Kızlar merhaa burada konuşulan son mevzudan cok alakasız ama aklıma eldi sizinle paylaşmak istedim.
Doğum sonrası hasta bezi yerine bebeğiniz için aldığınız bebek bezlerinden kullanın olur mu.Çünkü çoğu bunye buna alerjik tepkiler vermekde ve inanaılmaz rahatsız edici kaşıntı ve kızarıklıklar oluşmakta.
Ben ilk doğumumda bu hatayı yaptım ve bebeğim 4 günlükken cilt druna gidip merhem kullanmak zorunda kalmışdım.
Kızlar merhaa burada konuşulan son mevzudan cok alakasız ama aklıma eldi sizinle paylaşmak istedim.
Doğum sonrası hasta bezi yerine bebeğiniz için aldığınız bebek bezlerinden kullanın olur mu.Çünkü çoğu bunye buna alerjik tepkiler vermekde ve inanaılmaz rahatsız edici kaşıntı ve kızarıklıklar oluşmakta.
Ben ilk doğumumda bu hatayı yaptım ve bebeğim 4 günlükken cilt druna gidip merhem kullanmak zorunda kalmışdım.
kiskanclik yapim biraztesekkür ettim cnmm :)
Seninki de çok güzel maşallah. Ben Kayra ismini çok seviyorum.Seninki de ismi ile yaşasın.
çok güzeller tatlım güle güle kullanın inş.
schatzangeL bunlar çok şekerleeeeer.Bayıldım ben bu minnak kıyafetlere
Aaa bak bunu öğrenmemiz iyi oldu.İkisi aynı görevi görüyor sonuçta ve dediğinde çok mantıklı.
Tamam y
azdım bunu aklımın bir köşesine.
kızlar eşlerle aranız nasıl. devam ediyor musunuz ilişkiye. bizde haftada bir devam. ama sanki bana işkence gibi geliyor hiç istemiyorum. eşimide kırmamak için bişey demek istemiyorum. benden soğumasın die.
kiskanclik yapim birazbana tesekkur yok mu
tamam o zaman eşin bize yazar canım bizi merakta bırakma valla bir gün görmesem birilerini burada acaba başına bişimi geldi bişimi oldu diye merak ediyorumTatlım o dönem herkesi bi doğum telaşı alacaktır sanırım.Artık vakit bulur bulmaz yazarız birbirimize.
Ben eşimi tembihlerim doğumu yapar yapmaz kızlara haber ver diye
Tatlım kasılma anında acı hissetmiyorsun ama ayağa kalktığında sanki göbeğin senden bağımsızmış gibi oluyor.
Yani sanki taş bağlamışın gibi karnına ve dik durmak çok zor oluyor.
Sen dik durmak istedikce karnın sanki yırtılacakmış gibi oluyor.Çok rahatsız edici bir his.
Süreside çok değişken oluyor.Bazen 2-3 saat böyle sertlik çektikten sonra rahatlıyosun,bazen yarım saat sonra...
bizimkide ikide bir karnına bastırma diyip beni sinir ediyorçocuğumuza bişe olmaz dimi diyo ben olmaz olmaz diorum her seferindeo gayet memnun vallaa canım.
sancı nasıl bişimiş? gerçekten regli sancısınamı benziyor canım ya :) tarif etsene biraz cehalet yaşamayayımsanci oluyormus canim.sanci ve ayni zamanda sertlesme oluyormus.sasncidan sonra bakiyorum gobegimde sertlesme varmi die.
ohhh gitte kulaklarının pası silinsin canım tam bir üstad geliyor iyi dinletiler :)ayyyy cok mutluyum 28 martta abu dhabi ye goksel baktagir geliyormus.turk birinin gelmesine acayip sevindim ne zamandir konsere gitmiyorum.hemde hamileyken gidebilecegim biri geliyor,ve oturabilecegim bi yere geliyor,cok mutlu oldum yaaaa....
yani prima falanmı kullanalım? benim kuzenimin kanaması az olmuş orkidle idare ettim diyor bende hasta bezi yetmezse bebeğin bezini kullanırım diyordum ama baştan kullan diye tavsiye ediyorsan denemek lazım :)Kızlar merhaa burada konuşulan son mevzudan cok alakasız ama aklıma eldi sizinle paylaşmak istedim.
çok tşk ederim canım devlette yapacağım için en çokta sen tecrübeli olduğundan çok soruyorum biliyorum ama hepsine tek tek cevap verdiğin için gerçekten çok tşk ederim... umarım silikonluya da alerjim yoktur
hazir sen sormusken bende sana sormak istiyorum.simdi bu hasta bezi yada bebek bezi yerine normal regl donemindeki pedlerden kullansak olmuyor mu?yani cok mu geliyor nasil oluyor?
kiskanclik yapim birazbana tesekkur yok mu
schatzangeL bunlar çok şekerleeeeer.Bayıldım ben bu minnak kıyafetlere
Aaa bak bunu öğrenmemiz iyi oldu.İkisi aynı görevi görüyor sonuçta ve dediğinde çok mantıklı.
Tamam y
azdım bunu aklımın bir köşesine.
demekki bizim libidolar tavan yapmış durumdalarbirtek ben böyleyim sanıyordum.eşime yapmadığım şeyler kalmıyo.eşim benden kaçıyo resmen köşe kapmaca oynuyoruz.
bizim 7 yılımız o yüzden 7 yılda bi çocuğum olacak bişey olacak diye korkuyom diyor.
hangi bebek bezlerinden bahsediyosunuz kızlar?
turuncu aklima gelmisken dun sudocream aldim ve pampersin hassas ciltler icin olanini buldum.birde gogus icin mustelanin kini aliyordum.kadin sudocream i gogusede kullanabilirsin dedi.bende mustelayi almadim.yakalsik 18 tl ye aldim buyuk boyunu.en kucuk boyu da 7-7.5 gibi birsey.ilk aylarda kullanmak icin yenidogan islak mendili alicaktim mustela ve sanosan vardi ama buyuk kucuk boyu bile 15 tl di almadim bende.sebamed almistim onu kullanacam heralde birde pampersinki var islak mendil onun fiyatida sebamedle ayni.
schatzangeL ciciler çok tatlı güle güle giysin canım.
kızlar bir ara bende de hormonlar tavan yapmıştı hergün istiyodum eşimden ama çok korktuğu için hep kaçıyodu hatta her ilişkiden sonra daha yataktan kalkmadan kızımız nasıl vuruyo mu yaşam belirtisi arıyo:)sonra bende de istek gitti şimdi hiçç istemiyorum eşimizin isteğini yerine getiriyoruz eminim doğumdan sonrayı dört gözle bekliyor eşlerr:))
birdee hasta bezi çok kullanılmıyormuş 1 gün kullanılsa yeter diyo kayınvaldem kendisi hastanede ameliyathanede olduğu için ertesi normal pedlerden kullanırsın dedi zaten hastanede veriyomuş hasta bezini.o kadar çok kanama olmuyormuş tabi yaşamadığımız için bilmiyoruz ne kadarına çok deniliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?