2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Kıslar, Göbeğime bazen bıçak saplanır gibi kısa süreli sancılar oluyor. normal midir? Bugün baya oldu mesele
canım kramptır büyük ihtimal.benim en çok gece oluyo normaldir bence tabi yine de dr.muza söyleriz..

kızlar karnım acayip gergin hissediyorum bugün. gazdan mıdır bilmiyorum ama

karnım bi anda sertleşiyor rahatsız oluyorum sonra geçiyor.bugün 3 4 defa bikaç saat arayla oldu.

normal diyin bana..

canım o da normaldir çoğumuzda oluyor ben de dahil.özelliklede yorulunca oluyor kendini yorma yat dinlen geçer geçmezse dr.a söylersin kontrol eder tatlım

bebek arabamızı aldık kraft horn siyah 500tl ye:)
Eki Görüntüle 368340
iyi günlerde kullan sevgicim tam benim rengim siyah herşeye uygun ve çok uyguna almışsınız :)

ben dr ilk hamile olduğumda sormuştum nasıl olur girebilirmiyiz yada nasıl olacak diye kanama ağrı sızı ve sancı olmadığı sürece korunarak ilişkiye girebilirsiniz son 1 aya kadar izin veriyoruz demişti son ay yasaklama sebebimizde rahim yolu açılarak erken gelme olasılığı demişti... bende çok şükür kanamada ağrıda olmadı tam tersi istek oldu ama son 1 ay girmicem çünkü annem 9 ay girmiş bana hamileliğinde hatta benim doğduğum gün gece yapmışlar banyoya girip yıkanıp abdest almış öyle gitmiş hastaneye... o günde ben doğmuşum ama dikişsiz acaba işe yararmıki?

Valla ben cok kiskancim ayriyetten kadinla erkek esit bence hc oyle ben erkegm duyguldrm farkli demesinler Allah kadinida erkegde esit yaratmis ayni cinselistekleri vermis erkek kadina kadin erkege lazim.
göğüs kemiğinden eşit yarattı fakat nefislerini kadınlardan farklı tuttu canım... yasak elma olayı misali! benim dediğim gibi bu konuda ben biraz geniş görüşlüğüm eşimde bir o kadar dar görüşlü... ama hayal dünyasını fantazileri köreltmemek gerek ben şahsen kızmam hoşuma bile gider

cok güldüm ya azgınlar haaa doktorlar eger kanama agrı yada ilişkiyi engellicek herangi bir sorun yoksa no problem diyor canım azgınlar adına cvp yazdım
süpersin canım benim

canım sizlere özendiğim için azgınlar dedim nazar değmesin sizlere benim herifte bu akşam nöbetçi olmasaydı belki denerdik yaaa
bugünün işini yarına bırakma derler ama sen yinede yarın dene bu akşam olmaz gibi sizin iş

Kıslar, Göbeğime bazen bıçak saplanır gibi kısa süreli sancılar oluyor. normal midir? Bugün baya oldu mesele
benimki genelde tekmelerken o sancı ve acılar oluyor ya

bana sağlık ocağı ilk 3 ay son 3 ay yasak dedi şoke oldum dedim doktor son 1 aya kadar serbest dedi dedim biz dr gitmeyenler çok oluyor o yüzden bu şekilde uyarmak zorunda kalıyoruz dedi drnuz öyle dediyse onu uygulayabilirsiniz dedi

karnım bi anda sertleşiyor rahatsız oluyorum sonra geçiyor.bugün 3 4 defa bikaç saat arayla oldu.
normal diyin bana..
normaldir normal... tecrübeli anne adayları turuncu ve hayat bayram olsa sertleşirken aynı zamanda sancı olduğunuda belirttiler ama bu sancıların sıklık derecesini ölçmek gerekiyormuş dakika tut sancın varsa düzenliyse git dra ok.

Ya canim bizede yazik dogumdan once 6 hfta dogumdan sonrada 6 hafta ne demek 3 ay yani ayy

Desertcim canim bazi erkekler varki cok hissiz bazen kadhmlar erkeklerden daha istekli oluyor.erkegin bir nefsi varmis kirk akli varmis,kadininsa kirk nefsi ve bi akli varmis erkek kirk akliyla bir mefsine sahip cikamazken kadin bi akliyla kirk nefsine sahip cikabiliyor.ama cikamayan kadinlarda var.yani ben sunu demek istedim canim Allah kimseye tasiyamayacagi seyi vermez ben erkegim deyip bunu kullanan cok erkek var anlatabilmisimdir umari

erken dogum rıskı varsa doktorlar onermıyor hıccc sorun yoksa son bır aya kadar devam dıyenler var

Keşke benim herifte bir gün beni red etse
Nasıl bir duygu olduğunu öğrenmiş olurum....

