2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar eşlerle aranız nasıl. devam ediyor musunuz ilişkiye. bizde haftada bir devam. ama sanki bana işkence gibi geliyor hiç istemiyorum. eşimide kırmamak için bişey demek istemiyorum. benden soğumasın die.

İnşallah düşündüğümüz gibi de doğururuz ama olmasa bile geçicic bir süreç, gelecek ve geçecek.

Evet Merin olack canım, iyi ahlaklı demekmiş. Bir de bir rivayete göre aquamarine atşının Franszıcasıymış. Eşim buldu ismi, bana başta garip geldi ama sonra çok hoş gelmeye başladı. Ben zaten değişik bir isim istiyordum bu içimize sindi yani. Sen ne koymayı planlıyorsun?

kızlar eşlerle aranız nasıl. devam ediyor musunuz ilişkiye. bizde haftada bir devam. ama sanki bana işkence gibi geliyor hiç istemiyorum. eşimide kırmamak için bişey demek istemiyorum. benden soğumasın die.

nadirde olsa dewam cnm, oda iştahsız isteksiz oflaya puflaya bnde sırf kırılmasın ve onu istemediğimi sanmasın die yoksa işkence gbi gelio ama 32. haftama grcem artık konustum kendisiyle sagolsun anlayışla karsıladı :)))

hani bazen ayak kasılır böyle ayak parmakları birleşik kalır açılmaz sonra güç bela can acıya acıya açılır hatta hemen hareket ettirirsen tekrar birleşir o tarz bişimiymiş? acı oluyormuymuş yada sancı bu sertleşme durumlarında?

valla canım bende tam tersi etki yarattı hamilelik ben normal düzeyde olurken hamilelikte daha çok ister oldum ama eşim bize birşey olacak diye korkuyor yapmak istemiyor benim zorlamamla haftada yada 2 haftada bir anca yapıyor bana kalsa hergece yaparım

çook beğendim hem anlamını hemde kulağa hoş gelio bi kere farklı ismiyle yaşasın yavrun. ben Tamer Kayra koyucam inş. Tamer benle eşimin isminden oluşuyor bu yüzden ön adı tamer.

al bendende o kadar tavan yaptı bende de.valla gün aşırı devam

wuhuwwwwwwwww bende kendimde sorun olduğunu düşünmeye başlamıştım... demekki yalnız değilmişim bu dürtülerde inan çok memnun ve mutlu oldum peki senin eşin nasıl karşılıyor bu durumu?

AY NE GÜZEL YA keşke bende sizler gibi olsam çok isteksizim. eşimde biliyor ama yine dayanamıyor. akşam bana dio zaten son ay olmayacak şimdi doya doya olsun die. haftasonu doktora gidicez bende içten içten düşünüyorum inş. doktor yasaklar die.

eşim de şikayetçi benden sen hiç istemiyorsun hep ben istiyorum diyor adam soğuayacak diye korkuyorum ama hiç aklıma bile gelmiyor canımda istemiyor. çokta canım acıyor böyle.

canım sevindim bir sorun olmamasına dikkat et kendine o halde bebişin dinlenmeni istiyor belliki

Tatlım o dönem herkesi bi doğum telaşı alacaktır sanırım.Artık vakit bulur bulmaz yazarız birbirimize.
Ben eşimi tembihlerim doğumu yapar yapmaz kızlara haber ver diye

Libidom yerlerde.....

Tatlım kasılma anında acı hissetmiyorsun ama ayağa kalktığında sanki göbeğin senden bağımsızmış gibi oluyor.
Yani sanki taş bağlamışın gibi karnına ve dik durmak çok zor oluyor.
Sen dik durmak istedikce karnın sanki yırtılacakmış gibi oluyor.Çok rahatsız edici bir his.
Süreside çok değişken oluyor.Bazen 2-3 saat böyle sertlik çektikten sonra rahatlıyosun,bazen yarım saat sonra...

al bendende o kadar tavan yaptı bende de.valla gün aşırı devam

Hayranım size kızlaaaarr

wuhuwwwwwwwww bende kendimde sorun olduğunu düşünmeye başlamıştım... demekki yalnız değilmişim bu dürtülerde inan çok memnun ve mutlu oldum peki senin eşin nasıl karşılıyor bu durumu?

çocuğumuza bişe olmaz dimi diyo ben olmaz olmaz diorum her seferinde o gayet memnun vallaa canım.

ya turkiyedeki doktor 7 ay son dedi.urdaki son aya kadar devam dedi,ne yapacagimi sasirdim bende...esimde hem istiyor hemde birsey olacak diye korkuyor.onun icin haftada bir yapiyorduk.ama bu sancialrdan sonra ne yapariz bilmiyorum.
sanci oluyormus canim.sanci ve ayni zamanda sertlesme oluyormus.sasncidan sonra bakiyorum gobegimde sertlesme varmi die.

schatzangeL canim hayirli olsun,cok guzel seyler almissin.saglikla giyin

ayyyy cok mutluyum 28 martta abu dhabi ye goksel baktagir geliyormus.turk birinin gelmesine acayip sevindim ne zamandir konsere gitmiyorum.hemde hamileyken gidebilecegim biri geliyor,ve oturabilecegim bi yere geliyor,cok mutlu oldum yaaaa....

Kızlar merhaa burada konuşulan son mevzudan cok alakasız ama aklıma eldi sizinle paylaşmak istedim.

Doğum sonrası hasta bezi yerine bebeğiniz için aldığınız bebek bezlerinden kullanın olur mu.Çünkü çoğu bunye buna alerjik tepkiler vermekde ve inanaılmaz rahatsız edici kaşıntı ve kızarıklıklar oluşmakta.
Ben ilk doğumumda bu hatayı yaptım ve bebeğim 4 günlükken cilt druna gidip merhem kullanmak zorunda kalmışdım.

çook beğendim hem anlamını hemde kulağa hoş gelio bi kere farklı ismiyle yaşasın yavrun. ben Tamer Kayra koyucam inş. Tamer benle eşimin isminden oluşuyor bu yüzden ön adı tamer.

Seninki de çok güzel maşallah. Ben Kayra ismini çok seviyorum.Seninki de ismi ile yaşasın.

sağol cnmm, amin inşallahh.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…