Sen benden 1 hafta daha bekleyip sonra doğum yapmışsın.Benim ne ağrım ne sancım ne kalısma hiçbirşeyim yok bebek de ii.dr çarşamba alırız dedi,ilkönce normal denenecek olmadı sezeryan.41+0 oluyorum.Beklesem mi bilemiyorum ama beklemek istemiyorum.Beklemek sinirimi bozuyor:<Hayılrısı artık
Merhaba ben de aynı durumdayım.Bugün gittim dr'a yine bişey yoktu.Çarşamba günü son şans verdi bakalım o gün suni sancı verilecek sonra da olmazsa sezeryan.Allah yardımcınız olsun.Kendim için hayırlısını diliyorum ben.Sizin içinde hayırlsı ne ise o olsun...
kızlar bana dua edin nolur 40+5 teyim ama hala tık yok. ne sancım ne ağrım var.
yarın sabah doktorum suni sancı verip doğuma alcak. nolur açılmam olsunda normal doğum yapabileyim.
nolur dualarınızı eksik etmeyin.
Allah rızası için dua edin.
kizlar merhaba benim bebis gelmiyoooo:-(
4 gün gecikti hala cit yok sadece hafif bir agri,
bu arada isaret parmagimin ic tarafinda Ben gibi bir leke cikti,
bugün birden bire cikti, sizdede varmi,
ben cok uzuluyorum aglamaya basladim artik gelsin diye,
sezeryan istemiyorum:-(
suni sancida cok kotuymus diyolar:-(
var valla bekletio:) bende bu yuzden sadiye hanima geldim zaten normal dogum istedigim icin..hep bebege birakalim ne zaman isterse ozaman gelsin diyo:) ama tabi bi sikintimiz olmadigi icin suyu falan herseyi yerinde.dogumun dogal akisini bozar diye cati muayenesi bile yapmadi daha.sezeryan zorunlu olsa bile en azindan sancinin kendiliginden baslamasi cok onemli cunku hem bebek hem de anne icin cok onemli hormonlar salgilaniomus o sanciyla. Ama gel gorki bende ne sanciiiii, ne aciklik, ne bebegin kanala girmesi falan var....bu yuzden mecburen sezeryan olur sanirim yarin belli olur.doktorumda dio tabiki seni kanirta kanirta dogurtmam normal olsun die yada bebegin hayatini tehlikeye atmam ama sans vermek lazim dio. Cok ii bi doktor..
herkese merhabaaaa:)) doğuramayanlar kulübüne gelmiş gibi oldum valla bgn yazılanları okuyunca kızlar

Rabbim hepimiz için hayırlısını versin, sağlıkla gelsinler inşallah. bgn kontrolüm vardı benim de. perş. de 3 cm açıklıktı bgn de 3 cm çıktı. bebek hiç aşağıya inmemiş yine. aynı şeyleri söyledi yani.. yarın doğuma alalımmı seni dedi. doktora bir bakışım vardı ki sormayın. doğuracağım gerçeğini sanki ilk o zaman farkettim

biz böyle mutluyduk diye takıldım ama yemedi tabi

nst m çok güzel çıkmış. şöyle bi gözümün ucuyla baktım. 100 lere ulaştığı zamanlar vardı sancımın nst de. ort. 70 civarlarındaydı sanırım.. ben de bebek iyi durumda diyorsunuz madem biraz beklesek dedim. günü geldi, perşembeye kadar da kendiliğinden geleceğini sanmıyorum ya,tamam o zaman 2 gün daha mühlet, perşembe sabah gel doğurtalım dedi

ne de kolay söyledi valla, sanki oyuncak bebek doğurtuyo

) öyle yani bizim hikayemiz de.. bu arada yasminka, eğer hiç açılman olmasaydı suni sancıyla seni zorlamazdım diye de ekledi.Allahtan hayırlısı bakalım.. İbyayim. dualarımız seninle.. en güzel anılarla bebeğini kucağına al inşallah

