- 28 Mayıs 2011
- 1.997
- 7
- 116
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #45.981
Günaydın arkadaşlar....
Gece hiç uyuyamadım ben yavrum bi rahat durmadı karnımda fıldır fıldır kasık ağrılarımda var biran önce gelsin istiyorum ama paşanın keyfi iyi sanırım içerde hiç niyeti yok gibi gelmeye :)))
Benim deneyimli annelere bebek beziyle ilgili bir sorum olacak bebişimin kilosu 3400 şuan ben bir peket yenidoğan prima premium care aldım ama sabah sağlık ocağındaki ebe yenidoğan küçük olur kullanamazsın 2 yada 3 numara al dedi birde prima kalça çıkığı için çokta uygun bir bez değil çok ince sağlıklı değil bezi bağlayınca bacaklarının ayrık durması gerekli primada bu olmuyo dedi kafam çok karıştı ne yapsam bilemedim...
halt etmiş o ebe, bir araştır yabancı kaynakları dünyadaki bebek anatomisine en ama en uygun bezi pampers üretiyor yani prima bu yüzden fiyatları o kadar farklı diğer bezlerle ve sen en az 2 tane 1 numara kullanırsın 3 numarayı 6. aya doğru ya alırsın ya almazssın herhalde o ebe senin 9 kiloya yakın birşey doğuracağını düşünmüş ...
ayyy çok sinirlendim doğru düzgün birşey bilmeden seni ne kadar yanlış yönlendiryor bezin numarasından tut sağlık konusuna kadar , işin yapsın gerisine karışmasın o....
ben ufaklık 2 aydır prima premium care kullanıyor 1 numaradayız hala tabi benimki daha yeni 3700 oldu o sebeple bu kadar uzun süredir 1 numaradayız ve hala bacaklarını kapatamıyorum bez bağlıyken ve kalça ultrasonlarımızda çok şükür temiz çıkıyor...