bence güzel isim.merhabalar kızlar sizlere danışmak istiyorum ümit kemal isim olarak nasıl uygun değilmi yada ne bileyim fikirleriniz varsa sevinirimmm
kızlar öğleden sonra dr kontrolüm var nstye baglanıcam dua edin bana inşallh herşey yolundadır 2 hafta yatmamı söylemişti dr benim oğluşum inşallh yaramazlık yapmamıştır kanala
teşekkür ederim özür dilerim hatadan dolayı on kere yolladım mesajı kemalist ilk defa duyuyorum neden kemal değilde kemalist
hadi kızlar yorumlarınızı bekliyorum lütfennnnnnnn
inş hayırlı haberlerle gelirsin canım..
isim için onay almak bu kadar önemli mi? sen beğendiysen başkasının ne dediğini düşünme bence.
gayet güzel isimler. ancak; kusura bakma ama 10 kere arka arkaya cevap beklediğini yazmaya gerek yok.
arada kaynarsa sorun hatırlatırsın nazikçe. zaten buradaki herkes elinden
geldiğince herkesle ilgilenip yazdıklarına cevap vermeye çalışıyor...
özür mesajımı okumadınız heralde pc takıldı bilerek yollamadım rahatsızlıkdan dolayı özür dilerim
teşşekkür ederim iyiyiz canım evet sigorta kartımız gelmiş bayan onu haber vermek için aradığında söyledi bende çok üzüldüm bizde oğlumu yaptırmayı düşünüyoduk.bende 19 gidecem kontrole bkalım inş herşey yolundadır. ilk gittiğimde kayıt kısmında üzerinde acbadem hastanesi yazan bir albüm vardı müsade isteyip baktım yenidoğan bi bebeğin bikaç resmi vardı hiç fotoğrafçı reklamına benzemiyodu acaba hastanenin böylemi jestimi mi var bilgin varmı canım?sagol cnm bayadır görüşemiyoruz senle inaşlh iyisindir drdan memnunmusun bir problem yok dimi bu arada sigorta olayı bitmiş üzüldüm dogar doğmaz oğlumada yaptıracaktım
gunaydin kizlar.dun ki son yazismalari ve bu sabahkileri okuyamadim.dun aksam avm gittim biraz yurudum.ama sancim oldu.sonra eve geldim,aksam yaticam yatarkende birkac kere oldu.cok korkuyorum.sabah olmadi,doktora gitsem mi acaba?kontrolum 21 inde.panik oluyorum.bugun ise gitmedim.
Herkese günaydın, sabah sabah hemencecik bakayım sonra fırsat bulamam dedim. Bizin dün kontrolümüz vardı ve kızım 1750 gr olmuşEnson 16 Şubat'ta gitmiştim ve o zaman 800 gr demişti ve acaba çok mu az beslendi diye üzülmüştüm ama bu sefer 1750 gr çıkınca çook mutlu oldum. Maşallah kızım 2'ye katlamış 1 ayda kilosunu. Boyu'da 38 cm miş. Herşey yolundaymış. Daha dönmemiş ama kızım, doktorum "ne yap et bu kızı önümüzdei haftalarda aşağı döndür." dedi. Ben de özel olarak yapmam gereken birşey var mı dedim o da "şaka yapıyorum, duat etmekten başka yapabileceğin birşey yok." dedi. Ben toplamda 4kg almışım. Sanırım 8 ile bitirebileceğim.
Bir daha ki randevumuz 3 hafta sonra ve bundan böyle 3 haftada 1 gideceğiz. Doktoruma aklıma takılan bir sürü soruyu sordum. Kasıklarım regl olacakmış gibi ağrıyor ve genital bölgeme sanki ara ara bıçak sokuyorlarmış gibi oluyordu. Bunun için çok normal, tamamen hamileliğin doğal süreci dedi. 2 gündür çok midem bulanıyordu, hatta 1 kere kustum ve ara ara ishal oluyordum doktorum bunun için de virütik birşey hamilelikle alakası yok eğer yarın da devam ederse dahiliyeciye git ve testler yapılsın belki antibiyotiğe başlayabilirsin dedi :18: ama benim sıkıntılar ilacı duyunca geçiverdi"Çatı muayenesi yapacak mısınız" dedim. Bana "eğer sezeryan yapmaya karar verirsem yaparım." dedi. Boş boş yüzüne baktığımı anlayınca "sezeryan yapmak isteyen doktorların çoğu anne adayını çatı muayenesine alır, canını acıtır, sonra da üzerine seninki iyi ya da müsait değil diye yorum yapar. Zaten canın da yandığı için bir daha ki randevuda kendin gelir ben sezeryan istiyorum dersin" dedi. Senin sancıların, bebeğinin aşağıya inişi, açılman önemli bizim için. Onu da ancak doğum başlayınca görebileceğiz dedi.
