maşallah cnm hayırlı olsun bebişinebende kızımın yüzünü göremedim henüz ve uzun zamandır kilosunu öğrenmek için çatlıyorum ama inatla bekliycem randevuma kadr. inş bnde sen gibi mutlulukla yazarım buraya bebeğimin güzel haberlerini. tekrar hayurlı olsun cnm
aslında ben de hep kızım olacak sanmıştım hatta oğlum olacağını öğrendiğim de manyak gibi üzüntümden ağlamıştım şimdi gülüyorum o hallerime çok seviyorum oğlumu yeter ki sağlıklı nasip etsin Rabbim hepimizin bebeğini bizlere bağışlasın..
canım ben de aklıma geldikçe içiyorum su ama sonrası sürekli tuvalet çok can sıkıcı..
off canım yaa gerçekten çok zor bunları okuduğumda iyi ki benim kaynanamlar başka şehirde diyorum gerçi doğuma gelince ne olacak görücez çok kalır mı kalmaz mı ne olur nasıl biri tam olarak o zaman anlıcam bakalım..
bugün seymen'imizi görmeye gittiik.eli ve ayağı ağzının yanındaydıçok tombiş oğlumuz 2.250 gr 46 cmmiş ama ben bu ölçümlere pek de güvenmiyorum fazla çıkabiliyor.dr 3.750 gbi doğar dedi.ama bence 3.250 filan doğar çünkü ben şu ana kadr 9 kilo aldım.eşimde bende iri insanlar değiliz.bni,m boyum 158 eşim 164.oğlan dev parçası olmaz heralde yarın resimlerini yükleriim.iyi geceler güzel anneleer
canım nerden aldın, sitenin linkini verirmisin. pijaması varmı merak ettim de
merhaba kızlar.ben bayadır ugramıyodum siteye.bende bu ara fena halde mide yanması basladı.bunungeçmesi için bi onerisi olan varsa soylesin.çok fena haldeyimmm
slmm kızlarr, bugün bebişimi gördüm maşallahı war cok büyümüş kızım :)) 2235 gr olmuşş :)
bugün seymen'imizi görmeye gittiik.eli ve ayağı ağzının yanındaydıçok tombiş oğlumuz 2.250 gr 46 cmmiş ama ben bu ölçümlere pek de güvenmiyorum fazla çıkabiliyor.dr 3.750 gbi doğar dedi.ama bence 3.250 filan doğar çünkü ben şu ana kadr 9 kilo aldım.eşimde bende iri insanlar değiliz.bni,m boyum 158 eşim 164.oğlan dev parçası olmaz heralde yarın resimlerini yükleriim.iyi geceler güzel anneleer
Günaydın Mayıs annisleri ve bebişlerimi :))))
Bugün kizimla erkenciyiz bakalım neler yapıcazz , herkese mutlu haftasonlarii))
Günaydınn kıslar, Bugün kahvaltıda baya abarttım boğaça börek simit..Sadece h.sonu 1 gün izin veriyorum kendime..Çok dikkat ettimde ne oldu 11 kilo aldım..Artık takmıyorum millette şişko desin banane..Ben hamiş bayanım ben almayacağımda kim alsın değil mi?
greeneyes7887 canım çok güzelmiş pijama güle güle giy.
ohhh super valla afiyet olsun canim.hamilesin ya kimseyi takma haftada birgunden hicbirsey olmaz,canin ne cekiyorsa ye hamileligin tadini cikaralim zaten sunun surasinda birsey kalmadi.bende sicaklardan dolayi cok fazla yiyemiyorum normalde de havalar sicakken istahim kapanirdi yine oyle oldu.ama bebislerinde tamda buyume zamani,onun icin hep kendimi zorluyorum
Bebeğine yararlı olan yiyecekleri yemeye çalış en azından.Beklenen sona çok az kaldı..
Bu arada 2-3 gündür bazen karnıma, karnın alt kısmına bazen de şey kısmına işte iğne batar gibi sancılar giriyor çok..Şuan yine o sancı var..Doktorumu arasam mı? Sizde de oluyor mu ya..Anlam veremedim :44:
tatlım magnezyum kullanıyor musun sen? eğer kullanmıyorsan ondan olabilir.. bana da çok oluyordu aynen iğne batar gibi oluyordu alt kısma, karnım da bazen çok sertleşiyor sonra kendiliğinden açılıyordu.. 1 haftadır magnezyum kullanıyorum daha olmadı bakalım..
