2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bebek sekerlerımız sepetımız ve ısım harflerımızı aldık bugun ve önceden aldıgımız oyuncakları vs. ve dolabımızın son hali(doldu tabiii ilk gunlerden eser yok)bıde gecelıklerımı ekledım umarım begenırsınz

ayyy cnmm hepsi cookkkk güzel ve cok şeker seyler yaa, allahım güle güle giymeyi, oynamayı nasip etsin.. cnm bebek sekerlerini kaç adet yaptırdın ve ne kadara mal oldu.. ?? bnde aynısından yaptrmayı düşünüorumda..

Beykoz canım benim magnezyum ilacım "magnorm 365 mg".
Suda eriyor.

Çok güzel şeyler almışın canım...Çok beğendim

cok cici seyler bunlar canim,bayildim gule gule kullanin bebisinle insallah

Cok tatlilar canim, gule gule kullanin insallah.

ne güzel yazmışsın rabbimizin hediyeleri

cnm son aylara yaklastıkca 1 haftadac aldıkları kg artar o yediklerinle ilgisi yok varda dogrudan degil öyle iki kat arttırmaz bende 3 gün sora gidicem bakalım ne kadar oldu çoook merak ediorum ii olsunda

güle güle giy giydir inşallahh

Çok güzel şeyler almışın canım...Çok beğendim

cok cici seyler bunlar canim,bayildim gule gule kullanin bebisinle insallah

Cok tatlilar canim, gule gule kullanin insallah.

güle güle giy giydir inşallahh

Nur'cum cok guzeller hepsi. Gule gule kullanin :)

kızlar hepinize çok tsk ederizz rabbim hepimize iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inş.
schatzangeL
cnm biberondan 50 adet şekerli yaptırdım 1.50tl. tanesi digerlerini cok sevdiğimden birer tane aldım dolabıma yapıstırmak için

beykoz cnm ya bende magnezyum ilacını yanlıs yazmısım magnorm adı benimkide

nurcum çok güzel hepsi güle güle kullanın.geceliklerini nerden aldın acaba?

hepsi birbirinden güzell güle güle kirletin kullanın hepsini canım ya ben özellikle pijamalara bayıldım nerden aldın acaba ve ne kadara bilgi verirsen çok sevinirim ben gecelik beğenemedimm de bir türlü...

cnm ben magvital 365 mg kullanıorum, ama cok mide yanması yapıo bna içerken o yüzden cok düzensiz alıorum, zaten fazlada kasılma ve kramplarım yok

canım saol bende var hapını verdi doktorum içemiyorum 27 martta gidicem daha var ne olur ne olmaz die sorup alıyım ben dedim hepinizden ALLAH razı olsun hakkınızı helal edin

teşekkür ederim canım evet valla top yutmuş gibiyim benden önde gidiyo göbüş senin nasıl çıkmadı yaaa benim ki neden bu kadar fırlak peki?
[/B]

teşekkür ederim desertcim amin cümlemize inş.

Ya bende bi kilip bi kilmiyorum Allah bizi iyi etsin canim bende normal tuvaleti seviyorum afedersimiz digerinde rahat yapamiyrm.ama artik karnim sıkışıyo napcaz bilemedim namazdada karnimcaski oluyo nefes alamyrm oturarak kilsak olur demi

Nursavaskan canim oğkuşunun odasi,şekerleri senin geceliklerin hepsi cok güzel hayirli olsun canim Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…