2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Tesekkürler kizlar hepinize teker teker .elifcim yok cok kilo aldm diyen ben degldm tatlim.
talaycim bende maviyi begendim.
 
Desertcim sagol canim bu arada cok dikkatlisin :) yok canim yormuyorum annem camlari sildi bende gel git yaptm is yaptrmiyor bana sagolsun.bugünde esyalarg odalara koyacagz pazar günü bbamin arkadasi kuracak geriside kolay zaten yerlestirmek kaliyo
 
Son düzenleyen: Moderatör:
desertflower canım, böyle üşenmeden tek tek cevap veriyorsun ya hayran kalıyorum resmen bir sen bir de turuncu yorumlarınızı ayrıca takip ediyorum
 
yeni evinizde ağız tadıyla ve huzurla sağlıklı günler geçirin canım hemde artık çekirdek bir ailen olacak 3 kişilik nazar değmesin bi kaç gün daha sabır 1 hafta sonrada bebişinin herşeyini halletmiş olursun inş. :) oda takımı falan alacakmıydın sen canım? napıcaktın?
 
desertflower canım, böyle üşenmeden tek tek cevap veriyorsun ya hayran kalıyorum resmen bir sen bir de turuncu yorumlarınızı ayrıca takip ediyorum

ayy tşk ederim canım yaa :) bende kendimi herkese laf yetiştiriyormuş gibi sanıyorum hatta kızıyorum her lafa laf yetiştiriyorum diye ama sanki yazmayınca zaman geçmiyor topic ilerlemiyormuş gibi geliyor bende turuncu konusunda sana katılıyorum hem bilgi tecübe açısından hemde yorumları açısından onu okurken keyif alıyorum... zaten topiğimizin müdavimleri belli
 
32 haftalik göbişim ve prensesim farkli açilardan :))

Wavvvvv ne kadar fit bi annesin sen öyleeee
Benim memişler göbikle yarışıyor,arkadanda ördek gibi bi çıkıntı oluştu sanki.
Boyum kısa ve penguenler gibi yürüyünce çok komik oluyorum


Eki Görüntüle 368031 Eki Görüntüle 368030 kızlar fikirlerinizi bekliyorum.
oğluşum için beğendiğim 2 hastane çıkışı.lütfen sizlerde fikirlerinizi söyleyin.hangisini alayım.

Tatlım ben olsam kırmızıyı alırdım.Yeni doğan için soft renkleri daha çok tercih ediyorum.


Canım benim karnım durup dururken aniden taş gibi sertleşiyor ve elini koyduğunda sanki bir tarafa toparlanıyormuş gibi oluyor.
 

Turuncu doğuma bile bilgisayarıyla girecek bu gidişle.
 
Merhabalar hepinize.
Fazla yazmıyorum ama her yazdığınızı okuyorum emin olun.
Benim 4 yaşında bir oğlum var mayıs doğumlu. Mayısta doğurmanın rahatlığını yaşadığımdan ikincisi de mayısta olsun diye baya bi uğraştım ve Allah da gönlümüze göre verdi çok şükür.
Ben de size ilk doğumumla ilgili tecrübelerimden bahsedeyim biraz dedim çatı muaynesi ile ilgili yazdıklarınızı okuyunca.
Bana 37. haftada yapmıştı doktor ve yapmadan önceki muaynede belirtmişti bi sonraki muaynede yapacağını. Herkesin de dediği gibi kendiniz kasmazsanız çok kolay geçiyo ve 1 dk bile sürmüyo.
Benim oğlum 1 hafta önce dünyaya geldi ve doktor 3700-3800 falan doğar diyodu ama 3400 gr doğdu. Yine daha önce de belirtildiği gibi bu kilo durumu tamamen ölçümlerine göre tahmini bişey.
Çok fazla takılmayın. Ben bunu bildiğim için şimdiye kadar doktoruma kilosunu hiç sormadım o da söylemiyor benim rahatlığımı gördüğünden sanırım:) Hre şey normal ve yolunda dediği sürece fazlasını sorgulamıyorum.
Doğumuma gelince...Kontrole gitmiştim ve nst de düzenli sancılara çıktı.Doktor da sancıları görünce alttan muayne yaptı ve 3 cm açılma var hemen doğumhaneye çıkıyosun dedi ama ben hiç sancı hissetmiyodum.
Saat öğlen 2 gibi doğumhaneye yatışım yapıldı. 4 gibi suyumu patlattılar ve 6 da da oğlum doğdu. Son yarım saat dışında da çok zorlanmadım.
Ekipteki herkes doğumdan sonra tebrik etmişti beni ne kadar rahattın diye. Ben doğumdan önce doğum hikayelerini falan okumadım. Çok fazla bilgim de yoktu bu konuda ama
hep şunu söylüyodum kendi kendime. Binlerce senedir milyarlarca insan doğdu. Eskiden şimdiki imkanlar bile yoktu insanlar evlerinde doğuruyodu. Biz bunca imkana rağmen neden doğumdan korkalım ki.
Annem beni evde doğurmuş mesela. Annem yapabildiyse ben neden yapamayım dedim hep kendi kendime ve ne kadar rahat olunursa sancı da o kadar az hissediliyo.
İnşallah ikinici de böyle kolay doğar. Tabi hepiniz için de bu dileklerim. Allah hepimize kolaylıkla ve sağlıkla doğumlar nasibetsin.
 

