2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim tatlım valla çok mutluyum çünkü son kontrolde zayıf demişti dr.bende son 2 hafta bayağı dikkat ettim ve 500 gr aldırmışım kuzuma.darısı senin başına inş. sağlıklı haberlerini alırsın inş.

aynen yaa benim normaldede wc sorunum var mesanem küçük olduğu için hamileliğimin başından beridirde tuvaletle yaşıyorum.ama gerçekten çok bunaltıyo bazen.

maşallah seymen beye

kızlar bu geceliği aldım ama sabahlığıda var. nasıl sizce? bir de benimkinin önü düğmeli içide kısa kollu aynı bu renk.

Son düzenleme:
canım nerden aldın, sitenin linkini verirmisin. pijaması varmı merak ettim de

tatlım netten almadım denemeden alamam ben.. Happy time relax mode yazarsan netten sitelerine ulaşabilirsin. bu sitede kargo dahil 40 tl ye geliyor fiyat ama ben 45 tl ye aldım buradaki bir iç giyim mağazasından..

merhaba kızlar.ben bayadır ugramıyodum siteye.bende bu ara fena halde mide yanması basladı.bunungeçmesi için bi onerisi olan varsa soylesin.çok fena haldeyimmm

yemeklerden 10-15dk önce gaviscon şurup kullanabilirsin çok iyi geliyor. hamileliğe hiçbir zararı yok

slmm kızlarr, bugün bebişimi gördüm maşallahı war cok büyümüş kızım :)) 2235 gr olmuşş :)
ohh maşallah tombuş kızına

çok güldüm yorumuna tombişin doğsun onun elini ayağını ısırırsın öpersin doya doya maşallah

Günaydın Mayıs annisleri ve bebişlerimi :))))

Bugün kizimla erkenciyiz bakalım neler yapıcazz , herkese mutlu haftasonlarii ))

ya siz kontrolden geldikce bende heycanlaniyorum.carsamba gunu kontrolum var gunler gecmek bilmiyor..
Günaydın Mayıs annisleri ve bebişlerimi :))))

Bugün kizimla erkenciyiz bakalım neler yapıcazz , herkese mutlu haftasonlarii ))

sanada gunaydin,haftasonunun tadini cikar.nede olsa eslerle gecirilen son haftasonlari az bi zaman sonra hep 3 kisi olacaz

Günaydınn kıslar, Bugün kahvaltıda baya abarttım boğaça börek simit..Sadece h.sonu 1 gün izin veriyorum kendime..Çok dikkat ettimde ne oldu 11 kilo aldım..Artık takmıyorum millette şişko desin banane..Ben hamiş bayanım ben almayacağımda kim alsın değil mi?
greeneyes7887 canım çok güzelmiş pijama güle güle giy.

ohhh super valla afiyet olsun canim.hamilesin ya kimseyi takma haftada birgunden hicbirsey olmaz,canin ne cekiyorsa ye hamileligin tadini cikaralim zaten sunun surasinda birsey kalmadi.bende sicaklardan dolayi cok fazla yiyemiyorum normalde de havalar sicakken istahim kapanirdi yine oyle oldu.ama bebislerinde tamda buyume zamani,onun icin hep kendimi zorluyorum

günaydın annişler.bugünden sonra gitmek için 12 günüm kalıyor yani doğuma da yaklaşık 8 hafta kalmış olacak:))

Bebeğine yararlı olan yiyecekleri yemeye çalış en azından.Beklenen sona çok az kaldı..
Bu arada 2-3 gündür bazen karnıma, karnın alt kısmına bazen de şey kısmına işte iğne batar gibi sancılar giriyor çok..Şuan yine o sancı var..Doktorumu arasam mı? Sizde de oluyor mu ya..Anlam veremedim :44:

tatlım magnezyum kullanıyor musun sen? eğer kullanmıyorsan ondan olabilir.. bana da çok oluyordu aynen iğne batar gibi oluyordu alt kısma, karnım da bazen çok sertleşiyor sonra kendiliğinden açılıyordu.. 1 haftadır magnezyum kullanıyorum daha olmadı bakalım..