Günaydın canım. aslında aynı meslekteniz. ben de bir enerji şirketinde muhasebe,finans ve personele bakıyorum ve inanır mısın 6 aydır tek başıma çalışıyorum yorgunluktan ölüyorum ve bu yüzden sürekli enerjim yerinde kalsın diye yemek yiyorum( belki de kendimi kandırıyorum:):) ) ve yanıma da birini almadılar dahakızlaarr hepinize tünaydıınn ve hayırlı cumalar diliyorum..
bende 2 gündür giremiorum geçmişi okuyayım sonra yoruma geçeyim diorum sonra uyuyup kalıyorum.neyseki bgn yetiştik çok şükür. geçenlerde fetus hesaplamadan bebeğimin kilosunun 15 gün öncesine göre artmadığnı ve hatta kilosunun eksildiğini görüp çok üzülmüştüm. çok duygulandığım için paylaşmak istiyorum
gece eşimi uyandırıp anlattım ağlayarak. oda kalktı bi yüzünü yıkadı sonra benm yüzümü yıkadı. neti kapadı beni yatağmıza yatırıp sıkıca sarıldı ve sen iyi bir anne olmıyacaksın mükemmel bir anne olacaksın buna hiçbir zaman şüphem yok. kızımında senin gibi çok güzel olmasını da istiyorum dedi. ve bunada inanırkken gün geçtikçe hayran olduğum karım, devamlı offf bu niye böyle, bnm kızım neden böyle tekmelemio, nie kilosu böyle bu niye şöyle vs.. aldın başını gittin. bizim dünyalar güzeli çok sağlıklı bi kızımız olucak. senden tek istediğim doktor herşey yolunda diosa buna inanman ve şükretmek dedi. hayatıma ikinci bir prenses girecek ve ben çok mutluyum. bırakda bu günlerimzi senin bu göbüşlü kırmızı yanaklarınla (hamilelikte allık sürmüş gibi oldularda) güzelce geçirelim. artık evham yapma ve bebeğimizide strese sokma içerde. ama itiraf ediyim sen böyle çocuk gibi ağlayıp bi korkuyla gelip bana sarıldıkça seni daha çok seviyorum dedi.o ana kadr stresten boğulan ben bi anda bütün yükümden sıyrılmış gibi oldum. sonrada güzelce uyudum. kocam herzaman çok anlayışlıdır ama böyle cümleler kurabildiğini bilmiodum
gelelim bu güne... sağlık ocağından aradılar gidip 2. tetanoz aşımı vuruldum. bu ke cnm çok acıdı. pamuğu bile bastıramaıodum ama bitti bu işte çok şükür. sağlık ocağında doktora yinede dayanamayıp sordum bebeğimin kilo olayını. güldü ve endişelenmene gerek yok, bebek kilo almayabilir ama kilosu düşmez dedi. şimdi başka bi doktora gitsen oda apayrı çıkarabilir dedi. birazdaha rahatladım doğrusu
pokohanas cnm doğum günün kutlu olsun. sen eşin ve bebişinle nice mutlu yıllara canım...
tosti ve turuncu kızlar göbişleriniz çok güzel. kıskandım bgn bende ekleyim nasip olursa
siyahlale ve nursavaskan aldıklarınızı bebekleriniz güzel günlerde eskitsin hepside çok güzeller...
bizde havalar biraz ısınsın bi sürü eksiğimiz var ozaman çıkarız almaya...
canım bu gecelik değil pijama!Eki Görüntüle 369716 kızlar bu geceliği aldım ama sabahlığıda var. nasıl sizce? bir de benimkinin önü düğmeli içide kısa kollu aynı bu renk.
