bende aynen seni gibi düşünüyorum nedense çok kolay doğurcam gibi geliyor zaten acıyada dayanıklıyımdır. bide epidural düşündüğüm için onun vermiş olduğu rahatlıkta olabilir.bu arada canım sanırım kızının adı Merin olcak anlamı ne acaba?
kızlar eşlerle aranız nasıl. devam ediyor musunuz ilişkiye. bizde haftada bir devam. ama sanki bana işkence gibi geliyor hiç istemiyorum. eşimide kırmamak için bişey demek istemiyorum. benden soğumasın die.
hani bazen ayak kasılır böyle ayak parmakları birleşik kalır açılmaz sonra güç bela can acıya acıya açılır hatta hemen hareket ettirirsen tekrar birleşir o tarz bişimiymiş? acı oluyormuymuş yada sancı bu sertleşme durumlarında?cok tesekkur ederim canim.bende doktora sordum nasil anlicagimi aynen soyle anlatti...senin hissettigin oo sertlesme dedigin muhtemelen gobek deligin hizasonda arada yumru gibi cikip sertlesen birseydir.o da buyuk ihtimalle ya poposu yada dizi oluyormus,doktorun dedigi bu sertlesme bir anda kasin kasilmasi gibi dusun mesala baldirin ani hareket yapinca nasil birden sertlesiyor buda oyle oluyormus ve uzun sure gecmiyormus.
valla canım bende tam tersi etki yarattı hamilelik ben normal düzeyde olurken hamilelikte daha çok ister oldum ama eşim bize birşey olacak diye korkuyor yapmak istemiyorkızlar eşlerle aranız nasıl. devam ediyor musunuz ilişkiye. bizde haftada bir devam. ama sanki bana işkence gibi geliyor hiç istemiyorum. eşimide kırmamak için bişey demek istemiyorum. benden soğumasın die.
İnşallah düşündüğümüz gibi de doğururuz ama olmasa bile geçicic bir süreç, gelecek ve geçecek.
Evet Merin olack canım, iyi ahlaklı demekmiş. Bir de bir rivayete göre aquamarine atşının Franszıcasıymış. Eşim buldu ismi, bana başta garip geldi ama sonra çok hoş gelmeye başladı. Ben zaten değişik bir isim istiyordum bu içimize sindi yani. Sen ne koymayı planlıyorsun?
hani bazen ayak kasılır böyle ayak parmakları birleşik kalır açılmaz sonra güç bela can acıya acıya açılır hatta hemen hareket ettirirsen tekrar birleşir o tarz bişimiymiş? acı oluyormuymuş yada sancı bu sertleşme durumlarında?
valla canım bende tam tersi etki yarattı hamilelik ben normal düzeyde olurken hamilelikte daha çok ister oldum ama eşim bize birşey olacak diye korkuyor yapmak istemiyorbenim zorlamamla haftada yada 2 haftada bir anca yapıyor bana kalsa hergece yaparım
wuhuwwwwwwwww bende kendimde sorun olduğunu düşünmeye başlamıştım... demekki yalnız değilmişim bu dürtülerde inan çok memnun ve mutlu oldumal bendende o kadar tavan yaptı bende de.valla gün aşırı devam
wuhuwwwwwwwww bende kendimde sorun olduğunu düşünmeye başlamıştım... demekki yalnız değilmişim bu dürtülerde inan çok memnun ve mutlu oldumpeki senin eşin nasıl karşılıyor bu durumu?
selam kizlar ben geldim.nts ye girdim.hissettigim dogruymus.sancim oluyormus arada.duzensiz oldugu surece onemli degil dedi.bide uzanirken sertlesme var mi diye bakti,sertlesme olmadigi icin bi sorun yok,vucut doguma kendini hazirliyor bunlar yalanci sancilar,aralarda olmaya da devam edecek ama 15 dk bir olursa gecikmeden hemen gelmelisin dedi.uzan dinlen surekli dedi.hii birde kizosomun hareketleri sert oldugu icin de agrim olabilirmiscok sert hareket ediyor dedi agrinda olur normal dedi.
