geçmiş olsun canımm maske cok işine yarar gercekten hastalıgın bebege gecmemesi için. antibiyotik mecbur kalıyoruz napalım hamilelikte de nekdar içmeyelim desek biliyorsun enfeksiyon üzerine enfeksiyon. sütüne de geçsin bebege zararı yokki,ben sormustum doktora sadece bebek bagısıklık kazanıyormus antibiyotige eger sık sık kullanırsan okdr. özlemiş oglun seni annesiiii kokla güzelcee
canımm benimm sonunda geçti demekk dikişlerin,cok sevindim. şimdide benimki iltihaplandı akıyo azcık 2 yerden,yarısı kapandı kesinin yarısı kapanmadı yapıstırılması. vücut kendi kapatcak diyo doktor pansuman yapcakmısım baticon ile. kısmett. bende regl olanlar kervanına katıldım tam 42. günümde,cok mutlu oldum nedense şişligim falanda azdı oda indi fıstık gbi oldum

ayrıcaaa o diş agrısı anamı aglatıyo tam 3 haftadır her Allahın günü sabah aksam Advil içiyorum,korkuyodum gidemiyodum dişçiye,hamilelikten kalma 2 kırıgım var,herhalde onlar agrıyo bilmiyorum. ama yarın gidicem dişçiye mecbur yoksa bu agrı idarelik degil yaaa. sende dikkat et nolurr kuzummm ilerlemesin,çürük ise müdahale edilsin erkenden.