2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

yarın çıkacak sonuçlarım bu gece doktorun bilgisayarına düşer dedi yarın ararlar iyi yada kötü die bakalım nasıl olacak. gülmekten öldürdün cnm benim ne nazı ne cilvesi yapacak durumda olmuyorum ki adamı bile zor öpüyorum artık aklıma gelmiyor herifi öpmek ama gerçekten kocam çook anlayışlı adam herkes yapmaz bunu düşüncesiz olsaydı zor olurdu zaten. sizler devam edin boll boll lipidolar size. bu arada dr yasaklaması gerek deilmi artık siz azgınlara

lalecim büyüyebilen beşiklerimi kastettin? eğer büyüyebilen almıcaksan hiç o kadar masraf etme beşik için uygun fiyatlılarından park beşik al ileride nasılsa çocuğa yatak falan alırsın ama büyüyebilen beşik alıcaksan tabiikide o şekilde olabilir mesela ben beşiğimi belisten aldım yanında değil çekmeceleri altında 4tane çekmecesi var sallanabilir yatağı cibinliği yatak örtüsü takımı hepsi içinde 320 almıştım ama bakındığımda yatağı içinde 150tl ye park yataklar vardı ben oda yaptığım için gerek duymadım ki zaten bu beşiğide 3 yaşına kadar kullanabilir rahatlıla diyorum...
Evet canim büyüyen beşikleri diyorum kiyafetlerinide cekmecelere koyarim.

ben bu konuda çok genişim galiba [/QUOTE]

Valla ben cok kiskancim ayriyetten kadinla erkek esit bence hc oyle ben erkegm duyguldrm farkli demesinler Allah kadinida erkegde esit yaratmis ayni cinselistekleri vermis erkek kadina kadin erkege lazim.

cok güldüm ya azgınlar haaa doktorlar eger kanama agrı yada ilişkiyi engellicek herangi bir sorun yoksa no problem diyor canım azgınlar adına cvp yazdım

cok güldüm ya azgınlar haaa doktorlar eger kanama agrı yada ilişkiyi engellicek herangi bir sorun yoksa no problem diyor canım azgınlar adına cvp yazdım

canım sizlere özendiğim için azgınlar dedim nazar değmesin sizlere benim herifte bu akşam nöbetçi olmasaydı belki denerdik yaaa

walla cnm ben azranın bebekliklerinden bişi bırakmadım cok kullandık biz kıyafetlerini prematüre doğunca küçülmek bilmedi herseyi yıprandı bnde topladım herseyini ihtiyacı olanlara verdim.. ada elisinde herseyini yeni aldım, 1 yas altı bişey kalmadı yani kalanlar hep 1 yaş üstü.. :)

maşallah oğluna canım ne güzel fark atmış o öyle ne yaptın ne yedin ne içtin son 2 hafta vede sen kaç kilo aldın? yarında benim kontrolüm var.

maşallah oğluna canım ne güzel fark atmış o öyle ne yaptın ne yedin ne içtin son 2 hafta vede sen kaç kilo aldın? yarında benim kontrolüm var.

cnm özel olarak birşey yapmadım 2 kilo almışım 2 haftada günde 2 bardak süt et yada balık mutlaka meyve herakşm öle yani cnm.hayırlı haberlerle gel inşllh

cnm özel olarak birşey yapmadım 2 kilo almışım 2 haftada günde 2 bardak süt et yada balık mutlaka meyve herakşm öle yani cnm.hayırlı haberlerle gel inşllh

bende son 2 haftadır günde 2 koca bardak bazen 3 bardak süt ve 5-6 meyve yiyorum akşamlarıda dediğin gibi et tavuk köfte balık yemiyorum yaa bi zararı olur mu acaba bakalım benim minnoş kaç kilo olmuş.

Onlarıda okuyorum siderta:) moral gelsin cesaret olsun diye okuyorum:) ama işte tecrübesizlikten herhalde korkuyorum:)
doktorumda dedi kolay geçeceğini düşünürsen doğumun kolay olur diye.

Kıslar, Göbeğime bazen bıçak saplanır gibi kısa süreli sancılar oluyor. normal midir? Bugün baya oldu mesele

bende son 2 haftadır günde 2 koca bardak bazen 3 bardak süt ve 5-6 meyve yiyorum akşamlarıda dediğin gibi et tavuk köfte balık yemiyorum yaa bi zararı olur mu acaba bakalım benim minnoş kaç kilo olmuş.

hamileler enaz haftada 2 kere yemesi gerekiyo diye biliyorum. ozaman bol bol ceviz ye canım

kızlar az önce bebişimin biberonlarını filan kaynattım sterilize ettim... tarağını tırnak makasını filan temizledim paketlerinden çıkarttım... artık ufak tefek bazı şeyleri halledimde en azından onlar hazır olsun sonra telaş yapmayalım...

cinsellikten bahsetmişsiniz... bizedde doktor hamileliğimin en başında bi liste verdi orda doğuma 6hafta kala ve doğumdan sonraki 6hafta yasak diye yazıyo... ayy yazık heriflere beklicekler okadar, valla ben ondan fazla dert ediyorumdur allah bilir, bazende ohh çatlasında patlasın diyorum hahaha

kızlar karnım acayip gergin hissediyorum bugün. gazdan mıdır bilmiyorum ama

karnım bi anda sertleşiyor rahatsız oluyorum sonra geçiyor.bugün 3 4 defa bikaç saat arayla oldu.

normal diyin bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…