2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar fikirlerinizi bekliyorum.
oğluşum için beğendiğim 2 hastane çıkışı.lütfen sizlerde fikirlerinizi söyleyin.hangisini alayım.

Senin doktorun da değişik bir yorum getirmiş şu çatı muayenesi kısmına.Ben çatı muayenesi sezeryan istemeyen lere mutlaka yapılır diye biliyorum.Doktorun dediği gibi sezeyancı doktor çok fazla ama ya gerçekten çatı dar olursa yinede normal doğum mümkünmüymüş acaba?

amin amin en kötüleri bile yokluklarından iyidir.. yakın arkadaşımı eşi 5 aylık hamileyken terketmişti o zaman çok üzülmüştüm
şimdi aklıma geldikçe nasıl dayanmış garibim diyorum çok zor çok

32 haftalik göbişim ve prensesim farkli açilardan :))

Maşallahh sana yaa Sadece göbiş var..
Kıslar bazılarınıza ara ara kasılmalar oluyor ya nasıl birşey bu acaba bende de oluyorda anlamıyor muyum? Az önce mesele bebeğin hareketinden mi bilmiyorum ama birden acıdı göbişimm :26:

Talay, bence her ikiside çok cici..senin içine en çok sinen hangisi ise onu seçmelisin..
Ücreti ne kadar bu arada?

kızlar selam.. benim bugün kalçamda , belimde ve sırtımda çok ağrım var : (

Bence mümkündür, devlet hastaneleri ve özelleri ya da Türkiye ile yurt dışındaki hastaneleri karşılaştırınca aslında çok net anlaşılıyor. Tabi ki sezeryan isteyenlerin sayısı az değil ama özellerde genel olarak sezeryan yaptırılıyor. Benim etrafımdaki her 10 kişiden belki 8'i sezeryan ve çok büyük kısmı kendi isteği dışında; çatın dar çok zorlanırsın, kordon dolanmış, ben yaparım ama bebek için riskli denilerek anne adayları korkutularak sezeryana yönlendiriliyor. Tabi her doktor böyle değil ama maalesef çoğu doktorun işine geliyor, günü saati bilmek ve işini en kısa sürede bitirmek.

Eskiden insanlar nasıl normal doğum yapıyormuş diye düşünüyorum. Birde evlerde yapıyorlarmış. Sancı girince açılma başlıyor, önemli olan açılmanın ne kadar olduğudur heralde. Tabi ben de bu konularda çok bilgili değilim. En iyisi herkesin kendi doktoruna güvenmesi ve onun deiklerinin içine sinmesi.

Ben bu konuda çok kararlı ve cesaretli olduğum için belki de takmıyorum. Bir de nedense çok kolay doğuracakmışım gibi geliyor ama tabi aksinin olma ihtimalini de unutmuyorum. Çatı muayenesi yaptırmak isteyenlere ve yapan doktorlara da saygım sonsuz tabi. Umarım Allah herkesin gönlüne göre doğumlar verir, acısız ağrısız bir avazda çıkarırız yavrularımızı.

birazdan kızım sağ göğüs altımdan çıkacak resmen! oturtturmuyor sürekli batıyor ve ağırıyor birde arada orayı tepişliyor mesai bitsede eve gitsem diye dualar ediyorum resmen

iyi yapmışsın canım yarasın arada değişiklik iyidir bende bir ara gidip komple yüzümü aldırmam gerek ama korkuyorum çünkü sivilceleniyor uzun süre biraz daha doğuma yakın yaptırayım diyorum ama 2-3 hafta sivilceli oluyor doğumdada tüm pislikler gidiyor ne zaman yaptırsam diye kararsız kaldım valla saçları mı 2-3 aylıkken kırık aldırma şeklinde kestimiş ve katlarımı belirginleştirmiştim çünkü hamilelikte saçlar çok dökülüyormuş yinede bişi fark etmedi döküldü benimkilerde iyi günlerde kıllan

32 haftalik göbişim ve prensesim farkli açilardan :))
lalecim seninkide benim kız gibi bayağı aşağıda duruyor sende hiç kilo almamışsın sadee göbiş çıkmış maşallah gözüme aynanın önünde duran yüzey temizleyicide çarpmadı değil yormuyorsun dimi kendini? ev ne durumda biraz yerleşebildinmi?

Eki Görüntüle 368031 Eki Görüntüle 368030 kızlar fikirlerinizi bekliyorum.
oğluşum için beğendiğim 2 hastane çıkışı.lütfen sizlerde fikirlerinizi söyleyin.hangisini alayım.
rengi açısından farklı olsun diye kırmızı derdim ama görüntü açısından mavi diyorum hem çok şirin duruyor mavi hemde daha parçalı gibi duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…