2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Duvar kağıdı yapan yada bilgisi olan arkadaşlar…

Genelde bi top duvar kağıdı kaça kaç oluyor.. birde 1 top fiyatı ne kadar oluyor acaba ?

kızlar birşey dikkatimi çekti sanırım içinizde en erken doğuracak benim!takvimlerinizden takip ettiğim kadarıyla tabiki.53 günüm kaldı.haaaaa buu arada size bi haberim vaaar:OĞLUMA İSİM BULDUUUK AÇIKLIYORUUUM: SEYMEN nasıl buldunuz teyzeleri? çok klas isim dimi anlamı yiğit demek.inşallah oğlum da anlamı gibi güçlü yiğit olur

canım sorun olmamasına çok sevindim. dinlen bol bol...

ne güzel bir doğum yapmışsın sen öyle darısı bu doğumuna ve hepimize.gerçekten insanın kendi kendini telkin etmesi çok önemli zira benim kafama kendimden başkasının sözü geçmez Allah hayırlısını versin hepimize.

Canım iyi ki gitmişin doktora.En azından için rahatlamıştır şimdi.
O bahsettiğin ağrıları bende sık yaşıyorum ama düzensiz olduğu için doktor korkmamam gerektiğini söylüyor.Hatta burda bi arkadaş söylemişti o sancıların braxton hicks kasılmaları olduğunu.Gerçektende bu haftalarda ki yazıları okuyunca çoğu yerde yalancı sancıların olabileceği yazıyor.Tecrübesiz olunca birden panikliyoruz işte.
Karnının sertleştiğini hissettiğin zamanlar ayaklarını kaldırıp uzanırsan çok rahatlarsın

Duvar kağıdı yapan yada bilgisi olan arkadaşlar…

Genelde bi top duvar kağıdı kaça kaç oluyor.. birde 1 top fiyatı ne kadar oluyor acaba ?

canım ölçüsünü bilmiyorum ama yapanlardan hatırladığım kadarıyla 1 top 55 tl idi. 2 top almışlar ve işçilik için de 60 tl vermişlerdi.
bugün minimoy da duvar kağıtları gördüm ben çok şekerler. fiyat olarak uygun gibi geldi bana. bi bak istersen...

geçmiş olsun canım aman dikkat et daha vakti var kızının kendini sakın yorma yat dinlen. inş vaktinde sağlıkla gelir.

latekse alerjin olduğunu söyle,hastanede silikon bazlı eldivenlerde var onu kullanırlar hatta sen bile medikalden alıp yanında bulundurabilirsin...

güzel bir isim canım asil duruyor ismiyle yaşasın inş.

2532. sayfayı göremiyorum neler yazıldığına bakamıyorum herkes girebiliyormu normalmi?

hadi gözün aydın bitanem inan çok sevindim... ama şu karın sertleşme olayı beni çok korkuyor ben yatıp kalkarken dikkat ediyorum böyle karnımda kafa gibi bişi çıkıyor ve sepert oluyor ama anlam veremiyorum o sertleşme olayı nedir detaylı açıklama yapabilirmisin bilgin varsa canım yaa

ismiyle yaşasın oğluşun çok güzel bir isim seymen bey diye hitap edilirken çok klas duruyor

Canım ZeynepYus nickli arkadaşımızdan bekliyoruz ilk doğumu ama tabi bu hiiiç belli olmaz.
Nisan annelerinden 5 kişi doğum yaptı bile şimdiye kadar.:18:

Seymen ismi bana asmalıkonaktaki seymen ağayı hatırlattı
İçinizi sindiyse sorun yok

canım yanlış anlamazsan ben ikisinide çok karışık buldum daha sade bir model ve açık renk beyaz gibi bişi alsan daha iyi olur diye düşünüyorum.bebişler doğunca kırmızımsı oluyolar zaten böyle renkler dahada karartmasın yavrularımızı.[/B][/QUOTE]

niye yanlış anlayayım canım.evet haklısın ama doğum sonrası fotolarda yakışıklı çıksın istedim.diğer modellerde çok sade geliyo bana.

çok sağolun teyzeleriiii ayyy bugün güzel bir gün yaaa oğlumun adı sonunda bellii oohh yaaa üstümden koccaman bir yük kalktıııı

latekse alerjin olduğunu söyle,hastanede silikon bazlı eldivenlerde var onu kullanırlar hatta sen bile medikalden alıp yanında bulundurabilirsin...

çok tşk ederim canım devlette yapacağım için en çokta sen tecrübeli olduğundan çok soruyorum biliyorum ama hepsine tek tek cevap verdiğin için gerçekten çok tşk ederim... umarım silikonluya da alerjim yoktur

niye yanlış anlayayım canım.evet haklısın ama doğum sonrası fotolarda yakışıklı çıksın istedim.diğer modellerde çok sade geliyo bana.[/QUOTE]

senin beğenmen önemli tatlım hem eşinde beğenmiş güle güle kullanın inş.zaten bizim meleklerimiz çok güzel olcaklar hayatımmm. öptm.

çok sağolun teyzeleriiii ayyy bugün güzel bir gün yaaa oğlumun adı sonunda bellii oohh yaaa üstümden koccaman bir yük kalktıııı

tatlım adı gibi güzel sağlıklı bir ömür yaşasın oğlucuğunn:) bizimde artık belli ismimiz kimseye demiyoruz etrafta ama severken melisimiz diye sevmeye başladık.

TuRuNCu
ben doğumu yapınca telden size haber vermek isterimde oradada wifi yok g3te yeterli çekmiyor o nedenle sanırım anca facee yazarım bende ekli olan arkadaşlar görür detayıda eve çıktığım gibi yerleşip banyomu yaptıktan sonra hemen size anlatırım nasıl olduğunu uzunnn uzun... sanki ilk ben doğurcamda hemen anlatırım diyorum

mutlu_anne
benim bebeğimde başta normaldi sonradan hep 1 hafta 5 gün 3 gün 1 gün falan fark attı geri kaldı yani ama doktorum normal dedi yapısı gereği minyon olabilir dedi benim boy kısa ya heralde ondan ama geç döllenme vardır falan demedi yani ben sadece reglim düzensiz olduğundan ona yoruyorum kendimce

evet canim bende doktora ayni seyi soyledim ilk hamileligim tecrubem yok hangisi dogum sancisi hangisi yalanci anlamiyorum dedim.oda 15 dk bir olursa hemen geliyorsun dedi.
geçmiş olsun canım aman dikkat et daha vakti var kızının kendini sakın yorma yat dinlen. inş vaktinde sağlıkla gelir.
ayyy cok tesekkur ederim canim,insallah hepimiznki zamaninda gelir ya.

cok tesekkur ederim canim.bende doktora sordum nasil anlicagimi aynen soyle anlatti...senin hissettigin oo sertlesme dedigin muhtemelen gobek deligin hizasonda arada yumru gibi cikip sertlesen birseydir.o da buyuk ihtimalle ya poposu yada dizi oluyormus,doktorun dedigi bu sertlesme bir anda kasin kasilmasi gibi dusun mesala baldirin ani hareket yapinca nasil birden sertlesiyor buda oyle oluyormus ve uzun sure gecmiyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…