2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

merhaba canım aklımdasın ama inan o kadar çok işim vardı ki pestilim çıktı desem yeridir üstelik bir haftadır nezleyim burnum tıkalı hala düzelemedim
Aferin kocana hem anlayışı hem de seni sakinleştirdiği için, seni okuyunca kendimizi görüyorum bir nebze, ben de gece sabaha kadar sızlanıyorum off karnım ağrıyor vs vs diye eşim de uyanıyor neresi aşkım masaj yapayım mı, az kaldı bitecek bitecek diyor ben de kıyamıyorum kocişime yok canım masaj yapma diyorum sarılıyorum bi güzel uyumaya çalışıyorum. Allah herkese nasip etsin anlayışlı, sevgi dolu eşleri.

merhaba kızlar.ben bayadır ugramıyodum siteye.bende bu ara fena halde mide yanması basladı.bunungeçmesi için bi onerisi olan varsa soylesin.çok fena haldeyimmm

çok beğendim:) çok duygulandım bebeğimi kucağıma almadan ağlamalara başladım doğunca onu gördüğümde ne yaparım allah bilir:)

canım ben mevlütte dağıtıcam artık hatıra olsun diye millete bir de ben şekrli değil kokulu yaptırdım

bayıldım canım özellikle babetlere güle güle kullan hepsin
senınde hayırlı olsun cnm saolasın
merhaba kızlar.ben bayadır ugramıyodum siteye.bende bu ara fena halde mide yanması basladı.bunungeçmesi için bi onerisi olan varsa soylesin.çok fena haldeyimmm

ben gavıskon kullanıyorum yoksa gecmek bılmıyor

selam kızlar bende mayıs annesi olacağım inşallah 32+4 günlük hamileyim. şimdiye kadar herşey sorunsuz gitti şükür ama bebeğim bi türlü dönmüyor zaman azalıyor normal doğum yapmayı çok istiyorum umarm oğlum beni üzmez de bi an önce döner şimdi başı solda ayakları sağda bu pozisyonda inanılmaz rahatsız ediyor başı midemi sıkıştırıyor. bebekler ne zamana kadar döner bilgisi olan var mı malum artk yeri iyice daraldı dönme ihtimali azalıyor

slmm kızlarr, bugün bebişimi gördüm maşallahı war cok büyümüş kızım :)) 2235 gr olmuşş :)

ohhh ohhh ohh maşallah kızına. çok güzel büyümüş vallahi allah nazarlardan korusun
bu arada söylemeyi unuttum cicilerinde çok güzel, güzel günlerde eskitin inş cnm

ohhh ohhh ohh maşallah kızına. çok güzel büyümüş vallahi allah nazarlardan korusun
bu arada söylemeyi unuttum cicilerinde çok güzel, güzel günlerde eskitin inş cnm

cook saol cnmm, walla ben 1900 falan filan dicek die beklerken demezmi 2235 gr falan şook oldum 2 haftada 770 gr. almışş masallahh yawrumaaa :)

slmm kızlarr, bugün bebişimi gördüm maşallahı war cok büyümüş kızım :)) 2235 gr olmuşş :)
oyyy masallh tosuncugaaaa

merak etme cnm 36. haftaya kadar zamanı var dıye bılıyorum zaten son 4-5 hafta kala donmesı normal boyle solemıstı dr.m

Ooff can sıkıntısından canım sürekli bişeyler yemek istiyor
Ne yesem acaba

su haslanmis yumurta cocuga kilo aldiriyormus diye duydugum icin yemeye calisiyorum ama midemi bulandiriyor her seferinde uff

gerçekten çok ferahlar tatlım hayırlı olsun.

Bebisgeliy canim o zaman masallah prensine :) ben senin kizin olcak saniyordum

Son düzenleyen: Moderatör:
Sevgi canim geceliklerin hayirli olsun uzaktan pek belli olmuyor netten aldin sanirim eline gecince bide yakindan cekip eklersin tatlim

bugün kontrole gittim bebeğim 1.500 gr 42.5 cm olmuş. günde 2.5 lt su içmeme rağmen dr. az buldu 3 lt iç dedi yoksa bebişin yeri daralır rahat hareket edemezmiş. oğlum elleriyle yüzünü kapamıştı utangaç erkeğim benim kurban olurum onu verene. 2 hafta sonra tekrar gidcem. bu arada dr balık yağı ve magnezyum verdi.

Maaşallah canım oğluna.
Ben günde 1.5litreyi zor içiyorum ama bunu duyduktan sonra artık iyice zorlayacağım kendimi.

Ben ne yazIk ki ne eşimden ne de ailesinden yana şanslı degilim:2:Eşimin işiyle ilgili sorunlarI var her gecen gün daha da kötüye gidiyo:2: yardImcI olcaklarIna akIl verip duruyolar kaynanam bi yandan eşimin akrabalarI bi yandan tutturmuşlar kaloriferli ev gelir gideri daha cok oldugunu bildikler halde ve her seferinde onlara cok yakIn mekanlarda ev buluyolar ve eşime soyluyolar beni ayrI sIkIstIrIyolar.Birbirleriyle icli dIslIlar ama ben onlardan farklIyIm kendi kabugumda yasIyorum beni bana bIrakmIyolar.Cok ama cok bunalDIM.:2:CanIm rabbim agzInIzIn taDInI hic ama hic bozmasIn ömür boyu mutlu olun.

Bebisgeliy canim o zaman masallah prensine :) ben senin kizin olcak saniyordum

aslında ben de hep kızım olacak sanmıştım hatta oğlum olacağını öğrendiğim de manyak gibi üzüntümden ağlamıştım şimdi gülüyorum o hallerime çok seviyorum oğlumu yeter ki sağlıklı nasip etsin Rabbim hepimizin bebeğini bizlere bağışlasın..

canım ben de aklıma geldikçe içiyorum su ama sonrası sürekli tuvalet çok can sıkıcı..

off canım yaa gerçekten çok zor bunları okuduğumda iyi ki benim kaynanamlar başka şehirde diyorum gerçi doğuma gelince ne olacak görücez çok kalır mı kalmaz mı ne olur nasıl biri tam olarak o zaman anlıcam bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…