2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızıma az once mama verım dedım,anaam sankı zehır verıyom nası aglıo,bıberonu cekmıyo bıle,sankı 4 gun ac bırakmısım gıbı delıcesıne memeye yapısmıs durumda
anam norucem ben bu mamayı benmı ıcsem acaba:) tadınada baktım ama hıc hosuma gıtmedı bee.
Ayyy bısı sorcam kendı sutunun tadına bakan varmı?

evet mamalar bı garıp kokuyo bende sütü merak ettım hep ama cesaret edemıyorum tatmaya bi türlü nedense:)

günaydın kızlar:71:

hasta olan arkadaşlar çok geçmiş olsun hepinize..Allah tez zamanda şifanızı versin

gamze uyku düzeniyle ilgili paylaşım çok güzel olmuş teşekkürler:71:

ben de 3 gündür 10 gibi uyutmaya çalışıyorum..emzirme,alt değiştirme,gaz çıkarma,kundaklama,tekrar emzirme gaz çıkarma bir iki çekiş uyku...3 gibi uyanıyor..en fazla 5 saat dayanıyor yavrum açlığa..tekrardan 6 gibi uyanıyor..bugün daha iyiydi ama..3 de emzirdiğimde hemen yatırdım tekrar 5 de uyandı..onda alt değiştirme,emzirme tekrar 8 buçuğa kadar uyudu maşallah..ben de daha iyi dinlendim..gündüz de onun keyfine bırakıyorum şimdilik,o da çok yormuyor..ben genel uyku düzenini gece için yapmaya çalışıyorum..

gamze sana bir sorum olucak..

benim kızımda anne karnındaki duruşundan yanakları asimetrik doğmuştu..doktorlar yatırıken bir sağa bir sola yatır dediler,daha simetrik olsun diye..önceden hep anne karnındaki gibi yatıyordu..şimdi simetriyi yakaladık..bir sağa bir sola yatabiliyor..artık kendi de dönüyor sağa sola uyurken..ama sırt üstü yatamıyor pek..illa sağa sola yatıyor..bu bir sıkıntı oluşturur mu?kafa şekli bozuk olur mu sence

ben ilk 1,5 ay çevire çevire yatırdım 3 saatte bir bir tarafa, çok güzel bir kafası oldu, şimdi çok uzun zamandır sadece sırt üstü yatıyor. sadece sağ sol yaparsa kulaklarının üst kısmında düzleşme olabilir...

selam kızlar ya bu test herkese yapılıyomu banada doktor kırkın cıkınca gel dedı ama öle parca falan herkesdenmı alınıyo alttan muayenemı oluyo herkes ayy tırstım şimdi ne guzel sezeryan oldum dıye sevınıyodum alttan hiç bakılmadan şimdi bıde test mest cıktı yaaa:(:(

doktor teklif ediyor, istersen smear testi yaptırırsın, ben normalde 6 ayda bir yaptırıyordum zaten...

Kızıma az once mama verım dedım,anaam sankı zehır verıyom nası aglıo,bıberonu cekmıyo bıle,sankı 4 gun ac bırakmısım gıbı delıcesıne memeye yapısmıs durumda
anam norucem ben bu mamayı benmı ıcsem acaba:) tadınada baktım ama hıc hosuma gıtmedı bee.
Ayyy bısı sorcam kendı sutunun tadına bakan varmı?

utanmasam kendi sütümü içicem o kadar güzel tadı,

selam kızlar ya bu test herkese yapılıyomu banada doktor kırkın cıkınca gel dedı ama öle parca falan herkesdenmı alınıyo alttan muayenemı oluyo herkes ayy tırstım şimdi ne guzel sezeryan oldum dıye sevınıyodum alttan hiç bakılmadan şimdi bıde test mest cıktı yaaa:(:(

parça degil be güzelim böle fırça gbi bir şeyle doku alıyo,sıvı gbi anlycagın. ben hamilelgmn ilk ayındada vermiştim Smear. zaten kadınlarda yılda 1 kez yapılması gerekiyor Rahim kanserine erken teşhis açısından. korkma kuzummm oluyo bitiyo,bakma sen bana ben azcık tırsagın tekiyimm bu konularda :40:

selam kız lar moralim o kadar bozukki eşimle aramız çok kötü.sanki beni evin hizmetçisi çocuğumun bakıcısı olarak görüyor işten eve gelince çocukla bi iki oynuyo sonra ağlarsa irek bana bi işim var iki dakika bakıver desem kesin başka işi oluyo.özellkle benimle hiç ilgilenmiyo sadece onu hayatı kısıtlanıyomş gibi davranıyo çok yoruldum annemlerin yanına gitmeyi düşünüyorum ama oğluşumun fıtık ameliytı var ayın 21inde arada fıtık şişiyo ansızın doktoa gidiyoz eğer gidersem oğlum için zor olacak kafam allak pullak çok bunaldım artık.gerçekten eşimi görecek gözüm kalmadı .ne yapmalıyım bi fikir verin lütfen

smear testi canım doku alıp inceliyolar bişi var mı diye... bence yapılması lazım

anladım cnm ama siteye girilmiyor
canım subayevleri çocuk kliniği diye geçiyomuş orhan hocanın yeri... internet sitesi: Ana Sayfa

bende elime damlayanı tattım tatlı bişi şerbet gibi. :)
evet mamalar bı garıp kokuyo bende sütü merak ettım hep ama cesaret edemıyorum tatmaya bi türlü nedense:)

kaç gün oldu?dikişlerin kapandımı? denedinizmi doğumdan sonra? bizim bugün 39 gün oldu eşime karşı kendimi mecbur hissediyorum cünkü hamileliğim süresince yapmadık şimdide dikişlerime bişi olcak korkusu ile yanaşamıyorum.. isteksizlik konusu bendede var ama adama mahcubum istemesemde yapmak zorunda hissediyorum kendimi. ama nasıl?

