Cangm senin kontroller 2 haftaya düsmedimi? Yoksa daha yenimi gittin dr.nerdeyse ayni seninle günlerimiz cünkü
cnm hayır 3 gün önceki ölçüm bu..
inşallah kötü bişey yoktur şuan yaşadığım stresi anlatamam. kızmayın elimde değil. şuan kendimi durduramıorum..
kızımın 1. yaş tütüsü bile hazırrr :)))Eki Görüntüle 366888
seni çokçok iyi anlıyorum en son gittiğimde benimde bebeğim zayıftı doktorum çok kızdı o kadar moralim bozuldu ki anlatamam sonra toparlandım beslenmeme dikkat ediyorum şimdi haftaya gidcem kontrole sende yarın gitte içini rahatlat.ama bu kadar yıpratma kendini.
cnm sanada çok geçmiş olsun. inş yarın iyi haberlerle gelirsin.. şuan soğukkanlı olup düşünmeye çalışıyorum.. yarın kendi doktoruma gidicem. inşallah güzel haberlerle gelirim bende. ben malesef sadece bebeğim konusunda değil. her konuda böyleyim detaycıyım çok ince düşünüyorum kafama çok takıyorum. elimde değil keşke böyle olmasa ama napıyım engel olamıyorum. kızımda sabahtan beri hafif hafif hareket ediodu niye belli etmio kendini diye üzülürken, şimdi kıpır kıpır açtım izliorum. sanki anne ben iyiyim bişeyim yok der gibi
allahım yardımcımz olsun
Tutusunu yesinler prensesinkızımın 1. yaş tütüsü bile hazırrr :)))Eki Görüntüle 366888
Canim senin degerlerin cok iyi benim 26haftada 813 gramdikızlar keyifli keyifli foruma girdim ve geçmişi okuyordum.. ama şuan nerdeyse ağlamak üzereyim. bebek kilo hesaplayıcısı yüzünden. kendimi çok kötü hissediyorum.en son 15 gün önce kendi dr.uma gittiğimde boyu 38cm ve kilosu 1200 gr.dı. 26+5dik tam. doktorum boyunun uzun olduğunu kilosunun çok güzel olduğnu tombiş olduğnu ve 1 hafta önden gittiğini söyledi. hatarlayanlar varsa geçtiğmiz cuma birde devlet hastanesine gidiyim demiştim va bana hiçbişey söylememişlerdi.herşey normal 1 ay sonraya randevu al demişlerdi. kendi dr.uma 1 haftam var gitmeme, kilosunu çok merak ediodum. hesaplayıcıdan yaptım 1135 çıktı. ama nasıl olur 15 gün önce 1200dü zaten kilosu.ve boyu fl değerinden hesaplayınca hala 38. bi sorun var demi?bebek büyümüosa kilosu azalıosa bi sorun var kesin demi? yarın hemen doktora gitmeliyim ozaman. biri bişey desin lütfen çok kötüyüüm ben
[
Doktora gittim ve masaya uzandım.Doktor incelemeye başladı tabi.
Dedim geçen hafta sağ kasığıma çok fena bıçak saplanması şeklinde ağrım oldu.Ayağa kalkamadım ağrıdan dedim.
Doktor "bu dönemde bıçak saplanması şeklinde ağrılar normaldir" dedi.
Birde ben hareket ettiğim zaman karnım taş gibi oluyor ve yürüyemiyorum,sürekli ayaklarımı kaldırıp uzanmak zorunda kalıyorum dedim.
Doktor "düzenli değilse normaldir bu yaşadıkların"dedi.
Peki erken doğum riskim var mı diye sordum (o an servikal kanalının uzunluğunu sormak aklıma gelmedi)
Doktor " her doğumda bir risk vardır mutlaka" dedi.
Bebeği çok aşağıda hissediyorum,sanki oraya baskı yapıyormuş gibi dedim.
