nurcum çok güzel hepsi güle güle kullanın.geceliklerini nerden aldın acaba?
hepsi birbirinden güzell güle güle kirletin kullanın hepsini canım ya ben özellikle pijamalara bayıldım nerden aldın acaba ve ne kadara bilgi verirsen çok sevinirim ben gecelik beğenemedimm de bir türlü...
nursavaskan canım aldıkların müthiş bayıldım ahmet emir yazısı cok güzel ya bende istiyorummmm
Nursavaskan canim oğkuşunun odasi,şekerleri senin geceliklerin hepsi cok güzel hayirli olsun canim Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin.
cnm eğer kasılma ağrı vs. yoksa ilk muayeneyi allttan genel olarak36. haftada yapıyorlar.alttan muayene elle yapılıyor herangi bir alet yok sadece açıklık veya yumuşama varmı diye bakılıyor.bu muayenedezaten çatı dedimiz pelvis çapı ölçülüyor normal doğuma müsaitmi diye sonraki alttan muayenede ancak doğum için giitiğinde açıklık ne kadar diye takip etmekk iiçin yapılıyor.
nursavaskan hepsi birbirinden güzel canım hayırlı olsun güle güle kullan inşallah..
nursavaskan, canım bayıldım aldıklarına... hepsinden canım çektihani ayak şeklinde çerçeven var ya, kız kardeşlerim de bana ondan almak istiyor, tabi pembesinden
güle güle kullan canım
Herkese günaydın, sabah sabah hemencecik bakayım sonra fırsat bulamam dedim. Bizin dün kontrolümüz vardı ve kızım 1750 gr olmuşEnson 16 Şubat'ta gitmiştim ve o zaman 800 gr demişti ve acaba çok mu az beslendi diye üzülmüştüm ama bu sefer 1750 gr çıkınca çook mutlu oldum. Maşallah kızım 2'ye katlamış 1 ayda kilosunu. Boyu'da 38 cm miş. Herşey yolundaymış. Daha dönmemiş ama kızım, doktorum "ne yap et bu kızı önümüzdei haftalarda aşağı döndür." dedi. Ben de özel olarak yapmam gereken birşey var mı dedim o da "şaka yapıyorum, duat etmekten başka yapabileceğin birşey yok." dedi. Ben toplamda 4kg almışım. Sanırım 8 ile bitirebileceğim.
Bir daha ki randevumuz 3 hafta sonra ve bundan böyle 3 haftada 1 gideceğiz. Doktoruma aklıma takılan bir sürü soruyu sordum. Kasıklarım regl olacakmış gibi ağrıyor ve genital bölgeme sanki ara ara bıçak sokuyorlarmış gibi oluyordu. Bunun için çok normal, tamamen hamileliğin doğal süreci dedi. 2 gündür çok midem bulanıyordu, hatta 1 kere kustum ve ara ara ishal oluyordum doktorum bunun için de virütik birşey hamilelikle alakası yok eğer yarın da devam ederse dahiliyeciye git ve testler yapılsın belki antibiyotiğe başlayabilirsin dedi :18: ama benim sıkıntılar ilacı duyunca geçiverdi"Çatı muayenesi yapacak mısınız" dedim. Bana "eğer sezeryan yapmaya karar verirsem yaparım." dedi. Boş boş yüzüne baktığımı anlayınca "sezeryan yapmak isteyen doktorların çoğu anne adayını çatı muayenesine alır, canını acıtır, sonra da üzerine seninki iyi ya da müsait değil diye yorum yapar. Zaten canın da yandığı için bir daha ki randevuda kendin gelir ben sezeryan istiyorum dersin" dedi. Senin sancıların, bebeğinin aşağıya inişi, açılman önemli bizim için. Onu da ancak doğum başlayınca görebileceğiz dedi.
Ve en güzeli kızım sonunda yüzünü gösterdi. Sizlere kızmı tanıştırayım
Eki Görüntüle 367837
evet ekincim, aynen benim de iki sabahtır fena ağrıyo. sonra geçiyo 1-2 saat sürüyo.
elifjoyy, muayenenin güzel geçmesine çok sevindim. ufaklığın kilo alışı da süper,
ama en güzeli o fotograf :) bayıldım. allah nazarlardan saklasın miniklerimizi...
yerim benn o minik burnunuuuuuuuu :) çok şeker çıkmış ya maşallahh
çok da güzel büyümüş canım , sen normal mi düşünüyosun doğumunu ??? doktorun da pat diye sölemiş herşeyi :18::18::18:
aynen canım benimde geçiyo sonradan , sanki adet olucakmışım gibi belime vuruyo o ağrıkorkutuyo beni ama normaldir heralde :18:
Günaydınn kıslar.
Elifjoyyy kontrolünün iyi geçmesine sevindim. Ben bütün doktorlar çatı muanesi yapar diye biliyordum..Şaşırdım doktorunun dediklerine..Bebeğinin kilosu çok iyi maşallah çok tatlı poz vermiş annesiii
günaydııııınnnnn... mutlu bir gün diliyorum herkese :)
ve hemen soru soruyorum: adet sancısı gibi ağrı çeken var mı aşağıda? nedendir ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?