gunaydin kizlar.dun ki son yazismalari ve bu sabahkileri okuyamadim.dun aksam avm gittim biraz yurudum.ama sancim oldu.sonra eve geldim,aksam yaticam yatarkende birkac kere oldu.cok korkuyorum.sabah olmadi,doktora gitsem mi acaba?kontrolum 21 inde.panik oluyorum.bugun ise gitmedim.
kızlar bebek sekerlerımız sepetımız ve ısım harflerımızı aldık bugun ve önceden aldıgımız oyuncakları vs. ve dolabımızın son hali(doldu tabiii ilk gunlerden eser yok )bıde gecelıklerımı ekledım umarım begenırsınz
Eki Görüntüle 367664 Eki Görüntüle 367663 Eki Görüntüle 367662 Eki Görüntüle 367661 Eki Görüntüle 367660 Eki Görüntüle 367659 Eki Görüntüle 367658 Eki Görüntüle 367656 Eki Görüntüle 367671 Eki Görüntüle 367657 Eki Görüntüle 367670 Eki Görüntüle 367669 Eki Görüntüle 367668 Eki Görüntüle 367667 Eki Görüntüle 367666 Eki Görüntüle 367665
canım eger çok şiddetliyse agrın dr görün derim ama geçtiyse dinlen yat artık yormamak gerekiyor vücudumuzu
hala var mı sancın? bittiyse endişelenme bence. uzat ayaklarını dinlen. devam ediyorsa git, en azından için rahatlamış olur.
Herkese günaydın, sabah sabah hemencecik bakayım sonra fırsat bulamam dedim. Bizin dün kontrolümüz vardı ve kızım 1750 gr olmuşEnson 16 Şubat'ta gitmiştim ve o zaman 800 gr demişti ve acaba çok mu az beslendi diye üzülmüştüm ama bu sefer 1750 gr çıkınca çook mutlu oldum. Maşallah kızım 2'ye katlamış 1 ayda kilosunu. Boyu'da 38 cm miş. Herşey yolundaymış. Daha dönmemiş ama kızım, doktorum "ne yap et bu kızı önümüzdei haftalarda aşağı döndür." dedi. Ben de özel olarak yapmam gereken birşey var mı dedim o da "şaka yapıyorum, duat etmekten başka yapabileceğin birşey yok." dedi. Ben toplamda 4kg almışım. Sanırım 8 ile bitirebileceğim.
Bir daha ki randevumuz 3 hafta sonra ve bundan böyle 3 haftada 1 gideceğiz. Doktoruma aklıma takılan bir sürü soruyu sordum. Kasıklarım regl olacakmış gibi ağrıyor ve genital bölgeme sanki ara ara bıçak sokuyorlarmış gibi oluyordu. Bunun için çok normal, tamamen hamileliğin doğal süreci dedi. 2 gündür çok midem bulanıyordu, hatta 1 kere kustum ve ara ara ishal oluyordum doktorum bunun için de virütik birşey hamilelikle alakası yok eğer yarın da devam ederse dahiliyeciye git ve testler yapılsın belki antibiyotiğe başlayabilirsin dedi :18: ama benim sıkıntılar ilacı duyunca geçiverdi"Çatı muayenesi yapacak mısınız" dedim. Bana "eğer sezeryan yapmaya karar verirsem yaparım." dedi. Boş boş yüzüne baktığımı anlayınca "sezeryan yapmak isteyen doktorların çoğu anne adayını çatı muayenesine alır, canını acıtır, sonra da üzerine seninki iyi ya da müsait değil diye yorum yapar. Zaten canın da yandığı için bir daha ki randevuda kendin gelir ben sezeryan istiyorum dersin" dedi. Senin sancıların, bebeğinin aşağıya inişi, açılman önemli bizim için. Onu da ancak doğum başlayınca görebileceğiz dedi.