Son düzenleme:

Hayır kullanmıyorum canım. Az önce doktorumu aradım. Asistanına gelsin demiş. Öğle saatinde izin alıp gitmeyi düşünüyorum.
İnş. dediğinden kaynaklanıyordur sadece..Çok korkuyorum kötü birşey olacak diye..

günaydın güzel yürekli annecikler bizde ilk izin günümüzde kızımla erkenciyiz bir hafta ananemize dinlenmeye son hazırlıklarımızı tamamlamaya gidicez, anne kucağı gibisi yok gerçekten şimdi kahvaltı zamanı herkese ii hafta sonları dilioruz

Günaydın canım. aslında aynı meslekteniz. ben de bir enerji şirketinde muhasebe,finans ve personele bakıyorum ve inanır mısın 6 aydır tek başıma çalışıyorum yorgunluktan ölüyorum ve bu yüzden sürekli enerjim yerinde kalsın diye yemek yiyorum( belki de kendimi kandırıyorum:):) ) ve yanıma da birini almadılar daha asıl mesleğime gelirsem ben fizik öğretmeniyim:) atanamayınca nasıl olduysa muhasebeci oldum:) daha çaılışıyorum eğer bir aksilik çıkmazsa ve gelebilirsem mayıs başına kadar işe gelmeyi düşünüyorum çünkü düğün borcu ödüyoruz daha:s
Allah pamuğunu sağsalim kucağına almayı nasip eder inşallah canım.
bebeğime gelince ben TDV 29 MAYIS hastanesine gidiyorum aslında bu ayın başına kadar fatih hastanesine gidiyordum ama ben mantar enfeksiyonu oldum hamileliğimin başında ve doktorun verdikleri hiç bir işe yaramayınca tavsiye üzerine 29 mayısa gittim. ordaki doktorun verdiği 2 tane fitille hastalık geçti şu an çok şükür çünkü neler çektiğimi bir ben bir de ALLAH bilir ama doğum için çok fazla para istedikleri için özel hastaneler zekai tahir burakta doğum yapmaya karar verdim. sonuçta hangi hastanede acillik bir durumun olursa olsun seni kaptıkları gibi zekai tahir burak'a getiriyorlar. Zekai tahir burakta sadece özel oda parası veriyorsun o kadar.
bebişim için ben de 10lu hastane çıkışı, zıbın takımı, kadife battaniye,havlu, küvet, 12li agız mendili, tulum, çıtçıtlı badi, alt üst takımı,3 tane mini mini çorap ve ilk hamileliğimi öğrendiğimde aldığım patik ayakkabısı var. bunların hepsi 0-3 aylık. bir de arkadaşım yelek hırka örüyor. annemin ilk torunu ama onlarda bir faaliyet yok:) daha eksik çok ama bu ay tamamlarım inşallah kış ve yoğun kar sebebiyle bekledim alışveriş yapmaya çıkamadım. sana tavsiyem canım, toptancılardan al bebek kıyafetlerini yarı yarıya farkediyor aynı marka:O ben öyle yaptım aldıklarımın çoğunu.
bebişime ben de oda yapamıyorum çünkü maddi açıdan biraz yıpratıyor bir de o büyüyüp odanın ne olduğunu anlayana kadar neler değişir:):) biz büyürken odalarda mı büyüdük:) beşik fiyatlarına hiç baktın mı bilmiyorum ama siteler de mobilya beşikler 400TL, eğer uyku setini yatağını cibinliğini de istersen bir yer 500TL dedi, bir yer de 600tl dedi. ama herkes ulus çıkrıkçılar yokuşuna ya da 100.yıl çarşısına bakın çok daha ucuz diyorlar.
sende hiç göbeğinin üstündeki damarlar geriliyor gibi oluyor mu ya da nasıl anlatayım sanki bebişim ayağını oraya dayıyor itiyor da itiyor gibi. çok da korkuyorum erken doğum belirtisimi acaba diye karnın aşağıda diyor görenler ama doktorum 2 hafta önce gittiğimde bir şey demedi. çocuğunun hareketleri nasıl? benimki sanki ayakları ve elleri ile aynı anda itmelere başlıyor. içerde kıvrım kıvrım hareket ediyor. hareketlerini hem göbeğimin üzerinde hem de karnımın altında hissediyorum normal mi ki? bu arada tanıştığımıza çok sevindim, sevgili searchbau:)

