canım kramptır büyük ihtimal.benim en çok gece oluyo normaldir bence tabi yine de dr.muza söyleriz..Kıslar, Göbeğime bazen bıçak saplanır gibi kısa süreli sancılar oluyor. normal midir? Bugün baya oldu mesele
kızlar karnım acayip gergin hissediyorum bugün. gazdan mıdır bilmiyorum ama
karnım bi anda sertleşiyor rahatsız oluyorum sonra geçiyor.bugün 3 4 defa bikaç saat arayla oldu.
normal diyin bana..
iyi günlerde kullan sevgicim tam benim rengim siyah herşeye uygun ve çok uyguna almışsınız :)bebek arabamızı aldık kraft horn siyah 500tl ye:)
Eki Görüntüle 368340
ben dr ilk hamile olduğumda sormuştum nasıl olur girebilirmiyiz yada nasıl olacak diye kanama ağrı sızı ve sancı olmadığı sürece korunarak ilişkiye girebilirsiniz son 1 aya kadar izin veriyoruz demişti son ay yasaklama sebebimizde rahim yolu açılarak erken gelme olasılığı demişti... bende çok şükür kanamada ağrıda olmadı tam tersi istek olduyarın çıkacak sonuçlarım bu gece doktorun bilgisayarına düşer dedi yarın ararlar iyi yada kötü die bakalım nasıl olacak. gülmekten öldürdün cnm benim ne nazı ne cilvesi yapacak durumda olmuyorum ki adamı bile zor öpüyorum artık aklıma gelmiyor herifi öpmek ama gerçekten kocam çook anlayışlı adam herkes yapmaz bunu düşüncesiz olsaydı zor olurdu zaten. sizler devam edin boll boll lipidolar size. bu arada dr yasaklaması gerek deilmi artık siz azgınlara
göğüs kemiğinden eşit yarattı fakat nefislerini kadınlardan farklı tuttu canım... yasak elma olayı misali! benim dediğim gibi bu konuda ben biraz geniş görüşlüğüm eşimde bir o kadar dar görüşlü... ama hayal dünyasını fantazileri köreltmemek gerek ben şahsen kızmamValla ben cok kiskancim ayriyetten kadinla erkek esit bence hc oyle ben erkegm duyguldrm farkli demesinler Allah kadinida erkegde esit yaratmis ayni cinselistekleri vermis erkek kadina kadin erkege lazim.
süpersin canım benimcok güldüm ya azgınlar haaadoktorlar eger kanama agrı yada ilişkiyi engellicek herangi bir sorun yoksa no problem diyor canım azgınlar adına cvp yazdım
bugünün işini yarına bırakma derler ama sen yinede yarın dene bu akşam olmaz gibi sizin işcanım sizlere özendiğim için azgınlar dedimnazar değmesin sizlere benim herifte bu akşam nöbetçi olmasaydı belki denerdik yaaa
benimki genelde tekmelerken o sancı ve acılar oluyor yaKıslar, Göbeğime bazen bıçak saplanır gibi kısa süreli sancılar oluyor. normal midir? Bugün baya oldu mesele
bana sağlık ocağı ilk 3 ay son 3 ay yasak dedi şoke oldum dedim doktor son 1 aya kadar serbest dedi dedim biz dr gitmeyenler çok oluyor o yüzden bu şekilde uyarmak zorunda kalıyoruz dedi drnuz öyle dediyse onu uygulayabilirsiniz dedikızlar az önce bebişimin biberonlarını filan kaynattım sterilize ettim... tarağını tırnak makasını filan temizledim paketlerinden çıkarttım... artık ufak tefek bazı şeyleri halledimde en azından onlar hazır olsun sonra telaş yapmayalım...
cinsellikten bahsetmişsiniz... bizedde doktor hamileliğimin en başında bi liste verdi orda doğuma 6hafta kala ve doğumdan sonraki 6hafta yasak diye yazıyo... ayy yazık heriflere beklicekler okadar, valla ben ondan fazla dert ediyorumdur allah bilir, bazende ohh çatlasında patlasın diyorum hahaha
normaldir normal... tecrübeli anne adayları turuncu ve hayat bayram olsa sertleşirken aynı zamanda sancı olduğunuda belirttiler ama bu sancıların sıklık derecesini ölçmek gerekiyormuş dakika tut sancın varsa düzenliyse git dra ok.kızlar karnım acayip gergin hissediyorum bugün. gazdan mıdır bilmiyorum ama
karnım bi anda sertleşiyor rahatsız oluyorum sonra geçiyor.bugün 3 4 defa bikaç saat arayla oldu.
normal diyin bana..
kızlar az önce bebişimin biberonlarını filan kaynattım sterilize ettim... tarağını tırnak makasını filan temizledim paketlerinden çıkarttım... artık ufak tefek bazı şeyleri halledimde en azından onlar hazır olsun sonra telaş yapmayalım...
cinsellikten bahsetmişsiniz... bizedde doktor hamileliğimin en başında bi liste verdi orda doğuma 6hafta kala ve doğumdan sonraki 6hafta yasak diye yazıyo... ayy yazık heriflere beklicekler okadar, valla ben ondan fazla dert ediyorumdurallah bilir, bazende ohh çatlasında pmatlasın diyorum hahaha
Ya canim bizede yazik dogumdan once 6 hfta dogumdan sonrada 6 hafta ne demek3 ay yani ayy
ben artık üzülmeye başladım çünkü 1-her seferinde reddedilmekten bıktım benimde bi gururum var.
2-ben bebeğimi değilde nefsimi düşünecek kadar düşüncesiz değilim ki ona zarar vericek bişey asla yapmam.
en son taruzumu dün gerçekleştirdim.dünde reddedilince artık pes ettim.kendimi nasa bırakıcam.
slm kızlar biz geldik doktordan oğlumu gördüm nstye baglandım benim tosun 1924gr 43cm olmuş 2 hafta önce 38cm ve 1535grdı iyi almış dedi doktor. nst de sancım çıkmadı herşey normal dedi ama oglum hala baskı yapıyor dedi yatmaya devam dedi 37 haftaya kadar tutabiliriz dedi benim dogum 6 hafta sonra olabilir kızlar zamanında gelsinde tosuncuk el kaşıntım içn tahlil verdim yarın arayacak doktor karaciger enzimlerine bakılacakmış bakalım hayırlısı olsun
bebek arabamızı aldık kraft horn siyah 500tl ye:)
Eki Görüntüle 368340
canım sizlere özendiğim için azgınlar dedimnazar değmesin sizlere benim herifte bu akşam nöbetçi olmasaydı belki denerdik yaaa
Kıslar, Göbeğime bazen bıçak saplanır gibi kısa süreli sancılar oluyor. normal midir? Bugün baya oldu mesele
kızlar karnım acayip gergin hissediyorum bugün. gazdan mıdır bilmiyorum ama
normal diyin bana..
:17: hehehe :)
Şunların kıs kıs gülüşlerine bak heleeee
Heriflerde böyle gülüyorlarmıdır acep bu duruma
Şunların kıs kıs gülüşlerine bak heleeee
Heriflerde böyle gülüyorlarmıdır acep bu duruma
Onlar bizim tipimize gülüyodur
valla cnm adamların boyunları bükük artık bülbül ötmüyor hesabı
Beykozcum hayirli olsun cok hoş görünüyor
beykoz
canım iyi günlerde kullan çok güzel... rengide güzel ve herşeye gidebilir sportif bir araba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?