hangi anlamda iştahın açılıyo ki, anlamadım :) bişey mi dedim yoksa yeşil çayı mı seviyorsun?
günaydın kızlar. bugün bnmde işte son günüm öğlen yemeğe götürücekmiş beni de arkadaşlarım. Dün raporumu aldım doktordan bebeğimin yüzünü tam olarak gördüm küçücük bi burnu var ama çok yanaklı doktor bile dedi yanakları çok tombul die, o kadar tatlıydı ki ağzını açıp açıp kapatıyodu. Birde saçlı bi bebek olucak dedi saçları çıkmaya başlamış ben sarışınım sarışınlar saçsız doğar genelde o yüzden bana benziycek kızım diodum ama yok bana benzemiyo ben ne saçlıydım ne yanaklı:) bu arada teyzeleri boyu 42 cm, kilosu 1800 gr olmuş küçük danamın.
Yesilcay delisiydim ben onu ictim mi cok rahatliyordum ama
hamile kaldigimdan beri hic icmedim
Onu demek istedim canim nickin sekersizyesilcay ya
ay yerım ben onun tombıs yanaklarını yaaa masallah bebısıneeene guzel ızne ayrılıosun bız tam gaz çalısmaya devammm:=)
Gunaydın guzel bebisler ve guzel anneler,,
Bugun cok mutsuzum, agrilarimdan hic uyuyamıyorum artık geceleri,
sürünerek kalkıp ise gelmek te cok yorucu oluyor.
Bedenimle birlikte, ruhumda agırlaştı resmen.
Is yerinde, benim yerime birini aldılar ama psikolojik
baskıyla onu da kacırdı bizim mudur. Simdi hersey daha da zor
olacak. Esim de sanki o doguracakmis gibi kasıntı oldu birkac gundur.
Ilgisizlesti bide ustune. Gerci yogun calisiyor ve yoruluyor anlıyorum ama o beni
anlamıyor. Beni birtek siz anlarsınız diye sabah sabah kafanızı sisirdim
canım benım kaşar peynırı ve muzun bebege kılo aldırdıgını duymustum dene ıstersen... ama bence kafana takma o ölçümlerde hata olabılıyorrr:)
kızlar esımle tam bes gundur hıc konusmuoruz bırlıkte yemek bıle yemıoruz ıkı gun cagırdım gel yıyelım dıe gelmedı ben yedıkten sonra yedı yanııı ne yapmaya calısıoo bılmıorum ama ben cok sogudum ondan bu yaptıklarından ınsan bıraz utanır özür dıler demı ama yok kafasına göre takılıoo yavas yavas kopma noktasına gelıyoruzzz....
sana da günaydın mutlu_anne :)
mutlu anne mutsuz olmasın ama. napalım kuzularımız için katlanıyoruz o ağrılara hepimiz.
işe gitmek bana da zor geliyo artık. yalnız değilsin. en azından buraya girip yazabilmek bile iyi geliyor insana.
sıkma canını...
bu arada zaman saki hiç geçmiyormus gibi geliyor bana kızlar. sizde nasıl? yani, bi yandan tadını çıkarmak istiyorum sonuna kadar
ama bi yandan da bi an önce kuzuma kavuşayım diye gün sayıyorum.
sevgicim Allah eşini ıslah etsin ne diyim. Erkekler böyle ruhsuz işte çok sinirlendim şimdi. Üzme kendini inşallah herşey yoluna girer.
Sevgi;
hiç üsteleme, haksızken haklı duruma çıkmak istiyor. yemeğe çağırıyosun, o gelmiyor.
kendini acındırıyor sözde. sonra sen üzüleceksin ve bi de bakmıssın özür dileyen sen olmussun.
hiç üsteleme bence. devam etsin bakalım. çok zor olduğunu biliyorum ama takmamaya, düşünmemeye çalışacaksın...
kızlar bu arada halı için yardım istiorum. geçen hafta sonu mobilya siparişimizi verdik 1 ay sonra gelecek. Odamız yeşil ağırlıklı olacak uyku seti falan beyaz yeşil. halıyı ve perde kanatlarını da yeşil tonlarında yapacam uyum açısından en ideal renk bu çünkü. şimdi size mobilyamızın resimlerini ve mobilyamıza uyumlu olduğunu düşündüğüm halı resimlerini ekleyecem sizce hangisi daha hoş durur. halıları merinos ve padişahın sitesinden bakıp buldum.
Eki Görüntüle 367130 Eki Görüntüle 367131 Eki Görüntüle 367132 Eki Görüntüle 367133 Eki Görüntüle 367134
gittiğiniz özel hastahanelerdeki doğum ücretleri nekadar epudural olarak ..benim gittiğim hastahanede normal sezeryan fark etmiyor sizinde mi öyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?