2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım kabuk gibi dediğin şey elleyince pötür oötür gelen bir hisse bizimde olmuştu... doktoruna sorduğumda öpmekten dedi... ama böyle tatlı çocuk öpülmezde ne olur dedi... her bebekte olur dedi... ilaç sordum krem tarzı gerek yok dedi... öpme işini kesince birde ben arada hametan sürmüştüm pişik ve cilt tahrişleri için düzeldi...

Arkadaşlar geçmiş olsun yazılarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkürler... iyiki varsınız... :54:

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendinee

slm kızlar bende kızımla uğraşıyorum çok mız mız oldu memede uyumak istiyo emziği zorla tepiyom ağzına ev işi yaptırmıyo bana yaa buarada anneler günümüz kutlu olsun:16::16::16:

kızlar zaten keyfim yon bebişiimin bi derdı var çözemedim uyumuyo 3 gundur,,bıraz önce komşum geldi diyor emzirirken öteki göğüsün akıomu? yo akmıoo dedim..he akması lazım sütün az demekki yetmıo doymuoo dedi...ağladım ya..akıyormu ya sizin benım ne gece ne gündüz hiç akmıo..ucunu sıkıom ozaman gelıoo ama fışkırmıoo yani.mama vermıorum

canım senin sütün az heralde benim gösümün birini emzirirken diğeri akıyoo ama çok dolu olduğu zaman bol bol su iç ben öle yapıyorumm

selam güzel anneler kaç zamandır giremiyorum en son mardine evimize gidiyoruz demek için girmiştim 10 gün oldu.geldiğimden beri iş güç of mahvoldum ama bitirdim çok şükür oğluşumun eşyeları odasını yerleştirmek çok keyifliydi ikea dan aldığım etijer,perde cibindirik hepsi çok güzel oldu:) şimdi misafirlerimi ağırlamak için bebişim uyudukca hazırlıklarımı yapıp derin dondurucuma atıyorum süper rahatlık oluyo anladım ki çlışan bir anneye derin dondurucu şartmış :) en güzel hazırlığıma başladım oğluşum için kurabiyelerimi yapmaya başladım :) bu arada 14 mayıs benim için çok daha özel artık ilk anneler günüm :)) kocamdan güzel bir süpriz bekliyorum bakalım ne yapcak ??
insanın evi gibisi yokmuş kızlar ne anne ne kaynana evi en güzel ev kendi evin....evimizde oğluşumuzla hep daima mutlu olalıl işallah....

kızlar zaten keyfim yon bebişiimin bi derdı var çözemedim uyumuyo 3 gundur,,bıraz önce komşum geldi diyor emzirirken öteki göğüsün akıomu? yo akmıoo dedim..he akması lazım sütün az demekki yetmıo doymuoo dedi...ağladım ya..akıyormu ya sizin benım ne gece ne gündüz hiç akmıo..ucunu sıkıom ozaman gelıoo ama fışkırmıoo yani.mama vermıorum

bnmde sütüm çok azaldı..bnde sıkınca akıyo..off çok mutsuzum sütüm kesilirse napcam bn ya?

biri bana cevap versin lütfen iyi bişi duymaya ihtiyacım var........................

canım bide bebişin kusuyomu benimki emzirdikten sonra mutlaka kusuyoo bide çok kaka yapıyo ben çocuk doktoruna sormuştum emziriyorum ama doyduğunu sütümün yettiğini nasıl anlıcam diye kaka yapıyosa doyuyodur dedi ben kızımın altını 3 yada 4 saatte bir açıyorum ne zaman açsam kaka yapmış oluyooo seninki nasılll kaka durumuu bide doğduktan sonra kaç kilo aldıı

emzırdıkten sonra doydugunu dusunup bıraktıgında aglıyomu?

yani 3gündür huysuzluk yapıo uyumuyordu ama bugün hep ağladı deli gibi yeni uyudu şimdi..

