2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

schatzangeL bunlar çok şekerleeeeer.Bayıldım ben bu minnak kıyafetlere

Aaa bak bunu öğrenmemiz iyi oldu.İkisi aynı görevi görüyor sonuçta ve dediğinde çok mantıklı.
Tamam y
azdım bunu aklımın bir köşesine.

hazir sen sormusken bende sana sormak istiyorum.simdi bu hasta bezi yada bebek bezi yerine normal regl donemindeki pedlerden kullansak olmuyor mu?yani cok mu geliyor nasil oluyor?
tesekkür ettim cnmm :)
kiskanclik yapim birazbana tesekkur yok mu

kızlar eşlerle aranız nasıl. devam ediyor musunuz ilişkiye. bizde haftada bir devam. ama sanki bana işkence gibi geliyor hiç istemiyorum. eşimide kırmamak için bişey demek istemiyorum. benden soğumasın die.

canım maşaallah de bene kendine bizde hiç bir hareket yok! :2:

schatzangeL
canım kırmızı çantalı elbisesi ne güzelmiş öyle ama ancak seneye yaza giyer... yinede insan dayanamıyor alıyor dimi :) benimde 1 yaşında giyebilecek şeyleri var bir sürü ablamda yeğenimin kıyafetlerinden vermişti yıkansın ütüleyeyim yayınlıcam inş. :) iyi günlerde kullansın meleğin...

tamam o zaman eşin bize yazar canım bizi merakta bırakma valla bir gün görmesem birilerini burada acaba başına bişimi geldi bişimi oldu diye merak ediyorum aklımda bulunsun bahsettiğin sertleşme canım çok güzel açıklamışsın en azından acısından anlarım sanırım :)

çocuğumuza bişe olmaz dimi diyo ben olmaz olmaz diorum her seferinde o gayet memnun vallaa canım.
bizimkide ikide bir karnına bastırma diyip beni sinir ediyor bende bişi olmaz aklın onda olmasın diyorum napıim motivem düşüyor o öyle yapınca

sanci oluyormus canim.sanci ve ayni zamanda sertlesme oluyormus.sasncidan sonra bakiyorum gobegimde sertlesme varmi die.
sancı nasıl bişimiş? gerçekten regli sancısınamı benziyor canım ya :) tarif etsene biraz cehalet yaşamayayım

ayyyy cok mutluyum 28 martta abu dhabi ye goksel baktagir geliyormus.turk birinin gelmesine acayip sevindim ne zamandir konsere gitmiyorum.hemde hamileyken gidebilecegim biri geliyor,ve oturabilecegim bi yere geliyor,cok mutlu oldum yaaaa....
ohhh gitte kulaklarının pası silinsin canım tam bir üstad geliyor iyi dinletiler :)

yani prima falanmı kullanalım? benim kuzenimin kanaması az olmuş orkidle idare ettim diyor bende hasta bezi yetmezse bebeğin bezini kullanırım diyordum ama baştan kullan diye tavsiye ediyorsan denemek lazım :)

ne demek canım ne zaman istersen sorabilirsin.ama önceden doğuma yakın gittiğinde druna belirt durumunu.hatta dediğim gibi bednn senin yerinde olsam eldivenimi alır bir kutu yanımda götürürdüm organikler falan var 100 lük kutusu 13 tl falan senin için dahaiyi olur çünkü hastanede bulunmaz falan bide onla uğraşma o arada

turuncu aklima gelmisken dun sudocream aldim ve pampersin hassas ciltler icin olanini buldum.birde gogus icin mustelanin kini aliyordum.kadin sudocream i gogusede kullanabilirsin dedi.bende mustelayi almadim.yakalsik 18 tl ye aldim buyuk boyunu.en kucuk boyu da 7-7.5 gibi birsey.ilk aylarda kullanmak icin yenidogan islak mendili alicaktim mustela ve sanosan vardi ama buyuk kucuk boyu bile 15 tl di almadim bende.sebamed almistim onu kullanacam heralde birde pampersinki var islak mendil onun fiyatida sebamedle ayni.

kizlar kizima bunu dinletince sakinlesiyor
fantasia - Baby Sleep Music - get your baby to sleep - lullaby for babies - YouTube

hazir sen sormusken bende sana sormak istiyorum.simdi bu hasta bezi yada bebek bezi yerine normal regl donemindeki pedlerden kullansak olmuyor mu?yani cok mu geliyor nasil oluyor?

