2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar. bugün bnmde işte son günüm öğlen yemeğe götürücekmiş beni de arkadaşlarım. Dün raporumu aldım doktordan bebeğimin yüzünü tam olarak gördüm küçücük bi burnu var ama çok yanaklı doktor bile dedi yanakları çok tombul die, o kadar tatlıydı ki ağzını açıp açıp kapatıyodu. Birde saçlı bi bebek olucak dedi saçları çıkmaya başlamış ben sarışınım sarışınlar saçsız doğar genelde o yüzden bana benziycek kızım diodum ama yok bana benzemiyo ben ne saçlıydım ne yanaklı:) bu arada teyzeleri boyu 42 cm, kilosu 1800 gr olmuş küçük danamın.

ay yerım ben onun tombıs yanaklarını yaaa masallah bebısıneee ne guzel ızne ayrılıosun bız tam gaz çalısmaya devammm:=)

Gunaydın guzel bebisler ve guzel anneler,,

Bugun cok mutsuzum, agrilarimdan hic uyuyamıyorum artık geceleri,
sürünerek kalkıp ise gelmek te cok yorucu oluyor.
Bedenimle birlikte, ruhumda agırlaştı resmen.
Is yerinde, benim yerime birini aldılar ama psikolojik
baskıyla onu da kacırdı bizim mudur. Simdi hersey daha da zor
olacak. Esim de sanki o doguracakmis gibi kasıntı oldu birkac gundur.
Ilgisizlesti bide ustune. Gerci yogun calisiyor ve yoruluyor anlıyorum ama o beni
anlamıyor. Beni birtek siz anlarsınız diye sabah sabah kafanızı sisirdim

ay yerım ben onun tombıs yanaklarını yaaa masallah bebısıneee ne guzel ızne ayrılıosun bız tam gaz çalısmaya devammm:=)

sağol cnm izine ayrılmakta çok istemiyodum aslında ama yolum çok uzak işim istanbulun bi yakasında evim istanbulun bi yakasında yolda çok yoruluyodum bir de nabız atışlarım çok yüksek o yüzden doktor riskli bi gebelik dedi ben bi iki hafta daha çalışayım dememe bırakmadan yazdı raporumu.

sana da günaydın mutlu_anne :)
mutlu anne mutsuz olmasın ama. napalım kuzularımız için katlanıyoruz o ağrılara hepimiz.
işe gitmek bana da zor geliyo artık. yalnız değilsin. en azından buraya girip yazabilmek bile iyi geliyor insana.
sıkma canını...

bu arada zaman saki hiç geçmiyormus gibi geliyor bana kızlar. sizde nasıl? yani, bi yandan tadını çıkarmak istiyorum sonuna kadar
ama bi yandan da bi an önce kuzuma kavuşayım diye gün sayıyorum.

sevgicim Allah eşini ıslah etsin ne diyim. Erkekler böyle ruhsuz işte çok sinirlendim şimdi. Üzme kendini inşallah herşey yoluna girer.

Sevgi;
hiç üsteleme, haksızken haklı duruma çıkmak istiyor. yemeğe çağırıyosun, o gelmiyor.
kendini acındırıyor sözde. sonra sen üzüleceksin ve bi de bakmıssın özür dileyen sen olmussun.
hiç üsteleme bence. devam etsin bakalım. çok zor olduğunu biliyorum ama takmamaya, düşünmemeye çalışacaksın...

Sagol canım sabah sabah iyi dileklerin icin, gercekten zor bir donem. Allah yardımcımız olsun,sonumuz da hayırlı
ve mutlu olsun insallah. Zaman bana da zor geciyor artık. Yarın dr. randevum var, sanki aylardır gitmemisim gormemisim gibi
ozledim bebegimi.

kızlar bu arada halı için yardım istiorum. geçen hafta sonu mobilya siparişimizi verdik 1 ay sonra gelecek. Odamız yeşil ağırlıklı olacak uyku seti falan beyaz yeşil. halıyı ve perde kanatlarını da yeşil tonlarında yapacam uyum açısından en ideal renk bu çünkü. şimdi size mobilyamızın resimlerini ve mobilyamıza uyumlu olduğunu düşündüğüm halı resimlerini ekleyecem sizce hangisi daha hoş durur. halıları merinos ve padişahın sitesinden bakıp buldum.

günaydın güzel anne adayları nasılsınız
RESUM1453 canım insanın alıştıgı ortamdan kopması zordur mutlaka birde hamilelik psikolojısı var tabi ama şöyle düşün ne güzel bir ortamda çalışıyorsun ki sana bu kadar deger veriyorlar bebişin dogunca devam edeceksin nasılsa üzme kendini şimdi tek düşüncen bebişin olsun canım
EYAY demek senınde son günün bol bol istirahat edersiniz işte hamileliğinizin tadını cıkarın bebişinede maşallah
PAPATYA canım ben özellikle bu haftalarda annenin cok zengin beslenmesinin bebek için şart oldugunu düşünüyorum
sevgininde dediği gibi kaşar peyniri muz ye bebği güzel besliyor ben denedim ve bebeğim haftada 200 gr fazla almıştı son gittiğimde 10 gün gelişimi önde görünüyordu
SEVGİCİM canım zor bir durum gercekten ama aşılmayacak bir şey değil eşinle aranızdakiler
ama ben sana kızdım hatalı olan o trip yapana o oluyor galiba sen onun peşine düşme o senin peşine düşsün seni kaybedecegini hissettir ona
kızlar sizlerden birde ricam olacak kuran okumayı bilen arkadaşlardan 1 er tane embiya suresi okumalarını istiyorum okumak isteyenler haber verirlerse cok sevinirim

evettt üste çıkmaya calısıooo gıdıp boynuna atlamamı fln beklıo ama asla yapmıcam ınatcıyım allaha sukur allttan almıcam konusmucam yuzune bakmıcam gıttıgı yere kadar bakalımm.... sıgara ıcmeyen adam sıgaara almıs gelmıs mutfakta ıcıoo fln ıkı gundur napacagını sasırdı...

gittiğiniz özel hastahanelerdeki doğum ücretleri nekadar epudural olarak ..benim gittiğim hastahanede normal sezeryan fark etmiyor sizinde mi öyle..

canım bana şu ortadaki yuvarlak halka modelli olan hoş geldi

gittiğiniz özel hastahanelerdeki doğum ücretleri nekadar epudural olarak ..benim gittiğim hastahanede normal sezeryan fark etmiyor sizinde mi öyle..

canım bana sezeryan 400
normal 290 dedi fiyatlandırmadaki bayan
ama epidural yada anestezili diye acıklama yapmadıgına göre aynıdır
birde ne kadar yatarsanız yatın ekstra ücret yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…