32 haftalik göbişim ve prensesim farkli açilardan :))
üst kısım gibi geliyor bana ama rahmim sızlıyoki dur ben kendimi biraz daha dinleyeyimcanım o dediğin arada bende de olıuyo rahmim sızlıyo içten içten öle birşeymi sen şişlik gibi hissediyorsundur.
Eki Görüntüle 368031 Eki Görüntüle 368030 kızlar fikirlerinizi bekliyorum.
oğluşum için beğendiğim 2 hastane çıkışı.lütfen sizlerde fikirlerinizi söyleyin.hangisini alayım.
Herkese günaydın, sabah sabah hemencecik bakayım sonra fırsat bulamam dedim. Bizin dün kontrolümüz vardı ve kızım 1750 gr olmuşEnson 16 Şubat'ta gitmiştim ve o zaman 800 gr demişti ve acaba çok mu az beslendi diye üzülmüştüm ama bu sefer 1750 gr çıkınca çook mutlu oldum. Maşallah kızım 2'ye katlamış 1 ayda kilosunu. Boyu'da 38 cm miş. Herşey yolundaymış. Daha dönmemiş ama kızım, doktorum "ne yap et bu kızı önümüzdei haftalarda aşağı döndür." dedi. Ben de özel olarak yapmam gereken birşey var mı dedim o da "şaka yapıyorum, duat etmekten başka yapabileceğin birşey yok." dedi. Ben toplamda 4kg almışım. Sanırım 8 ile bitirebileceğim.
Bir daha ki randevumuz 3 hafta sonra ve bundan böyle 3 haftada 1 gideceğiz. Doktoruma aklıma takılan bir sürü soruyu sordum. Kasıklarım regl olacakmış gibi ağrıyor ve genital bölgeme sanki ara ara bıçak sokuyorlarmış gibi oluyordu. Bunun için çok normal, tamamen hamileliğin doğal süreci dedi. 2 gündür çok midem bulanıyordu, hatta 1 kere kustum ve ara ara ishal oluyordum doktorum bunun için de virütik birşey hamilelikle alakası yok eğer yarın da devam ederse dahiliyeciye git ve testler yapılsın belki antibiyotiğe başlayabilirsin dedi :18: ama benim sıkıntılar ilacı duyunca geçiverdi"Çatı muayenesi yapacak mısınız" dedim. Bana "eğer sezeryan yapmaya karar verirsem yaparım." dedi. Boş boş yüzüne baktığımı anlayınca "sezeryan yapmak isteyen doktorların çoğu anne adayını çatı muayenesine alır, canını acıtır, sonra da üzerine seninki iyi ya da müsait değil diye yorum yapar. Zaten canın da yandığı için bir daha ki randevuda kendin gelir ben sezeryan istiyorum dersin" dedi. Senin sancıların, bebeğinin aşağıya inişi, açılman önemli bizim için. Onu da ancak doğum başlayınca görebileceğiz dedi.
Ve en güzeli kızım sonunda yüzünü gösterdi. Sizlere kızmı tanıştırayım
Eki Görüntüle 367837
amin amin en kötüleri bile yokluklarından iyidir.. yakın arkadaşımı eşi 5 aylık hamileyken terketmişti o zaman çok üzülmüştümAllah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin..
Benimde eşimin askere gitme durumu vardı,çok şükür şimdilik ertelenmek zorunda kaldı.Üzerimden büyük bir yük kalktı gerçekten.
Hele hastanede nst ye bağlanınca,eşimin eline öyle bir sarılmışım ki korkudan...Tecrübesizlik işte...
O an o kadar şükür ettim ki yanımda olduğu için.Onun yerini hiç bir şey dolduramıyor gerçekten...
Dilerim sende en kısa zamanda zor günleri atlatırsın canım.Rabbim yeter ki can sağlığı versin,sayılı gün çabuk geçer
siyahlale25 artık çıkmak ister gibi bi hali var bebişininmaşallah canım ikinize de
Oğluşum için beğendiğim 2 hastane çıkışı.lütfen sizlerde fikirlerinizi söyleyin.hangisini alayım.
oğluşum için beğendiğim 2 hastane çıkışı.lütfen sizlerde fikirlerinizi söyleyin.hangisini alayım.
cnm maşallah32 haftalik göbişim ve prensesim farkli açilardan :))
bende maviyi seçerdimEki Görüntüle 368031 Eki Görüntüle 368030 kızlar fikirlerinizi bekliyorum.
Senin doktorun da değişik bir yorum getirmiş şu çatı muayenesi kısmına.Ben çatı muayenesi sezeryan istemeyen lere mutlaka yapılır diye biliyorum.Doktorun dediği gibi sezeyancı doktor çok fazla ama ya gerçekten çatı dar olursa yinede normal doğum mümkünmüymüş acaba?
kızlar selam.. benim bugün kalçamda , belimde ve sırtımda çok ağrım var : (
iyi yapmışsın canım yarasın arada değişiklik iyidir bende bir ara gidip komple yüzümü aldırmam gerek ama korkuyorum çünkü sivilceleniyor uzun süre biraz daha doğuma yakın yaptırayım diyorum ama 2-3 hafta sivilceli oluyor doğumdada tüm pislikler gidiyor ne zaman yaptırsam diye kararsız kaldım vallamerhaba kızlarbiz de kızımla kuaföre gidip geldik. saçlarımın uçlarından aldırdım bi de kaş olayı falan... yüzüm gözüm açıldı resmen birazcık değişikliğe ne kadar ihtiyacım varmış meğer şimdi de geçmişi okuyayım biraz
lalecim seninkide benim kız gibi bayağı aşağıda duruyor sende hiç kilo almamışsın sadee göbiş çıkmış maşallah32 haftalik göbişim ve prensesim farkli açilardan :))
rengi açısından farklı olsun diye kırmızı derdim ama görüntü açısından mavi diyorum hem çok şirin duruyor mavi hemde daha parçalı gibi duruyorEki Görüntüle 368031 Eki Görüntüle 368030 kızlar fikirlerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?