Selam Kızlarr ve Melekler,
Dr. dan geldim taze taze yaziim dedim,gecmisi de okuyamadım.
Bugun tam 32+0 olduk. Dr. calisabilir raporu verdi
Melegim 45cm,2.2kg olmus cok sukur
Biraz iri ve uzun boylu dedi, 2 hafta onde dedi ama gebeligimde
gec ovulasyondu 2 hafta geriden geliyodu hep.
Bol bol yuruyus tavsiye etti,tabi yuruyus kadar da dinlenmeni oneriyorum
dedi. Akıntım olmaya basladı son zamanlarda,, suyun normal ama akıntın artarsa
gel dedi, bazen sizma yapabiliyormus cunku. Kasılma sancılarımı da sordum,,normal
onlar, yalancılar sancılarmıs,, sancın olunca saate bak,,aralıklar duzenliyse dogum sancısı olurmus,,
ama aksam evde aniden giren bel yada adet sancısı benzeri sancılar, duzenli olmadıkca normal dedi.
Gogus kremi icin: 37. haftada baslamak yeterliymis. Suan itibariyle bebeginin hareketlerini, sancılarını
ve kendi durumunu(tansiyon,bas agrisi..) kontrol altına al,takibini yap dedi. En ufak bir sikayetin yada
aliskin olmadığın farklı bir durumda hic beklemeden gel dedi. Ayyy ben artık iptal olur kendimi dinler dururum walla
merhaba hanımlar bir soru sorucam
dünden beri vajinamın dış dudak kısmında şişme hissi var sanki ama şişme yok bütün gecede igne batırılıyomuş gibi sızladı durdu
mantarda yok bende ama araştırdım pek bişey bulamadım nette varmı böyle olan bilgisi olan
dünden beri vajinamın dış dudak kısmında şişme hissi var sanki ama şişme yok bütün gecede igne batırılıyomuş gibi sızladı durdu
mantarda yok bende ama araştırdım pek bişey bulamadım nette varmı böyle olan bilgisi olan
kızlar bu haftalarda sancı gb hissettiğimiz şeylerin kasılma olma ihtimali yüksek ama ihmal etmemek lazım.ben nasipse 2 hafta sonra medeniyete kavuşacam(eşimi bırakmak zorundayım ama)ilk işim kendi druma gidip bebeğime iyice bi baktırmak.sonra da annemlere yani başka şehre gidip orda yeniden bi dr edinmek olacak ve bunları yaparkende tahminen en fazla 6 haftam olacak.inşaaallah herşey yolunda giderde sağlıkla gelir paşam
Maaşallah bebeğine
Boyuda kilosuda çok güzel.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin inşl.
İlk aklıma gelen mantar oldu ama kaşıntı ve akıntı yoksa başka bişeydir herhalde.
Belki enfeksiyon kaynaklıdır :44:
Canım nasıl olduun ?
Toparlanabildin mi biraz ?
Biraz iri ve uzun boylu dedi, 2 hafta onde dedi ama gebeligimde
gec ovulasyondu 2 hafta geriden geliyodu hep.
Bol bol yuruyus tavsiye etti,tabi yuruyus kadar da dinlenmeni oneriyorum
dedi. Akıntım olmaya basladı son zamanlarda,, suyun normal ama akıntın artarsa
gel dedi, bazen sizma yapabiliyormus cunku. Kasılma sancılarımı da sordum,,normal
onlar, yalancılar sancılarmıs,, sancın olunca saate bak,,aralıklar duzenliyse dogum sancısı olurmus,,
ama aksam evde aniden giren bel yada adet sancısı benzeri sancılar, duzenli olmadıkca normal dedi.
Gogus kremi icin: 37. haftada baslamak yeterliymis. Suan itibariyle bebeginin hareketlerini, sancılarını
ve kendi durumunu(tansiyon,bas agrisi..) kontrol altına al,takibini yap dedi. En ufak bir sikayetin yada
aliskin olmadığın farklı bir durumda hic beklemeden gel dedi. Ayyy ben artık iptal olur kendimi dinler dururum walla
geçmiş olsun canım hiç duymadım ve yaşamadım.ama sanki sivilce ya da yağ bezesi gb zaman zaman yaşanan şişliklerden olabilir gb düşündüm
kuzucum viral enfeksiyonumun ishal kısmı ilaç alıp bağırsak ve mide fonksiyonlarımı düzene sokamadığımdan tam olarak düzelmedi.ama çok çok daha iyiyim.olsun kilo almıyom
alllah allah bilemedim valla.sordun mu canım drunasağol canım bende ilk defa yaşıyorum kontrol ettim ama sivilce yada yağ bezesi tarzı bişey göremedim
Ay canım ya...Tekrar çok geçmiş olsun.Beslenmenede dikkat et ki daha çabuk toparlanabilesin.
hımmm hiç reklam gibi gelmedi sadece bi bebek ve çok az foto oluncaevet bizimde kartımız geldi ama daha alamadık yarın eşim alır artık. evet cnm haberim var o albüme bayılıyorum bende o fotografçı özel hastane yapmıyor bayanla anlaşıp sen yaptırıyorsun bende düşündüm ama hiç fiyat sormadım bayanın numarası var istersen veriyim sor
alllah allah bilemedim valla.sordun mu canım druna
pazartesi gidecem o zaman sorarım artık doktorada soru sora sora bezdircem herhalde
ilk olunca insan pinpirikleniyor..
sağol canım.eşim bunun benim burda yaşadığım mutsuzlukla ilgisi olduğunu ve gidince düzeleceğimi düşünüyo.bilmiyo ki asıl derdim onsuzluk
pazartesi gidecem o zaman sorarım artık doktorada soru sora sora bezdircem herhalde
canım o dediğin arada bende de olıuyo rahmim sızlıyo içten içten öle birşeymi sen şişlik gibi hissediyorsundur.
öyle düşünme canım ya.evlat bu başka bişeye benzemiyo.tüm dünyan o.ufacık bişey ne kadar mutsuz ediyo.benim drum ki ankarada bulunan herkese şiddetle tavsiye ederim.hala daha(ki muayeneye sadece 1 kere gidebildiğimiz halde)telefonla ne sorarsak bütün nezaketi ve samimiyetiyle cvp verir.karşılaşabileceğim en ii uzman dr
Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin..
Benimde eşimin askere gitme durumu vardı,çok şükür şimdilik ertelenmek zorunda kaldı.Üzerimden büyük bir yük kalktı gerçekten.
Hele hastanede nst ye bağlanınca,eşimin eline öyle bir sarılmışım ki korkudan...Tecrübesizlik işte...
O an o kadar şükür ettim ki yanımda olduğu için.Onun yerini hiç bir şey dolduramıyor gerçekten...
Dilerim sende en kısa zamanda zor günleri atlatırsın canım.Rabbim yeter ki can sağlığı versin,sayılı gün çabuk geçer
32 haftalik göbişim ve prensesim farkli açilardan :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?