2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

inş. canım isminiz gayet güzel
zeynepyus var canım onun dogumu ilk görünüyor sonra benim sanırım sata göre 4 mayıs dogumun dr göre 25 nisan bakalım neler olacak hayırlısı hakkımızda

ikinize cok tesekkür ederim canlarım benim 179tl gittigidiyordan aldım indirimdeymiş 229dan inmiş nekadar dogru inan bilmiyorum yagmurluk hediye falan

Fiyatida cnk iyiymis canim 300 den asagi boyle güzel,kullanişli arabalar cok az[/QUOTE]

ohhh cnm içimi rahatlattın saol oglumun teyzesi bizim bebeklerde ne şanslı dolu teyzesi var

geçmişi anca bitirdim şükürrr

çok beğendim canım ben de bebek şekerlerini yaptırdım 50 tane mevlüt için sen hastanede mi mevlütte mi dağıtacaksın hepsine bayıldım..

canım maşallahhh çok tatlı..

32 haftalik göbişim ve prensesim farkli açilardan :))

çok fitsin canım süper

canım her biri birbirinden harikaaa..

Kizlar aranizdan lohusayken bide hastanede takmak icin kirmizi yazma yaptiran var mi ben yaptirmayi düsünüyorum.yaptiranlar foto ekler misiniz merak ettim:44:

kızlar bu arada doğum öncesi raporumu başlatmak için doktora gittim bugün bebeğim 2 kiloyu geçmiş AC değerimiz gerideydi o açığı da kapatmışız şükürr.. bu arada manuel pompa alanlardan öneri bekliyorum kızlarrr eşim kurtlar vadisini izlerken yazıverem dedim

Maşallah canim prensesinee ay o diziden nefret ediyorum oh cok sükür degerleride iyiymis cani gözünaydin.izinemi ayriliyosun?

nurcumm aldıkların süperr güle güle kullanın inş :):)

saol cnm tsk ederimmm
Ve en güzeli kızım sonunda yüzünü gösterdi. Sizlere kızmı tanıştırayım

Eki Görüntüle 367837

cnm tskler senın kızınada masallh Allah nazarlardan saklasın cok tatlıı

canım hepsi birbirinden güzel iyi günlerde kullanmanız dileğiyle
cnm coook tsklerrr

cnm cok tsklerr sana sekerlerden gonderıım askolsunn yalnız küpe mi? kız Allah ıyılıgını versın oda bebek sekeri ama şekersizz magnetli dolaba astım hatta sen onu küpe sanmıssın kancalı oldugu ıcın
canım bunu dedin ya dünyalar benim oldu Allah razı olsun Allahım arttırsın rızkınıda mutlulugunuda
cok saol cnm ne demek
32 haftalik göbişim ve prensesim farkli açilardan :))
cnm valla masallh sana cok zayıfsınn yaa
Eki Görüntüle 368031 Eki Görüntüle 368030 kızlar fikirlerinizi bekliyorum.
oğluşum için beğendiğim 2 hastane çıkışı.lütfen sizlerde fikirlerinizi söyleyin.hangisini alayım.
cnm bence kırmızılı olan
cnm hepsı cok guzelll masallh gule gule kullanmayı nasıp etsın rabbım
İdil Baby
İdil Baby

resimlerde pek anlaşılmıyor ama bende bunları aldım kızıma.Foto cekp koymaya o kadar üşeniyorum ki cicilerimizi bir türlü sizlerle paylaşamadım(
ıkısınıde cok begendımm ben gule gule kulllansın prenses
oy masallh tosunaaa
bebek arabamızı aldık kraft horn siyah 500tl ye:)
Eki Görüntüle 368340
cok begendım cnmmm gule gule kullanın

nursavaskancım cok saol begenmene sevindim bana da cok uygun geldi baska sitelerde daha pahalı en uygunu buydu bende aldım gitti

ayy canıım gel de sana da ikram edeyim inşallah bir gün o da olur:))

tesekkürler tatlımm .. :))

inş. canım isminiz gayet güzel
zeynepyus var canım onun dogumu ilk görünüyor sonra benim sanırım sata göre 4 mayıs dogumun dr göre 25 nisan bakalım neler olacak hayırlısı hakkımızda

ayy eveet canım benim inşallah hayırla sağlıkla rahat doğumlar yaşarız:))oyyy çok heyecanlanıyorum düşündükçe

kızlar bugun englısh homedan bebısımın halısını aldık burda bı arkadas almıstı onda gormustum cok begenmıstım bende aldım bugun hastane için terlik ve tavsanlı kutu bırde sıfonyerıne sermek ıcın dantellı tek parca örtü aldımm birde aydınlatması ve patiklerini aldık

Eklentiler

• $15032012206.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 31
  • $15032012210.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 31
çok güzeller güle güle kullan cnm

Eki Görüntüle 368740 Eki Görüntüle 368741

kızlar az önce bunları aldım.ilk defa netden alışveriş yaptım inşallah pişman olmam:))
güzel görünüyo bence olmazsın güzel günlerde giysin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…