2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

hadi kızlar yorumlarınızı bekliyorummmm lütfennn

hadi kızlar yorumlarınızı bekliyorummmm lütfennn

merhabalar kızlar sizlere danışmak istiyorum ümit kemal isim olarak nasıl uygun değilmi yada ne bileyim fikirleriniz varsa sevinirimmm
bence güzel isim.

ben oğlumun ismini kemalist koyacaktım hep hayalimde de o vardı daha bebişim yokken oğlum olursa kemalist koyacam die ama eşimde çok begenmesine rağmen eşim ve etraftakiler caydırdı beni çocugunun kaderini şimdiden belirledin die evet haklılar eşimde türkiye nereye gider bilemeyiz dedi o yüzden vazgeçtim ama göbek adı kemalist olacak adı eren olacak

hadi kızlar yorumlarınızı bekliyorum lütfennnnnnnn

teşekkür ederim özür dilerim hatadan dolayı on kere yolladım mesajı kemalist ilk defa duyuyorum neden kemal değilde kemalist

hadi kızlar yorumlarınızı bekliyorum lütfennnnnnnn

isim için onay almak bu kadar önemli mi? sen beğendiysen başkasının ne dediğini düşünme bence.
gayet güzel isimler. ancak; kusura bakma ama 10 kere arka arkaya cevap beklediğini yazmaya gerek yok.
arada kaynarsa sorun hatırlatırsın nazikçe. zaten buradaki herkes elinden
geldiğince herkesle ilgilenip yazdıklarına cevap vermeye çalışıyor...

özür mesajımı okumadınız heralde pc takıldı bilerek yollamadım rahatsızlıkdan dolayı özür dilerim

Selam Kızlarr ve Melekler,
Dr. dan geldim taze taze yaziim dedim,gecmisi de okuyamadım.
Bugun tam 32+0 olduk. Dr. calisabilir raporu verdi
Melegim 45cm,2.2kg olmus cok sukur
Biraz iri ve uzun boylu dedi, 2 hafta onde dedi ama gebeligimde
gec ovulasyondu 2 hafta geriden geliyodu hep.
Bol bol yuruyus tavsiye etti,tabi yuruyus kadar da dinlenmeni oneriyorum
dedi. Akıntım olmaya basladı son zamanlarda,, suyun normal ama akıntın artarsa
gel dedi, bazen sizma yapabiliyormus cunku. Kasılma sancılarımı da sordum,,normal
onlar, yalancılar sancılarmıs,, sancın olunca saate bak,,aralıklar duzenliyse dogum sancısı olurmus,,
ama aksam evde aniden giren bel yada adet sancısı benzeri sancılar, duzenli olmadıkca normal dedi.
Gogus kremi icin: 37. haftada baslamak yeterliymis. Suan itibariyle bebeginin hareketlerini, sancılarını
ve kendi durumunu(tansiyon,bas agrisi..) kontrol altına al,takibini yap dedi. En ufak bir sikayetin yada
aliskin olmadığın farklı bir durumda hic beklemeden gel dedi. Ayyy ben artık iptal olur kendimi dinler dururum walla

sagol cnm bayadır görüşemiyoruz senle inaşlh iyisindir drdan memnunmusun bir problem yok dimi bu arada sigorta olayı bitmiş üzüldüm dogar doğmaz oğlumada yaptıracaktım
teşşekkür ederim iyiyiz canım evet sigorta kartımız gelmiş bayan onu haber vermek için aradığında söyledi bende çok üzüldüm bizde oğlumu yaptırmayı düşünüyoduk.bende 19 gidecem kontrole bkalım inş herşey yolundadır. ilk gittiğimde kayıt kısmında üzerinde acbadem hastanesi yazan bir albüm vardı müsade isteyip baktım yenidoğan bi bebeğin bikaç resmi vardı hiç fotoğrafçı reklamına benzemiyodu acaba hastanenin böylemi jestimi mi var bilgin varmı canım?

Canım panik olma. Bence normaldir bu ağrıların. Cidden benimde çok şiddetli ağrılarım vardı, bazern iki büklüm oluyordum ağrıdan. doktorum normal dedi ama tabi içinin rahat etmesi için doktora gitmeye karar vermen iyi olmuş. Umarım iyi haberlerle gelirsin.

Sen çalışabilir raporu istemiyordun galiba :))) Ben de aslında gidince çalışamaz diye rapor alıcam ama çalışmaya devam edicem. Bir daha gitmek zorunda kalmak istemiyorum.

Kuzuna maşallah Kocaman olmuşşşşş. Ne güzel.

Ben benimkine göğüs kremini sormayı unutmuştum, çok iyi oldu be. Çok sağol canım.

merhaba hanımlar bir soru sorucam
dünden beri vajinamın dış dudak kısmında şişme hissi var sanki ama şişme yok bütün gecede igne batırılıyomuş gibi sızladı durdu
mantarda yok bende ama araştırdım pek bişey bulamadım nette varmı böyle olan bilgisi olan

evet bizimde kartımız geldi ama daha alamadık yarın eşim alır artık. evet cnm haberim var o albüme bayılıyorum bende o fotografçı özel hastane yapmıyor bayanla anlaşıp sen yaptırıyorsun bende düşündüm ama hiç fiyat sormadım bayanın numarası var istersen veriyim sor

Ben hiç duymadım ya da yaşamadım ama sanki mikrop kapmış gibi geldi bana. Acaba doktoruna mı görünsen.

kızlar bu haftalarda sancı gb hissettiğimiz şeylerin kasılma olma ihtimali yüksek ama ihmal etmemek lazım.ben nasipse 2 hafta sonra medeniyete kavuşacam(eşimi bırakmak zorundayım ama)ilk işim kendi druma gidip bebeğime iyice bi baktırmak.sonra da annemlere yani başka şehre gidip orda yeniden bi dr edinmek olacak ve bunları yaparkende tahminen en fazla 6 haftam olacak.inşaaallah herşey yolunda giderde sağlıkla gelir paşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…