kızlar afedersiniz ama normal tuvalet kullanan var mı?
ben klozeti çok sevmiyorum. alaturka tuvaleti kullanmayı tercih ederim hep ama şimidi karnım şıkışıyor gibi oluyor sizde de oluyor mu? klozet mi kullanmak gerek artık bu saatten sonra.
birde namaz kılan var mı aramızda. nasıl zor oluyor mu eğilip kalkması ben kılıyorum. gündüz çalıştığım için evde olamıyorum akşam gelince yatsıyı kılıyorum sonra günün kazalrını yapıyorum ve çok eğilip kalkmış oluyorum.
ben klozeti çok sevmiyorum. alaturka tuvaleti kullanmayı tercih ederim hep ama şimidi karnım şıkışıyor gibi oluyor sizde de oluyor mu? klozet mi kullanmak gerek artık bu saatten sonra.
birde namaz kılan var mı aramızda. nasıl zor oluyor mu eğilip kalkması ben kılıyorum. gündüz çalıştığım için evde olamıyorum akşam gelince yatsıyı kılıyorum sonra günün kazalrını yapıyorum ve çok eğilip kalkmış oluyorum.
nts ye henüz girmemiş olanlar,size anlatayım nasıl bişey olduğunu.
Göbişi açıp yatağa uzanıyorsun,karnına iki tane kabloyu kemerle tutturuyorlar belinden ve sol tarafına dönüyorsun.
Bu kablolardan biri sancıyı ölçmek için diğeri bebeğin kalp atışları için.
Elinede bişey veriyorlar,bebek hareket ettikce ona basıyorsun ve cihaz hareketleri kayıt ediyor.
Benim ki 20-25 dakika kadar sürdü ama herkeste süresi farklı olabilir.
Bu arada mutlaka karnınızın tok olması gerekiyor.
ya bebek o süreçte hareket etmezse o zaman ne oluyordoğum zamanı sancıdan onumu hisseder insan ya
canım krem sürüyor muydun???
kızlar ya, hamileliğinde eşi kilo alan varmı? gerçi duymuştum bazı babalar eşleriyle birlikte kilo alıyormuş. bizimki baya aldı, tartıya bile çıkmıyor yanımda.. benim açlık şekerim düşük çıktı, sanki o hamile onda şeker çıktı ilk defa. bir de karaciğerinde yağlanma başlamış.. doktor diyet verdi, biraz dalga geçtim dün aslında, sana noluyor ben hamileyim diye :) ama üzülüyorumda yaa.. diyet yapcak, inşallah kısa zamanda durumu düzelir.. morali de bozuk. onun için bende yağı, tuzu çok azalttım..
izne ayrıldın mı sen?
slm kızlarr, bugün sağlıkocağında kan ve idrar tahlillerim yapıldı idrar tahlilim normal cıktı ama kan tahlilim pekte iç açıcı değil.. kansızlığım 2,5 3 aydır dewam edio, hastanede şeker yüklemesi yapılırken kan ve idrar tahlilide yapılmıştı 11.1 cıkmıştı, aradan 1 ay 12 gün gecti şimdi 448 cıktı, 350 normalmiş öyle dedi ebe, anemi sınırında nerdeyse dedi.. ilaçlarımıda düzenli alıorum ne yapcam bilmiorum yaa, sizin değerleriniz nasıl.. ??
geçmiş olsun cnm allh saglıkla kucagına almayı nasip etsin arkadaşının. peki belirtileri neymiş sorabildinmi ne diye doktor tahlil yaptırmış genellikle kaşıntıyla ortaya çıkıyormuş bendede başladı kaşıntı yarın doktora gidicem soracam bende
benimki de düşük çıkıyor 11 lerdeydi heralde en sonki tahlilde.. günde 1 kan ilacı almaya devam ediyorum. doktorum depoların çok dolu değil ama hamilelikte oluyor gibi bişey dedi, çok sorun etmedi. bende günde 1 den fazla alamam ilacı, öyle birşey demedi de zaten, aynen devam ediyorum yani.. 350yi anlamadım ama düzenli alıyosan bir sıkıntı olmaz inşallah.. eskiden annelerimiz kan ilacımı alıyormuş sonuçtabiz çok şükür alıyoruz, muhtemelen doğumdan sonra da alırız, açığı kapatırız
bende senin gibi 48le hamile kaldım şimdi 60lara yaklaştım... bende memnunum bu halimden eskiden kilo alamıyodum ama doktorum memnun değil... sağlıklı bi doğum için çok kilo almamam gerekiyomuş ileride sorun yaşayabilirsin dedi dikkat ediyorum ama abartmıyorum canımın çektiğinide yiyorum valla
çiğdem2008 merhaba canım arkadaşına çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla kavuşur bebeğine, canım benim sana sormak istediğim bişey var dr lar kaçıncı haftadan sonra alttan muayene etmeye başlıyor bide nasıl bi cihaz ile bakılıyor bizleri ilerde ne gibi muayeneler bekliyor tecrübeli bi sağlıkçı olarak bizleri bilgilendirebilirmisin çok teşekkürler canım..
günaydın kızlar. bugün bnmde işte son günüm öğlen yemeğe götürücekmiş beni de arkadaşlarım. Dün raporumu aldım doktordan bebeğimin yüzünü tam olarak gördüm küçücük bi burnu var ama çok yanaklı doktor bile dedi yanakları çok tombul die, o kadar tatlıydı ki ağzını açıp açıp kapatıyodu. Birde saçlı bi bebek olucak dedi saçları çıkmaya başlamış ben sarışınım sarışınlar saçsız doğar genelde o yüzden bana benziycek kızım diodum ama yok bana benzemiyo ben ne saçlıydım ne yanaklı:) bu arada teyzeleri boyu 42 cm, kilosu 1800 gr olmuş küçük danamın.
Eki Görüntüle 367355 Eki Görüntüle 367356 kızlar dün foto atmıştım kimse görmedi diye düşünerek yeniden ekliyorum 29+6 günlük ve toplam 6 kiloyalnız beni çok rahatsız eden şey göbek deliğimin dışarıya fırlaması sizinde böyle mi yaaaa
bunlarda en son oğluma aldığım ciciler Eki Görüntüle 367360 Eki Görüntüle 367361 Eki Görüntüle 367362 Eki Görüntüle 367363
Slm annecikler bugun kontrolum vardı kızım 1400 gr olmus vebugün ilk renklide bize poz verdi bugn cok yormusum gal,iba elini ağzına götürüyordu uyudu kaldı canımdu dedi ama en cok babamızın yorumu kırdı suna bak dudakları aynı annesi gibi o benim aklarımın cok iddalı olduğunu düşndüğü için kızımızın öyle olmasını istemiyordu ama bana benzicek sanırım cok tatlı ya bak bak doyamadım bugun birde bugun kalan eksiklerimize baktık sebamedin 5 parca ürünü dr brows ve chicconun biberonu ve lansinoh citşi elektirkli göğüs pomoasını toplam 265 liraya aldık daha gelmedi eczacımız geticek sizce nasıllar bu arada kızıma kapı süsü yapıyorum bitince eklicem bakalım nasıl bulacaksınız
arkadaslar siz magnezyum ilacı olarak suda eriyen ne marka ve kac mg kullanıyosunuz bende alcamda
kızlar civil in web sitesi ile mağaza fiyatları aynı mı, bilen var mı? tekstil ürünü alacağım için
gidip bakıp almak istiyorum. netten almak istemiyorum. aynı fiyat ve indirimler geçerli midir mağazada da?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?