Ve en güzeli kızım sonunda yüzünü gösterdi. Sizlere kızmı tanıştırayım
canım maşallh kızına yüzünü ne güzel göstermiş allah kucagına almayı nasip etsin arkadaşım. burnu küçücük fındık gibi. bizim hastanemizin tek kötü tarafı renkli ultrason olmaması oğlmu böyle göremedik biz aslında başka hastanelerde var gidecektim ama eşim durdurdu dogunca görelim dieyani merakla bekliyoruz tosunu:1
Çok teşekkürler canım. Ben de şansıma gördüm, beimki de çok nazlı yüz gösterme konusunda. Boşver size de süpriz olur doğunca, yüzünü görmeyince insan daha bir heyecanla bekler heralde. Gerçi görünce de çok anlaşılmıyor ama
Günaydın kızlar... dün annemle koltukları yıkıyarak ve silerek temizliğe başlamış bulunuyoruz... bugünde halıları rulolatıp yıkamacıya vercez... sonra 2-3 gün bol bol çamaşır makinesi sesi duyarım artık heraldevalla annem resmen elim ayağım... ama bugünü bize güzel kılan birşey var... bugün kocacığımın kızımın canı babasının doğum günü :) ve biz sabah kutladık babamızın doğum gününü uykulu uykulu adamcağız anlayamadı pek ama napalım işten çıkıp eve gidince o evde olmuyor işe gitmiş oluyor gece 12de çıkıp gelincede 12buçuk gibi evde olucak ve doğum günü geçmiş olacak oluyor seneye artk kızımla camda bekleriz babamızı napalım bu seneyi böyle geçirdik bende artık hiç rahat oturamıyorum sürekli oturarak çalıştığımdan eve gittiğimde sürekli yatma isteği oluşuyor ve kızım resmen sürekli oturduğumdan karnımda sıkışıyormuş gibi geliyor sizede sanki sıkıştırıyormuşsunuz gibi his geliyormu?
artık nts ye girmek için sabırsızlanıyorumhatta çok merak ediyorum ama fazla merak iyi değil onuda biliyorum
maşallah kızına cnm boyunu söylemedimi? resmini yayınlasana bizde görelim minik kuzuyu :) ni angelina daha geliyo dünyaya desenesadece göğüs pompasını ne kadara aldın canım?
benim latex'e alerjim var ben napıcam?nasıl bir yol izlenir bu durumda?
nurcum hepsi birbirinden güzel hangi birine yorum yapsam diye düşünüyorum isimler süsler gecelikler kıyafetler şekerleri....isimlere bayıldım bende o tarz bişiler alıp kızımın olabının üstüne adını yapıştırmak istiyorum... sırf o şekerleri alabilmek için yakın olsaydık doğumunda ziyarete gelir ve alırdım şekerlerinden kızımın odasına koymak için bende kızıma bitane böyle biberon içinde küçük lastik tokalar olan bişi aldım işlemeli... odamız bitsin yayınlarım onuda pembişi bizimkide ama şeker değil toka arabasına bayıldım bende bebeğime ilk babasıyla sünger bob'ın oyuncağını almıştım büyük boy ilk aldığımız şeydi kızımıza çünkü cinsiyetini bilmediğimizden bebek yada araba alamamıştık daha 3 aylıktı çekirdeğim çerçeveleri çok hoşmuş içine bir ultrason birde doğum fotosu çok yakışacaktır... küpelere bayıldım zaten hazırmı aldın yoksa kendinmi yaptın? bende pembesinden alayım bari hastanede takarım... geceliklerinde çok hoş sağlıklı olan doğumunda güle güle giymek nasip olur inş.kısacası hepsine bayıldım değmesin 41 kere maşallah
güzeller güzeli kızına maşallah canım ama sanki niye rahatımı bozdunuz gibi bir poz vermiş çok sevimli birşey allah nazarlardan saklasın maşallah :)
sezeryanla doğurursun canım 3500 üzeri genelde zorunlu sezeryan tutuyorlar :)
canım geçmiş olsun yaa...bence endişe etme yalancı sancılardır vücut kendini doğuma hazırladığından yavaş yavaş esniyor buda acıtıyor ya ondandır endişelenme ama sen yinede dr'a bir git gözük ihmal etme... hatta minnoşunuda gör rahatlarsın sıkma canını korkmada olurmu
Çook teşekkürler.