TuRuNCu
ben doğumu yapınca telden size haber vermek isterimde oradada wifi yok g3te yeterli çekmiyoro nedenle sanırım anca facee yazarım bende ekli olan arkadaşlar görür detayıda eve çıktığım gibi yerleşip banyomu yaptıktan sonra hemen size anlatırım nasıl olduğunu uzunnn uzun... sanki ilk ben doğurcamda hemen anlatırım diyorum
kızlar eşlerle aranız nasıl. devam ediyor musunuz ilişkiye. bizde haftada bir devam. ama sanki bana işkence gibi geliyor hiç istemiyorum. eşimide kırmamak için bişey demek istemiyorum. benden soğumasın die.
hani bazen ayak kasılır böyle ayak parmakları birleşik kalır açılmaz sonra güç bela can acıya acıya açılır hatta hemen hareket ettirirsen tekrar birleşir o tarz bişimiymiş? acı oluyormuymuş yada sancı bu sertleşme durumlarında?
valla canım bende tam tersi etki yarattı hamilelik ben normal düzeyde olurken hamilelikte daha çok ister oldum ama eşim bize birşey olacak diye korkuyor yapmak istemiyorbenim zorlamamla haftada yada 2 haftada bir anca yapıyor bana kalsa hergece yaparım
al bendende o kadar tavan yaptı bende de.valla gün aşırı devam
wuhuwwwwwwwww bende kendimde sorun olduğunu düşünmeye başlamıştım... demekki yalnız değilmişim bu dürtülerde inan çok memnun ve mutlu oldumpeki senin eşin nasıl karşılıyor bu durumu?
ya turkiyedeki doktor 7 ay son dedi.urdaki son aya kadar devam dedi,ne yapacagimi sasirdim bende...esimde hem istiyor hemde birsey olacak diye korkuyor.onun icin haftada bir yapiyorduk.ama bu sancialrdan sonra ne yapariz bilmiyorum.kızlar eşlerle aranız nasıl. devam ediyor musunuz ilişkiye. bizde haftada bir devam. ama sanki bana işkence gibi geliyor hiç istemiyorum. eşimide kırmamak için bişey demek istemiyorum. benden soğumasın die.
sanci oluyormus canim.sanci ve ayni zamanda sertlesme oluyormus.sasncidan sonra bakiyorum gobegimde sertlesme varmi die.hani bazen ayak kasılır böyle ayak parmakları birleşik kalır açılmaz sonra güç bela can acıya acıya açılır hatta hemen hareket ettirirsen tekrar birleşir o tarz bişimiymiş? acı oluyormuymuş yada sancı bu sertleşme durumlarında?
Eki Görüntüle 368179 Eki Görüntüle 368190 Eki Görüntüle 368189 Eki Görüntüle 368188 Eki Görüntüle 368187 Eki Görüntüle 368185 Eki Görüntüle 368184 Eki Görüntüle 368182 Eki Görüntüle 368180 Eki Görüntüle 368181 Eki Görüntüle 368172 Eki Görüntüle 368171 Eki Görüntüle 368170 Eki Görüntüle 368169 Eki Görüntüle 368168 Eki Görüntüle 368173 Eki Görüntüle 368174 Eki Görüntüle 368178 Eki Görüntüle 368191
çook beğendim hem anlamını hemde kulağa hoş gelio bi kere farklı ismiyle yaşasın yavrun. ben Tamer Kayra koyucam inş. Tamer benle eşimin isminden oluşuyor bu yüzden ön adı tamer.
schatzangeL
canım hepsi çok güzel, güle güle kullanın...
ya turkiyedeki doktor 7 ay son dedi.urdaki son aya kadar devam dedi,ne yapacagimi sasirdim bende...esimde hem istiyor hemde birsey olacak diye korkuyor.onun icin haftada bir yapiyorduk.ama bu sancialrdan sonra ne yapariz bilmiyorum.
sanci oluyormus canim.sanci ve ayni zamanda sertlesme oluyormus.sasncidan sonra bakiyorum gobegimde sertlesme varmi die.
schatzangeL canim hayirli olsun,cok guzel seyler almissin.saglikla giyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?