2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

yok canım kızım olcak inşallah.ama oğlum olursa emin ol öyle yetiştirmicem.karına saygılı ol ona yardım et hakkımı helel etmem dicem :))

aynennn öyle canım , sen ne zaman alıyosun raporunu ???
bide kızlar ilk nts ye ne zaman giricezz :)

ben yarın ilk nst me giriyorum bakalım ne olacak doktorum 32 haftada başlıyoruz dedi ama beni 31 de başlattı çocuk baskı yaptıgı için inşallh herşey iii çıkar oğluşum üzmez beni. bide bu arada kızlar benim oğlum 3 gündür çok sakin önceleri vurdumu canımı acıtırdı şimdi hareketleri cılızlaştı sizdede varmı

cok guzeller o yesıl yelegın sarısını da ben aldım oğlumaa:)

teşekkür ederim canım ben aldığımda bi tek bu rengi vardı seninkide hayırlı olsun.

ayyyyy sen nasıl bi fit annesin öyleee maşalllaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bayıldım walla nazar değmesin canım :))

ayyy saol canımm bu halime alışmak zaman aldı ama artık diorum ki o göbek değil bebek

bilmiyorum cnm inşlh da çıkmaz çıkmayacak gibi duruyo ama

inş çıkmaz canım ben gıcık oluyorum çünkü.

nst'ye her kontrolde girilecek mi ?? bana bişey demedi. 32. haftada gidiyorum(24 martta) o zaman tahliller yapcaz dedi. acaba aç mı gitmem gerek. napsam?. bilgisi olan varmı

melek gibi bi adam gerçekten canım :)) verirler belkide canımm ya bi görüş bence :)
isteyenin bir yüzü vermeyenin 2 yüzü karaymış eğer vermezlerse kredi çekicem kredi ödücem napıim koca yaz parasız geçmez sonuçta

yok canım kızım olcak inşallah.ama oğlum olursa emin ol öyle yetiştirmicem.karına saygılı ol ona yardım et hakkımı helel etmem dicem :))
öyle deme kız o zamanda seni dinlemez hanım köylü olur sonra sen üzülürsün yine oğlum beni dinlemiyor diye

haklısın canım ondan olabilir benimde hiç göbeğim yoktu önce dediğin mantıklı geldi bana

ay evet superr ben hamıle kalmadan da bu kdar zayıf degıldım gercııı:))))))))

canım ben hamile kalmadan önce 52 idim ki 24 yaşındayım ilk kez 52 olmuştum hep 48 filandım şimdide 58 oldum işte.

bende 55ılehamıle kalmıstım evlendıgımde 51 kıloydum sımdı de 68 oldummmmmm:))))))))))

çok sevindim senin adına ekincim.

aynennn öyle canım , sen ne zaman alıyosun raporunu ???
bide kızlar ilk nts ye ne zaman giricezz :)

ben 27 haftalıkken girdim karnım çok sertleşmişti ve bebeğimin hareketlerini 2 gün boyunca hissetmemiştim bu yüzden girdim ama bi sorun yoktu oğlum benle şakalaşmış.

söylerdi doktorun sanırım. ben nst ye girecegim için mutlaka tok karnına gel dedi bana dr

hımm bakalım. ben tok karnına gitcem. tahliller nasılolsa şeker tahlili değil. kan değerlerine bakılacak birde idrar olur sanırım.. tekrarlaayıp bakalım demişti.. birde 32 hafta raporu var onu alcam.

nasılsınız arkadaşlar maşallah sayfaları okumaya yetişemiyorum yavaş yavaş çatlamalar başlamış benim iki göğsümde çatladı karnımdada var ama o çatlaklara bakınca çok mutlu oluyorum oğlum büyüyor galiba diye

48 ile hamile kaldımm ve şuan 60'ı devirmek üzereyim.. tokken deviriyorumdur da ben açken tartılıyorum

ben evlendiğimde 46 kiloydum vay be şimdi bakıyorum da ilk bi senemde 6 kilo almışım korkunç bişi aramızda çok da fark yokmuş başlangıç kilosunda.

bende enlendiğimde 43-44 değişiyodu düğün öncesi zayıflamıştım.sonra normal kiloma döndüm 46. 47 kiloylada hamile kaldım en son da 54 kilo olmuştum bakalım ne kadar olcaz ama gören senin neren hamile diyo

canım senin 2 bebişin sanırım ilkinde kaç kilo almıştın doğumda ne kadarı gitmişti?

ilkine 45 ile hamile kalıp 16 kilo almıştım. ilk 1 yılda 16 kilo gitti. sonra zamanla aldım.48 ile 2.ye hamile kaldım canım. bunda şimdilik 12 kilo ama heralde 16yı geçerim:18:

benimde senden kalır yanım yok hatta fazlası var 70le kaldım 83 kiloyum

naplaım. ama gidiyor kilolar , yani ilkinde gitmişti bakalım. hem yaş, hem bünye ile alakalı sanırım kilolaın gitmesi.. inşallah giderler. birde emzirdikçe kilo gidiyor. yağlar süt oluyo

kızlar kiloları hiç dert etmeyin, doğum kilolarının gittiğine defalarca şahit oldum.. yengem 2 hamileliğinde de 20 kilo aldı.. en küçüğü 1 buçuk yaşında ve kendisi şimdi 48 kilo :)). emzirmek çok zayıflatıyormuş doğum sonrası hep beraber zayıflarız inş. bendee 12 kilo aldım ve 66 kiloyum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…