2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

nurcum çok güzel hepsi güle güle kullanın.geceliklerini nerden aldın acaba?

hepsi birbirinden güzell güle güle kirletin kullanın hepsini canım ya ben özellikle pijamalara bayıldım nerden aldın acaba ve ne kadara bilgi verirsen çok sevinirim ben gecelik beğenemedimm de bir türlü...

nursavaskan canım aldıkların müthiş bayıldım ahmet emir yazısı cok güzel ya bende istiyorummmm

Nursavaskan canim oğkuşunun odasi,şekerleri senin geceliklerin hepsi cok güzel hayirli olsun canim Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin.

kızlar hepinize cok tsk ederimmm gecelikleri ve eklemediğim aynısının pijamasınıda aldım 1 takım erdem çamasırlarından tanesini 35tl.ye aldım.beykoz cnm senın bebeısın adı ne olacak bıdaha gıdersem alıp gondereyım kızz

canım çok sağol bilgilendirdiğin için ben 33. cü haftamdayım az kalmış malum hazırlıklı gitmek lazım allah hepimize kolaylık versin bu arada senin durumunuda takip ediyorum bu aralar nasılsın umarım bebişte sende iyisinizdir Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin, sağlıcakla kalın canım

nursavaskan hepsi birbirinden güzel canım hayırlı olsun güle güle kullan inşallah..

45 dakikadır yatakta dönüp duruyordum kalktım en sonunda kasıklarım belim çook ağrıyor ( oksijen yetmiyormuş gibi nefes almakta zorlanıyorum yatarken ( çok uykum var hiç halim yok..

nursavaskan, canım bayıldım aldıklarına... hepsinden canım çekti hani ayak şeklinde çerçeven var ya, kız kardeşlerim de bana ondan almak istiyor, tabi pembesinden

güle güle kullan canım

Haftalar ilerledkçe uyku tutmaz oluyor.Deliksiz uyumayı özledim,yatak tam bir işkenceye dönüşmüş durumda ne yazıkki(

Biraz gün içinde yazılanlara baktımda bazı akadaşiarın hazırlıkları bitmiş hatta cantalar dahi hazırlanmış durumda:)) bense hala otuuyorum ne temizlik yapıldı nede canta hazırlığı var.Bu rahatlığında anlamış değilim ama hadi hayırlısı diyorum artık:))

bugünün ilk günaydını benden olsun. eşimi işe yollayınca baktım uyku yok, bizde analı kızlı burda takıllalım dedik...

günleriniz hayırlı,sağlıklı ve bereketli geçsin 2012'nin mayıs ayının en güzel en nadide şanslı anneleri...........

bakıyorum hazırlıklar tam gaz devam.bebişleriyle güle güle kullansınlar inş... namaz ve wc sorununa değinen arkadaşlar olmuş...hangisinde daha rahatsanız o şekilde devam edin derim...namaz da sorun olmuyor da...wc diğerini kullanıyorum.Allah'tan evimde ikisi de var... doğuma yakın yapılan alttan muayeneden bahsedilmiş.bilmiyorum yazıldı mı...doktor ilk alttan muayene yapınca 1-2 saat sonra bir knama geliyor.korkulacak bir şey olmadığını söyleyeyim. ben nişan zannedip.hastaneye geri dönmüştüm.meğerse muayeneden sonra olabiliyormuş. iki gün önce annemle babam geldi. ve ben hayatım da ilk defa bebeğime yelek örmeye başladım. örgüyü tam bilmediğim için zorlanıyor ve sıkılıyorum.Allah'tan akıllı ip...düz örsem de bişiler çıkıyor. "hz. aişe" bir kitap var elimde fuardan almıştım çok hoş bir kitap okumaya sevenlere önerebilirim.peygamberimizin aile hayatından bahsediyor...

nursavaskan hepsi birbirinden güzel canım hayırlı olsun güle güle kullan inşallah..

nursavaskan, canım bayıldım aldıklarına... hepsinden canım çekti hani ayak şeklinde çerçeven var ya, kız kardeşlerim de bana ondan almak istiyor, tabi pembesinden

güle güle kullan canım

morum evet cnm pembesı daha guzelll gerckten kızlar cok tskler bu arada herkeese gunaydınnn eşim işe gitti uyku tutmadı bı bakımm dedım hepımıze ıyı bır gun dılıyorum

günaydııııınnnnn... mutlu bir gün diliyorum herkese :)

ve hemen soru soruyorum: adet sancısı gibi ağrı çeken var mı aşağıda? nedendir ki?

