2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar birde bi kaçdefa eşimi reddetim böyle. yazık her seferinde gelir sorar bu gece olacak mı die. bende yok yorgunum ağrım var falan diye uydururuum. üzülüyorumda böyle davranıncada. bir yerden okumuştum geçende eğer bir kadın eşini eşi istediği halde reddeder ve sırtını döner yatarsa melekler sabaha kadar kadına lanet okurmuş. ( böyle bişeydi sanırım o yüzden acı çeksemde razı oluyorum )

hatta geçende internetten video izlemiş gördüm. aslında çok kızacağım bişey ama işte benim durumumda böyle olduğu için bişey demedim. bir seferinde kendi itiraf etmişti zaten kendi kendime yaptım şugün falan die. sizce doğrumu bu eşimin yaptığı.

ikiside çook sevimli. mavili daha bi sevimli sanki

Ben kırmızılıyı beğendim acıkcası:))Erkek bebek bekliyorsunuz anladığım kadarıyla emin olun bol bol mavi tonlarını giyecek ama kırmızıya isyan bağrağını ilerki yaşlarda actıkları için kırmızı daha cekici geldi bana:))

zevk sizin tabii beğendinizi alın ve iyi günlerde kullanın:))

kızlar doğumdan sonra pedler hiç yeterli olmuyor, biz kızımla ortak kullanmıştık bezlerini :))) benim 15 gün kadar gelmişti bide cok yogun gelmemişti ama pedlerde yeterli olmamıştı... mutlaka son zamanlara kadar bebek bezi kullanın derim, azaldıkca ped kullanırsınız.. bde hasta bezi falan hiç lazım olmuo sadece şu düz, yatağa konulan bezler war ya onlardan bkaç tane lazım olmuştu bana doğumdan cıktıktan sonra yataga sermiştik batmasın diye, cünkü hemen bez falan koydurmuolar acık bırakıolar arada da gelip muayene ediolar, bide sürekli pamuklu bez falan koyuyolar ilk bastan.. ben fakültede doğum yapmıştım erken oldu diye orda bu şekildeydi, şimdi özelde yapcam burda nasıl oluo hiç bi fikrim yok..

Merhabalar hepinize.
Fazla yazmıyorum ama her yazdığınızı okuyorum emin olun.
Benim 4 yaşında bir oğlum var mayıs doğumlu. Mayısta doğurmanın rahatlığını yaşadığımdan ikincisi de mayısta olsun diye baya bi uğraştım ve Allah da gönlümüze göre verdi çok şükür.
Ben de size ilk doğumumla ilgili tecrübelerimden bahsedeyim biraz dedim çatı muaynesi ile ilgili yazdıklarınızı okuyunca.
Bana 37. haftada yapmıştı doktor ve yapmadan önceki muaynede belirtmişti bi sonraki muaynede yapacağını. Herkesin de dediği gibi kendiniz kasmazsanız çok kolay geçiyo ve 1 dk bile sürmüyo.
Benim oğlum 1 hafta önce dünyaya geldi ve doktor 3700-3800 falan doğar diyodu ama 3400 gr doğdu. Yine daha önce de belirtildiği gibi bu kilo durumu tamamen ölçümlerine göre tahmini bişey.
Çok fazla takılmayın. Ben bunu bildiğim için şimdiye kadar doktoruma kilosunu hiç sormadım o da söylemiyor benim rahatlığımı gördüğünden sanırım:) Hre şey normal ve yolunda dediği sürece fazlasını sorgulamıyorum.
Doğumuma gelince...Kontrole gitmiştim ve nst de düzenli sancılara çıktı.Doktor da sancıları görünce alttan muayne yaptı ve 3 cm açılma var hemen doğumhaneye çıkıyosun dedi ama ben hiç sancı hissetmiyodum.
Saat öğlen 2 gibi doğumhaneye yatışım yapıldı. 4 gibi suyumu patlattılar ve 6 da da oğlum doğdu. Son yarım saat dışında da çok zorlanmadım.
Ekipteki herkes doğumdan sonra tebrik etmişti beni ne kadar rahattın diye. Ben doğumdan önce doğum hikayelerini falan okumadım. Çok fazla bilgim de yoktu bu konuda ama
hep şunu söylüyodum kendi kendime. Binlerce senedir milyarlarca insan doğdu. Eskiden şimdiki imkanlar bile yoktu insanlar evlerinde doğuruyodu. Biz bunca imkana rağmen neden doğumdan korkalım ki.
Annem beni evde doğurmuş mesela. Annem yapabildiyse ben neden yapamayım dedim hep kendi kendime ve ne kadar rahat olunursa sancı da o kadar az hissediliyo.
İnşallah ikinici de böyle kolay doğar. Tabi hepiniz için de bu dileklerim. Allah hepimize kolaylıkla ve sağlıkla doğumlar nasibetsin.[/QUOTE]

siderta bende pek yazanlardan deyilim ama sürekli takip ediyorum:)
yazdıkların için çok teşekkürler içimi rahatlattın resmen. normal doğumdan çok korkuyorum çünkü. hele birde pazartesi günü doktorum hastanemizde epidural yok diyince dünyam başıma yıkıldı resmen (hep normal epidural doğum düşünüyordum çünkü) napcamı şaşırdım. gündüz doğurursam varmış epidural ama gece yokmuş malesef olamıyomuş :18: başka bi hastanemi bulsam diyorum bende. işte senin doğum hikayeni okuyunca ne güselll dedim valla böyle pozitif hikayeleri okumak moral veriyor. sağolasın