günaydınlar kızlar
afiyetler olsun yarasın bebişlere
bizde 1 br sütle 3 hurma yedik
babamızın kalkmasını bekliyoruz kahvaltı için
kızımın amcasına gidecegiz sonrada bu gece ordayız yarın evimize dönecegiz

Günaydın kızlar...
Herkes artık hastane hazırlıklarını neredeyse tamamlamış bende geceliğim olduğundan pijamamı aldım dün hemde 10tlye bizim burada testil satış noktası var gittim aldım kısa kolluda vardı ama kan kaybettiğimden üşürüm diye uzun kollu aldım ben birde pembe sevmiyorum kızım olucak ama mavi çok hoşuma gitti mavi aldım daha doğrusu eşim hediye aldı... üst açık alt lercivert... mavi almamdaki amaç birazda altın lercivert olmasıydı sonuçta gri renkte kan falan bulaşır rezil olurum korkum vardı perbelerdede genelde alt gri tutulmuş farklı bir renk yoktu... hem benim geceliğimde mavi renk hasta bezlerim bebeğimin bezleri ve hastane çıkışı hazır... ekstradan çorap ve kilot aldım... dün ama resmen rezil olduğumu hissettim emzirme sütyeni alıcaktım arkadaşım 2 tane al çok kullanılıyor dedi tam alıcam kız göğüs bedenimi sormazmı!? ben dedim biraz düşüneyim daha sonra alıcam hemen almıcam tşk ederim çünkü göğüslerim büyüdü ve kaç beden almam gerektiğini hesaplayamadım sinirim bozuldu bende almadım doğumdan sonra emiş durumuna bağlı olarak alıcam bedenini emzirme sütyenleride 10.75tldi bugünde kızımın ütülerini yapıcam

searchbau
eşin ne güzel destek ve moral vermiş canım sıkma canını üzülme herkesin bebeği aynı olacak diye sorun yok ki drlar kilo soran anne adaylarına çok kızıyorlar bizim için sağlığı ve gelişimi önemli kilosu değil diyorlar hemde hepsi aynı fikirde kilo olayını sağlığı yerindeyse bebişin gereksiz buluyorlar

dilaradg
bende dün arkadaşıma gittim 30 günlük oğluşu var bir dakka ilgiden mahrum kalmak istemiyor ya alt açtırıyor ya ses istiyor ya emmek istiyor çok yaramazdı sağolsun arkadaşım dışarı çıksın diye 4 göz bakıyordu karnında çok hareket ettiğinden şimdi diyor bugünler iyi günlerin ileride hiç uyuyamıcaksın sezeryanla doğum yaptı sadece sondada rahatsız oldum biraz sızladı o kadar diyor bende bir günde halledeceğim işi 2 günde halledebiliyorum artık cicilerinide güzel ve sağlıklı doğumunda gymek nasip olsun bitanem

sevgicim iyi günlerde giy çok rahata benziyorlar :)

eflatunben
7 haftan kalmış seymen'e kavuşmana canım az daha sabır ve kilosu gayet iyi bence canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

Eki Görüntüle 369716 kızlar bu geceliği aldım ama sabahlığıda var. nasıl sizce? bir de benimkinin önü düğmeli içide kısa kollu aynı bu renk.
canım bu gecelik değil pijama!