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hepinize mutlu günler :)

nurcumm aldıkların süperr güle güle kullanın inş :):)
sekersizyeşilçay evet benimde özellikle sabahları sancım oluyo o şekilde

Herkese günaydın, sabah sabah hemencecik bakayım sonra fırsat bulamam dedim. Bizin dün kontrolümüz vardı ve kızım 1750 gr olmuş Enson 16 Şubat'ta gitmiştim ve o zaman 800 gr demişti ve acaba çok mu az beslendi diye üzülmüştüm ama bu sefer 1750 gr çıkınca çook mutlu oldum. Maşallah kızım 2'ye katlamış 1 ayda kilosunu. Boyu'da 38 cm miş. Herşey yolundaymış. Daha dönmemiş ama kızım, doktorum "ne yap et bu kızı önümüzdei haftalarda aşağı döndür." dedi. Ben de özel olarak yapmam gereken birşey var mı dedim o da "şaka yapıyorum, duat etmekten başka yapabileceğin birşey yok." dedi. Ben toplamda 4kg almışım. Sanırım 8 ile bitirebileceğim.

Bir daha ki randevumuz 3 hafta sonra ve bundan böyle 3 haftada 1 gideceğiz. Doktoruma aklıma takılan bir sürü soruyu sordum. Kasıklarım regl olacakmış gibi ağrıyor ve genital bölgeme sanki ara ara bıçak sokuyorlarmış gibi oluyordu. Bunun için çok normal, tamamen hamileliğin doğal süreci dedi. 2 gündür çok midem bulanıyordu, hatta 1 kere kustum ve ara ara ishal oluyordum doktorum bunun için de virütik birşey hamilelikle alakası yok eğer yarın da devam ederse dahiliyeciye git ve testler yapılsın belki antibiyotiğe başlayabilirsin dedi :18: ama benim sıkıntılar ilacı duyunca geçiverdi "Çatı muayenesi yapacak mısınız" dedim. Bana "eğer sezeryan yapmaya karar verirsem yaparım." dedi. Boş boş yüzüne baktığımı anlayınca "sezeryan yapmak isteyen doktorların çoğu anne adayını çatı muayenesine alır, canını acıtır, sonra da üzerine seninki iyi ya da müsait değil diye yorum yapar. Zaten canın da yandığı için bir daha ki randevuda kendin gelir ben sezeryan istiyorum dersin" dedi. Senin sancıların, bebeğinin aşağıya inişi, açılman önemli bizim için. Onu da ancak doğum başlayınca görebileceğiz dedi.

Ve en güzeli kızım sonunda yüzünü gösterdi. Sizlere kızmı tanıştırayım

yerim benn o minik burnunuuuuuuuu :) çok şeker çıkmış ya maşallahh
çok da güzel büyümüş canım , sen normal mi düşünüyosun doğumunu ??? doktorun da pat diye sölemiş herşeyi :18::18::18:

evet ekincim, aynen benim de iki sabahtır fena ağrıyo. sonra geçiyo 1-2 saat sürüyo.

elifjoyy, muayenenin güzel geçmesine çok sevindim. ufaklığın kilo alışı da süper,
ama en güzeli o fotograf :) bayıldım. allah nazarlardan saklasın miniklerimizi...

aynen canım benimde geçiyo sonradan , sanki adet olucakmışım gibi belime vuruyo o ağrı korkutuyo beni ama normaldir heralde :18:

Dün çok düzgün takip edemedim yoğunluktan ama o yoğunluğumun arasaında bile ara ara girip okudum. Burası bağımlılık yapıyor

Siyahlale: Eşine hayret ettim gerçekten. Sen yokken nasıl ev taşır yahu. Benim eşim yapsa başına gelecekleri bilir onun için kalkışmaz böyle işlere. Bu arada bence eşin sana senin ona kırıldığından daha fazla kırılmış gibi geldi. Ev yerine annende kalmana bozulmuş sanki ama kızmazsan sana birşey diyeceğim yanlış hatırlamıyorsam evinizde yatacak kanepe vardı. Ben olsam ne olursa olsun hele ki yatacak yer varsa kendi evimde kalırdım, en azından akşamları eşimin yanında olurdum. Neyse artık olmuş olan. Hiçç kendine sıkıntı yapma. Daha doğuma 2 ay var. Yavaş tavaş annenin ve yakınlarının yardımı ile mis gibi yerleştirirsin evini. Eşinle de bence çok uzatma, olan olmuş artık. Senin huzurun mutluluğun herşeyden önemli şu aşamada. Fırsat bulunca düzgün bir zamanda çok kırıldığını düzgün bir dille anlatırsın. Bence er ya da geç o da hatasını anlayacaktır ve eğer onun da kırgınlıkları varsa o da sana açılacaktır ve bundan sonra ikinizde birbirinizin beklentilerini bilip ona göre davranırsınız. Çook öpüyorum seni, sıkıntı yok

Ekin: Senin servis şöförüne çok güldüm. Acaba adam gerçekten yardım mı almak istedi, yoksa karnı burnunda bir kadına asılacak kadar pis biri miydi. Neyse anladığım kadarı ile seni huzursuz ettiğine göre davranışları pek hoş değildi. Ben olsam tansiyon 2 falan olurdu. Hem çok korkarım hem de çok sinirlerinirim böyle durumlarda.

