2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

hadi gözün aydın güzel haberlerle gelmişsin canım geç ovulasyon demişsin onu nereden anlıyorsun ben tam anlayamıyorum orayı acaba benimde o yüzden mi geriden geliyor 1 hafta doktorda geç ovulasyon olabilir demişti ama onu cinsel ilişki tarihiyle ilişkilendirebilirmiyizki? ben gebe kalmadan önce hep cinsel ilişki tarihinden gebelik hesaplanıyor sanırıyordum o yüzden onlarıda not ediyordumda

geçmiş olsun canım hiç duymadım ve yaşamadım.ama sanki sivilce ya da yağ bezesi gb zaman zaman yaşanan şişliklerden olabilir gb düşündüm

elifçim valla hamaratlık değil artık bitireyim diyorum ne olur ne olmaz 30. haftamdayım çalıştığım içinde zor oluyor valla birde benim el ağır annemin el pratik olunca acaip bir sunum çıkıyor ortaya sonradan doğum yaklaştığında telaş etmek birde ev pismi temizmi düşünmek istemiyorum hastane çantamıda hazırlamak istiyorum artık içine geceliğimi pijamamı bebeğimin kıyafetlerini koyayım dimi ama :) rahat rahat oturayım ve keyifle doğumumu bekleyeyim sonrasında zaten arada düğünler ve ziyaretler olucak off birde düğüne gitmek bu halde çok sıkıcı olabiliyor

Selam Kızlarr ve Melekler,
Dr. dan geldim taze taze yaziim dedim,gecmisi de okuyamadım.
Bugun tam 32+0 olduk. Dr. calisabilir raporu verdi
Melegim 45cm,2.2kg olmus cok sukur

Maaşallah bebeğine
Boyuda kilosuda çok güzel.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin inşl.

İlk aklıma gelen mantar oldu ama kaşıntı ve akıntı yoksa başka bişeydir herhalde.
Belki enfeksiyon kaynaklıdır :44:

Canım nasıl olduun ?
Toparlanabildin mi biraz ?

kuzucum viral enfeksiyonumun ishal kısmı ilaç alıp bağırsak ve mide fonksiyonlarımı düzene sokamadığımdan tam olarak düzelmedi.ama çok çok daha iyiyim.olsun kilo almıyom

maşalllah canım kocaman olmuş bebişin :)) benim dr um çalışmama izin vermedi, yrn raporumu alıcam ve artık izne çıkıcam.
benim de akıntılarım arttı, beyazda... dr sormayı unutuyorum, sanırım not almam gerekio soracaklarımı. çünkü kızımı göreceğim için
heyecanlanıp unutuyorum aklımdakileri
bir hafta önce gittiğimde yani 31. hafta da 1652 gr dı miniğim, bir haftada ne kadar oldu çok merak ediyorum...

geçmiş olsun canım hiç duymadım ve yaşamadım.ama sanki sivilce ya da yağ bezesi gb zaman zaman yaşanan şişliklerden olabilir gb düşündüm

sağol canım bende ilk defa yaşıyorum kontrol ettim ama sivilce yada yağ bezesi tarzı bişey göremedim

kuzucum viral enfeksiyonumun ishal kısmı ilaç alıp bağırsak ve mide fonksiyonlarımı düzene sokamadığımdan tam olarak düzelmedi.ama çok çok daha iyiyim.olsun kilo almıyom

Ay canım ya...Tekrar çok geçmiş olsun.Beslenmenede dikkat et ki daha çabuk toparlanabilesin.

şişme değilde benim de kemiğim ağrıyor.. normal heralde...

sağol canım bende ilk defa yaşıyorum kontrol ettim ama sivilce yada yağ bezesi tarzı bişey göremedim
alllah allah bilemedim valla.sordun mu canım druna
Ay canım ya...Tekrar çok geçmiş olsun.Beslenmenede dikkat et ki daha çabuk toparlanabilesin.

sağol canım.eşim bunun benim burda yaşadığım mutsuzlukla ilgisi olduğunu ve gidince düzeleceğimi düşünüyo.bilmiyo ki asıl derdim onsuzluk

hımmm hiç reklam gibi gelmedi sadece bi bebek ve çok az foto olunca eşimle bi görüşeyim ama sen gene özelime telini gönderirsen sevinirim

sağol canım.eşim bunun benim burda yaşadığım mutsuzlukla ilgisi olduğunu ve gidince düzeleceğimi düşünüyo.bilmiyo ki asıl derdim onsuzluk

Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin..
Benimde eşimin askere gitme durumu vardı,çok şükür şimdilik ertelenmek zorunda kaldı.Üzerimden büyük bir yük kalktı gerçekten.
Hele hastanede nst ye bağlanınca,eşimin eline öyle bir sarılmışım ki korkudan...Tecrübesizlik işte...
O an o kadar şükür ettim ki yanımda olduğu için.Onun yerini hiç bir şey dolduramıyor gerçekten...

Dilerim sende en kısa zamanda zor günleri atlatırsın canım.Rabbim yeter ki can sağlığı versin,sayılı gün çabuk geçer

merhaba kızlar biz de kızımla kuaföre gidip geldik. saçlarımın uçlarından aldırdım bi de kaş olayı falan... yüzüm gözüm açıldı resmen birazcık değişikliğe ne kadar ihtiyacım varmış meğer şimdi de geçmişi okuyayım biraz

amin canım.çok haklısın eşlerin varlığı bile güven veriyor.bende ondan üzülüyorum işte.eğer ortalık karışık olursa maalesef doğuma bile gelemiyecek.ama olsun yeter ki canı sağolsun.zaten nasipse emirimin doğumundan sonrada geriye 1 yılımız kalmış olacak.dualerınızda bize de yer verin lütfen

32 haftalik göbişim ve prensesim farkli açilardan :))

Eklentiler

• $IMG899.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 29
  • $IMG895.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 25
  • $IMG900.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 22
  • $IMG898.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…