2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

cnm hayır 3 gün önceki ölçüm bu..
inşallah kötü bişey yoktur şuan yaşadığım stresi anlatamam. kızmayın elimde değil. şuan kendimi durduramıorum..

seni çokçok iyi anlıyorum en son gittiğimde benimde bebeğim zayıftı doktorum çok kızdı o kadar moralim bozuldu ki anlatamam sonra toparlandım beslenmeme dikkat ediyorum şimdi haftaya gidcem kontrole sende yarın gitte içini rahatlat.ama bu kadar yıpratma kendini.

cnm sanada çok geçmiş olsun. inş yarın iyi haberlerle gelirsin.. şuan soğukkanlı olup düşünmeye çalışıyorum.. yarın kendi doktoruma gidicem. inşallah güzel haberlerle gelirim bende. ben malesef sadece bebeğim konusunda değil. her konuda böyleyim detaycıyım çok ince düşünüyorum kafama çok takıyorum. elimde değil keşke böyle olmasa ama napıyım engel olamıyorum. kızımda sabahtan beri hafif hafif hareket ediodu niye belli etmio kendini diye üzülürken, şimdi kıpır kıpır açtım izliorum. sanki anne ben iyiyim bişeyim yok der gibi
allahım yardımcımz olsun

bende çok evhamlıyımdır ama söz konusu bebişler olunca biraz soğukkanlı olmak lazım. çünkü stresten çok etkileniyorlar. stres ve sıkıntı anımızda plesantadaki damarlar daralıyormuş oksijen ve besin alımıda haliyle azalıyor ve çocuk gelişmiyor. bu yüzden hemen pozitif düşün varsada bi gelişim geriliği 15 günlük çok çok iyi beslenerek fark atarsın olur mu canım benim.

kızımın 1. yaş tütüsü bile hazırrr :)))Eki Görüntüle 366888
Tutusunu yesinler prensesin
Canim senin degerlerin cok iyi benim 26haftada 813 gramdi
:

Günaydın sevgili anneler ve güzel bebişleri

Ben bugün iş yerinde çok yoğun olacağım için maalesef bugünkü yazışmaları düzenli takip edemeyeceğim Size şimdiden iyi sohbetler.

Bu arada ben dün akşam kötü oldum yaaa. Baş dönmesi halsizlik ve mide bulantısı başladı. Dün kan aldırdığım için halsizlik ve baş dönmesi ondandır diye düşündüm ama midem neden bulandı anlayamadım. Hatta 7 aydır turp gibi olan ve hiç kusmayan ben dün ilk defa kustum Midem hala çok parlak değil.

Benim bu akşam doktor randevum var, çok heyecanlıyım kızımı göreceğim için. Bana şans dileyin.

Gunaydin oglusumun teyzeleri bugun evimizdeyiz artik izinliyiz dun cok duygu dolu gecti
Is arkadaslarim pasta almislar hepimiz toplanti yapar gibi oturduk yedik ictik helallestik bebegim icin altin almislar onu verdler agla sizlaya eve geldim

ayni benim doktor ya doktoru degistirdim bu doktorum cok iyi ama buda ayni seyi soyledi,bende demekki gercekten hamilelikte boyle seyler normalmis diyorum.hem ilk hamileligimiz oldugu icin hemde hamilelik psikolojisinden bize birsey varmis gibi geliyor,endiseleniyoruz ister istemez.

bende bade koyacagim kizimin adini,bizim cevreden de cok tepki geldi.esimle hic sallamiyoruz bizim cok icimize sindi.kizimiza da kac kere test yaptik.birkac isim sayiyoruz her seferinde sadece bade de vuruyor.bade ismi icin badem diyen var,anlami icki demek koymayin baska isim mi yok diyen varbizde guluyoruz bu tepkilere.asil anlami tasavvuf edebiyatindan gelir ask demek
kizlar benim ellerim ayaklarim fena sisti ,neden boyle oldu ki erken degilmi sismek icin , basagrisida var gebelik zehirlenmesi degildir degil mi:18:
benim 4 gundur parmakalrim sis.incecik bilek coraplar var ya onlarin lastik izi cikiyor ayak bilegimde.ayagimda sismis yani.suyu biraz arttirdim,birde cerezi azalttim,gunlerdir bi kase cerezi tek basima bitiriyordum,dun yemedim cok farketti.tuzlu oldugu icin sislik yapti galiba.yari yariya fark etti parmaklarimin sisligi.
ya bende sezeryandan korkuyorum ne yalan soyleyim.cunku benim cildimde yaralar cok gec iyilesir kucuklugumden beri boyle.sezeryandan sonra cocumla ilgilemicem gibi geliyor,iyilesme surecim cok uzun olacak eminim yani...normal dogum istiyorum.agriya da dayanikli biriyim.birde herseyin normali en sagliklisi oluyor.sezeryanda astim riski de artiyormus,bizim ailede de hem anne hem baba tarafinda astim var.o yuzden de normal istiyorum.insallah allah gonlume gore verir rahata normal dogum yaparim.
Desertcim ben sahsen normalden deglde sezeryandan korkuyorum karnhni 7 kat yariyolar ayy:18: ama normal kolay gibi geliyo sonrarinda cabuk iyilesicegimi düsüüyorum insallah normal dogururum Allah hepimize kolay dogumlar nasip etsin:2:
aminnn canim.bende senin gibi dusunuyorum.
canim bos yere sikma canini.bende suanda 7.5 ayligim ama cevredki 5 aylik hamilelerle gobegim ayni buyuklukte,gecen doktorda demisti gobegin kucuk diye.ama bebisim kiz olmasina ragmen agirligi cok iyi cikti.genelde erkek bebekler daha agir olurmus,ama benimkide erkeklerle ayni gidiyor.birde her ultrason cihazi farkli olcuyor ve hepsi tahimini zaten.eltime ilk bebisi icin dogumdan 2 gun onceki kontrolunde 3400 dediler.kiz bi dogdu 3000 kg :)bu sene de oglu oldu onada 3500 dediler cocuk masallah 3650 dogdu normal dogumla hemdehic sikma canini bu olcumler hep tahmini.