Doktor "bak doğum pozisyonu almış,başı aşağıda olduğu için öyle hissediyorsundur ama bi sorun yok"dedi.
Son olarak amniyon sıvısı yeterli görünüyor,bebekde gayet sağlıklı dedi veee gönderdi.
33+4 te kayseride gülcan hanıma gideceğim.Bakalım o ne diyecek :18:[/B]
merhaba arkadaşlar bende mayıs annesi olacagım kısmetse bir kızım olacak. beni de aranıza alırmısınızz:):)
kızıma isim bulma konusunda cok tereddütdeyim kız isimlerini paylaşsak nasıl olur?
ben Sare ismini cok begeniyorum ama çevremdeki insanların duyduklarında verdigi tepki sinirimi bozuyorrr o da neymiş öyleeeesizce nasıl Sare: saf , temiz, arınmış Hz. İbrahim in eşi Hz. İshak ın annesinin ismi
yorumlarınızı ve tavsıyelerinizi bekliyorum
benim 4 gundur parmakalrim sis.incecik bilek coraplar var ya onlarin lastik izi cikiyor ayak bilegimde.ayagimda sismis yani.suyu biraz arttirdim,birde cerezi azalttim,gunlerdir bi kase cerezi tek basima bitiriyordum,dun yemedim cok farketti.tuzlu oldugu icin sislik yapti galiba.yari yariya fark etti parmaklarimin sisligi.kizlar benim ellerim ayaklarim fena sisti ,neden boyle oldu ki erken degilmi sismek icin , basagrisida var gebelik zehirlenmesi degildir degil mi:18:
ya bende sezeryandan korkuyorum ne yalan soyleyim.cunku benim cildimde yaralar cok gec iyilesir kucuklugumden beri boyle.sezeryandan sonra cocumla ilgilemicem gibi geliyor,iyilesme surecim cok uzun olacak eminim yani...normal dogum istiyorum.agriya da dayanikli biriyim.birde herseyin normali en sagliklisi oluyor.sezeryanda astim riski de artiyormus,bizim ailede de hem anne hem baba tarafinda astim var.o yuzden de normal istiyorum.insallah allah gonlume gore verir rahata normal dogum yaparim.3-3.5 ortalama 3600 diyoruz ama normal doğumda onu pırtlatmadan hiç söz etmiyorsun hiçmi korkmuyorsun yaa senin bizdende önce inş. :) doğum düşüncelerinide paylaşsana bizle kuzum yaaa merak ediyorum valla birazda doğum düşüncelerinizden bahsedin arkadaşlar hep bebişlerden konuşuyoruz kendimize saralım birazda
aminnn canim.bende senin gibi dusunuyorum.Desertcim ben sahsen normalden deglde sezeryandan korkuyorum karnhni 7 kat yariyolar ayy:18: ama normal kolay gibi geliyo sonrarinda cabuk iyilesicegimi düsüüyorum insallah normal dogururum Allah hepimize kolay dogumlar nasip etsin:2:
canim bos yere sikma canini.bende suanda 7.5 ayligim ama cevredki 5 aylik hamilelerle gobegim ayni buyuklukte,gecen doktorda demisti gobegin kucuk diye.ama bebisim kiz olmasina ragmen agirligi cok iyi cikti.genelde erkek bebekler daha agir olurmus,ama benimkide erkeklerle ayni gidiyor.birde her ultrason cihazi farkli olcuyor ve hepsi tahimini zaten.eltime ilk bebisi icin dogumdan 2 gun onceki kontrolunde 3400 dediler.kiz bi dogdu 3000 kg :)bu sene de oglu oldu onada 3500 dediler cocuk masallah 3650 dogdu normal dogumla hemdehayır bayaa bi büyüme yok. ozamankiyle aynı gibi. çok farketmesi gerekirmi bilmiorum. bana zaten hep karnın çok büyük değil diolardı en başından beri. bende ozaman, bebeğim iyki 1 hafta öncesinden gidio demek öyle olmasa daha küçük olcak deyip gülüodum. doktora sormuştum bunu hatta, iç karnın büyük gibi bi laf etmişti yanlış söylemiosam oyüzden takmamıştımda.