Ve en güzeli kızım sonunda yüzünü gösterdi. Sizlere kızmı tanıştırayım
canım maşallh kızına yüzünü ne güzel göstermiş allah kucagına almayı nasip etsin arkadaşım. burnu küçücük fındık gibi. bizim hastanemizin tek kötü tarafı renkli ultrason olmaması oğlmu böyle göremedik biz aslında başka hastanelerde var gidecektim ama eşim durdurdu dogunca görelim dieyani merakla bekliyoruz tosunu:1
simdi kalktim ustumu degistiriyordum yine oldu.ayaga kalkinca oluyor.doktora gidicem simdi kizlar.ilginiz icin tesekkur ederim.eger bi sorun varsa erkenden gitmek en iyisi sonra keske gitseydim die vicdan yaparim:18::18:
hayatbayramolsa endişelenme eğer şuan sancın yoksa.. sancı olduğuna eminmisin yoksa kasık ağrısı da olabilir çünkü. yük ağır olduğu için uzun süre yürüyünce ağrı yapar. ama sancı daha başka birşeydir. ama içine sinmiyosa git bi nst ye gir derim
yok canim daha once dogum yapmadim dogum sancisi nasil olur yasamadim ama.bu sanciyida daha once yasamadim.oyle kasik agrisi gibi degil vucudum belim ve karinima ara ara sanci giriyor.ben cikiyorum simdi doktora gidicem.dua edin kizlarrr........elim ayagim titriyor
yok canim daha once dogum yapmadim dogum sancisi nasil olur yasamadim ama.bu sanciyida daha once yasamadim.oyle kasik agrisi gibi degil vucudum belim ve karinima ara ara sanci giriyor.ben cikiyorum simdi doktora gidicem.dua edin kizlarrr........elim ayagim titriyor
simdi kalktim ustumu degistiriyordum yine oldu.ayaga kalkinca oluyor.doktora gidicem simdi kizlar.ilginiz icin tesekkur ederim.eger bi sorun varsa erkenden gitmek en iyisi sonra keske gitseydim die vicdan yaparim:18::18:
artık nts ye girmek için sabırsızlanıyorumCanım bildiğim kadarı ile nst de bebek hareketleri önemli.Tabi sancı zamanında en çok takip edilen büyük ihtimal ile bebeğin kalp atışlarıdır
maşallah kızına cnm boyunu söylemedimi? resmini yayınlasana bizde görelim minik kuzuyu :) ni angelina daha geliyo dünyaya deseneSlm annecikler bugun kontrolum vardı kızım 1400 gr olmus vebugün ilk renklide bize poz verdi bugn cok yormusum gal,iba elini ağzına götürüyordu uyudu kaldı canımdu dedi ama en cok babamızın yorumu kırdı suna bak dudakları aynı annesi gibi o benim aklarımın cok iddalı olduğunu düşndüğü için kızımızın öyle olmasını istemiyordu ama bana benzicek sanırım cok tatlı ya bak bak doyamadım bugun birde bugun kalan eksiklerimize baktık sebamedin 5 parca ürünü dr brows ve chicconun biberonu ve lansinoh citşi elektirkli göğüs pomoasını toplam 265 liraya aldık daha gelmedi eczacımız geticek sizce nasıllar bu arada kızıma kapı süsü yapıyorum bitince eklicem bakalım nasıl bulacaksınız
benim latex'e alerjim var ben napıcam?cnm eğer kasılma ağrı vs. yoksa ilk muayeneyi allttan genel olarak36. haftada yapıyorlar.alttan muayene elle yapılıyor herangi bir alet yok sadece açıklık veya yumuşama varmı diye bakılıyor.bu muayenedezaten çatı dedimiz pelvis çapı ölçülüyor normal doğuma müsaitmi diye sonraki alttan muayenede ancak doğum için giitiğinde açıklık ne kadar diye takip etmekk iiçin yapılıyor.
