desertflower hayirli olsun,koyu renk bencede en iyisi,ne olacagi belli olmaz birde hastaneye ziyarete geliyorlar,iz falan olursa koyu renkte cok belli olmuyor...bende cogu esyayi hazirladim ama daha hasta bezi almadim,nerede satildigini bilmiyorum eczaneye sordum ama yoktu.ogrenince onuda alicam biticek
tatlım hatırladığım kadarıyla sen özelde doğum yapıcaktın... hastane sana verir diye biliyorum ben ama bulamazsanda sıkıntı etme bebeğinin bezlerinden kullanabilirsin :)
elimden geldiği kadarıyla cevaplamaya çalışıyorum bitanemkızlaarrrr herkese günaydın ve güzel bi haftasonu diliorummmmm..
bgn temizlik günüm bi yandan kahvaltımı yapıorum bi yandan sizleri okuyorum. bitincee kolları sıvıcaam artık.
hem burasıda çok yağun olmuo gzelce yaparım
desertflower cnm çok saol doğru söylüosun herkesin bir değil tabi bebek kilosu ama ben zaten bebeğimin kilosunu yine kendi bebeğimle kıyasladım. kilosu 1200ken 15 gün sonra 1135 çıkması bni üzdü. yoksa nie diğerleri bu kilodada bnmki değil olayı değil yani cnm. sonra eşimin konuşması ve burda saolsun sen gibi arkadaşlarımın yazdıkları bni rahatlattı ve doktora gidene kadr düşünp kendimi yıpratmama kararı aldım. inş güzel haberler alırım bnde.
bu arada senin yorumlarda hiç gözümden kaçmıo, elinden geldiğince herkesin sorusuna cevap vermeye çalışıosun yardımcı oluosun süpersin cnm
ozelde yapicam ama daha gidip hastaneyle konusmadim ne verirler ne yaparlar hic bilmiyorum.en iyisi en kisa zamanda gidip gorusim de kafam rahat etsin...
kontrole gittiğinde görüşebilirsin tatlım o kadar sıkıntı etme daha var nasılsa dediğim gibi hiç bulamazsan bebişin bezlerinden kullanırsınbende 6tane var yetmezse bebişin bezlerinden kullanırım... ama sezeryanda fazla kanamada olmuyormuş ya... sen bugün konsere gitmicekmiydin?
günaydın güzel yürekli anneciklerbizde ilk izin günümüzde kızımla erkenciyiz bir hafta ananemize dinlenmeye son hazırlıklarımızı tamamlamaya gidicez, anne kucağı gibisi yok gerçekten şimdi kahvaltı zamanı herkese ii hafta sonları dilioruz
elimden geldiği kadarıyla cevaplamaya çalışıyorum bitanembende kilosunu burayı okuyuna dert ediyordum ama drlar bunları söyleyince bende sustum artık eğer kendiliğinden söylemezse pazartesi drum pek sormaya niyetim yok haftası ve sağlığı yerinde olsun da yeter bana :) birde bende gebelik şekeri vardı o yüzden diyetteydim en çok sormak istediğim şey diyet sona erdimi yoksa sonuna kadarmı bu şekilde devam edicek diye? sonra mide yanma ve bulantılarım başladı ben hastanede yatmıştım 4 gün 20 haftalık kusmadan tekrarlama durumu ne kadar? rapor durumumu sorucam 32. haftada gelmem şartmı 33. haftada 32. hafta gibi gösterse olmazmı diye sorcam birde çalışabilir raporu vericekmi bakalım... son olarak bebek dönmüşmü ve erken doğum riski varmı kendisi bana sezeryanımı tavsiye edicek normal doğumumu bunları sorucam... devlet hastanesi dr u bakalım ne kadar yardımcı olacak :)
