bende reddelince bozuluyorum ama yılmak yok yolda devam modunuda hiç bi zaman elden bırakmıyorum her seferinde şansımı deniyorum
azoşa değil ama elis'e yaramış kıyafetler... işte benim ablamın verdikleride aynı sadece 1-2 defa giydirdikleri var birde bizim azramız iri olunca sadece bir kere giydi birde çok şanslı bir çocuktu aşırı kıyafeti vardı ve hediye geliyordu halen de öyle o yüzden çok giymek ve eskitmek nasip olmadı inş. ben eskiticemneyse büyüklere alınanlardan küçüklere masraflardan kurtulmuşuz daha iyi
kızım başkalarına gideceğine kendi kendine olması daha iyi boşver valla benim kocam izlicek olsa ben izlerim ben ondan meraklıyım ama bizde roller tam zıtkızma kocana sen uzak durduğun için böyle olması normal erkeklerin vücutları kadınlar gibi işlemiyor malesef... hoşgörülü ol kızma
ay tam tosun paşa olmuş maşallah canım :) 2 haftada fark atmış resmen... inş. tahlil sonuçlarında temiz çıkar yaa.. sonuçlarını ne zaman alıcaksın? dinlemeye devam bakalım allah yardımcın olsun...
kız bari adamcağıza naz niyaz cilve yapma günah hee
lalecim büyüyebilen beşiklerimi kastettin? eğer büyüyebilen almıcaksan hiç o kadar masraf etme beşik için uygun fiyatlılarından park beşik al ileride nasılsa çocuğa yatak falan alırsın ama büyüyebilen beşik alıcaksan tabiikide o şekilde olabilir mesela ben beşiğimi belisten aldım yanında değil çekmeceleri altında 4tane çekmecesi var sallanabilir yatağı cibinliği yatak örtüsü takımı hepsi içinde 320 almıştım ama bakındığımda yatağı içinde 150tl ye park yataklar vardı ben oda yaptığım için gerek duymadım ki zaten bu beşiğide 3 yaşına kadar kullanabilir rahatlıla diyorum...
ben bu konuda çok genişim galiba
yarın çıkacak sonuçlarım bu gece doktorun bilgisayarına düşer dedi yarın ararlar iyi yada kötü die bakalım nasıl olacak. gülmekten öldürdün cnm benim ne nazı ne cilvesi yapacak durumda olmuyorum ki adamı bile zor öpüyorum artık aklıma gelmiyor herifi öpmek ama gerçekten kocam çook anlayışlı adam herkes yapmaz bunu düşüncesiz olsaydı zor olurdu zaten. sizler devam edin boll boll lipidolar size. bu arada dr yasaklaması gerek deilmi artık siz azgınlara
cok güldüm ya azgınlar haaadoktorlar eger kanama agrı yada ilişkiyi engellicek herangi bir sorun yoksa no problem diyor canım azgınlar adına cvp yazdım
bebek arabamızı aldık kraft horn siyah 500tl ye:)
Eki Görüntüle 368340
slm kızlar biz geldik doktordan oğlumu gördüm nstye baglandım benim tosun 1924gr 43cm olmuş 2 hafta önce 38cm ve 1535grdı iyi almış dedi doktor. nst de sancım çıkmadı herşey normal dedi ama oglum hala baskı yapıyor dedi yatmaya devam dedi 37 haftaya kadar tutabiliriz dedi benim dogum 6 hafta sonra olabilir kızlar zamanında gelsinde tosuncuk el kaşıntım içn tahlil verdim yarın arayacak doktor karaciger enzimlerine bakılacakmış bakalım hayırlısı olsun
bebek arabamızı aldık kraft horn siyah 500tl ye:)
Eki Görüntüle 368340
maşallah oğluna canım ne güzel fark atmış o öyle ne yaptın ne yedin ne içtin son 2 hafta vede sen kaç kilo aldın? yarında benim kontrolüm var.
cnm özel olarak birşey yapmadım 2 kilo almışım 2 haftada günde 2 bardak süt et yada balık mutlaka meyve herakşm öle yani cnm.hayırlı haberlerle gel inşllh
güle güle kullan canım beğendimmm
Pozitif doğum hikayeleri diye bir site var. Orda benimkinden de kolay doğuran insanların hikayeleri var. Onları da okuyabilirsin. Googledan Pozitif doğum hikayeleri diye aratınca çıkar sanırım.
Güzel düşünelim güzel şeyler gelsin başımıza inşallah.
bende son 2 haftadır günde 2 koca bardak bazen 3 bardak süt ve 5-6 meyve yiyorum akşamlarıda dediğin gibi et tavuk köfte balık yemiyorum yaa bi zararı olur mu acaba bakalım benim minnoş kaç kilo olmuş.
Kıslar, Göbeğime bazen bıçak saplanır gibi kısa süreli sancılar oluyor. normal midir? Bugün baya oldu mesele
hamileler enaz haftada 2 kere yemesi gerekiyo diye biliyorum. ozaman bol bol ceviz ye canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?