berkerdem sende saol cevap için ama bu zman kadar sütüm akmıodu ve mamada vermıorum ..3450doğdu şuan 5600 ee doymasa böle olmaz dimi.:((( bide her annenin sütü bebeğine yetermiş mantığıyla yettiğini düşünuorum ama akmıyor dediğin gibi:((( suda içiyorum sürekli ayrıca rezene humana habire içiomm

bu sütün yetip yetmeme mevzusu insanın moralini çok bozuyo gerçekten..oğlum 2 aylık oldu zaman zaman sütüm az bazende çok oldu bu senin yediklerinle ve moralinle alakalı bir durum tabi en başta genetik yapı..bende bazen sütüm az mı çok mu yetiyo mu diye paronaya yapıyorum ama söylemek istediğim şu ki dr.kontlolünde bebişin düzenli kilo alıyorsa ve dr.ek mama gerek yok kilo alımı normal diyorsa gerisi boş bence moalini bozma...

canım bide bebişin kusuyomu benimki emzirdikten sonra mutlaka kusuyoo bide çok kaka yapıyo ben çocuk doktoruna sormuştum emziriyorum ama doyduğunu sütümün yettiğini nasıl anlıcam diye kaka yapıyosa doyuyodur dedi ben kızımın altını 3 yada 4 saatte bir açıyorum ne zaman açsam kaka yapmış oluyooo seninki nasılll kaka durumuu bide doğduktan sonra kaç kilo aldıı

evet sürekli kusuyor kesik kesik bazende balgam kıvamlı oluyor..kaka oluyo bezinde ama dolu dolu deil..birde bezini nekdar sıklıkla açtımı kontrol etmedim hiç bi bakayım onada ...

Karıncam ben sana sutle alaklı yaptıgım arastırmalarda edındıgım bılgılerı aktarayım,bı kere devamlı olarak bı gogusu verdıgınde dgrnden sut gelmez,bu zamanla bı duzene oturur ve gogusler sut uretım yaparken normal halını alır,bu zamanla gerceklesır,henuz yenı anneler oldugumuz ıcın goguslerde bı alısma surecı gecırıyo,ve duzene oturduklarında dgr gogusten sut gelme olayıda sonlanmıs olucak.bu sutun azaldıgı anlamını dııl artık rutıne gırdıgı anlamını tasıyomus,lutfen moralını bozma canım,bak bebegın ne guzelde kılo almıs,ha ıcın rahat etmedıyse doktorunla konus,o sana mama verıp vermemen konusunda yon gosterıcektır,bıde su acıdan bak herkes neleeeeer dıyo lutfen takılma onlara,ısrarla emzır bebegını,bol bol su ıc ve elınden geldıgınce dınlen,strese gırme

Karınmcam bebegının uyumadıgını bgn agladıgı soylemıssın,kucagına al canım onu nekkadar cok sevdıgını soyle,yalnız olmadıgını annesının babasının hep yanında oldugunu soyle,sıkca op op,gozlerıyle temas kur,ellerınden tut,bu onu sakınlestırecektır,dahası olmadı guzel bı banyo yaptır canım buda epey rahatlatır onu..

Telden gırdgm ıcın kopyala yapamıyorum ama azonce okuduklarımdan aklımda kalanları soyleyeyım,anne opucugu bebektekı hastalık surecını ıyılestırıyomus,annenın bebegını optugundekı bakterıler bebegı daha hızlı ıyılestırıyomus,bı dgrıde bebegın cıkardıgı agu bugu gıbı anlamsız seslerı bebek soyledıkten sonra tekrar etmek,bebegın gelısım surecınde onemlı rol almaktaymıs,ayrıca uzmanlar bebeklerınızle bebek dılınde dııl normal ama tane tane konusun dıyo,kelımelerı sevımlestırmıyoruz yanı

ben sürekli sağıyorum sütümü ve her seferinde birini sağarken diğeri sızlıyor ve bir iki damla süt akıyor ama sütün azlığı fazlalığının böyle anlaşılmayacağı kanaatindeyim.. bence çok ağladığında bir kere mama ver bakalım, ki içerse demekki bebişin doymuyor.