sana şimdiden afiyet olsun bende biraz önce yaptım kahvaltımı işteyim çalışıyorum:s bilmediğimiz işleri öğrenmişiz ikimizde olsun farklı konulara da vakıfız en azından:) ben de mamakta oturuyordum kızılaya 15 dk mesafedeydim. Evlendım hüseyingaziye taşındık şimdi kızılaya 1 saate geliyorum. Işim de oran da 1 saatte işe gidişim sürüyor yani günümün 4 saatini hergün yolda çekiyorum. Ankara kırıkkale arası da 1 saat:)günaydın tubsonValla tanıştığımıza bende çok sevindim. Diğer msjımdada dediğim gibi insan aynı şehirden biriyle tanışınca güzel oluyomuş
Cnm biraz benzer bi durum yaşıyoruz. Bnde ekonomi okudum trade eğitimi aldım en büyük hayalimdi trader oluyum borsayla uğraşıyım falan ama bnde malesef biyerden başlamak lazım diye özel bi şirkette başladım, muhasebeciye yardımcı oluyodum. 4 ay sonra bi sorun olup ayrıldı ve ben okadrcık bilgimle nerdeyse 2 sene tek başıma orda muhasebecilik yaptım. Personellede ben ilgilendim. Kendi odamı kendim temizledim sekreter bile oldum hepsi tek başıma zordu ama sonunda birşeyler öğrnmek olduğundan yılmadanda çalıştım. Ama hamile kalınca 5,5 ayıma kadar dayanabildim. Genede saolsunlar yanıma b yardımcı aldılar ama onuda yetiştireyim diye beni düşündüklerinden değil yani.. Sonra çıktım işte..bütün sorumluluk bitek send eolunca streside çok oluyo açıkcası iikide ayrıldım diorum.
Hastane bende en son kontrolümde zekai tahire gittim. Doğumu bende orda yapmayı düşünüorum. Yoğunluktan dolayı ilgilenmiolar özeldeki gibi. O yüzden şuan hem özele hem oraya gidiorum. Doğumuda bi çırpıda orda yaparız inş. özel oda olayını duyduğum için rahatladım bende. En azından bu keyfide yaşamış olurum diye:) bigün randevumuzu aynı güne alır yakalara bi karanfil takar tanışırız belki güzel olur
Beşiği bnde bigün kar kış demeden eşimide yanıma alıp ulusa gittim.. Almaya karar verdiğinde detaylı bilgi veririm büyüyen beşik yatağı uyku seti ve birde yatak pedi 500 dedi adam. Bana fiyat çok ii geldi ama kayınvaldem siz beğenin ben alıcam dedi. Söyledik bizde. Pahalıymış dediNe bekliodu anlamadım o yüzden şimdilik askıya aldık. Havalr biraz daha düzelsin güzelce çıkar gezerim artık ankaranın kışı bişey yaptırmadı valla. Daha çokda eksik var ama hallederiz inş.
Cnm bnm bebeğim daha doğum pozisyonunda değil sanırım. Ben hep tekmeleri aşşağıda ve sağımda hissediorum.. Göbeğimin yukarısında henüz tekme hissetmedim. O yüzden göbeğimn üstünde damarlar gerilio hissi yaşamadım. Haa elimi yıkamaya die azıcık bile lavaboya egilsem karnım gerilio sertleşio bu duyguyu hissediorum. Dokotr bişey demediyse takma boşver. Ben çok takıodum ama biraz düzelttim kendimi.bebeğimin hareketlerini bazen çok güzel hissediorum açıp karnımı izliorum bazen zarzor değişio. Ama devamlı dönermiş bu zamanlarda. Yani heryerde hissetmemiz normal. Bu arada batıkentte oturuoduk evlenince taaa sincana geldik.
öyle iştee cnm..
