorta karşılamıyo onları..mesela benim arkadaşımın eşi medical parkta doğum yaptı..çocuğu küvöze almışlar ve geceliği 1800 liraymış..özel sigortalar genelde 2 hafta sonra dahil ediyo bebeği sigortaya..bende gittim çapa ya..yavuz salihoğlu die bi prof.a..

Canım o arkadsın sanırım yapı krdı sıgrtası var ve cocuk dogr dogmaz sıgrtalı oluo dıgr sıgrtalr gıbı 15 gn bekleme suresı yok sıgrta yaptırırken secımımı etkıleyn en onemlı faktr bu oldu ordan bılıorum:)))

Back
X