hepimiz için...
kızlar merhaba. geçmişi okuyamadım doğum yapan ve yapacak olanları tebrik ediyorum şimdiden .
bizde kontrolden geldik. doktorum geçen gittogmde hiç açıklık yok demişti . şimdi yine alttan muayene etti sadece 1 cm açıklık var dedi . nst de sancı çok az bir pik olusturcak şekilde çıktı . şimdi suni sancı versem tutmaz dedi. günüm dolduğu için kararı bana bıraktı fakat miyadini doldurmuş bebekler kendiliğinden dogma ihtimali çok az dedi .
benim gibi bekleyenler ve doğum yapmış olanlar yardımcı olursa . sizlerde acilna sancı çıkıyor mu neye göre 40 tan sonra bekliyorsunuz ? bebek 3570 gr ama yanılma payı var diyor .suyu fln iyiymiş biraz azalmış . birkaç gün daha bekliyim belki Sancim acilmam olur diye düşündüm sabah akşam nst ye girerim çünkü bebeğin hareketleri artık çok azaldı haliyle yeri kalmadi.
ne yapmalıyım nasil bir karar vermeliyim bilmiyorum . dr.um çok ihtimal vermiyor . bende sezeryan olmayi çok istemiyorum tabi zor da kalırsam olucam hayırlısı neyse o olsun da . eğer normal olma ihtimali olduğunu bilsem beklemek de istiyorum . sizce ne yapmalıyım?
valla cnm, bak görüyorsun yukarıda yazılanları:) bu arkadaşların hepsi , ben de dahil 40+ lar. eğer herşey yolunda ise biraz daha bekle istersen, bu kadar beklemişken. zaten bir sıkıntı varsa doktorlar müdahele yaparlar..
Ayyy bi ben mi kaldım yaaa

doğuramayan arkadaşları bir araya getireyim de dedim, sen de oku cnm

daha sana var Allah ın izniyle. biraz sabır. 40+ 41+ lar var. Rabbim ne zaman isterlerse o zaman gelirler merak etme sen, eğer bir sıkıntı yoksa tabi
herkese merhaba nasılsınız bakalım geçmişi okuyorum takipteyim
Ama hiç yazma fırsatım olmuyor bi iki şey yazayım dedim 40haftayı dolduranlar geçen hafta benim yaşadıklarımı yaşayanlar var gördüğüm kadarıyla... Ben 41.haftayı bitirdim 42.0da kontrolümde dr yatış yapalım kilosu fazla.(4025ti usg'de) dedi suni deneyelim açılma olmazsa sezeryan olur dedi kakasınida yapmış daha fazla beklemeyelim dedi mecbur kabul ettim saat1.de suni verildi 2:30lâ 3arası doğum oldu tam saati bilmiyorum evet suni sancı berbat bişey ama geçti gitti işte oğlumuz Eyüp 3700iş53cm doğdu kakasıni yeni yapmış bi sorun çıkarmadı ertesi gün taburcu olduk sütüm de dün geldi .. Ama 2gün boyunca boş boş meme çektiği için yara oldu çatlak oldu şimdi acıya acıya zorda olsa emzirıyorum 2gün uyumadık aç ti zavallım bugünde yıkadik hâlâ sancım oluyo ama eskisi gibi sık değil allah'tan ben dr'a guvendim Allah'in izniyle sezeryan olmadan kurtuldum çok sükür :)
maşallah cnm.

ne kadar kısa sürede doğurmuşsun.1,5 satte. darısı başımıza.. Allah nazarlardan saklasın bebeğini
kızlar uzun bir aradan sonra herkese merhaba doğum yapan bütün arkadaşları tebrik ediyorum doğum yapmayan arkadaşlarada rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almak nasip etsin ben doğum yaptım burdan gamze arkadaşım haber vermiş hepinize sağ olsun doğumdan sonra odada onu görüncede çok mutlu oldum yorum yapan arkadaşlar tek tek cevap veremicem herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim. Doğum hikayemi hem paylaşmak istiyorum hemde istemiyorum kimseyi korkutmak istemiyorum ama bir yandan da bilginiz olsun istiyorum.Neyse paylaşayım aklınızın bir köşesinde kalsın
maşallah

Bebeğini kucağına almışsın ya cnm.. Allah yaşatmasın bir daha.. şükürler olsun..