- 26 Nisan 2011
- 403
- 25
- 118
canım bana şu ortadaki yuvarlak halka modelli olan hoş geldi
evettt üste çıkmaya calısıooo gıdıp boynuna atlamamı fln beklıo ama asla yapmıcam ınatcıyım allaha sukur allttan almıcam konusmucam yuzune bakmıcam gıttıgı yere kadar bakalımm.... sıgara ıcmeyen adam sıgaara almıs gelmıs mutfakta ıcıoo fln ıkı gundur napacagını sasırdı...
canım büyük resimli olan yuvarlak mı, resmin üstüne gelince padişah kare diye isim çıkıyor o mu, ben de o ve padişah küçük çiçekli olan arasında kaldım.
büyük çıkan resimler padişah, küçük resimli 2 tane merinos resimler üzerine gelince isimleri yazıyor (tabi ben uydurdum)
canım büyük resimli olan yuvarlak mı, resmin üstüne gelince padişah kare diye isim çıkıyor o mu, ben de o ve padişah küçük çiçekli olan arasında kaldım.
büyük çıkan resimler padişah, küçük resimli 2 tane merinos resimler üzerine gelince isimleri yazıyor (tabi ben uydurdum)
cok guzel mobılyalarınız cnm benım bende beyaz uzerıne yuvarlak halkalıyı begendım :)
Mobilyalarınız cok guzel bayıldım,, umarım kızmazsın ama halıları pek begenmedim,,
daha dogal biseyler baksan sanki daha hos durur gibi. Bu tarz halılardan cok fazla var.
Mobilyanın onune gecmesin halın bence.
canım bana sezeryan 400
normal 290 dedi fiyatlandırmadaki bayan
ama epidural yada anestezili diye acıklama yapmadıgına göre aynıdır
birde ne kadar yatarsanız yatın ekstra ücret yok dedi
Sagol canım sabah sabah iyi dileklerin icin, gercekten zor bir donem. Allah yardımcımız olsun,sonumuz da hayırlı
ve mutlu olsun insallah. Zaman bana da zor geciyor artık. Yarın dr. randevum var, sanki aylardır gitmemisim gormemisim gibi
ozledim bebegimi.
gittiğiniz özel hastahanelerdeki doğum ücretleri nekadar epudural olarak ..benim gittiğim hastahanede normal sezeryan fark etmiyor sizinde mi öyle..
merinos yuvarlak güzel bence cnm odayı daha ferah gösterebilir diğerlerinde yeşil çok hakim renk odayı boğabilir.
merinos olan canım
bırak içsin. kendini acındırmaya çalışıyo. akıl vermek gibi olmasın ama ben olsam minikinle ilgilenir, konuşur, o yokmuş gibi davranırdım
ben istanbul özel başkent üniversitesi hastanesine gidiyorum cnm normal 1100 tl sezaryan 1400 tl. birde bebek bakımı ve muayenesi için 300 tl alıyolar cnm.
tşkler canım. merinosu beğenmişsin aslında hepsi güzelde önemli olan mobilyalarla odada nasıl duracağı.
tşk ederim. yok canım niye kızayım. şimdi dediğine katılıyorum ama şöyle bir sorunum var yeşil tonlarında halı almak zorundayım uyum için, unisex bir oda yapıyorum çünkü ve mob,ilyalara uyum içinde ya sarı ya yeşil olması lazım bu yüzden yeşile karar verdim ama şimdiye kadar bunları bulabildim netten. internetten sipariş vermeyeceğim için mağazası olan markalara bakıyorum. çileğin kendi halısı var ama antibakteriyel olduğundan yıkanmıyor sadece siliniyor o yüzden almaktan vezgeçtim. fikirlere açığım bunlar dışında gören, bilen varsa yönlendirirse beni sevinirim.
bazı yerler gercekten cok kazık ya
bende özele gidiyorum malatyaya
özel alman hastanesi mis gibi tertipli düznli daha 1 yıllık hastane doktorların hemşirelerin ilgisi süper oada hastane oda hastane ama aradaki farkları görünce cok sasırıyorum
bazı yerler gercekten cok kazık ya
bende özele gidiyorum malatyaya
özel alman hastanesi mis gibi tertipli düzenli daha 1 yıllık hastane doktorların hemşirelerin ilgisi süper oada hastane oda hastane ama aradaki farkları görünce cok sasırıyorum
merhaba arkadaşlar..hepinize hayırlı olsun yaklaşıyo doğumlar..rabbim tek nefeste kurtarsın hepimizi..
benim doğum haziran 10 gibi görünüyo ama olurda sezaryan falan olursa mayısa da düşebiliriz..haziran gurubundaydım grubumuz dağıldı.
neysee benim size sormak istediğim bişi var özellikle çalışan hamişlere..bende çalışıyorum kamuda..nasip olursa 16 nisanda da doğum öncesi izin hakkım doluyo. acaba 32. haftaya girdiğimizde mi yoksa 32 hafta bittiğindemi izin alıyoruz..ben çalışmayı düşünmüyorum bel ağrılarım çok fazla her sabah işe gelip gitmek işkence gibi..yoğun bi işim yok hatta hamile olduğum için hiç bişi yaptırmıyolar..odadan bile çıktığımda sen söyle yaplacak bişe varsa yapalım diye gezme diyolar..bu da beni sıkıyo buraya yeni tayinimiz çıktı herkese yabancıyım ve çok kasılıyorum hamile olunca ve pek bayan olmayınca çok çekiniyorum..o yüzden evimde yan gelip yatmak istiyorum nasıl olsa emekli oluncaya kadar çalışacağım.eşim çalışabildiğin kkadar çalış sonrasın da istediğin kadar ücretsiz izin alırsın diyo ama bende hamile hamile gelmek isteiyorum iznimide alırım sonrasın da gene...ayyy çok uzattım kusura bakmayın..
sizin doğum öncesi ve sonrasındaki izinler konusunda düşünceleriniz neler.yada tecrübeli olan arkadaşlar varsa önceki hamileliklerinde falan sizce ne yapmalıym..:26::26:
bu arada prima ilk hediyem seti geldi dün... ancak içinden tupperware in minik bi kabı çıktı. ne için kullanıldığını bilen var mı? pembe yuvarlak bişey. katalogda göremedim de...
ayrıca 2500 sayfa yazı yazılmış. paylaşmak çok güzel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?