bugün kontrole gittim bebeğim 1.500 gr 42.5 cm olmuş.günde 2.5 lt su içmeme rağmen dr. az buldu 3 lt iç dedi yoksa bebişin yeri daralır rahat hareket edemezmiş. oğlum elleriyle yüzünü kapamıştı utangaç erkeğim benim kurban olurum onu verene. 2 hafta sonra tekrar gidcem. bu arada dr balık yağı ve magnezyum verdi.
kızlar günaydınn :))) musmutlu günlerrrr :)
aslında ben de hep kızım olacak sanmıştım hatta oğlum olacağını öğrendiğim de manyak gibi üzüntümden ağlamıştım şimdi gülüyorum o hallerime çok seviyorum oğlumu yeter ki sağlıklı nasip etsin Rabbim hepimizin bebeğini bizlere bağışlasın..
canım ben de aklıma geldikçe içiyorum su ama sonrası sürekli tuvalet çok can sıkıcı..
off canım yaa gerçekten çok zor bunları okuduğumda iyi ki benim kaynanamlar başka şehirde diyorum gerçi doğuma gelince ne olacak görücez çok kalır mı kalmaz mı ne olur nasıl biri tam olarak o zaman anlıcam bakalım..
Ben ne yazIk ki ne eşimden ne de ailesinden yana şanslı degilim:2:Eşimin işiyle ilgili sorunlarI var her gecen gün daha da kötüye gidiyo:2: yardImcI olcaklarIna akIl verip duruyolar kaynanam bi yandan eşimin akrabalarI bi yandan tutturmuşlar kaloriferli ev gelir gideri daha cok oldugunu bildikler halde ve her seferinde onlara cok yakIn mekanlarda ev buluyolar ve eşime soyluyolar beni ayrI sIkIstIrIyolar.Birbirleriyle icli dIslIlar ama ben onlardan farklIyIm kendi kabugumda yasIyorum beni bana bIrakmIyolar.Cok ama cok bunalDIM.:2:CanIm rabbim agzInIzIn taDInI hic ama hic bozmasIn ömür boyu mutlu olun.
Ekledim canım...
Canım göbeği görsen hiç çatlak yok dersin...Ama aynada yandan kasığa doğru baktığında minik minik çatlaklar oluşmuş.
Çatlakların bikaç taneside tam şeyimin o üst bölgesinde
Yani göbeğe bakıldığında bişey görünmüyor
canım catlaklara ışık tut hersey günyüzüne cıkıyor
Canim gözünaydin.maşallah bebisinede ne güzel yüzünüde görmüşsün.izne ayrilmissin artik bol bol dinlenirsin.insallah hepimiz kolaycacik dogururuz.sonrasindada miniklerimizle beraber hayirli ömürler versin rabbimbugun kontrolümüz vardı bizim de ve bebeğimin başı biraz aşağıda olduğu için dr um izne çıkardı beni, bugunden itibaren izinde ve 4 ay sonrasında da işsizim. kızımı kendim büyütmek istediğim için en azından bir süre çalışmayı düşünmüyorum... bebeğim bugun itibari ile tam 1939 gr olmuş. bugun ilk kez yüzünü gördükYa Rabbim ne güzel bir duyguymuş bu, onu kucağıma aldığımda yaşayacağım duygu yogunlugunu tahmin etmek hiç de sor değil aslında bebeğim aşağıda olduğu için dr um doğumun kolay olacağını söyledi ve beni bi nebze de olsa rahatlattı, gerçi bunları sölemek için henüz erkenmiş... tek dileğim Rabbim hepimizi tek avazda kurtarsın, sağlıcakla alalım bebeklerimizi kucaklarımıza
merhaba guzel anneler ben 2011 agustos annesıyım o catlamalar maalesef oluyor ben son aya kadar catlamamıstım gece hıcbısey yoktu sabah bır baktım catlamıs karnım bacagım son ay oluyor ozellıkle bıde yapı meselesı benım annemdede olmus bendede oldu malesef ama uzulmeyın bebısınızı alın kucagınıza catlak matlak hersey unutuluyor
canım gıtmıo ama kırmızı catlaklar aylar gectıkce duzelıo o kadar kotu gozukmuyor benım karnım bıle daha tam toparlanmadı mesela bu ay ılk adetımı oldum bıraz daha ındı ama derı tam toplanmadı ben sezeryan oldum sımdı karın hareketlerıne agırlık verdım adet olmam rahatlattı yanı olmadan once 4 aylık hamıle gıbıydım
bugün seymen'imizi görmeye gittiik.eli ve ayağı ağzının yanındaydıçok tombiş oğlumuz 2.250 gr 46 cmmiş ama ben bu ölçümlere pek de güvenmiyorum fazla çıkabiliyor.dr 3.750 gbi doğar dedi.ama bence 3.250 filan doğar çünkü ben şu ana kadr 9 kilo aldım.eşimde bende iri insanlar değiliz.bni,m boyum 158 eşim 164.oğlan dev parçası olmaz heralde yarın resimlerini yükleriim.iyi geceler güzel anneleer
Sizinde gözünüz aydin bebişiniz tam ele avuca geliyodur simdi saglikla mutlulukla büyütün.cevap verdiginiz icin tesekkür ederim.
tesekkur ederım canım ne demek sorularınız olursa cevaplarım amın rabbım hepımızın bebıslerını korusun
Amin..tabi merak ettiklerimizi sorariz siz tecrübelisiniz cok iyi oluyor boyle tecrübeli kisilerden yorum almak.iyi geceler bebisinizi öpüyorum
Maaşallah canım oğluna.
Ben günde 1.5litreyi zor içiyorum ama bunu duyduktan sonra artık iyice zorlayacağım kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?