kızın şanslı geliyor hayatım :) bende kızımla takıcam gs şapkamı ve atkımı babamız işte olacağından netten tek başımıza izlicez... kızıma şimdiden tembihliyorum gs her gol attığında oda bana tepiş atsınheheee yok canim bugun degil konser 28 inde.iyiki bugun degil derbi var,birde konser olsa evde kiyamet kopardi.kizimin sansina bu sene buraya cok fazla turk sanatcilar geldi.anadolu atesi,sunay akin simdide goksel baktagir 3 sene boyunca kimse gelmedi hepsi bu sene geldi
sağol tatlım :) benim 50likte ilk normal ikincisi yüksek çıkınca 100lük istediler ondada ilk iki normal son iki azıcık yüksek çıkınca diyetisyene yönlendirdi ve diyet programı verdi yok şu saatte şunları yicen bunları yicen arada şekerini ölççen dedi bende saatlere ve yemeklere bağımlı pek kalmıyorum beyaz ekmek yemiyorum tuz şeker yağ neredeyse 0 a düşürdüm peynir ekmek ve yumurta süt yoğurt ağırlıklı besleniyorum arada kan şekerim düşüyor bir nutella kaşığı ağzıma sokuveriyorum kendime geliyorumay ilahii başka ne kalmış sorulmıycak
cnm bndede şeker çıkmışrı ilk yüklemede. 149. ikinci 100gr.lık yüklemede hepsi düşük çıktı. dr.a ozaman sordum bnde diyet devammı nasıl olucak diye. oda bana hayr devam deil ama tatlı alımını azalt dengeli ye yani dedi. dünde sağlık ocağında 2. tetanoz aşımı vurulduğumda bn dr.a sordum bu dönme işini. daha çok döner son haftalara kadar dedi. son haftası dönen bile var dedi. benm bildiklerim bu kadar. devlet hastanesi ne kadar yardımcı olacak bakalım dedinya, en azından ben bildiklerimi söyleyim bari dedim.
inş sende güzel haberlerle gelirsin cnm darısı bnm başıma
ben normalde kaynanamı pek hazetmemohhh ne guzel herkes annesinin yanina gidiyorr.kizlar ben size soylemeyi unuttum....dogumda kaynanam gelecek buraya bana bakmaya.cok sevindim ya kendi teklif etti bende tamam dedim.annem dayimin ve ablamin dugunu oldugu icin gelemiyordu,benim moralim bozulmustu.kaynanam ben gelir sanada bebege de bakarim dedi,acayip hosuma gitti yaa...
kızın şanslı geliyor hayatım :) bende kızımla takıcam gs şapkamı ve atkımı babamız işte olacağından netten tek başımıza izlicez... kızıma şimdiden tembihliyorum gs her gol attığında oda bana tepiş atsıniyi bari kulaklarınızın pası silinecek :) gezin eğlenin bu akşamda bol bol tezahurat edin :) hangi takımlısınız siz?
ben normalde kaynanamı pek hazetmemne o bana karışır ne ben ona... ama hastaneye yattığımda refakatçi olarak geldiğinde çok mutlu olmuştum normalde yanımda barınmasındanda pek hoşnut olmazdım ama o zaman çokkk mutlu ve memnun olmuştum dualar bile etmiştim ona allah böyle doğum hastalık vs durumlarda kimseyi yalnız bırakmasın... şimdi doğumdada istiyorum eve annem üstlenmesin herşeyi yemekleri ve ev temizliğini 10 gün falan o yapsın
merhaba hanımlar nasılsınız bakalım
bugün kontrole gittim bebeğim 1.500 gr 42.5 cm olmuş.günde 2.5 lt su içmeme rağmen dr. az buldu 3 lt iç dedi yoksa bebişin yeri daralır rahat hareket edemezmiş. oğlum elleriyle yüzünü kapamıştı utangaç erkeğim benim kurban olurum onu verene. 2 hafta sonra tekrar gidcem. bu arada dr balık yağı ve magnezyum verdi.
bugün seymen'imizi görmeye gittiik.eli ve ayağı ağzının yanındaydıçok tombiş oğlumuz 2.250 gr 46 cmmiş ama ben bu ölçümlere pek de güvenmiyorum fazla çıkabiliyor.dr 3.750 gbi doğar dedi.ama bence 3.250 filan doğar çünkü ben şu ana kadr 9 kilo aldım.eşimde bende iri insanlar değiliz.bni,m boyum 158 eşim 164.oğlan dev parçası olmaz heralde yarın resimlerini yükleriim.iyi geceler güzel anneleer
Eki Görüntüle 369716 kızlar bu geceliği aldım ama sabahlığıda var. nasıl sizce? bir de benimkinin önü düğmeli içide kısa kollu aynı bu renk.