kızımın 1. yaş tütüsü bile hazırrr :)))Eki Görüntüle 366888

:) ben bunu görmüştüm dün minimoyda :) ama daha erken diye almayı düşünmedim :) amaaa benim kızımın da mutlaka 1 adet tütüsü olacak inşallah :) çok seviyorum ben bu tütüleri ve bale patiklerini

ah canım yaa, aptal bi hesaplayıcı yüzünden helak etmişsin kendini. internette gördüğün her bilgiye takılma. üzme kendini de bebeğini de...

Günaydın Elif, çok geçmiş olsun.
Ben de dün akşam fena oldum eve gidince. Gözlerim karardı başım döndü azcık, uzandım. Evdeydim, eşimin gelmesine az kalmıştı. O yüzden telaş falan yapmadım. hemen ayağa kalkmamak için tansiyonumu kapıyı açmaya kalktığımda ölçtüm. hamileliğim boyunca tansiyonum 9-6; nabzım 95 lerdeydi. Dün akşam 12-6.5; nabız 106 ydı. Onun dışında biraz dinlendim, geçti zaten. neden yükselmiş olabilir anlamadım.
ayrıca kuzucuğunu görecek olmana çok sevindim. haberlerini bekliyoruz :)

Kıslar günaydınnnn,
Bebeğinizin kilo alması için nasıl bir beslenme proğ.oluşturmak gerekir acaba??? Yediklerimizle ne kadar ilgilidir acaba?

Son düzenleme:
Gunaydin oglusumun teyzeleri bugun evimizdeyiz artik izinliyiz dun cok duygu dolu gecti
Is arkadaslarim pasta almislar hepimiz toplanti yapar gibi oturduk yedik ictik helallestik bebegim icin altin almislar onu verdler agla sizlaya eve geldim

ayy ne guzel izindesin iste keyfini cikarne guzel iste cok dusunceli seni seven arkadaslar edinmis oldun.bende bu ayin sonunda ayrilacam.istesem simdide ayrilirim ama zaten dogumdan sonra calismicagim icin simdiden ne kadar calissam kar diye dusunuyorum.ozel sirket oldugu icin istedigim kadar calisabilirim aslinda ama son ay evi duzenleyim diyorum.cok dagildi cok is var yapilacak

Günaydın herkese :)

hayırlı olsun canım. üzme kendini artık. yeni bir başlangıç için plan yapmaya başla hemen :) hayaller kur :) iyi gelecek, göreceksin :)

ya kizlar benim burnum etrafinda 3-4 adet kucuk kahverengi lekeler cikti,hamilelik lekesi galiba:18::18:buralarida iyice isindi ondan cikti galiba.2 tabede cenemde var yakindan bakinca belli oluyor beyaz tenli oldugum icin,suanda kucuk ama buyur diye korkyorum.cok cirkin duruyor ya...birde mustela catlak kremi aldim demistim ya,cok iyi geldi.gobegimde surdugumde kurumus olu deriyi cikariyor her surdugumde ayni sey oluyor.insallah catlaklar icinde etkili oluyordur.
Kıslar günaydınnnn,
Bebeğinizin kilo alması için nasıl bir beslenme proğ.oluşturmak gerekir acaba??? Yediklerimizle ne kadar ilgilidir acaba?

3. ayimda doktor tavuk gogusu ve muzun bebegi cok iyi besleyip kilo aldirdigini soylemisti.o zamandan beri cok fazla tuketiyorum.zaten cok seviyordum oyle oldugunu duyunca etten cok tavuk yemeye basladim.

Kıslar günaydınnnn,

bi örnek vereyim ben şeker bayramında doğmuşum annem sadece arefe günü orucunu tutamamış 3750 gr doğmuşum abim 3500 gr buna rağmen abimin doğumu daha zor olmuş

Canim doktorum bana calis evde kilo alirsin dedi ama ben bu kdar yeter dedim :)))

Elifcim umarim kiscenden guzel haberler alirsin

Yesil cay istahimi aciyorsun ama ysk 8 aydir agzima surmedim
Iyi dileklerin icin tesekkur ederim canim

herkeze günaydın kızlar.ben milupaya üye olmuştum.bana 8 tane bebek bezi göndermişler.
yenidoğan,bunları hastaneye götürmeyi düşünüyorum.nedersiniz.

Kıslar günaydınnnn,

canım benım kaşar peynırı ve muzun bebege kılo aldırdıgını duymustum dene ıstersen... ama bence kafana takma o ölçümlerde hata olabılıyorrr:)

kızlar esımle tam bes gundur hıc konusmuoruz bırlıkte yemek bıle yemıoruz ıkı gun cagırdım gel yıyelım dıe gelmedı ben yedıkten sonra yedı yanııı ne yapmaya calısıoo bılmıorum ama ben cok sogudum ondan bu yaptıklarından ınsan bıraz utanır özür dıler demı ama yok kafasına göre takılıoo yavas yavas kopma noktasına gelıyoruzzz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…