32 haftalik göbişim ve prensesim farkli açilardan :))
oo bı fıt anne daha masallah sanada bebısınede

oy kocaman olmus bebıs bende pazartesı gıtcem calısabılır raporu ıcınnn benım akıntım hep oluo yaaa nefret edıorum bu durumdan

Pozitif doğum hikayeleri diye bir site var. Orda benimkinden de kolay doğuran insanların hikayeleri var. Onları da okuyabilirsin. Googledan Pozitif doğum hikayeleri diye aratınca çıkar sanırım.
Güzel düşünelim güzel şeyler gelsin başımıza inşallah.

slm kızlar biz geldik doktordan oğlumu gördüm nstye baglandım benim tosun 1924gr 43cm olmuş 2 hafta önce 38cm ve 1535grdı iyi almış dedi doktor. nst de sancım çıkmadı herşey normal dedi ama oglum hala baskı yapıyor dedi yatmaya devam dedi 37 haftaya kadar tutabiliriz dedi benim dogum 6 hafta sonra olabilir kızlar zamanında gelsinde tosuncuk el kaşıntım içn tahlil verdim yarın arayacak doktor karaciger enzimlerine bakılacakmış bakalım hayırlısı olsun

masallah kuzunabana da bugun dinlen bol bol uzan dedi doktorum.ama dogum zamaninda olur yada erken olur demedi.nts de sanci cikmasina ragmen.aman saglikla gelsinler de baska brsey istemiyorum ya su son aylarida atlatalim hayirliiyla

cinselliği yaşayanlar bravo sizlere lipidolarınız iyi çalışıyo benim herif neyapsın 21 haftadan sonra biz hiç yapmadık dahada dogurcamda kırkım çıkacakda benim adamın çok işi var bende hiç istek yok tık yok zaten çocuk kanalda yapmak istesekte yapamayız

masallah kuzunabana da bugun dinlen bol bol uzan dedi doktorum.ama dogum zamaninda olur yada erken olur demedi.nts de sanci cikmasina ragmen.aman saglikla gelsinler de baska brsey istemiyorum ya su son aylarida atlatalim hayirliiyla

canım birşey çıkmamasına sevindim artık ara ara olur böle şeyler bol bool dinlen cnm

Amin canim sagolasin.canim bdn sadece besik alcam yanlarnda dolabi olanlardan.evim kücük kendi odama koycam.

maşallah canımm süpersin. kaç kilo aldın?
Sagol canim 7 kiloydu en son.
siyahlae arkadaşım valla nazar değmesin.32 hafta ve 7 kilo süpersin bence.
sende sagol tatlim.annemde fazla kilo almazmis genetik sanirim.
bu arada kizlar benide kuzenim agustosta dogum yapmisti ped falan alma dedi onlardan kanaman tasar ben bebek bezi kullandim cok rahat dedi bende onu denicem tabi her ihtimale karsi ped koyarim hastane cantama

maşallah bebişine sağlıkla gelsin sende dikkat et yorulmamaya bak

Canim bence eşinin yaptigi cok yanlis sen günah olur diye onunla birlikte oluyorsuwm aci cektgn halde günah olmasn diyosun ama esinin netten video izlemesi daha günah ve senin icin ne kadar kırıcı bisey.Allah kadina özel bi durum vermis hamilesin onun anlayisli olmasi lazim nefsine sahip olmali ya o hasta olsaydida sen aynisini yapsaydin hoşuna gidermiydi acaba

bende reddelince bozuluyorum ama yılmak yok yolda devam modunuda hiç bi zaman elden bırakmıyorum her seferinde şansımı deniyorum

azoşa değil ama elis'e yaramış kıyafetler... işte benim ablamın verdikleride aynı sadece 1-2 defa giydirdikleri var birde bizim azramız iri olunca sadece bir kere giydi birde çok şanslı bir çocuktu aşırı kıyafeti vardı ve hediye geliyordu halen de öyle o yüzden çok giymek ve eskitmek nasip olmadı inş. ben eskiticem neyse büyüklere alınanlardan küçüklere masraflardan kurtulmuşuz daha iyi

kızım başkalarına gideceğine kendi kendine olması daha iyi boşver valla benim kocam izlicek olsa ben izlerim ben ondan meraklıyım ama bizde roller tam zıt kızma kocana sen uzak durduğun için böyle olması normal erkeklerin vücutları kadınlar gibi işlemiyor malesef... hoşgörülü ol kızma

ay tam tosun paşa olmuş maşallah canım :) 2 haftada fark atmış resmen... inş. tahlil sonuçlarında temiz çıkar yaa.. sonuçlarını ne zaman alıcaksın? dinlemeye devam bakalım allah yardımcın olsun...

kız bari adamcağıza naz niyaz cilve yapma günah hee

Amin canim sagolasin.canim bdn sadece besik alcam yanlarnda dolabi olanlardan.evim kücük kendi odama koycam.
lalecim büyüyebilen beşiklerimi kastettin? eğer büyüyebilen almıcaksan hiç o kadar masraf etme beşik için uygun fiyatlılarından park beşik al ileride nasılsa çocuğa yatak falan alırsın ama büyüyebilen beşik alıcaksan tabiikide o şekilde olabilir mesela ben beşiğimi belisten aldım yanında değil çekmeceleri altında 4tane çekmecesi var sallanabilir yatağı cibinliği yatak örtüsü takımı hepsi içinde 320 almıştım ama bakındığımda yatağı içinde 150tl ye park yataklar vardı ben oda yaptığım için gerek duymadım ki zaten bu beşiğide 3 yaşına kadar kullanabilir rahatlıla diyorum...

ben bu konuda çok genişim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…