2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yok mevlüdü havalar biraz daha düzelsin demiştik ilk başta karar değiştirmedik ne bilelim birden bu kadar düzeleceğini:),valla dün sabah uyandım koşa koşa markete gidip bi kutu saç boyası aldım saçımı boyadım evde olsun o bile beni o kadar mutlu ettiki anlatamam.sanırım bu kırkta düzelme mevzusu birazda dışarı çıkmaya başlıyoruzya ondan.

ewet cnm bence de.. ewden sadece hastaneye gitmek için çıktık 2 kez, o da çok kısa sürdü.. kii ben dışarı çıkmaya o kadar alışkınım, o kadar sewerim..
benim aslında bebeğimle pek bi sorunum yok :) geceleri çok sık uyanmıyo da.. ama uyandımmı da uyumak bilmiyo,emiyo daemiyo altını da değiştiriyorum gazını çıkarıyorum ama uyumuyo cöm cöm bakınıyo, mırıldanıyo, ozaman da bizi uyutmuyo tabi:(((

yok mevlüdü havalar biraz daha düzelsin demiştik ilk başta karar değiştirmedik ne bilelim birden bu kadar düzeleceğini:),valla dün sabah uyandım koşa koşa markete gidip bi kutu saç boyası aldım saçımı boyadım evde olsun o bile beni o kadar mutlu ettiki anlatamam.sanırım bu kırkta düzelme mevzusu birazda dışarı çıkmaya başlıyoruzya ondan.

ewet cnm bence de.. ewden sadece hastaneye gitmek için çıktık 2 kez, o da çok kısa sürdü.. kii ben dışarı çıkmaya o kadar alışkınım, o kadar sewerim..
benim aslında bebeğimle pek bi sorunum yok :) geceleri çok sık uyanmıyo da.. ama uyandımmı da uyumak bilmiyo,emiyo daemiyo altını da değiştiriyorum gazını çıkarıyorum ama uyumuyo cöm cöm bakınıyo, mırıldanıyo, ozaman da bizi uyutmuyo tabi:(((

merhaba hanımlar

ben daha doğum yapmadım dün gece saat 3 gibi kahve rengi akıntı geldi
hemen acile gittim baktılar ettiler serumlar nst ler falan derken öğlen 1 oldu
eve gönderdiler
nst de sürekli ağrı çıkıyor ama ben hissetmediğim için açılma olmuyormuş
boşuna bekletmek istemediler eve gönderdiler

kahverengi akıntım dünn gece geldi sonra kesildi şimdi tekrar var
valla anlamadım ben ne olduğunu

selam herkese ama yanlızca pericim varmış sana selam şekerim ,biz dünden beri kırk çıkarıyoruz saçma sapan ama bi okadarda eğlenceli ritüeller,her gittiğimiz kapıdanda hediye topluyos:) en çokda o kısmını sevdik .bakalım kırk çıkınca düzene giriyo sözü hurafemi gerçeklik payı varmı:)

Ay ne güzel annesi, darısı 40lı yaşlarını görmene olsun, biz de 40ının çıkmasını bekliyoruz, sen söylersin bize doğru olup olmadığını, amanın gene ağlıyor, çıldırıcam ya.

bizede 15.günden sonra 4 damla ver dedi doktor ama eşimkayınvalidem bebek 1 aylık olsun öle verelim die tutturdular..vermıoruz anlıcanız.

eşin ve kayınvaliden doktor sanırım..boşa para verme doktora sen:)))) yaw o d vitamini yani kemik gelişimi için..bizim çocuklar kış çocuğu..d vitamini bi tek güneşten alınıyo..birisi bişey veriyosa ve bu doktorsa üstüne söz söylemenin anlamı ne bende bunu anlamıyorum...:20::20::20::20::20::20:

selam kızlar moralim çok bozuk mastit olmşum yani meme iltihabı göğüslerim devleşti ağrı ateş hepsi üstüste.damardan serum ve 1 grlık antibiyotik verdi sabah akşam toplam 10 gün boyunca kullanacakmışım.antibiyotikten sonra sütüm iyice açıldı su gibi oğlum doymuyo ve gaz sorunu başladı. :( omuzlarım göğüslerimi taşıyamayacak hale geldi ve göğüs ucum olmadığı için oğlum sürekli ememiyo süt sağmaamakinesi aldım sürekli süt sağıyorumo .çocuğun sadece süt ihtiyacımı karşılamakla geçiyo vaktim diğer herşeye annem bakıyo bunada canım çok sıkılıyo oğlum sanki beni sevmiyo annemi daha çok tanıyo
psikolojim altüst oldu sürekli ağlıyorum

benim oğlumda öyle..annemde uyuyo bende uyumuyo...geçen oturdum ağladım ben bakamicam bu çocuğa diye..ilk günler sadece benim kucağımda uyuyodu..memede..emmesede sokuyodu burnunu koklaya koklaya uyuyodu..şimdi büyüdü istemiyo..

[/B] $DSCN1462.webp :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Kızlar günaydın umarım herkez iyidir gecmisi okuyamadık oğlum durmuyor :)) gecede çok mizirdanikti uyumadık uykusuzluktan çevredekileri çift görmeye başladım :))

Kızlar vitamin ve gaz için doktor ne verdi size

Kızlar günaydın umarım herkez iyidir gecmisi okuyamadık oğlum durmuyor :)) gecede çok mizirdanikti uyumadık uykusuzluktan çevredekileri çift görmeye başladım :))

Canım senden farklı değilim inan ben de, benim aksi oğlum da gece uyumadı şimdi horluyor, emzirecem uyandıramadım düşün, ben de uyuyamadım, bize gaz için zinco verdi doktor ama ben açmadan iade edip ayçanın dediği nurse harveys ten almayı düşünüyorum, vitamin içi ise sağlık ocağı multid3 diye bir şey verdi günde 3 damla, yarın başlayacağız.

vitamin olarak monovitd3 verdi sağlık ocağı günde 3 damla...
gaz için önce sab kullanıyorduk hiç faydasını göremedim... topikteki arkadaşlar nurse hurveys d,ye gaz ilacı tavsiye ettiler... doktorada danıştım bitkisel zararsız çok faydasını gördük...
saatler ce süren kolik ağlamalar azaldı... birde ben az da olsa anason içiriyorum uyku yapsın diye özellikle akşamları...

DMF alıntı yapamadım ama senin tosuncuk dda çok tatlı Allah bağışlasın, analı, babalı, mutlu, huzurlu büyütesin. çok tatlılar ya.

Back
X