kızımın 1. yaş tütüsü bile hazırrr :)))Eki Görüntüle 366888
kızlar keyifli keyifli foruma girdim ve geçmişi okuyordum.. ama şuan nerdeyse ağlamak üzereyim. bebek kilo hesaplayıcısı yüzünden. kendimi çok kötü hissediyorum.en son 15 gün önce kendi dr.uma gittiğimde boyu 38cm ve kilosu 1200 gr.dı. 26+5dik tam. doktorum boyunun uzun olduğunu kilosunun çok güzel olduğnu tombiş olduğnu ve 1 hafta önden gittiğini söyledi. hatarlayanlar varsa geçtiğmiz cuma birde devlet hastanesine gidiyim demiştim va bana hiçbişey söylememişlerdi.herşey normal 1 ay sonraya randevu al demişlerdi. kendi dr.uma 1 haftam var gitmeme, kilosunu çok merak ediodum. hesaplayıcıdan yaptım 1135 çıktı. ama nasıl olur 15 gün önce 1200dü zaten kilosu.ve boyu fl değerinden hesaplayınca hala 38. bi sorun var demi?bebek büyümüosa kilosu azalıosa bi sorun var kesin demi? yarın hemen doktora gitmeliyim ozaman. biri bişey desin lütfen çok kötüyüüm ben
Günaydın sevgili anneler ve güzel bebişleri
Ben bugün iş yerinde çok yoğun olacağım için maalesef bugünkü yazışmaları düzenli takip edemeyeceğimSize şimdiden iyi sohbetler.
Bu arada ben dün akşam kötü oldum yaaa. Baş dönmesi halsizlik ve mide bulantısı başladı. Dün kan aldırdığım için halsizlik ve baş dönmesi ondandır diye düşündüm ama midem neden bulandı anlayamadım. Hatta 7 aydır turp gibi olan ve hiç kusmayan ben dün ilk defa kustumMidem hala çok parlak değil.
Benim bu akşam doktor randevum var, çok heyecanlıyım kızımı göreceğim için. Bana şans dileyin.
Gunaydin oglusumun teyzeleri bugun evimizdeyiz artik izinliyiz dun cok duygu dolu gecti
Is arkadaslarim pasta almislar hepimiz toplanti yapar gibi oturduk yedik ictik helallestik bebegim icin altin almislar onu verdler agla sizlaya eve geldim
Gunaydin oglusumun teyzeleri bugun evimizdeyiz artik izinliyiz dun cok duygu dolu gecti
Is arkadaslarim pasta almislar hepimiz toplanti yapar gibi oturduk yedik ictik helallestik bebegim icin altin almislar onu verdler agla sizlaya eve geldim
Kıslar günaydınnnn,
Bebeğinizin kilo alması için nasıl bir beslenme proğ.oluşturmak gerekir acaba??? Yediklerimizle ne kadar ilgilidir acaba?
Kıslar günaydınnnn,
Bebeğinizin kilo alması için nasıl bir beslenme proğ.oluşturmak gerekir acaba??? Yediklerimizle ne kadar ilgilidir acaba?
ayy ne guzel izindesin iste keyfini cikarne guzel iste cok dusunceli seni seven arkadaslar edinmis oldun.bende bu ayin sonunda ayrilacam.istesem simdide ayrilirim ama zaten dogumdan sonra calismicagim icin simdiden ne kadar calissam kar diye dusunuyorum.ozel sirket oldugu icin istedigim kadar calisabilirim aslinda ama son ay evi duzenleyim diyorum.cok dagildi cok is var yapilacak
Yesil cay istahimi aciyorsun ama ysk 8 aydir agzima surmedim
Iyi dileklerin icin tesekkur ederim canim
Kıslar günaydınnnn,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?