2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım bana şu ortadaki yuvarlak halka modelli olan hoş geldi

canım büyük resimli olan yuvarlak mı, resmin üstüne gelince padişah kare diye isim çıkıyor o mu, ben de o ve padişah küçük çiçekli olan arasında kaldım.
büyük çıkan resimler padişah, küçük resimli 2 tane merinos resimler üzerine gelince isimleri yazıyor (tabi ben uydurdum)

bırak içsin. kendini acındırmaya çalışıyo. akıl vermek gibi olmasın ama ben olsam minikinle ilgilenir, konuşur, o yokmuş gibi davranırdım

merinos olan canım

günaydın anneler nasıl geçti bakalım geceniz.ben önceki geceki bitkinliği bu gece sabaha kadar taşş gibi uyuyarak atmışım anca birazdan evden çıkacağım birsürü işim vaar!! akşama yemekli misafirim var annemler:)cuma da kontrolüm var bakalım oğlum kaç kilo kaç cm olmmuşş inş iyi haberler alırım.bu arada çatlaklar için biri sormuş ben balmandol yağ kullanıyorum ve çok da işe yarıyo!8.ayımızdayız ve hala 1 gr çatlağım yok.tavsiye ederim

desetflower ç.ok teşekkür ederim inş duan kabul olur:)öptm sizi ben kaçıorumm

merinos yuvarlak güzel bence cnm odayı daha ferah gösterebilir diğerlerinde yeşil çok hakim renk odayı boğabilir.

cok guzel mobılyalarınız cnm benım bende beyaz uzerıne yuvarlak halkalıyı begendım :)

tşkler canım. merinosu beğenmişsin aslında hepsi güzelde önemli olan mobilyalarla odada nasıl duracağı.
Mobilyalarınız cok guzel bayıldım,, umarım kızmazsın ama halıları pek begenmedim,,
daha dogal biseyler baksan sanki daha hos durur gibi. Bu tarz halılardan cok fazla var.
Mobilyanın onune gecmesin halın bence.

tşk ederim. yok canım niye kızayım. şimdi dediğine katılıyorum ama şöyle bir sorunum var yeşil tonlarında halı almak zorundayım uyum için, unisex bir oda yapıyorum çünkü ve mob,ilyalara uyum içinde ya sarı ya yeşil olması lazım bu yüzden yeşile karar verdim ama şimdiye kadar bunları bulabildim netten. internetten sipariş vermeyeceğim için mağazası olan markalara bakıyorum. çileğin kendi halısı var ama antibakteriyel olduğundan yıkanmıyor sadece siliniyor o yüzden almaktan vezgeçtim. fikirlere açığım bunlar dışında gören, bilen varsa yönlendirirse beni sevinirim.

canım bana sezeryan 400
normal 290 dedi fiyatlandırmadaki bayan
ama epidural yada anestezili diye acıklama yapmadıgına göre aynıdır
birde ne kadar yatarsanız yatın ekstra ücret yok dedi

ben istanbul özel başkent üniversitesi hastanesine gidiyorum cnm normal 1100 tl sezaryan 1400 tl. birde bebek bakımı ve muayenesi için 300 tl alıyolar cnm.

inşallah canım... biz de cumartesi giitik ama kızım bana doğru dönmüş sırtını görebildik, yüzünü göremedik.. bi de çok güzeldi, böyle göbişinin yanındaki etler kat kat olmuş, onu gördük, çok komikti ya :)

canım mobilyaların çok güzel, ama bence de halıların rengi daha soft olsa daha güzel olacak gibi. pastel tonlarda ve tek renk olabilir. (naçizane düşüncem)

gittiğiniz özel hastahanelerdeki doğum ücretleri nekadar epudural olarak ..benim gittiğim hastahanede normal sezeryan fark etmiyor sizinde mi öyle..

canım ben daha birebir konuşmadım ancak 4 ay önce bi arkadaşım aynı hastanede epidural sezaryen oldu. 770 tl miş. peşin vermişler 700 e inmiş. benim bildiğim bu...

bu arada prima ilk hediyem seti geldi dün... ancak içinden tupperware in minik bi kabı çıktı. ne için kullanıldığını bilen var mı? pembe yuvarlak bişey. katalogda göremedim de...

ayrıca 2500 sayfa yazı yazılmış. paylaşmak çok güzel...

