CANIM DEDİKLERİNİN HEPSİNE CEVAP VERMEK İSTİYORUM. AMA DEDİĞİN GİBİ SİTEYİ ÇOK MEŞGUL ETMEYELİM:) İZİN KONUSUNA GELİNCE VALLAHİ BENİM ARKADAŞIM 5 HAFTA KALA İZNE AYRILDI. 2 HAFTASINI YILLIK İZİNİ İLE DEĞERLENDİRDİ. SONRA DOĞUM İZNİNİ ALDI BİR HAFTA DOLMADAN DOĞUM YAPTI. YANI DOĞUM İZNİNİN HEPSİNİ DOĞUMDAN SONRA KULLANACAK. AYNI İŞTEN BAŞKA ARKLADAŞIM DA GEÇEN YIL 2 AY KALA İZNE AYRILMIŞ. 2 AYDA DOĞUM İZNINİ DOĞUMDAN SONRA KULLANMIŞ. SONRA RAPOR ALMIŞ 2 AY DAHA PARAMI ALAYIM DİYE ÖYLE DE YAPMIŞ. 6 AYDA ÜCRETSİZ İZİNDEN SONRA 10 AYLIK BEBEKLE İŞE DÖNMÜŞ OLDU. AMA RAPORU NASIL ALMIŞ BİLMİYORUM AMA HEYET RAPORU İSTENİYORMUŞ SGK'DAN 1 AY, 1 AY ALDIĞI İÇİN.kızlaarrrr herkese günaydın ve güzel bi haftasonu diliorummmmm..
bgn temizlik günüm bi yandan kahvaltımı yapıorum bi yandan sizleri okuyorum. bitincee kolları sıvıcaam artık.
hem burasıda çok yağun olmuo gzelce yaparım
desertflower cnm çok saol doğru söylüosun herkesin bir değil tabi bebek kilosu ama ben zaten bebeğimin kilosunu yine kendi bebeğimle kıyasladım. kilosu 1200ken 15 gün sonra 1135 çıkması bni üzdü. yoksa nie diğerleri bu kilodada bnmki değil olayı değil yani cnm. sonra eşimin konuşması ve burda saolsun sen gibi arkadaşlarımın yazdıkları bni rahatlattı ve doktora gidene kadr düşünp kendimi yıpratmama kararı aldım. inş güzel haberler alırım bnde.
bu arada senin yorumlarda hiç gözümden kaçmıo, elinden geldiğince herkesin sorusuna cevap vermeye çalışıosun yardımcı oluosun süpersin cnm
merhaba siyahlale25. kendi adıma söyleyim. işteyim calışıyorum. mesainin bitmesine 1 saat var bitsin diye dört gözle bekliyorum:)Merhaba kizlar napiyosunuz bakalim. Biz hala taşinamadik annemde kaliyoruz halen.ama artik esimde gekiyor beraber kaliyoruz.kizim benim karnimi çatlatmis on:44:a cok kizginimo adar da ugrasmistim oysa ki.
Merhaba kizlar napiyosunuz bakalim. Biz hala taşinamadik annemde kaliyoruz halen.ama artik esimde geliyor beraber kaliyoruz.kizim benim karnimi çatlatmis :44: ona cok kizginimo kadar da ugrasmistim oysa ki.