nurcum hepsi birbirinden güzel hangi birine yorum yapsam diye düşünüyorum isimler süsler gecelikler kıyafetler şekerleri....kızlar bebek sekerlerımız sepetımız ve ısım harflerımızı aldık bugun ve önceden aldıgımız oyuncakları vs. ve dolabımızın son hali(doldu tabiii ilk gunlerden eser yok )bıde gecelıklerımı ekledım umarım begenırsınz
güzeller güzeli kızına maşallah canım ama sanki niye rahatımı bozdunuz gibi bir poz vermiş çok sevimli birşey allah nazarlardan saklasın maşallah :)
sezeryanla doğurursun canım 3500 üzeri genelde zorunlu sezeryan tutuyorlar :)günaydın kızlar
kızlar ya benim takvimimde bu gün bebek son 6-8 haftasında kilosunun 2 katına cıkar yazıyor
eee benim bebek 2250 var şimdi ne yani 4000-4500 gr mı olur yani
ben nasıl dogururum o kadar büyük olursa
canım geçmiş olsun yaa...yok canim daha once dogum yapmadim dogum sancisi nasil olur yasamadim ama.bu sanciyida daha once yasamadim.oyle kasik agrisi gibi degil vucudum belim ve karinima ara ara sanci giriyor.ben cikiyorum simdi doktora gidicem.dua edin kizlarrr........elim ayagim titriyor
kızlar hepinize cok tsk ederimmm gecelikleri ve eklemediğim aynısının pijamasınıda aldım 1 takım erdem çamasırlarından tanesini 35tl.ye aldım.beykoz cnm senın bebeısın adı ne olacak bıdaha gıdersem alıp gondereyım kızz
Herkese günaydın, sabah sabah hemencecik bakayım sonra fırsat bulamam dedim. Bizin dün kontrolümüz vardı ve kızım 1750 gr olmuşEnson 16 Şubat'ta gitmiştim ve o zaman 800 gr demişti ve acaba çok mu az beslendi diye üzülmüştüm ama bu sefer 1750 gr çıkınca çook mutlu oldum. Maşallah kızım 2'ye katlamış 1 ayda kilosunu. Boyu'da 38 cm miş. Herşey yolundaymış. Daha dönmemiş ama kızım, doktorum "ne yap et bu kızı önümüzdei haftalarda aşağı döndür." dedi. Ben de özel olarak yapmam gereken birşey var mı dedim o da "şaka yapıyorum, duat etmekten başka yapabileceğin birşey yok." dedi. Ben toplamda 4kg almışım. Sanırım 8 ile bitirebileceğim.
Bir daha ki randevumuz 3 hafta sonra ve bundan böyle 3 haftada 1 gideceğiz. Doktoruma aklıma takılan bir sürü soruyu sordum. Kasıklarım regl olacakmış gibi ağrıyor ve genital bölgeme sanki ara ara bıçak sokuyorlarmış gibi oluyordu. Bunun için çok normal, tamamen hamileliğin doğal süreci dedi. 2 gündür çok midem bulanıyordu, hatta 1 kere kustum ve ara ara ishal oluyordum doktorum bunun için de virütik birşey hamilelikle alakası yok eğer yarın da devam ederse dahiliyeciye git ve testler yapılsın belki antibiyotiğe başlayabilirsin dedi :18: ama benim sıkıntılar ilacı duyunca geçiverdi"Çatı muayenesi yapacak mısınız" dedim. Bana "eğer sezeryan yapmaya karar verirsem yaparım." dedi. Boş boş yüzüne baktığımı anlayınca "sezeryan yapmak isteyen doktorların çoğu anne adayını çatı muayenesine alır, canını acıtır, sonra da üzerine seninki iyi ya da müsait değil diye yorum yapar. Zaten canın da yandığı için bir daha ki randevuda kendin gelir ben sezeryan istiyorum dersin" dedi. Senin sancıların, bebeğinin aşağıya inişi, açılman önemli bizim için. Onu da ancak doğum başlayınca görebileceğiz dedi.
Ve en güzeli kızım sonunda yüzünü gösterdi. Sizlere kızmı tanıştırayım
Eki Görüntüle 367837
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?