2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba
bebegime kavuştum .:) biraz acil gelişti suni sancı aldim 4 saat fakat açılma yeterince olmadı 4 cm di. suyum geldi ve.bebis günü doldurdugu için kakasini yapmış acil sezeryana alindim . bebek iyi maşallah...benim çok yeni olduğum için ağrılarım var . atlatacagiz umarım .

kızlar merhaba
bebegime kavuştum .:) biraz acil gelişti suni sancı aldim 4 saat fakat açılma yeterince olmadı 4 cm di. suyum geldi ve.bebis günü doldurdugu için kakasini yapmış acil sezeryana alindim . bebek iyi maşallah...benim çok yeni olduğum için ağrılarım var . atlatacagiz umarım .

Gözün aydın sağlıkla büyüsün kuzucuk.

kızlar merhaba
bende 40+2 yim randevum olmadığı için bu haftaki kontrolümü olamadım
bir terslik olacak diye çok korkuyorum
senin nasıl gelişti kontrole gittiğinde mi anlaşıldı yoksa bir teslik oldu da öyle mi gittin doktora

kızlar merhaba
canım hadi gözünaydın, bebeğini sağlıcakla kucağına almışsın, darısı bana ve benim gibi bekleyenlere inşaAllah:8::8:

senin nasıl gelişti kontrole gittiğinde mi anlaşıldı yoksa bir teslik oldu da öyle mi gittin doktora
canım benim günüm yarın bitmiş oluyor, yani yarın doğması lazım, sabah kontrolüm vardı, sancı yok, açılma yok, ultrason baktı bebiş iyi, doktorumun söylediği sancı olursa, kanama olursa yada suyun gelirse hemen gel, bunlar olmazsa pazartesi sabah gel dedi... sende bu belirtiler olursa hemen git, olmazsada pazartesiye mutlaka randevu al ve görün doktoruna, inşaAllah sağlıcakla alırız yavrularımızı kucağımıza:14::14:

Son düzenleme:
İyi akşamlar arkadaşlar artık bebiş geldi onunla ilgilenmekten katılamıyorum.Sizlere bişey soracaktım sezeryanla doğum yapanlar ne zaman korse giydiniz bide karnınız ne kadar zamanda iner acaba?

canim sık sık görün nst iste dr un baksın. geçmiş olduğu icin dahs iyi takip edilmeli benim suyum geldi biraz, sonra suyumu patlattılar. o zaman anlaşıldı ..

arkadaşlar herkese iyi akşamlar
geçmişi okuyamadım doğum yapan arkadaşları tebrik ederim
benim feci baş ağrılarım var ameliyatım epidural spinal karışık oldu
ve malesefki spinalin yan etkiside baş ağrısıymış
kaç tane majezik ağrı kesici içtim kesinlikle geçmiyor
arkadşalar tecrübelerinize çok ihtiyacım var ne yapabilirim ??

İyi akşamlar arkadaşlar artık bebiş geldi onunla ilgilenmekten katılamıyorum.Sizlere bişey soracaktım sezeryanla doğum yapanlar ne zaman korse giydiniz bide karnınız ne kadar zamanda iner acaba?

15 gün oldu ..ben hala korse giymedim.bugün kontrolde doktoruma sordum ..istersen artık giy ama çok bir etkisi olmaz belki biraz toparlar dedi..Bedenimin ne olduğunu bilmıorum internetten alacam ama ..karnımda hala 5 aylık hamile gibi..6 aya kadar iner herhalde ..hiçbir kıyafetim olmuyor üstüme..ne güzel 36 bedendim ..sanırım şuan 42 felan oldum..:(((beklicez artık eski forma kavuşmayı...

beklicen canım ağrı kesiler işe yaramaz, günde 3-4 fincan kahve iç ve ağrının başlangıç saati varsa o saate yakın 2 tane patlat benimki öğlen 2 gibi başlıyordu yatana kadar, birde 1 haftanın bitmensini bekle bir anda şak diye kesilecek

geçmiş olsun ronyacım. tebrik ederim ayrıca.
çok bilgi sahibi değilim benim epiduraldi çok şkr hiç baş ağrısı problemim falan olmadı. ama bu durumda kahve içilmesi gerekiyordu sanırım. öyle hatırlıyorum.
neden epidural spinal karısık oldu ki?

selam kızlar biraz geç olmakla birlikte özgeden gelen mesajı iletmek istiyorum bugün sancısı gelmiş arkasındanda nişanı gelmiş hastaneye gitmişler fakat bana bu mesajı atalı epey olmuş dualrınızı esgimeyin diede eklemiş fakat ben adeni bugün dr götürdüm ve tel evde unutmuşum az önce geldiğimde okudum mesajı birazdanda arıycağım özgeyi kızlar size tekrar bilgi veririm....

bende özge girmedi habeir olan varmı dşye soracaktım inşş kolay bir doğum olur

kızlar merhaba
gözün aydın cnm

cnm ilk haftadan sonra giyiliyor sanırım bn dr tel de sormuştum giy demişti ama bi kaç gün oldu giymeye başlayalı

Allah ım hakkında hayırlısını versin cnm.. inşallah istediğin gibi ilerler herşey.
kızlar yarın son günüm tekrar dualarınızı bekliyorum bu sefer kaçışım yok sabah 7de başlicaz suni sancı verilcek
ama benim hiç açılmam ağrım sancım yok. öğleden sonraya kadar beklicez açılma olmazsa sezeryana alıncam.
yani kızlar iki acıyıda çekmiş olcam:( 41 haftam bitti. nolur dua edinde suni sancıda 2-3 saat sora açılmam olsun nolur Allah rızası için dua edin...