selam güzel anneler kaç zamandır giremiyorum en son mardine evimize gidiyoruz demek için girmiştim 10 gün oldu.geldiğimden beri iş güç of mahvoldum ama bitirdim çok şükür oğluşumun eşyeları odasını yerleştirmek çok keyifliydi ikea dan aldığım etijer,perde cibindirik hepsi çok güzel oldu:) şimdi misafirlerimi ağırlamak için bebişim uyudukca hazırlıklarımı yapıp derin dondurucuma atıyorum süper rahatlık oluyo anladım ki çlışan bir anneye derin dondurucu şartmış :) en güzel hazırlığıma başladım oğluşum için kurabiyelerimi yapmaya başladım :) bu arada 14 mayıs benim için çok daha özel artık ilk anneler günüm :)) kocamdan güzel bir süpriz bekliyorum bakalım ne yapcak ??
insanın evi gibisi yokmuş kızlar ne anne ne kaynana evi en güzel ev kendi evin....evimizde oğluşumuzla hep daima mutlu olalıl işallah....

gözünaydın diyeyim bende bebişimin kırkı çıktıktan sonra kendi evime geldim, insanın evi bambaşka ki o zamana kadar bebeğime süt versemde mama takviyesi yapıyorduj ve evime geçince sütüm çoğaldı mamayı tamamen kestik,, süt olayı kesinlikle psikolojikte..

birde kızlar bebişlerinizin yüzlerindeki o pullanmalar için kreme falan gerek yok bebe yağı sürsenize, ben komple vücuduna sürüyorum.. sebamedin vücut kremini falan almıştım hiç nemlendirmedi fakat bebe yağı heryerini yumuşacık yapıyo, kafasınada sürüyorum konak olmaması için ve daha olmadı.

birde bugün 3. gün kakasını yapamadı ne yapaagım kızlar? zeytin yagı içirdim poposundan sırıngayla zeytinyagıda gönderdim 3 gündür ama hala yok :( hastaneyemi götürsem. ıkınıp ıkınıp aglıyor... napsam ki?[/B][/I][/COLOR][/QUOTE]

Arkadaşım benim kızımdada kakada problem var bizim 1 aylıktan sonra başladı.1 aya kadar çok güzel kaka yapıyordu gaz olaylarından sonra kaka yapmamaya başladı geçen gün 3.gününde müdahale ettim dünde 4. gündü poposundan şırınga ile zeytinyağı verdim yaptı ama ben çok üzülüyorum sen neler yaptın?Ayrıca ben armut suyu veriyorum bakalım faydası olacak mı

Ayyy benımde ılk anneler gunum olucak,19 mayısta dogumgunum bu ay kutlanıcak cok sey var ama esımden hedıye beklemıyorum,ısyerınde maddı olarak epeyce sıkıntı yasıyo:( olsun o benı bı opse yeter..hedıyede olsa fena olmazdı emmeeee:)

herkese selam..
karıncam sütünün az olduğunu sanmıyorum çünkü maşallah çok güzel kilo almış bebeğin, sen takılma böyle şeylere ,benim de her zaman akmıyor ama zamanla hiç akmaması gerekli..
benim de bebeğimde şöyle bi sorun war, memeyi 5 dk çekip atıyo, dolu memeyi tercih ediyo akıllı kuzum.. napcaz bilmem..

benim de ilk anneler günüm :) bu pazar doığumgünüm, diğer pazar anneler günü:)
hediye falan beklemiyorum..
bana oğlumun bir gülüşü yeter.. sağlıklı olsun da daha ne isterim..

kızlar ben oğlumu kundak yapmadım hiç, şimdi de pişmanım,, ellerini hawaya kaldırmaktan uyuyamıyo, yada elleri yüzünden uykusu bölünüyo.. 2 aylık oldu nerdeyse, bu saatten sonra kundak da istemiyo, ağlıyo yapınca.. napcam ben??

Back
X