bu arada bide şöyle bir halı var merinosun bu da. ama şu sakallı iplikler varya ondan ypılmış galiba resimden öyle anladım. böyle halılar çocuk odası için uygun olurmu acaba. yeşil ve krem renklerini ekliyorum. krem daha iyi ama çok kirlenmez mi. evimde beyaz krem ağırlı halılar kullanıyorum çok zorlanıyorum kışın kalorifer isi oluyor hep ama seneye doğalgaz gelicek bunu da düşünmek lazım.

ben istanbul özel başkent üniversitesi hastanesine gidiyorum cnm normal 1100 tl sezaryan 1400 tl. birde bebek bakımı ve muayenesi için 300 tl alıyolar cnm.

bazı yerler gercekten cok kazık ya
bende özele gidiyorum malatyaya
özel alman hastanesi mis gibi tertipli düzenli daha 1 yıllık hastane doktorların hemşirelerin ilgisi süper oada hastane oda hastane ama aradaki farkları görünce cok sasırıyorum

Yesil tonlarında halı dusunmen dogru bir secim,,benim de en sevdigim renktir yesil,bebege huzur verir.
Ben mobilyanı gordum magazada, cok naturel bir mobilya, fazla cicekli yada geometrik desenli halılar
mobilyanın onune gecebilir demem o yuzdendi. Birde ilerde sıkılabilirsin. Daha ince halılar yakışır sanki
bu mobilyaya. Netten bakarım, sirkette de kızlara sorarim,bisey bulursam yazarım yine sekerim.

merhaba arkadaşlar..hepinize hayırlı olsun yaklaşıyo doğumlar..rabbim tek nefeste kurtarsın hepimizi..
benim doğum haziran 10 gibi görünüyo ama olurda sezaryan falan olursa mayısa da düşebiliriz..haziran gurubundaydım grubumuz dağıldı.
neysee benim size sormak istediğim bişi var özellikle çalışan hamişlere..bende çalışıyorum kamuda..nasip olursa 16 nisanda da doğum öncesi izin hakkım doluyo. acaba 32. haftaya girdiğimizde mi yoksa 32 hafta bittiğindemi izin alıyoruz..ben çalışmayı düşünmüyorum bel ağrılarım çok fazla her sabah işe gelip gitmek işkence gibi..yoğun bi işim yok hatta hamile olduğum için hiç bişi yaptırmıyolar..odadan bile çıktığımda sen söyle yaplacak bişe varsa yapalım diye gezme diyolar..bu da beni sıkıyo buraya yeni tayinimiz çıktı herkese yabancıyım ve çok kasılıyorum hamile olunca ve pek bayan olmayınca çok çekiniyorum..o yüzden evimde yan gelip yatmak istiyorum nasıl olsa emekli oluncaya kadar çalışacağım.eşim çalışabildiğin kkadar çalış sonrasın da istediğin kadar ücretsiz izin alırsın diyo ama bende hamile hamile gelmek isteiyorum iznimide alırım sonrasın da gene...ayyy çok uzattım kusura bakmayın..
sizin doğum öncesi ve sonrasındaki izinler konusunda düşünceleriniz neler.yada tecrübeli olan arkadaşlar varsa önceki hamileliklerinde falan sizce ne yapmalıym..:26::26:

Son düzenleme:

yaa evet canım ya ben izmir tınaztepe hastenesinde olucam ..3 yıl önce kızımı 1100 lira epudralle olmuştum normal doğumdu .. çok memnun kalmıştım ...arkadaşımada tavsiye ettim oda orda yaptı doğumu son aylarda başladı muayeneye... o 550 liraya epudral sezeryan yaptı .şimdi aynı doktor sorduk şimdi 1500 lira özel oda ücretide 200 falan dedi nasıl yani dedik anlamadık bikaç ay önce 550 yken şaşırdık ..heryerde farklılık gösterebilirde aynı hastane 2 ay içinde yüzde 200 zam ...

cnm bu fiyat ortalama bi fiyat ben çevredeki bi kaç hastaneden daha fiyat aldım 2300 normal 2700 sezaryen medicana da, 5600 normal 6500 sezeryan hisar hospitalda. Bunları duyunca başkent hastanesi bana uygun geldi.

32+0 oldugunda gıdıyosun cnm rapor almaya ben haftaya gıdecegım calısabılrı raporu alıp 37.haftaya kadar calıscam ınsallah... bence ısın senı yormuosa devam ett evde daha cok sıkılacaksın hıc vakıt gecmez ama yınede sen bılırsınn...

Son düzenleme:

canım o mama saklama kabıymış. küçük bişi olduğundan sen ne koyarsan koy kabı olsun adı:)) bebeş ilk yemeye başladığı zamanlarda tek öğünlük yetebilir ama yeme fazlalaşınca yetmez herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…