Allah analı babalı büyütsün inşallahh.. 3 5 güne gecer bişiyciğin kalmaz inş :)
kızlar merhaba

cnm tebrik ederim Allah analaı babalı büyütsün inşallah... baş ağrılarında geçer umarım en kısa zamanda bol bol su iç iyi gelirdiye duymuştum.

ahh cnm yaa o kadar yazdım spinal çok kötü baş ağrısı yapıyo, bari bundan sonra yaptıracak olanlar 2 kere düşünsün.. ben 5 gün çektim, 6. gün kesildi Allaha çok şükür..
dikloron ağrı kesici günde 2 defa vuruldum, sütünden bebeğe geçiyo ama mecburdum, çeken bilir tabi.. bir de günde 4 lt su iç nescafe iç günde 2 bardak, idrarla atacaksın.. minoset günde 4 e kadar müsade etti benim doktorum.. sürekli yatman gerek ayağa kalkınca ağrı başlar, sütünü sağ da ver bebişe eğer kalkamıyorsan.. çok geçmiş olsun canım..

beklicen canım ağrı kesiler işe yaramaz, günde 3-4 fincan kahve iç ve ağrının başlangıç saati varsa o saate yakın 2 tane patlat benimki öğlen 2 gibi başlıyordu yatana kadar, birde 1 haftanın bitmensini bekle bir anda şak diye kesilecek

sağol canım şimdi nescafe içtim sanki biraz hafifledi
umarım bir an evvel biter yoksa ben bittim

geçmiş olsun ronyacım. tebrik ederim ayrıca.
çok bilgi sahibi değilim benim epiduraldi çok şkr hiç baş ağrısı problemim falan olmadı. ama bu durumda kahve içilmesi gerekiyordu sanırım. öyle hatırlıyorum.
neden epidural spinal karısık oldu ki?

sağol canım
epidural olcak diye girdim ama epidurali takmada zorlandı anestezi hekimi
nedeninide çok kilo almama bağladı :97:
o arada spinali ver falan diye söylüyordu yani malesef spinalde yapıldı
neyse umarım çarçabuk geçer

Allah ım hakkında hayırlısını versin cnm.. inşallah istediğin gibi ilerler herşey.

Allah analı babalı büyütsün inşallahh.. 3 5 güne gecer bişiyciğin kalmaz inş :)

cnm tebrik ederim Allah analaı babalı büyütsün inşallah... baş ağrılarında geçer umarım en kısa zamanda bol bol su iç iyi gelirdiye duymuştum.

güzel dileklerin için sağol
suyu bol içiyorum şimdide nesacafeyi bol içicem
inşallah fazla süründürmez beni

ahh cnm yaa o kadar yazdım spinal çok kötü baş ağrısı yapıyo, bari bundan sonra yaptıracak olanlar 2 kere düşünsün.. ben 5 gün çektim, 6. gün kesildi Allaha çok şükür..
dikloron ağrı kesici günde 2 defa vuruldum, sütünden bebeğe geçiyo ama mecburdum, çeken bilir tabi.. bir de günde 4 lt su iç nescafe iç günde 2 bardak, idrarla atacaksın.. minoset günde 4 e kadar müsade etti benim doktorum.. sürekli yatman gerek ayağa kalkınca ağrı başlar, sütünü sağ da ver bebişe eğer kalkamıyorsan.. çok geçmiş olsun canım..

ahh perimm aynen dediğin gibi ayağa kalkınca delirtiyor ağrı beni
canım süt sıkıntımda vardı ancak bugün biraz geldi
birde benim kız sağınca ne kaşıkla nede biberonla almıyor
illaki emicek bende ona dayanamıyorum kalkıyorum sürekli
başım ağrımasa verimli olucam ama kendimemi yanayım bebeğimemi yanayım bilemedim
umarım geçer biran evvel benim bugün 3. günüm inşallah bir haftada geçer

ahh perimm aynen dediğin gibi ayağa kalkınca delirtiyor ağrı beni
canım süt sıkıntımda vardı ancak bugün biraz geldi
birde benim kız sağınca ne kaşıkla nede biberonla almıyor
illaki emicek bende ona dayanamıyorum kalkıyorum sürekli
başım ağrımasa verimli olucam ama kendimemi yanayım bebeğimemi yanayım bilemedim
umarım geçer biran evvel benim bugün 3. günüm inşallah bir haftada geçer

canımm şimdi anneme diyorum böyle böyle topicten bi arkadaş da benle aynı şeyleri yaşıyo diyorum o da diyo sabretsin bikaç güne geçer, hatta spinali artık yasaklasınlar diyo walla o da üzüldü..biz çektiğimiz için anlıyoruz.. ben emziremiyorum kalkamıyorum diye ağlarken annem de bana çok üzülüyodu.. biberonu tutmuyo mu ki bebek, o zaman yan yatarak emzirmeye çalış, sen sağma makinanı kullan ama sütün çoğalsın.. 2 gün sonra ağrı falan kalmadı diceksin bak gör.. bebeğinle de tek başına bile ilgileneceksin :34:

canım ya çok geçmiş olsun, İnşaAllah bir an önce toparlarsın da bebeğinle daha iyi ilgilenebilirsin:16: darısı bize :8:

Back
X