günaydın tubson valla tanıştığımıza bende çok sevindim. diğer msjımdada dediğim gibi insan aynı şehirden biriyle tanışınca güzel oluyomuş
cnm biraz benzer bi durum yaşıyoruz. bnde ekonomi okudum trade eğitimi aldım en büyük hayalimdi trader oluyum borsayla uğraşıyım falan ama bnde malesef biyerden başlamak lazım diye özel bi şirkette başladım, muhasebeciye yardımcı oluyodum. 4 ay sonra bi sorun olup ayrıldı ve ben okadrcık bilgimle nerdeyse 2 sene tek başıma orda muhasebecilik yaptım. personellede ben ilgilendim. kendi odamı kendim temizledim sekreter bile oldum hepsi tek başıma zordu ama sonunda birşeyler öğrnmek olduğundan yılmadanda çalıştım. ama hamile kalınca 5,5 ayıma kadar dayanabildim. genede saolsunlar yanıma b yardımcı aldılar ama onuda yetiştireyim diye beni düşündüklerinden değil yani.. sonra çıktım işte..bütün sorumluluk bitek send eolunca streside çok oluyo açıkcası iikide ayrıldım diorum.
hastane bende en son kontrolümde zekai tahire gittim. doğumu bende orda yapmayı düşünüorum. yoğunluktan dolayı ilgilenmiolar özeldeki gibi. o yüzden şuan hem özele hem oraya gidiorum. doğumuda bi çırpıda orda yaparız inş. özel oda olayını duyduğum için rahatladım bende. en azından bu keyfide yaşamış olurum diye:) bigün randevumuzu aynı güne alır yakalara bi karanfil takar tanışırız belki güzel olur
beşiği bnde bigün kar kış demeden eşimide yanıma alıp ulusa gittim.. almaya karar verdiğinde detaylı bilgi veririm büyüyen beşik yatağı uyku seti ve birde yatak pedi 500 dedi adam. bana fiyat çok ii geldi ama kayınvaldem siz beğenin ben alıcam dedi. söyledik bizde. pahalıymış dedi ne bekliodu anlamadım o yüzden şimdilik askıya aldık. havalr biraz daha düzelsin güzelce çıkar gezerim artık ankaranın kışı bişey yaptırmadı valla. daha çokda eksik var ama hallederiz inş.
cnm bnm bebeğim daha doğum pozisyonunda değil sanırım. ben hep tekmeleri aşşağıda ve sağımda hissediorum.. göbeğimin yukarısında henüz tekme hissetmedim. o yüzden göbeğimn üstünde damarlar gerilio hissi yaşamadım. haa elimi yıkamaya die azıcık bile lavaboya egilsem karnım gerilio sertleşio bu duyguyu hissediorum. dokotr bişey demediyse takma boşver. ben çok takıodum ama biraz düzelttim kendimi.bebeğimin hareketlerini bazen çok güzel hissediorum açıp karnımı izliorum bazen zarzor değişio. ama devamlı dönermiş bu zamanlarda. yani heryerde hissetmemiz normal. bu arada batıkentte oturuoduk evlenince taaa sincana geldik.
öyle iştee cnm..

ben mg icmeme ragmen sancim oluyor.doktorum normal dedi.yalanci sancilarmis.bugunde arastirma yaptim vucut kendini hazirladigi icin agri ve sancilariniz baslayabilir yaziyordu bu hafta icin.
günaydın annişler.bugünden sonra gitmek için 12 günüm kalıyor yani doğuma da yaklaşık 8 hafta kalmış olacak:))

zaman giderek azaliyor,heycanimizda artiyor

desertflower hayirli olsun,koyu renk bencede en iyisi,ne olacagi belli olmaz birde hastaneye ziyarete geliyorlar,iz falan olursa koyu renkte cok belli olmuyor...bende cogu esyayi hazirladim ama daha hasta bezi almadim,nerede satildigini bilmiyorum eczaneye sordum ama yoktu.ogrenince onuda alicam biticek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…