- 18 Ağustos 2011
- 234
- 25
- 98
bebek arabamızı aldık kraft horn siyah 500tl ye:)
Eki Görüntüle 368340
kızlar birşey dikkatimi çekti sanırım içinizde en erken doğuracak benim!takvimlerinizden takip ettiğim kadarıyla tabiki.53 günüm kaldı.haaaaa buu arada size bi haberim vaaar:OĞLUMA İSİM BULDUUUK AÇIKLIYORUUUM:SEYMEN nasıl buldunuz teyzeleri? çok klas isim dimi anlamı yiğit demek.inşallah oğlum da anlamı gibi güçlü yiğit olur
ikinize cok tesekkür ederim canlarım benim 179tl gittigidiyordan aldım indirimdeymiş 229dan inmiş nekadar dogru inan bilmiyorum yagmurluk hediye falan
kızlar bebek sekerlerımız sepetımız ve ısım harflerımızı aldık bugun ve önceden aldıgımız oyuncakları vs. ve dolabımızın son hali(doldu tabiii ilk gunlerden eser yok )bıde gecelıklerımı ekledım umarım begenırsınz
Eki Görüntüle 367664 Eki Görüntüle 367663 Eki Görüntüle 367662 Eki Görüntüle 367661 Eki Görüntüle 367660 Eki Görüntüle 367659 Eki Görüntüle 367658 Eki Görüntüle 367656 Eki Görüntüle 367671 Eki Görüntüle 367657 Eki Görüntüle 367670 Eki Görüntüle 367669 Eki Görüntüle 367668 Eki Görüntüle 367667 Eki Görüntüle 367666 Eki Görüntüle 367665
Herkese günaydın, sabah sabah hemencecik bakayım sonra fırsat bulamam dedim. Bizin dün kontrolümüz vardı ve kızım 1750 gr olmuşEnson 16 Şubat'ta gitmiştim ve o zaman 800 gr demişti ve acaba çok mu az beslendi diye üzülmüştüm ama bu sefer 1750 gr çıkınca çook mutlu oldum. Maşallah kızım 2'ye katlamış 1 ayda kilosunu. Boyu'da 38 cm miş. Herşey yolundaymış. Daha dönmemiş ama kızım, doktorum "ne yap et bu kızı önümüzdei haftalarda aşağı döndür." dedi. Ben de özel olarak yapmam gereken birşey var mı dedim o da "şaka yapıyorum, duat etmekten başka yapabileceğin birşey yok." dedi. Ben toplamda 4kg almışım. Sanırım 8 ile bitirebileceğim.
Bir daha ki randevumuz 3 hafta sonra ve bundan böyle 3 haftada 1 gideceğiz. Doktoruma aklıma takılan bir sürü soruyu sordum. Kasıklarım regl olacakmış gibi ağrıyor ve genital bölgeme sanki ara ara bıçak sokuyorlarmış gibi oluyordu. Bunun için çok normal, tamamen hamileliğin doğal süreci dedi. 2 gündür çok midem bulanıyordu, hatta 1 kere kustum ve ara ara ishal oluyordum doktorum bunun için de virütik birşey hamilelikle alakası yok eğer yarın da devam ederse dahiliyeciye git ve testler yapılsın belki antibiyotiğe başlayabilirsin dedi :18: ama benim sıkıntılar ilacı duyunca geçiverdi"Çatı muayenesi yapacak mısınız" dedim. Bana "eğer sezeryan yapmaya karar verirsem yaparım." dedi. Boş boş yüzüne baktığımı anlayınca "sezeryan yapmak isteyen doktorların çoğu anne adayını çatı muayenesine alır, canını acıtır, sonra da üzerine seninki iyi ya da müsait değil diye yorum yapar. Zaten canın da yandığı için bir daha ki randevuda kendin gelir ben sezeryan istiyorum dersin" dedi. Senin sancıların, bebeğinin aşağıya inişi, açılman önemli bizim için. Onu da ancak doğum başlayınca görebileceğiz dedi.