normal doğum yapıp kaç kün sonra cinsellik yaşadınız???acıdımı??
Kızlar bsı dıcem yaa,dogumdan sonra bende cınsel anlamda acaıp ısteksızlık oldu,normal dogum yaptım,sukur yaralarım falan cok oldu ıyıleselı ama bende tık yok,9 ay daha ellemese olur valla...

Son düzenleme:
Kızlar Nurse Harvey's kullanan var mı? 1 tatlı kaşığı diyo ama benim kız almıyo kaşıkla.. biberonun emziğinde verdim yemekten hemen sonra onu da içmedi geri çıkardı nası içircem ben bu şurubu yaa :(

Melike canim damlalikla verebilirsin.

Alyana canim erkekler baba olunca ilk basta oyle bir acaip olabiliyorlar, zamanla duzelir merak etme.

ohooo neler sormuyoruz ki :D
kilosu iyi mi?
boyu normal mi?
beslenme düzeni şöyle, uygun mu?
şu saatlerde uyuyo ne dersiniz?
mama şunu kullanıyorum ölçeği artırayım mı?
gaz masajı
gözüne damla kullanalım mı
aşıdan önce ateş düşürücü verelim mi
kalça ultrasonu
kulak temizliği
............

bunlar son doktor kontrolümüzden bazı sorular :)) yarım saat filan sürdü muayene daha sorularımda vardı aklıma gelenler bunlar..:37:

Ben sorularimi not aliyorum gittigimde tek tek soruyorum. Suanda 20madde fln var

bebeğim 2aylık bugün kontrole gittik.bebeğim 47 santim doğdu şimdi 53 santim olmuş.sizce kısa mı.doktora sordum normal dedi bizim için önemli olan uzaması kısa değil dedi.ama ben yinede düşünüyorum bunu..

geçmiş olsun canımm maske cok işine yarar gercekten hastalıgın bebege gecmemesi için. antibiyotik mecbur kalıyoruz napalım hamilelikte de nekdar içmeyelim desek biliyorsun enfeksiyon üzerine enfeksiyon. sütüne de geçsin bebege zararı yokki,ben sormustum doktora sadece bebek bagısıklık kazanıyormus antibiyotige eger sık sık kullanırsan okdr. özlemiş oglun seni annesiiii kokla güzelcee:16:

canımm benimm sonunda geçti demekk dikişlerin,cok sevindim. şimdide benimki iltihaplandı akıyo azcık 2 yerden,yarısı kapandı kesinin yarısı kapanmadı yapıstırılması. vücut kendi kapatcak diyo doktor pansuman yapcakmısım baticon ile. kısmett. bende regl olanlar kervanına katıldım tam 42. günümde,cok mutlu oldum nedense şişligim falanda azdı oda indi fıstık gbi oldum:27:
ayrıcaaa o diş agrısı anamı aglatıyo tam 3 haftadır her Allahın günü sabah aksam Advil içiyorum,korkuyodum gidemiyodum dişçiye,hamilelikten kalma 2 kırıgım var,herhalde onlar agrıyo bilmiyorum. ama yarın gidicem dişçiye mecbur yoksa bu agrı idarelik degil yaaa. sende dikkat et nolurr kuzummm ilerlemesin,çürük ise müdahale edilsin erkenden.

sağol canım senin iltihap neden akıyo ne zamandır enfeksiyon değil heralde geçmiş olsun benim akmıyo ama şimdide bant yeri tahriş oldu bide doğumdan sonra dizlerimden ayağıma kadar bacaklarım inanılmaz şişti enfeksiyondanmı bilmem ama şimdi baya indi çok şükürr ama hala ödem var

sağol canım senin iltihap neden akıyo ne zamandır enfeksiyon değil heralde geçmiş olsun benim akmıyo ama şimdide bant yeri tahriş oldu bide doğumdan sonra dizlerimden ayağıma kadar bacaklarım inanılmaz şişti enfeksiyondanmı bilmem ama şimdi baya indi çok şükürr ama hala ödem var

şöyle bi ohh demek nasip olmadı bize vallahi yinede hamd olsun beterin beteri var canım. benim enfeksiyonmus bugun kontrolüm vardı ama daha ileri degilmiş 3 gündür falan iltihap akıyo çünkü. pansuman verdi her gün,antibiyotiksiz geçer dedi. rahime baktı içimdeki yara da iileşmemiş daha. bakalım .
senin neden tahriş oldu ki bant yeri? allerjik ciltler için özel bantlar var bende ondan kullanmıstım çünkü,flaster gbi yine ama alerji yapmıyor vücudun. keske ondan kullansalardı. gerçi senin acil müdahale de düşünememiş olabilirler. ödemde zamanlaa geçer canım,çok serum falan mı verdiler peki sana? çünkü serum feci şişiriyor,apandist ameliyatımda cok şişmiştim alkolle sardılar şiş yerleri,indi ödem 1 güne.

Back
X