merhaba siyahlale25. kendi adıma söyleyim. işteyim calışıyorum. mesainin bitmesine 1 saat var bitsin diye dört gözle bekliyorum:)
minicik kızına da kızma annesi o da sığmıyor ne yapsın, kendine birazcık daha yer açmak için uğraşıyor işte. benim oğluşumda şu an sağlı sollu aşağıdan yukarıdan itmeler hareketlenmeler içerisinde. geçen o kadar çok aynı yeri itip durdu ki bir ara ayağı göbeğimden çıkacak sandım:):)
NOT: Allah hamilenin duasını geri çevirmezmiş. bol bol dua edin bebişinize kendinize:) en çok da doğum anı yaklaşırrken edelim lazım olacak gibi:)
eşinin gelmesine çok sevindim cnm. allah muhabbetinizi bozmasın. siz böyle bu haftalarda çatlak dedikçe korkuorum. popom ve baağımda bnde çatlak oldu zaten. hemde hatrı sayılır şekilde. çok şükür karnımda yok derken bunları duyunca ödüm kopuo. :18:
valla doğum insanı hakkaten değiştiriomuş yahuuu
Patronum bana sen çıkabilirsin dedi çok mutlu oldum:) ben çıkıyorum kızlar. Kendinize çok iyi bakın. Bebkleriniz bol bol hareket etsin içinizde:):) allah herkese bu dönemlerinde yardım etsin. Site de yeniyim ama şimdiden güzel dostum oldu bile:)
Maşallah seymen'inegözünaydim canim ya siz renkli ultrasoma mi giriyosunuz? Ben bh tek ayrintili ultrasonda gördüm bebisimi diger ultrasondan hic bisey anlamiyorum
Sagol bitanem,amin.. canim popomdaki gbi degl ya ordakiler beyaz bu kirmizi.ben bide vücuduma düskündüm gittiii güzelligim gittiii
Patronum bana sen çıkabilirsin dedi çok mutlu oldum:) ben çıkıyorum kızlar. Kendinize çok iyi bakın. Bebkleriniz bol bol hareket etsin içinizde:):) allah herkese bu dönemlerinde yardım etsin. Site de yeniyim ama şimdiden güzel dostum oldu bile:)
kızmak yok lalecim onlara bakıp şükretmemiz lazım :) ki benim normalde fiziğim güzel değildir varislerim falan var ama çıkmadı şimdilik çok şükür bişi ama bazılarının 32. haftada çıkmıştı... daha sonra onlar gümüşümsü renk alıp sönüyorlarmış dikkatli bakınca görünüyormuş... benim tek üzüldüğüm şey göğüslerim harbiden çok güzellerdi taş gibi deyimini kullanırdıkMerhaba kizlar napiyosunuz bakalim. Biz hala taşinamadik annemde kaliyoruz halen.ama artik esimde geliyor beraber kaliyoruz.kizim benim karnimi çatlatmis :44: ona cok kizginimo kadar da ugrasmistim oysa ki.
canım ben toplamda 1 kilo aldım onuda kızım almış belki sen kilo vermişsindir bebeğin almıştır takma kafanakızlar sizlere bişey sormak istiyorum ben hala kilo almadım.6 kilo aldım bunu sorun etmiyorum ama kontrole giden herkesin bebişi maşaallah kilo almış.bende kontrole gideli daha 1 ay olmadı ama acaba benim kuzum kilo mu almıyo ki.hastalığımda tam olarak iyileşmedi(ishal devam)korktummmm
kızlar bgn güya temizlik yapıcaktım
nerdeee oturduğum yerde kaldım vallahi.. bu 2. tetenoz aşım bi garip bak korkmaya başladım. kolum davul gibi şişti kıpkırmızı oldu. elimi bi deyiyorumki ateş gibide yanıo. sizde oldumu böyle bişey kızlar yaa.. allah korusun neler duyuyoruz tv lerde. yanlış aşı iğne fln allah korusun:18:
canım ben toplamda 1 kilo aldım onuda kızım almış belki sen kilo vermişsindir bebeğin almıştır takma kafana
evet canımToplamda 1 kilo mu aldın
ne güzel çatlağım yok diye geçtim aynanın karşısında bir güzel kremleniyordum,bi baktım sol göğsümün altında ona çatlakta denemez ya bildiğimiz bir yarık oluşmuş...offf sadece 7 kg de yarıldım umarım 10 u gecmem
Kizim benim karnimi çatlatmis :44: ona cok kizginimo kadar da ugrasmistim oysa ki.
eşinin gelmesine çok sevindim cnm. allah muhabbetinizi bozmasın. siz böyle bu haftalarda çatlak dedikçe korkuorum. popom ve baağımda bnde çatlak oldu zaten. hemde hatrı sayılır şekilde. çok şükür karnımda yok derken bunları duyunca ödüm kopuo. :18:
valla doğum insanı hakkaten değiştiriomuş yahuuu
evet canımonuda kızım almış ben hiç almadım ama korkuyımmı üzüleyimmi bilemiyorum
waavvvvvvvvv
Tartı falan bozuk değil değil mi
(ay ne kadar fesatım )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?