Ve en güzeli kızım sonunda yüzünü gösterdi. Sizlere kızmı tanıştırayım
Eki Görüntüle 367837
32 haftalik göbişim ve prensesim farkli açilardan :))
Eki Görüntüle 368179 Eki Görüntüle 368190 Eki Görüntüle 368189 Eki Görüntüle 368188 Eki Görüntüle 368187 Eki Görüntüle 368185 Eki Görüntüle 368184 Eki Görüntüle 368182 Eki Görüntüle 368180 Eki Görüntüle 368181 Eki Görüntüle 368172 Eki Görüntüle 368171 Eki Görüntüle 368170 Eki Görüntüle 368169 Eki Görüntüle 368168 Eki Görüntüle 368173 Eki Görüntüle 368174 Eki Görüntüle 368178 Eki Görüntüle 368191
kızlar bu arada doğum öncesi raporumu başlatmak için doktora gittim bugün bebeğim 2 kiloyu geçmişAC değerimiz gerideydi o açığı da kapatmışız şükürr.. bu arada manuel pompa alanlardan öneri bekliyorum kızlarrr eşim kurtlar vadisini izlerken yazıverem dedim
nurcumm aldıkların süperr güle güle kullanın inş :):)
cnm tskler senın kızınada masallh Allah nazarlardan saklasın cok tatlııNursavaşkan: Ne güzel ciciler almışsınız siz öyle. Güle güle kullan. Ben daha gecelik alacağım, kayınvalidem pijama takımı almıştı hemde bir sürü para verdi kadıncağız ama ben gecelik ile daha rahat edeceğimi düşündüğüm için 2 tana de gecelik alacağım.
canım hepsi birbirinden güzel iyi günlerde kullanmanız dileğiyle
nurcum hepsi birbirinden güzel hangi birine yorum yapsam diye düşünüyorum isimler süsler gecelikler kıyafetler şekerleri....isimlere bayıldım bende o tarz bişiler alıp kızımın olabının üstüne adını yapıştırmak istiyorum... sırf o şekerleri alabilmek için yakın olsaydık doğumunda ziyarete gelir ve alırdım şekerlerinden kızımın odasına koymak için bende kızıma bitane böyle biberon içinde küçük lastik tokalar olan bişi aldım işlemeli... odamız bitsin yayınlarım onuda pembişi bizimkide ama şeker değil toka arabasına bayıldım bende bebeğime ilk babasıyla sünger bob'ın oyuncağını almıştım büyük boy ilk aldığımız şeydi kızımıza çünkü cinsiyetini bilmediğimizden bebek yada araba alamamıştık daha 3 aylıktı çekirdeğim çerçeveleri çok hoşmuş içine bir ultrason birde doğum fotosu çok yakışacaktır... küpelere bayıldım zaten hazırmı aldın yoksa kendinmi yaptın? bende pembesinden alayım bari hastanede takarım... geceliklerinde çok hoş sağlıklı olan doğumunda güle güle giymek nasip olur inş.kısacası hepsine bayıldım değmesin 41 kere maşallah
canım bunu dedin ya dünyalar benim oldu Allah razı olsun Allahım arttırsın rızkınıda mutlulugunuda
32 haftalik göbişim ve prensesim farkli açilardan :))
Eki Görüntüle 368031 Eki Görüntüle 368030 kızlar fikirlerinizi bekliyorum.
oğluşum için beğendiğim 2 hastane çıkışı.lütfen sizlerde fikirlerinizi söyleyin.hangisini alayım.
Eki Görüntüle 368179 Eki Görüntüle 368190 Eki Görüntüle 368189 Eki Görüntüle 368188 Eki Görüntüle 368187 Eki Görüntüle 368185 Eki Görüntüle 368184 Eki Görüntüle 368182 Eki Görüntüle 368180 Eki Görüntüle 368181 Eki Görüntüle 368172 Eki Görüntüle 368171 Eki Görüntüle 368170 Eki Görüntüle 368169 Eki Görüntüle 368168 Eki Görüntüle 368173 Eki Görüntüle 368174 Eki Görüntüle 368178 Eki Görüntüle 368191
slm kızlar biz geldik doktordan oğlumu gördüm nstye baglandım benim tosun 1924gr 43cm olmuş 2 hafta önce 38cm ve 1535grdı iyi almış dedi doktor. nst de sancım çıkmadı herşey normal dedi ama oglum hala baskı yapıyor dedi yatmaya devam dedi 37 haftaya kadar tutabiliriz dedi benim dogum 6 hafta sonra olabilir kızlar zamanında gelsinde tosuncuk el kaşıntım içn tahlil verdim yarın arayacak doktor karaciger enzimlerine bakılacakmış bakalım hayırlısı olsun
Eki Görüntüle 368340
arkadaslar bebişime bu arabayı aldım umarım iyidir
Eki Görüntüle 368479