Maaşallah tosuncuğa...Çok güzel gelişmiş canım.
Şimdilik herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.Bol bol dinlen...

bebek arabamızı aldık kraft horn siyah 500tl ye:)
Eki Görüntüle 368340

Nerden aldıııııııııııııııın
Ben de istiyorummmm yaaaaa

canım sizlere özendiğim için azgınlar dedim nazar değmesin sizlere benim herifte bu akşam nöbetçi olmasaydı belki denerdik yaaa

Aha biri daha yoldan çıkmak üzere
Kız senin durumun zaten tehlikelii,otur oturduğun yerde

Normal canım...Bu dönemde hem göbeğe hem vajinaya bıçak saplanması şeklinde ağrılar batması normal.

normal diyin bana..

Bebek büyüdüğü için rahatsızlık veriyordur ya da hafif bir kasılmadır...
Bu şekilde düzenli devam ederse doktora başvurmalısın ama düzensiz ise korkacak bişey yok canım.

arkadaslar bebişime bu arabayı aldım umarım iyidir

Markası: Kanz yagmurluk hediyeli
Ürünün kodu: KZ-650
Ürünün Adı: Atlantis
Üretim Yeri: Türkiye
Markanın Ait Olduğu Ülke: Almanya
Ürün ağırlığı: 7,9 kg.
Taşıma Kapasitesi: Eu-15kg. / US-25kg.
Kullanım zamanı: 0 aydan itibaren EU (48 ay)
Kalite belgeleri: TSE 12512 Hizmet Güvencesiyle

DİKKAT KANZ ÜRÜNLERİNDE :

1-KANSEROJEN KUMAŞ İÇERMEZ

2-KANSEROJEN PLASTİK İÇERMEZ.

3-ISO 9001:2008 UYGUN ÜRETİM TS EN 1888.2007 SERTİFİKASINA SAHİPTİR.
Özellikleri

YENİ!!! Ekstra dayanıklı ve çok hafif özel alışımlı dayanıklı çift kat metal kasa (A1 High Performance metal)
YENİ!!! Kanz'a özel geriye yatık dizayn bebeğinizin puset içinde sürekli arkasına yaslanmasını sağlamakla beraber, bebeğin ağırlığını tüm arabaya eşit dağıtır buda. size araba buzda kayıyormuş hissi yaratır
YENİ!!! Takılması ve sökülmesi tek çok hızlı ve kolay kemer sistemi ekstra güvenli ve rahat
YENİ!!! Arka birleştirilmiş tek ayak hareketiyle devreye girip çıkan fren sistemi vardır; ön tekerlekler 360 derece dönebilir ve tek hareketle sabitlenebilir
YENİ!!! Çift Taraflı Kullanım Özelliği
YENİ!!! Tamamen aşağıya kadar kapanan tente
YENİ!!! Oturma ve sırt yeri sportif görünümlü 3 kademe yatış pozisyonlu Oturma,Dinlenme.Uyuma
YENİ!!! Terletmez Kumaş{Anti Alerjiktir} su geçirmez malzemeden yapılmış olup kolayca çıkabilir ve silinebilir
YENİ!!! Ayak koyma yeri uzayıp kısalarak yatma ve oturma pozisyonuna göre ayarlanabilir
YENİ!!! Bebeğinizi gövde ve bacaklarından sabitleyen 5 noktalı emniyet kemeriyle maksimum güvenlik sağlar
YENİ!!! Emniyet kemeri bebeğin boyuna göre ve kilosuna göre ayarlanabilir
YENİ!!! Puseti tutuğunuz kolları pusetle aynı renkte desenler içerir
YENİ!!! Tente rahatlıkla tamamen kapanır rüzgarlı günlerde bebeği daha sıçak tutar.
YENİ!!! Sportif, hafif, konforlu

napıosunuz bakim benim misafirim gelecek kek yaptım.<seymen>imle beraber yaptık keki kendisi oğlum olur da:) sonunda bugün isim bulduk çok beğendik ismini teyzeleriiii

Nihayet kızımın cicilerini yıkamaya başladım bi kaç güne kadar yayınlarım inş. bayağı bir çeyizi olmuş benim minik mın

beykoz
canım iyi günlerde kullan çok güzel... rengide güzel ve herşeye gidebilir sportif bir araba :)

eflatunben

maşallah senle seymen beye çok hamaratsınız bizde istiyoruz kızımla o keklerden :)

Beykozcum hayirli olsun cok hoş görünüyor

beykoz
canım iyi günlerde kullan çok güzel... rengide güzel ve herşeye gidebilir sportif bir araba :)
[/QUOTE]

ikinize cok tesekkür ederim canlarım benim 179tl gittigidiyordan aldım indirimdeymiş 229dan inmiş nekadar dogru inan bilmiyorum yagmurluk hediye falan

beykoz

ikinize cok tesekkür ederim canlarım benim 179tl gittigidiyordan aldım indirimdeymiş 229dan inmiş nekadar dogru inan bilmiyorum yagmurluk hediye falan[/QUOTE]

Fiyatida cnk iyiymis canim 300 den asagi boyle güzel,kullanişli arabalar cok az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…