2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım eger çok şiddetliyse agrın dr görün derim ama geçtiyse dinlen yat artık yormamak gerekiyor vücudumuzu

canım hepsi birbirinden güzel iyi günlerde kullanmanız dileğiyle

canım eger çok şiddetliyse agrın dr görün derim ama geçtiyse dinlen yat artık yormamak gerekiyor vücudumuzu

hala var mı sancın? bittiyse endişelenme bence. uzat ayaklarını dinlen. devam ediyorsa git, en azından için rahatlamış olur.

simdi kalktim ustumu degistiriyordum yine oldu.ayaga kalkinca oluyor.doktora gidicem simdi kizlar.ilginiz icin tesekkur ederim.eger bi sorun varsa erkenden gitmek en iyisi sonra keske gitseydim die vicdan yaparim:18::18:

hayatbayramolsa endişelenme eğer şuan sancın yoksa.. sancı olduğuna eminmisin yoksa kasık ağrısı da olabilir çünkü. yük ağır olduğu için uzun süre yürüyünce ağrı yapar. ama sancı daha başka birşeydir. ama içine sinmiyosa git bi nst ye gir derim

günaydın canlarııım hazırlıklar tam gaz devam anladığım kadarıyla:)daha kahvaltı yapmadım uyuşukluktan kurtulamıyorumki!!

yok canim daha once dogum yapmadim dogum sancisi nasil olur yasamadim ama.bu sanciyida daha once yasamadim.oyle kasik agrisi gibi degil vucudum belim ve karinima ara ara sanci giriyor.ben cikiyorum simdi doktora gidicem.dua edin kizlarrr........elim ayagim titriyor

hadi baaklım hayırlı haberlerini bize ver dönüşte. inşalalh endişelenek bişey yoktur

korkma canım. sakin ol, iyi düşün iyi olsun. panik olmak sadece kendini kötü hissettirir unutma... be calm :)

slm kızlar tam olarak geçmişi okuyamadım ama çatı muayenesi ve doğum sancılarından bahsetmişsiniz sanırım.birincisi çatı muayenesi ianaın bana sizin kendinizi kasmanızla doğru orantılı benim pek canım acımamıştı ki bir hafta hastanede yattım ve hergün çatı muayenesi oldum.he ama tabi nahoş bi durum bu gerçek.rahatsız ediyo.2.si sancı mevzusu 18 saat suni sancı çekmiş biri olarak diyorum ki bi bardak su içme şansım olsaydı 24 saate tamamlardım sanırım ama benim sıpam yine başını hazneye sokmaz sezeryan olurdum.kendinizi üzmeyin canlar.bi şekilde oluyo rabbim gücünü ve sabrını veriyo.hepimize hayırlı doğumlar olsun inşaallah

Günaydın kızlar... dün annemle koltukları yıkıyarak ve silerek temizliğe başlamış bulunuyoruz... bugünde halıları rulolatıp yıkamacıya vercez... sonra 2-3 gün bol bol çamaşır makinesi sesi duyarım artık heralde valla annem resmen elim ayağım... ama bugünü bize güzel kılan birşey var... bugün kocacığımın kızımın canı babasının doğum günü :) ve biz sabah kutladık babamızın doğum gününü uykulu uykulu adamcağız anlayamadı pek ama napalım işten çıkıp eve gidince o evde olmuyor işe gitmiş oluyor gece 12de çıkıp gelincede 12buçuk gibi evde olucak ve doğum günü geçmiş olacak oluyor seneye artk kızımla camda bekleriz babamızı napalım bu seneyi böyle geçirdik bende artık hiç rahat oturamıyorum sürekli oturarak çalıştığımdan eve gittiğimde sürekli yatma isteği oluşuyor ve kızım resmen sürekli oturduğumdan karnımda sıkışıyormuş gibi geliyor sizede sanki sıkıştırıyormuşsunuz gibi his geliyormu?

