2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

masallah kızına cnm, cokk seker görünüoo :):)

günaydın kızlar.. herkese minikleriyle mutlu ve güzel günler ..

elifjoyyy, maşallah kızına , çok güzel büyümüş. bir aferini hak etmiş, bir de güzel poz vermiş daha ne istiyosun annesi :)

sekersizyesilcay, adet sancısı nasıldı unuttum ama karnım ağrıyor, hele geceleri taş gibi oluyor, geriliyorum. heralde sıkışınca daha çok ağrıyor, onun için devamlı wcdeyim bölünen uykular, dönüp durmalar, geceler artık böyle bize...

Çook teşekkür ederim Turuncu.

Ben de eşimle her gün kavga ediyordum gece üstümü açıyorum diye. Sabaha kadar görev edindi kendine beni örtüyor. Bi uyanıyorum kan ter içindeyim. Zaten basıyorlar, nerdeyse camı açıp yatıcam bir de üstümü örtüyor. Bir de nasıl kızıyor açıyorum diye

Dün doktor ile konuşurklen eşim beni şikayet etti çok üstümü açıyorum, incecik giyinip geziyorum diye. Doktorumda rahat bırak elifjoyu, kıza afaganlar basıyor sen anlamazsın. Hamilelere ateş basar. Vücut ıssıları bizimkinden farklı olur, korkma üşümez ve üşütmez dedi de ben de rahata erdim sonunda. Dün gece rahattt rahattt uyudum

Normal doğum istiyorum bende kısmetse..Doğum öyküleri bölümünü okudukça tedirgin olmuyorda değilim..Allah güç kuvvet versin bizlere..İnş. sıkıntısız geçiririz :26:

Senin o doktorun numarasını ver de bende bi görüştüreyim onu eşimle.
Ay yanıyorum,çok sıcak diyorum ama adam anlamıyor ki...Zaten yatak odası 23-24 derece
Bide gözlerini aça aça bi söyleniyor ki hasta olacaksın diye

ayy bana da ateşler basıyo valla. oturamıyorum. askılılarla şortlarla geziyorum evde. dışarı çıkıyorum ne bi atkı takıyorum ne bişey. bakıyorum millet şapka atkı takmış.. ben fena oluyorum onları öyle gördükçe. hatta bazen evde camı bile açıp biraz önünde yatıp havalanıyorum. sonra yatağa gidiyorum. üstümü örten eşime söyleniyorum. yorganı açıp bacak arama sıkıştırıyorum ve 50 kere tuvalete kalkıyorum, dönmeye çalışıyorum, nefessiz kalıyorum... vs vs... uykusuz gecelere hazırlık yapıyoruz kısacası.

Herkese günaydın minik bebişlere öpücüklerrrr

dün ki yazışmalardan bir haberim inşallah herşey yolundadır sizin için ...

bizimde odamız geldi dün akşam çok sevdim ben resmini inşallah yükleyeceğim
bu arada hiç bir şekilde kokmuyor en çok bu yanını sevdim herkese tavsiye ederim kokusuz mobilya almayı

Elifjoyy ; sağlıklı haberlerle dönmene çok sevindimmm çatı muayenesi kısmı gerçekten ilginç bir açıklama olmuş birde can acıtıcı birşey olmasına daha çok tırstım :18:
ben doktorumla doğum ile ilgili birşey konuşmadım 30+2 de gideceğim sanırım ozaman konuşuruz bakalım ne diyecek

.

Ve en güzeli kızım sonunda yüzünü gösterdi. Sizlere kızmı tanıştırayım

Eki Görüntüle 367837 [/QUOTE]

maşallah ne güzel çıkmış.ben bir kere bile oğlumun yüzünü göremedim.çok merak ediyorum.
namaz kılmakta zorlanan arkadaşlar ben yemek yedikten sonra oturup kalkmakta zorlandığım için
oturarak kılıyorum.Rabbim hepimizinkini kabul etsin inş.

günaydın kızlar
kızlar ya benim takvimimde bu gün bebek son 6-8 haftasında kilosunun 2 katına cıkar yazıyor
eee benim bebek 2250 var şimdi ne yani 4000-4500 gr mı olur yani
ben nasıl dogururum o kadar büyük olursa

Valla o takvime bakacak olursak tosuncuk doğururuz biz
Ben ortalama 3500 doğar diye düşünüyorum.

herkese günaydın
sezeryanla dogurursun cnm bunu mu taktın ne gzl ,işte gelişmiş ya zayıf kilo almamıs deseydi
herşeyi dert etmeyelim zayıf olsa dert kilolu olsa dert saglıklı olsunda

Valla o takvime bakacak olursak tosuncuk doğururuz biz
Ben ortalama 3500 doğar diye düşünüyorum.
bana 3500 ü gecer gibi geliyor hayırlısı bakalım
herkese günaydın

sezeryanla dogurursun cnm bunu mu taktın ne gzl ,işte gelişmiş ya zayıf kilo almamıs deseydi
herşeyi dert etmeyelim zayıf olsa dert kilolu olsa dert saglıklı olsunda

bende normal dogum olsun cok istiyorum
tabi ki canım önemli olan saglıklı olmaları sag sağlim kucagımıza almamız inş..

tosti, senin bebek tombulmu olcak ne maşallah değmesin.. zaten 4 kg geçtimi doktorlar normal doğuma yanaşmıyor.. olsun sağlıklı olsunda sezaryan olsun napalım ..

tosti, senin bebek tombulmu olcak ne maşallah değmesin.. zaten 4 kg geçtimi doktorlar normal doğuma yanaşmıyor.. olsun sağlıklı olsunda sezaryan olsun napalım ..

bilmiyorum ki canım ya şimdilik gelişimi 10 gün önde demişti dr
şu son haftalarda ne olur ilmiyorum doktoruma göre 40 gün sonra dogum

gunaydin kizlar.dun ki son yazismalari ve bu sabahkileri okuyamadim.dun aksam avm gittim biraz yurudum.ama sancim oldu.sonra eve geldim,aksam yaticam yatarkende birkac kere oldu.cok korkuyorum.sabah olmadi,doktora gitsem mi acaba?kontrolum 21 inde.panik oluyorum.bugun ise gitmedim.

hala var mı sancın? bittiyse endişelenme bence. uzat ayaklarını dinlen. devam ediyorsa git, en azından için rahatlamış olur.

tşkler canım sagol. bugun kontrolüm var dr soracam tahlil yapacaktır galiba.arkadaşınada bebeğini saglıkla kucagına almayı nasip etsin allh yardım etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…