cnm fıyatı cok uygunmus yaaaa gule gule kullanın
geçmişi anca bitirdim şükürrr
çok beğendim canım ben de bebek şekerlerini yaptırdım 50 tane mevlüt için sen hastanede mi mevlütte mi dağıtacaksın hepsine bayıldım..tskler cnm ben onları hastanede dagıtmak ıcın yaptırdım mevlutte mevlut sekerı dagıtırım buyuk ıhtımalle
kızlar bu arada doğum öncesi raporumu başlatmak için doktora gittim bugün bebeğim 2 kiloyu geçmişAC değerimiz gerideydi o açığı da kapatmışız şükürr.. bu arada manuel pompa alanlardan öneri bekliyorum kızlarrr eşim kurtlar vadisini izlerken yazıverem dedim
cnm masallh bebısıne ben manuel bebedorun aldım umarım kullanıslı olur
Nihayet kızımın cicilerini yıkamaya başladım bi kaç güne kadar yayınlarım inş.bayağı bir çeyizi olmuş benim minik mın
beykoz
canım iyi günlerde kullan çok güzel... rengide güzel ve herşeye gidebilir sportif bir araba :)
eflatunben
maşallah senle seymen beye çok hamaratsınız bizde istiyoruz kızımla o keklerden :)
geçmişi anca bitirdim şükürrr
çok beğendim canım ben de bebek şekerlerini yaptırdım 50 tane mevlüt için sen hastanede mi mevlütte mi dağıtacaksın hepsine bayıldım..
canım maşallahhh çok tatlı..
çok fitsin canım süper
canım her biri birbirinden harikaaa..
saol cnm tsk ederimmm
cnm tskler senın kızınada masallh Allah nazarlardan saklasın cok tatlıı
cnm coook tsklerrr
cnm cok tsklerr sana sekerlerden gonderıım askolsunn yalnız küpe mi? kız Allah ıyılıgını versın oda bebek sekeri ama şekersizz magnetli dolaba astım hatta sen onu küpe sanmıssın kancalı oldugu ıcın
cok saol cnm ne demek
cnm valla masallh sana cok zayıfsınn yaa
cnm bence kırmızılı olan
cnm hepsı cok guzelll masallh gule gule kullanmayı nasıp etsın rabbım
ıkısınıde cok begendımm ben gule gule kulllansın prenses
oy masallh tosunaaa
cok begendım cnmmm gule gule kullanın
arkadaslar bebişime bu arabayı aldım umarım iyidir
Eki Görüntüle 368479
cnm fıyatı cok uygunmus yaaaa gule gule kullanın
tskler cnm ben onları hastanede dagıtmak ıcın yaptırdım mevlutte mevlut sekerı dagıtırım buyuk ıhtımalle
cnm masallh bebısıne ben manuel bebedorun aldım umarım kullanıslı olur
sağolasın cnmm amin insallahhhh :))
inş. canım isminiz gayet güzel
zeynepyus var canım onun dogumu ilk görünüyor sonra benim sanırım sata göre 4 mayıs dogumun dr göre 25 nisan bakalım neler olacak hayırlısı hakkımızda
nursavaskancım cok saol begenmene sevindim bana da cok uygun geldi baska sitelerde daha pahalı en uygunu buydu bende aldım gitti
güle güle kullan cnm çok gzl görünüyor nerden aldın ve nsl kaarar verdin biraz özelliklerinden bahsedermisin bende alabilirim karar verirsem tabi ? şu araba işine bikarar veremedimbebek arabamızı aldık kraft horn siyah 500tl ye:)
Eki Görüntüle 368340
Eki Görüntüle 368340
çok güzeller güle güle kullan cnmEki Görüntüle 368735 Eki Görüntüle 368726 Eki Görüntüle 368727 Eki Görüntüle 368729 Eki Görüntüle 368731 Eki Görüntüle 368733 Eki Görüntüle 368734 Eki Görüntüle 368725kızlar bugun englısh homedan bebısımın halısını aldık burda bı arkadas almıstı onda gormustum cok begenmıstım bende aldım bugun hastane için terlik ve tavsanlı kutu bırde sıfonyerıne sermek ıcın dantellı tek parca örtü aldımm birde aydınlatması ve patiklerini aldık
güzel görünüyo bence olmazsın güzel günlerde giysin inşallahEki Görüntüle 368740 Eki Görüntüle 368741
kızlar az önce bunları aldım.ilk defa netden alışveriş yaptım inşallah pişman olmam:))
Eki Görüntüle 368740 Eki Görüntüle 368741
kızlar az önce bunları aldım.ilk defa netden alışveriş yaptım inşallah pişman olmam:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?