kiskanclik yapim birazbana tesekkur yok mu

hiç unuturmuyum hayatım :) o kadar yazmışsın bi tesekkürü esirgermiyim hiiiççç ) bak teşekkürün yukarda :)

schatzangeL ciciler çok tatlı güle güle giysin canım.

kızlar bir ara bende de hormonlar tavan yapmıştı hergün istiyodum eşimden ama çok korktuğu için hep kaçıyodu hatta her ilişkiden sonra daha yataktan kalkmadan kızımız nasıl vuruyo mu yaşam belirtisi arıyo:)sonra bende de istek gitti şimdi hiçç istemiyorum eşimizin isteğini yerine getiriyoruz eminim doğumdan sonrayı dört gözle bekliyor eşlerr:))

birdee hasta bezi çok kullanılmıyormuş 1 gün kullanılsa yeter diyo kayınvaldem kendisi hastanede ameliyathanede olduğu için ertesi normal pedlerden kullanırsın dedi zaten hastanede veriyomuş hasta bezini.o kadar çok kanama olmuyormuş tabi yaşamadığımız için bilmiyoruz ne kadarına çok deniliyor..

Ben sezerryanla doğurmuşdum fazla gelmesede genede belli miktar kanama yaşanmakta.Ama normal doğum yapıldığında uzun sürmekte kanamalar. normal pedlerin yeterli olacağını düşünmüyorum açıkcası sonucunda rahim içinde kalanlar atıldığından gelen kan daha yoğun ve pıtraklı olmakta.siz genede bebek bezlerini kullanmaya gayret edinin hassas bir cildiniz varsa..

:))) sağol cnmm, walla bnde hepsiciiini bayıla bayıla aldım

[

valla canım bende tam tersi etki yarattı hamilelik ben normal düzeyde olurken hamilelikte daha çok ister oldum ama eşim bize birşey olacak diye korkuyor yapmak istemiyor benim zorlamamla haftada yada 2 haftada bir anca yapıyor bana kalsa hergece yaparım [/QUOTE]

birtek ben böyleyim sanıyordum.eşime yapmadığım şeyler kalmıyo.eşim benden kaçıyo resmen köşe kapmaca oynuyoruz.
bizim 7 yılımız o yüzden 7 yılda bi çocuğum olacak bişey olacak diye korkuyom diyor.

demekki bizim libidolar tavan yapmış durumdalar bende hamile kalamıcam diye korkmuştum 2. ayımda hamile kalmıştım ilk ay kalamayınca olmıcak sandım eee onca meşakatli yoldan geliyor kuzum e hastane yatışları beslenmeler üzüntüler stresler düşünceleri derken benim eşimde korktuğundan yapmak istemiyor dediğin gibi sonra birde onun vicdan azabı var ama napıim dayanamıyorum

hangi bebek bezlerinden bahsediyosunuz kızlar?

Canım bebeklere bağlayacağımız bez var ya hani ?Prima,huggies....İşte onlardan bahsediyoruz.

Tatlım bu sudocrem çok iyi gerçekten.Ben lansinoh almayı planlıyorum ilk etapta çünkü bu kremi silmeden rahatca bebekleri emzirebiliyoruz ama sudocremi silmek gerekir herhalde.
Olurda göğüsler fena yara olursa mutlaka sudocrem ile bakımını yaparım ama.

ben artık üzülmeye başladım çünkü 1-her seferinde reddedilmekten bıktım benimde bi gururum var.
2-ben bebeğimi değilde nefsimi düşünecek kadar düşüncesiz değilim ki ona zarar vericek bişey asla yapmam.
en son taruzumu dün gerçekleştirdim.dünde reddedilince artık pes ettim.kendimi nasa bırakıcam.

canım kırmızı çantalı elbisesi ne güzelmiş öyle ama ancak seneye yaza giyer... yinede insan dayanamıyor alıyor dimi :) benimde 1 yaşında giyebilecek şeyleri var bir sürü ablamda yeğenimin kıyafetlerinden vermişti yıkansın ütüleyeyim yayınlıcam inş. :) iyi günlerde kullansın meleğin...

cnm o kadife tarzı bişi kışlık 1 yaşından sonra anca giyer, elbiseleri ablasından kaldı ama 1,2 yaş falan hepsi.. bende 2,3 tane elbise alcam ole fazla abartılı olmayanlardan, bunları ben hep bayramlık niyetine almıştım azraya taş catlasa 3 defa giymiştr yada gymemiştr küçüldü hemen.. o çantalı elbisesini de 1 defa giydirdim :)))

sağol cnm insallahh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…