Sana hamaratlık gelmiş bakıyorum, girişivermişsin işlere. Dikkatli yap aman sonra oran buran tutulmasın. Bebişin de yorulmasın.
Öncelikle kızına maşallah. DR bu konuda haklı olabilir çünkü bildiğim kadarıyla zaten ultrason kontrollerinde çatının dar mı geniş mi olduğunu biliyorlar. Çünkü ben dr uma merak edip sormuştum çatı darlığım vs var mı diye, alttan muayene etmeden ultrason sonrası söyledi öyle bir durum yok diye. Helal olsun valla dr una bayılıyorum şu normal doğumu destekleyen dr.lara
Ben de çook seviyorum doktorumu, o kadar rahat ki beni daha da rahatlatıyor. Normal doğumu destekliyor olması beni de çok mutlu ediyor.
kızlar öğleden sonra dr kontrolüm var nstye baglanıcam dua edin bana inşallh herşey yolundadır 2 hafta yatmamı söylemişti dr benim oğluşum inşallh yaramazlık yapmamıştır kanala
Haydi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah. Gelir gelmez haber ver canım.
kemalist le kemalin arasında çok fark var canım kemalist atatürkçü
Çook öpüyorum seni :)))
Selam Kızlarr ve Melekler,
Dr. dan geldim taze taze yaziim dedim,gecmisi de okuyamadım.
Bugun tam 32+0 olduk. Dr. calisabilir raporu verdi
Melegim 45cm,2.2kg olmus cok sukur
Biraz iri ve uzun boylu dedi, 2 hafta onde dedi ama gebeligimde
gec ovulasyondu 2 hafta geriden geliyodu hep.
Bol bol yuruyus tavsiye etti,tabi yuruyus kadar da dinlenmeni oneriyorum
dedi. Akıntım olmaya basladı son zamanlarda,, suyun normal ama akıntın artarsa
gel dedi, bazen sizma yapabiliyormus cunku. Kasılma sancılarımı da sordum,,normal
onlar, yalancılar sancılarmıs,, sancın olunca saate bak,,aralıklar duzenliyse dogum sancısı olurmus,,
ama aksam evde aniden giren bel yada adet sancısı benzeri sancılar, duzenli olmadıkca normal dedi.
Gogus kremi icin: 37. haftada baslamak yeterliymis. Suan itibariyle bebeginin hareketlerini, sancılarını
ve kendi durumunu(tansiyon,bas agrisi..) kontrol altına al,takibini yap dedi. En ufak bir sikayetin yada
aliskin olmadığın farklı bir durumda hic beklemeden gel dedi. Ayyy ben artık iptal olur kendimi dinler dururum walla
teşşekkür ederim iyiyiz canım evet sigorta kartımız gelmiş bayan onu haber vermek için aradığında söyledi bende çok üzüldüm bizde oğlumu yaptırmayı düşünüyoduk.bende 19 gidecem kontrole bkalım inş herşey yolundadır. ilk gittiğimde kayıt kısmında üzerinde acbadem hastanesi yazan bir albüm vardı müsade isteyip baktım yenidoğan bi bebeğin bikaç resmi vardı hiç fotoğrafçı reklamına benzemiyodu acaba hastanenin böylemi jestimi mi var bilgin varmı canım?
merhaba hanımlar bir soru sorucam
dünden beri vajinamın dış dudak kısmında şişme hissi var sanki ama şişme yok bütün gecede igne batırılıyomuş gibi sızladı durdu
mantarda yok bende ama araştırdım pek bişey bulamadım nette varmı böyle olan bilgisi olan
Canım panik olma. Bence normaldir bu ağrıların. Cidden benimde çok şiddetli ağrılarım vardı, bazern iki büklüm oluyordum ağrıdan. doktorum normal dedi ama tabi içinin rahat etmesi için doktora gitmeye karar vermen iyi olmuş. Umarım iyi haberlerle gelirsin.
Çok teşekkürler canım. Ben de şansıma gördüm, beimki de çok nazlı yüz gösterme konusunda. Boşver size de süpriz olur doğunca, yüzünü görmeyince insan daha bir heyecanla bekler heralde. Gerçi görünce de çok anlaşılmıyor ama
Çook teşekkürler.
Sana hamaratlık gelmiş bakıyorum, girişivermişsin işlere. Dikkatli yap aman sonra oran buran tutulmasın. Bebişin de yorulmasın.
Ben de çook seviyorum doktorumu, o kadar rahat ki beni daha da rahatlatıyor. Normal doğumu destekliyor olması beni de çok mutlu ediyor.
Haydi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah. Gelir gelmez haber ver canım.
Çook öpüyorum seni :)))
bende öpüyorum seni canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?