Canım bildiğim kadarı ile nst de bebek hareketleri önemli.Tabi sancı zamanında en çok takip edilen büyük ihtimal ile bebeğin kalp atışlarıdır
artık nts ye girmek için sabırsızlanıyorum hatta çok merak ediyorum ama fazla merak iyi değil onuda biliyorum

maşallah kızına cnm boyunu söylemedimi? resmini yayınlasana bizde görelim minik kuzuyu :) ni angelina daha geliyo dünyaya desene sadece göğüs pompasını ne kadara aldın canım?

benim latex'e alerjim var ben napıcam? nasıl bir yol izlenir bu durumda?

nurcum hepsi birbirinden güzel hangi birine yorum yapsam diye düşünüyorum isimler süsler gecelikler kıyafetler şekerleri.... isimlere bayıldım bende o tarz bişiler alıp kızımın olabının üstüne adını yapıştırmak istiyorum... sırf o şekerleri alabilmek için yakın olsaydık doğumunda ziyarete gelir ve alırdım şekerlerinden kızımın odasına koymak için bende kızıma bitane böyle biberon içinde küçük lastik tokalar olan bişi aldım işlemeli... odamız bitsin yayınlarım onuda pembişi bizimkide ama şeker değil toka arabasına bayıldım bende bebeğime ilk babasıyla sünger bob'ın oyuncağını almıştım büyük boy ilk aldığımız şeydi kızımıza çünkü cinsiyetini bilmediğimizden bebek yada araba alamamıştık daha 3 aylıktı çekirdeğim çerçeveleri çok hoşmuş içine bir ultrason birde doğum fotosu çok yakışacaktır... küpelere bayıldım zaten hazırmı aldın yoksa kendinmi yaptın? bende pembesinden alayım bari hastanede takarım... geceliklerinde çok hoş sağlıklı olan doğumunda güle güle giymek nasip olur inş.kısacası hepsine bayıldım değmesin 41 kere maşallah

Ve en güzeli kızım sonunda yüzünü gösterdi. Sizlere kızmı tanıştırayım
Eki Görüntüle 367837
güzeller güzeli kızına maşallah canım ama sanki niye rahatımı bozdunuz gibi bir poz vermiş çok sevimli birşey allah nazarlardan saklasın maşallah :)

sezeryanla doğurursun canım 3500 üzeri genelde zorunlu sezeryan tutuyorlar :)

canım geçmiş olsun yaa... bence endişe etme yalancı sancılardır vücut kendini doğuma hazırladığından yavaş yavaş esniyor buda acıtıyor ya ondandır endişelenme ama sen yinede dr'a bir git gözük ihmal etme... hatta minnoşunuda gör rahatlarsın sıkma canını korkmada olurmu

simdi kalktim ustumu degistiriyordum yine oldu.ayaga kalkinca oluyor.doktora gidicem simdi kizlar.ilginiz icin tesekkur ederim.eger bi sorun varsa erkenden gitmek en iyisi sonra keske gitseydim die vicdan yaparim:18::18:

Son zamanlarda bel ağrısı,adet ağrıları,kasığa bıçak saplanması ve yürüyememe şeklinde ağrılarım olduğu için normal olduğunu düşünüyorum.Bakalım gelince öğreniriz artık neyin nesi olduğunu.

canım bunu dedin ya dünyalar benim oldu Allah razı olsun Allahım arttırsın rızkınıda mutlulugunuda

Öncelikle kızına maşallah. DR bu konuda haklı olabilir çünkü bildiğim kadarıyla zaten ultrason kontrollerinde çatının dar mı geniş mi olduğunu biliyorlar. Çünkü ben dr uma merak edip sormuştum çatı darlığım vs var mı diye, alttan muayene etmeden ultrason sonrası söyledi öyle bir durum yok diye. Helal olsun valla dr una bayılıyorum şu normal doğumu destekleyen dr.lara

merhabalar kızlar sizlere danışmak istiyorum ümit kemal isim olarak nasıl uygun değilmi yada ne bileyim fikirleriniz varsa sevinirimmm

kızlar öğleden sonra dr kontrolüm var nstye baglanıcam dua edin bana inşallh herşey yolundadır 2 hafta yatmamı söylemişti dr benim oğluşum inşallh yaramazlık yapmamıştır kanala

hadi kızlar yorumlarınızı bekliyorummmm lütfennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…