Merhaba canım..
Bilgilerini paylaşman çok güzel olmuş gerçekten.Kendi adıma teşekkür ediyorum.
Son günlerde doğumdan biraz tırsmaya başlamışken bu yazdıkların çok rahatlattı beni.
Aslında genel olarak hikayelere bakıldığında sadece son yarım saatin çok zorladığını okuyorum.
İnşaallah hayırlısıyla rabbim hepimizide bir avazda kurtarır...
 
Hepinize iyi dilekler icin tesekkurler arkadaslarim,,

desertflower: gec dollenme demisti bana doktorum,,
ben gec yumurtlamısım,,dolayisiyla bebek 2 hafta gerideydi son adetime gore,
ama bunun onemi yokmus,zamanla farkı kapatır demisti,
kapatmısta one gecmis
 


tesekkürler canım biz iiyiz oturma odamdaki koltuğun bi köşesi çöktü kızımla beni taşımaktan süper pasif bi yaşam sürüyorum. ama olsun kızım iyi olsunda ona değer.inşallah hepimiz bebeklerimize sağllıkla kavuşuruz.
 
fikirleriniz için teşekkür ederim.bizde biraz önce eşimle baktık oda baykuşluyu beğendi.
ben diğer hastane çıkışlarından farklı birşey istiyorum.baykuşluyu almaya karar verdik.
zaten baykuşuda çok severim.civilin internet sitesinde beğendim fiyatıda 59 tl.merak eden arkadaşlara.
inş. giydiripte sizlerle paylaşmak nasip olur küçük baykuşumu.
 

bende aynen seni gibi düşünüyorum nedense çok kolay doğurcam gibi geliyor zaten acıyada dayanıklıyımdır. bide epidural düşündüğüm için onun vermiş olduğu rahatlıkta olabilir.bu arada canım sanırım kızının adı Merin olcak anlamı ne acaba?
 
Eki Görüntüle 368031 Eki Görüntüle 368030 kızlar fikirlerinizi bekliyorum.
oğluşum için beğendiğim 2 hastane çıkışı.lütfen sizlerde fikirlerinizi söyleyin.hangisini alayım.

canım yanlış anlamazsan ben ikisinide çok karışık buldum daha sade bir model ve açık renk beyaz gibi bişi alsan daha iyi olur diye düşünüyorum.bebişler doğunca kırmızımsı oluyolar zaten böyle renkler dahada karartmasın yavrularımızı.
 
selam kizlar ben geldim.nts ye girdim.hissettigim dogruymus.sancim oluyormus arada.duzensiz oldugu surece onemli degil dedi.bide uzanirken sertlesme var mi diye bakti,sertlesme olmadigi icin bi sorun yok,vucut doguma kendini hazirliyor bunlar yalanci sancilar,aralarda olmaya da devam edecek ama 15 dk bir olursa gecikmeden hemen gelmelisin dedi.uzan dinlen surekli dedi.hii birde kizosomun hareketleri sert oldugu icin de agrim olabilirmiscok sert hareket ediyor dedi agrinda olur normal dedi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…