olsun canım ya üzülme sonuçta kendi eviniz var artık bu kısmını düşün tamamen sana ait ev sahibi derdi yok haline şükret valla benimkiside yapsa biraz takaza yapardım ama yinede memnun olurdum oda derdi hem süpriz yapıyoruz hemde yaranamıyoruz diye büyük ihtimalle sen sevin diye süpriz yapmak istemiştir daha öncede dediğim gibi yüzüne gözüne bulaştırmıştır... senin oğluşun olacaktı dimi canım? bak onu sen bizimkiler gibi yetiştirme hanımına daima saygılı olsun önce hanımının fikirlerini dinlesin ama senide hiçe sayıp hanım köylü olmasınbiz kadınlar ne ikilemli insanlarız ya
benimde bacaklarımda sıcak tutmaktan çatlaklar var ama henüz karnımda çıkmadı tam çıkmaz diye düşünürken 32. haftada gelen çatlak haberi hayallerimi yıktıinş. benim çatlamaz ya annemin hiç çatlamamış
aynennn öyle canım , sen ne zaman alıyosun raporunu ???
bide kızlar ilk nts ye ne zaman giricezz :)
cok guzeller o yesıl yelegın sarısını da ben aldım oğlumaa:)
ayyyyy sen nasıl bi fit annesin öyleee maşalllaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhbayıldım walla nazar değmesin canım :))
bilmiyorum cnm inşlh da çıkmaz çıkmayacak gibi duruyo ama
isteyenin bir yüzü vermeyenin 2 yüzü karaymış eğer vermezlerse kredi çekicem kredi ödücem napıimmelek gibi bi adam gerçekten canım :)) verirler belkide canımm ya bi görüş bence :)
öyle deme kız o zamanda seni dinlemez hanım köylü olur sonra sen üzülürsün yine oğlum beni dinlemiyor diyeyok canım kızım olcak inşallah.ama oğlum olursa emin ol öyle yetiştirmicem.karına saygılı ol ona yardım et hakkımı helel etmem dicem :))
nst'ye her kontrolde girilecek mi ?? bana bişey demedi. 32. haftada gidiyorum(24 martta) o zaman tahliller yapcaz dedi. acaba aç mı gitmem gerek. napsam?. bilgisi olan varmı
greeneyes canım benim hamilelikten önce zerre göbeğim yağım falan yoktu bildiğin karnım sırtıma yapışıktı bence çok gerilip büyüdüğü için olabilir tabi vücut yapısıyla alakalımıdır bilmiyorum ben benimkinin ondan olduğunu düşünüyorum.
desertflower canım ya demek erkekler hep dik kafalı kafalarına tükürdüğümiyiymiş seninki yine akıllanmış darısı bizimkinin başına ama ben tehdit te etsem aynını yapıyo bana evi göstermeden gitmiş satın almış düşün artık
ay evet superr ben hamıle kalmadan da bu kdar zayıf degıldım gercııı:))))))))
nst'ye her kontrolde girilecek mi ?? bana bişey demedi. 32. haftada gidiyorum(24 martta) o zaman tahliller yapcaz dedi. acaba aç mı gitmem gerek. napsam?. bilgisi olan varmı
haklısın canım ondan olabilir benimde hiç göbeğim yoktu önce dediğin mantıklı geldi bana
canım ben hamile kalmadan önce 52 idim ki 24 yaşındayım ilk kez 52 olmuştum hep 48 filandım şimdide 58 oldum işte.
kızlarr az önce patronumla görüştüm , sana biz maaşını ödesek izindeyken , sigortadan aldığın parayıda izin dönüşü şirkete ödesen olur mu dedibende süper olur dedim :))) nedense eşimden para istemek gücüme gidiyo benim , düşünüyodum hep napıcam diye eşimde alınıyodu ben bakamıcam mı sana aşkolsun diyodu , ama şimdi bölesi daha iyi oldu içim rahatladı sanki ya
bende 55ılehamıle kalmıstım evlendıgımde 51 kıloydum sımdı de 68 oldummmmmm:))))))))))
söylerdi doktorun sanırım. ben nst ye girecegim için mutlaka tok karnına gel dedi bana dr
48 ile hamile kaldımm ve şuan 60'ı devirmek üzereyim.. tokken deviriyorumdur da ben açken tartılıyorum
48 ile hamile kaldımm ve şuan 60'ı devirmek üzereyim.. tokken deviriyorumdur da ben açken tartılıyorum
ben evlendiğimde 46 kiloydum vay be şimdi bakıyorum da ilk bi senemde 6 kilo almışım korkunç bişiaramızda çok da fark yokmuş başlangıç kilosunda.
canım senin 2 bebişin sanırım ilkinde kaç kilo almıştın doğumda ne kadarı gitmişti?
benimde senden kalır yanım yok hatta fazlası var 70le kaldım 83 kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?