Sevgi: Eşine söyleyecek söz bulamıyorum. Şu anda hamilesin ve çok takmamaya çalış. Sen de o yokmuş gibi davran. Hem suçlu hem güçlü olmasın. Yatıp kalkıp hala onun yanında olduğun için dua edip senin kıymetini bilsin.

Prenses: Odana bayıldım, gerçekten harika. Güle güle iyi günlerde kullanın inşallah. Halı ile ilgili fikrim ise: Ben yüklediklerinin hiç birini beğenmedim. Çok yeşilli geldiler bana. Yeşil iyi bir seçim ama yeşil yerine açık renk ağırlıklı olup yeşili az olsa sanki oada daha ferh olur gibi geldi bana. Pierre Cardin'in Bainca serisine baksana. Şimdi tam renkleri hatırlamıyorum ama çok güzel ve canlı canlı halılar vardı. Belki birşey bulursun.

Nursavaşkan: Ne güzel ciciler almışsınız siz öyle. Güle güle kullan. Ben daha gecelik alacağım, kayınvalidem pijama takımı almıştı hemde bir sürü para verdi kadıncağız ama ben gecelik ile daha rahat edeceğimi düşündüğüm için 2 tana de gecelik alacağım.

Çok sağol canım.

Evet normal istiyorum ve çook istiyorum. Sezeryan olmak zorunda kalırsam çok üzülücem :) Ben de deli cesareti var galiba :)))

aynen canım benimde geçiyo sonradan , sanki adet olucakmışım gibi belime vuruyo o ağrı korkutuyo beni ama normaldir heralde :18:

Kızlar merak edilecek birşey yokmuş bu ağrılar ile ilgili. Benimde kasıklarım kopacak gibi ağrıyordu. Ara ara belime de vuruyorduç Az önce de yazdığım gibi doktorum çok normal bunlar hiç endişe etme, hamileliği süreçlerini geçiriyorsun dedi.

Günaydınn kıslar.
Elifjoyyy kontrolünün iyi geçmesine sevindim. Ben bütün doktorlar çatı muanesi yapar diye biliyordum..Şaşırdım doktorunun dediklerine..Bebeğinin kilosu çok iyi maşallah çok tatlı poz vermiş annesiii

Ben de hep çatı muayenesi yapılır diye biliyordum demek ki benimki yapmıyormuş. Bunlar hep doktordan doktora değişen şeyler. Benim normal doğum ile ilgili çok fazla endişem olamdığı için yapıp yapmaması çok öenmli değil. Başa gelen çeiklir misali o an şansıma nasıl olursa yaşayacağım.

Günaydın kızlar...Uykusuz bir gece geçirdim.Bütün kemiklerim ağrıyor.
Sanki üzerimden tır geçmiş gibiyim :111:

Eşimden de bir güzel azar işittim."Sabaha kadar uyutmadın beni,sen üzerini açtıkca ben üzerini örttüm" dedi.
Bi daha açarsam yorganı üzerimize bağlayacakmış :18:

Maaşallah canım...Çok güzel gelişmiş prensesin.
Resmide bi ayrı güzel.Tam fındık burunlu

günaydııııınnnnn... mutlu bir gün diliyorum herkese :)

ve hemen soru soruyorum: adet sancısı gibi ağrı çeken var mı aşağıda? nedendir ki?

hepinize günaydın kızlaarr.. :) cnm arada bnde de oluo birden bıçak gbi saplıo sanki , bide ben gece braz yordum kendimi bütün gecede kasıklarımdan hafif sancı cektim yaa ama allahtan düzensizdi ve bkac sn.likti, korktum braz.. bu zamanlarda normalmi böyle sancılar, bazen göbeğimin altıda agrıo gbi oluo.. dr. fazla ayakta kalma dedi ama olmuo ki illa iş güç oluo dinleniosun ama yinede yoruluosun, öyle sancı ilk defa cektim ve braz korktum walla doğum öncesi sancıları göze alamıo gbiimm, üstelikte ilk doğumumda suni sancıyla fazlasıyla cekmeme ragmen korkmaya basladım.. o zamnlar hani derler ya cahil cesareti die bnmde o hesap, bde yaşta küçüktü bebişte minicikti anlamadan doğurduk :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…