2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

maşallah cnm hayırlı olsun bebişine bende kızımın yüzünü göremedim henüz ve uzun zamandır kilosunu öğrenmek için çatlıyorum ama inatla bekliycem randevuma kadr. inş bnde sen gibi mutlulukla yazarım buraya bebeğimin güzel haberlerini. tekrar hayurlı olsun cnm

Cok ama cok zor bi durum evlenmeden oncesinde kiralIk ev ararken de aynIsInI yaptIlar hep onlarIn olduklarI mekanlarda ev bakIp durdular Allahtan o zamanlar olmamIsdI ama bu sefer iyice kafaya koydular onlarIn oldugu civarlardan ev tutmamIzI, esimde bisi demiyo onlara:2: ben hic tutturmuyorum benim aileme yakIn bi yerde ev tutalIm diye bende isterm anneme yakIn oturmayI ama sesimi bile cIkarmIyorum cunku sorun cIkarIrlar hem annemin evi uzak kalIyo cogu yere kaynanam onlarIn bulundugu mekanda aynI sekildeCanIm inşallah seninkiler geldiklerinde seni bunaltmazlar benimkiler gibi cok iyi davranirlar inşallah sana.

cnm allah herşeyi yoluna sokar ve kmseye taşıyamıyacağından fazla yük yüklemez,hiç canını sıkma inş bian önce sıkıntılar biter. bazen hepimize öyle bi oluyoki herşey üstüste geliyo. sonra bi yerden rabbim bi kapı açıyoki bi anda düzeliyo. inş eşinin işleri biran evvel düzelirde rahatlarsınız. inş bebek kısmetli gelir, onun şansına güzellikleri getirir yanında.. eşinin ailesinide umursama dicem ama olmaz biliorum.. destek olamadıkları yerde ne demeye köstek olurlarki? zaten can sıkıcı şeyler yaşıosunuz, ve ellerinden bişi gelmio, neden sizi kendi halinize bırakmazlarki rahatca düşünüp akıllıca bi karar verin.. moralini yüksek tutmaya çalış cnm bolca dua et.. dualarımızdasın cnm

Yasemin canını sıkma bitanem Allah çözükmicek dert vermesin.esinle konus cok yakin ev istemedgni söyle belki anlar.yada cok gelip gidiyolarsa isin oldugunu soyle.moralini yüksek tut dua et canim rabbim insallah gönlüne göre verir

Son düzenleyen: Moderatör:
güzel annelerrr... biz kızımla yatıyoruz artık.. hepinize ii geceler diyoruuum ve güzel bi güne başlamak dileğimide sunup kaçıyorummm. hepinizeee iyi geceleeerrr

canım catlaklara ışık tut hersey günyüzüne cıkıyor

bugun kontrolümüz vardı bizim de ve bebeğimin başı biraz aşağıda olduğu için dr um izne çıkardı beni, bugunden itibaren izinde ve 4 ay sonrasında da işsizim. kızımı kendim büyütmek istediğim için en azından bir süre çalışmayı düşünmüyorum... bebeğim bugun itibari ile tam 1939 gr olmuş. bugun ilk kez yüzünü gördük Ya Rabbim ne güzel bir duyguymuş bu, onu kucağıma aldığımda yaşayacağım duygu yogunlugunu tahmin etmek hiç de sor değil aslında bebeğim aşağıda olduğu için dr um doğumun kolay olacağını söyledi ve beni bi nebze de olsa rahatlattı, gerçi bunları sölemek için henüz erkenmiş... tek dileğim Rabbim hepimizi tek avazda kurtarsın, sağlıcakla alalım bebeklerimizi kucaklarımıza

merhaba guzel anneler ben 2011 agustos annesıyım o catlamalar maalesef oluyor ben son aya kadar catlamamıstım gece hıcbısey yoktu sabah bır baktım catlamıs karnım bacagım son ay oluyor ozellıkle bıde yapı meselesı benım annemdede olmus bendede oldu malesef ama uzulmeyın bebısınızı alın kucagınıza catlak matlak hersey unutuluyor

Canim gözünaydin.maşallah bebisinede ne güzel yüzünüde görmüşsün.izne ayrilmissin artik bol bol dinlenirsin.insallah hepimiz kolaycacik dogururuz.sonrasindada miniklerimizle beraber hayirli ömürler versin rabbim

Merhaba tabi bebişlerimiz herşseyden önemli ama bi çaresi yok mu ? Bide o kirmizi catlaklapdogumdan sonra nasil bi şekle giriyo cok belli mi?

canım gıtmıo ama kırmızı catlaklar aylar gectıkce duzelıo o kadar kotu gozukmuyor benım karnım bıle daha tam toparlanmadı mesela bu ay ılk adetımı oldum bıraz daha ındı ama derı tam toplanmadı ben sezeryan oldum sımdı karın hareketlerıne agırlık verdım adet olmam rahatlattı yanı olmadan once 4 aylık hamıle gıbıydım

bugün seymen'imizi görmeye gittiik.eli ve ayağı ağzının yanındaydı çok tombiş oğlumuz 2.250 gr 46 cmmiş ama ben bu ölçümlere pek de güvenmiyorum fazla çıkabiliyor.dr 3.750 gbi doğar dedi.ama bence 3.250 filan doğar çünkü ben şu ana kadr 9 kilo aldım.eşimde bende iri insanlar değiliz.bni,m boyum 158 eşim 164.oğlan dev parçası olmaz heralde yarın resimlerini yükleriim.iyi geceler güzel anneleer

Sizinde gözünüz aydin bebişiniz tam ele avuca geliyodur simdi saglikla mutlulukla büyütün.cevap verdiginiz icin tesekkür ederim.

Maşallah seymen'ine gözünaydim canim ya siz renkli ultrasoma mi giriyosunuz? Ben bh tek ayrintili ultrasonda gördüm bebisimi diger ultrasondan hic bisey anlamiyorum

tesekkur ederım canım ne demek sorularınız olursa cevaplarım amın rabbım hepımızın bebıslerını korusun

Amin..tabi merak ettiklerimizi sorariz siz tecrübelisiniz cok iyi oluyor boyle tecrübeli kisilerden yorum almak.iyi geceler bebisinizi öpüyorum

Maaşallah canım oğluna.
Ben günde 1.5litreyi zor içiyorum ama bunu duyduktan sonra artık iyice zorlayacağım kendimi.

teşekkür ederm canım. valla su konusunda 2.5 lt bana yeterli gibi geliodu ki her kontrolde gayet güzel diodu dr.ama bebiş artık büyüdüğü için yeri daralıyormuş bu yüzden daha fazla içmeliyiz bi de Allah korusun erken doğumu tetikleyebilirmiş. sende arttır canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…