Günaydın canım. aslında aynı meslekteniz. ben de bir enerji şirketinde muhasebe,finans ve personele bakıyorum ve inanır mısın 6 aydır tek başıma çalışıyorum yorgunluktan ölüyorum ve bu yüzden sürekli enerjim yerinde kalsın diye yemek yiyorum( belki de kendimi kandırıyorum:):) ) ve yanıma da birini almadılar dahaasıl mesleğime gelirsem ben fizik öğretmeniyim:) atanamayınca nasıl olduysa muhasebeci oldum:) daha çaılışıyorum eğer bir aksilik çıkmazsa ve gelebilirsem mayıs başına kadar işe gelmeyi düşünüyorum çünkü düğün borcu ödüyoruz daha:s
Allah pamuğunu sağsalim kucağına almayı nasip eder inşallah canım.
bebeğime gelince ben TDV 29 MAYIS hastanesine gidiyorum aslında bu ayın başına kadar fatih hastanesine gidiyordum ama ben mantar enfeksiyonu oldum hamileliğimin başında ve doktorun verdikleri hiç bir işe yaramayınca tavsiye üzerine 29 mayısa gittim. ordaki doktorun verdiği 2 tane fitille hastalık geçti şu an çok şükür çünkü neler çektiğimi bir ben bir de ALLAH bilirama doğum için çok fazla para istedikleri için özel hastaneler zekai tahir burakta doğum yapmaya karar verdim. sonuçta hangi hastanede acillik bir durumun olursa olsun seni kaptıkları gibi zekai tahir burak'a getiriyorlar. Zekai tahir burakta sadece özel oda parası veriyorsun o kadar.
bebişim için ben de 10lu hastane çıkışı, zıbın takımı, kadife battaniye,havlu, küvet, 12li agız mendili, tulum, çıtçıtlı badi, alt üst takımı,3 tane mini mini çorap ve ilk hamileliğimi öğrendiğimde aldığım patik ayakkabısı var. bunların hepsi 0-3 aylık. bir de arkadaşım yelek hırka örüyor. annemin ilk torunu ama onlarda bir faaliyet yok:) daha eksik çok ama bu ay tamamlarım inşallah kış ve yoğun kar sebebiyle bekledim alışveriş yapmaya çıkamadım. sana tavsiyem canım, toptancılardan al bebek kıyafetlerini yarı yarıya farkediyor aynı marka:O ben öyle yaptım aldıklarımın çoğunu.
bebişime ben de oda yapamıyorum çünkü maddi açıdan biraz yıpratıyor bir de o büyüyüp odanın ne olduğunu anlayana kadar neler değişir:):) biz büyürken odalarda mı büyüdük:) beşik fiyatlarına hiç baktın mı bilmiyorum ama siteler de mobilya beşikler 400TL, eğer uyku setini yatağını cibinliğini de istersen bir yer 500TL dedi, bir yer de 600tl dedi. ama herkes ulus çıkrıkçılar yokuşuna ya da 100.yıl çarşısına bakın çok daha ucuz diyorlar.
sende hiç göbeğinin üstündeki damarlar geriliyor gibi oluyor mu ya da nasıl anlatayım sanki bebişim ayağını oraya dayıyor itiyor da itiyor gibi. çok da korkuyorum erken doğum belirtisimi acaba diyekarnın aşağıda diyor görenler ama doktorum 2 hafta önce gittiğimde bir şey demedi. çocuğunun hareketleri nasıl? benimki sanki ayakları ve elleri ile aynı anda itmelere başlıyor. içerde kıvrım kıvrım hareket ediyor. hareketlerini hem göbeğimin üzerinde hem de karnımın altında hissediyorum normal mi ki? bu arada tanıştığımıza çok sevindim, sevgili searchbau:)
ben mg icmeme ragmen sancim oluyor.doktorum normal dedi.yalanci sancilarmis.bugunde arastirma yaptim vucut kendini hazirladigi icin agri ve sancilariniz baslayabilir yaziyordu bu hafta icin.Bebeğine yararlı olan yiyecekleri yemeye çalış en azından.Beklenen sona çok az kaldı..
Bu arada 2-3 gündür bazen karnıma, karnın alt kısmına bazen de şey kısmına işte iğne batar gibi sancılar giriyor çok..Şuan yine o sancı var..Doktorumu arasam mı? Sizde de oluyor mu ya..Anlam veremedim :44:
günaydın annişler.bugünden sonra gitmek için 12 günüm kalıyor yani doğuma da yaklaşık 8 hafta kalmış olacak:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?