ben keman çalsammı kızıma kendim çalmasammı kararsız kalıyorum yaa... fiziki açıdan biraz zorlanıcam ama çok içlidir keman sesi kararsızım uzun süre oldu elime almayalıdayaa evet allah hepsinin sansini hep acik eder insallah.evet ya hem bizim icin hemde kizos icin de cok guzel bi konser olacak.cunku ozellikle bu aylardan sonra dinledigimiz muzik turune cok dikkat etmek gerekiyor,her konsere de gidemeyiz ama goksel baktagir super oldu ozellikle benim icinben bjk liyimde esim gs li..kizi simdiden orgutledi gobegime hep cimbom dior
ya canim valla gercekten isin zor sekere dikkat etmen lazim ama zaten cok az bi zaman kaldi onumuzde.hersey bebisler icinyani bana oyle seker yuklemesi falan yapilmadi ama tutamiyorum kendimi surekli tatli krizim geliyor.acaba benimki cok mu dusuk diye dusunuyorum.doktor cok cok dusuk demisti.
Cok ama cok zor bi durum evlenmeden oncesinde kiralIk ev ararken de aynIsInI yaptIlar hep onlarIn olduklarI mekanlarda ev bakIp durdular Allahtan o zamanlar olmamIsdI ama bu sefer iyice kafaya koydular onlarIn oldugu civarlardan ev tutmamIzI, esimde bisi demiyo onlara:2: ben hic tutturmuyorum benim aileme yakIn bi yerde ev tutalIm diyebende isterm anneme yakIn oturmayI ama sesimi bile cIkarmIyorum cunku sorun cIkarIrlar hem annemin evi uzak kalIyo cogu yere kaynanam onlarIn bulundugu mekanda aynI sekilde CanIm inşallah seninkiler geldiklerinde seni bunaltmazlar benimkiler gibi cok iyi davranirlar inşallah sana.
bugun kontrolümüz vardı bizim de ve bebeğimin başı biraz aşağıda olduğu için dr um izne çıkardı beni, bugunden itibaren izinde ve 4 ay sonrasında da işsizim. kızımı kendim büyütmek istediğim için en azından bir süre çalışmayı düşünmüyorum... bebeğim bugun itibari ile tam 1939 gr olmuş. bugun ilk kez yüzünü gördükYa Rabbim ne güzel bir duyguymuş bu, onu kucağıma aldığımda yaşayacağım duygu yogunlugunu tahmin etmek hiç de sor değil aslında bebeğim aşağıda olduğu için dr um doğumun kolay olacağını söyledi ve beni bi nebze de olsa rahatlattı, gerçi bunları sölemek için henüz erkenmiş... tek dileğim Rabbim hepimizi tek avazda kurtarsın, sağlıcakla alalım bebeklerimizi kucaklarımıza
merhaba guzel anneler ben 2011 agustos annesıyım o catlamalar maalesef oluyor ben son aya kadar catlamamıstım gece hıcbısey yoktu sabah bır baktım catlamıs karnım bacagım son ay oluyor ozellıkle bıde yapı meselesı benım annemdede olmus bendede oldu malesef ama uzulmeyın bebısınızı alın kucagınıza catlak matlak hersey unutuluyor
bugün seymen'imizi görmeye gittiik.eli ve ayağı ağzının yanındaydıçok tombiş oğlumuz 2.250 gr 46 cmmiş ama ben bu ölçümlere pek de güvenmiyorum fazla çıkabiliyor.dr 3.750 gbi doğar dedi.ama bence 3.250 filan doğar çünkü ben şu ana kadr 9 kilo aldım.eşimde bende iri insanlar değiliz.bni,m boyum 158 eşim 164.oğlan dev parçası olmaz heralde yarın resimlerini yükleriim.iyi geceler güzel anneleer
aynen yaa benim normaldede wc sorunum var mesanem küçük olduğu için hamileliğimin başından beridirde tuvaletle yaşıyorum.ama gerçekten çok bunaltıyo bazen.
Eki Görüntüle 369716 kızlar bu geceliği aldım ama sabahlığıda var. nasıl sizce? bir de benimkinin önü düğmeli içide kısa kollu aynı bu renk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?