2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

CANIM DEDİKLERİNİN HEPSİNE CEVAP VERMEK İSTİYORUM. AMA DEDİĞİN GİBİ SİTEYİ ÇOK MEŞGUL ETMEYELİM:) İZİN KONUSUNA GELİNCE VALLAHİ BENİM ARKADAŞIM 5 HAFTA KALA İZNE AYRILDI. 2 HAFTASINI YILLIK İZİNİ İLE DEĞERLENDİRDİ. SONRA DOĞUM İZNİNİ ALDI BİR HAFTA DOLMADAN DOĞUM YAPTI. YANI DOĞUM İZNİNİN HEPSİNİ DOĞUMDAN SONRA KULLANACAK. AYNI İŞTEN BAŞKA ARKLADAŞIM DA GEÇEN YIL 2 AY KALA İZNE AYRILMIŞ. 2 AYDA DOĞUM İZNINİ DOĞUMDAN SONRA KULLANMIŞ. SONRA RAPOR ALMIŞ 2 AY DAHA PARAMI ALAYIM DİYE ÖYLE DE YAPMIŞ. 6 AYDA ÜCRETSİZ İZİNDEN SONRA 10 AYLIK BEBEKLE İŞE DÖNMÜŞ OLDU. AMA RAPORU NASIL ALMIŞ BİLMİYORUM AMA HEYET RAPORU İSTENİYORMUŞ SGK'DAN 1 AY, 1 AY ALDIĞI İÇİN.
BENDE 1 TEMMUZDA EVLENDİM. YANİ BORC ÇOK YIPRATIYOR İNSANI GERÇEKTEN.BEN İKİ TANE KREDİ KARTINI KAPATMAK VE BEBEĞİMİN BEŞİĞİNİ ALMAK İÇİN BİLEZİĞİMİN BİRİNİ SATMAYI DÜŞÜNÜYORUM. YOKSA DOĞUMDAN SONRA BORÇ ÖDEMEKTEN EVE PARA KALMAYACAK ÇÜNKÜ EV KREDİSİ DE ÖDÜYORUZ:s O YÜZDEN SENİ ÇOK ÇOK İYİ ANLIYORUM. AMA BEBEK KISMETİ NASİBİYLE GELİRMİŞ HİÇ CANINI SIKMA, ALLAH KULUNU DARDA KOYMAZ ELBET BİR ÇIKIŞ KAPISI GÖSTERİR, YARATIR. SİZİN HAYR DEDİKLERİMİZ DE ŞER, ŞER DEDİKLERİMİZ DE HAYR VARDIR DİYOR YARATAN. EĞER ALLAH BU MİNİCİK CANINDAN CANI SANA NASİP ETTİYSE RIZKINI DA VERİR, BEREKETİNİ DE. BİZ KOLAY DOĞUM YAPALIM DİYE DUA EDELİM, SU AN BUNA İHTİYACIMIZ VAR:)
SEN DE HİÇ SIKMA CAINI HİÇBİR ŞEY İÇİN. BEBEĞİN SAĞLIKLI OLSUN. EVİNDE HUZURUN MUTLULUĞUN OLSUN EN ZENGİN İNSAN SEN OLURSUN ZATEN. EŞİN SENİN HEP YANIN DA OLSUN SENDEN DAHA GÜÇLÜSÜ OLMAZ EMİN OL.

Merhaba kizlar napiyosunuz bakalim. Biz hala taşinamadik annemde kaliyoruz halen.ama artik esimde gekiyor beraber kaliyoruz.kizim benim karnimi çatlatmis on:44:a cok kizginim o adar da ugrasmistim oysa ki.
merhaba siyahlale25. kendi adıma söyleyim. işteyim calışıyorum. mesainin bitmesine 1 saat var bitsin diye dört gözle bekliyorum:)
minicik kızına da kızma annesi o da sığmıyor ne yapsın, kendine birazcık daha yer açmak için uğraşıyor işte. benim oğluşumda şu an sağlı sollu aşağıdan yukarıdan itmeler hareketlenmeler içerisinde. geçen o kadar çok aynı yeri itip durdu ki bir ara ayağı göbeğimden çıkacak sandım:):)
NOT: Allah hamilenin duasını geri çevirmezmiş. bol bol dua edin bebişinize kendinize:) en çok da doğum anı yaklaşırrken edelim lazım olacak gibi:)

Merhaba kizlar napiyosunuz bakalim. Biz hala taşinamadik annemde kaliyoruz halen.ama artik esimde geliyor beraber kaliyoruz.kizim benim karnimi çatlatmis :44: ona cok kizginim o kadar da ugrasmistim oysa ki.

eşinin gelmesine çok sevindim cnm. allah muhabbetinizi bozmasın. siz böyle bu haftalarda çatlak dedikçe korkuorum. popom ve baağımda bnde çatlak oldu zaten. hemde hatrı sayılır şekilde. çok şükür karnımda yok derken bunları duyunca ödüm kopuo. :18:
valla doğum insanı hakkaten değiştiriomuş yahuuu

Evet canim bol bol dua edelim sag salim kucagmiza alalimda dogmadan özledim yavrumu :)

Patronum bana sen çıkabilirsin dedi çok mutlu oldum:) ben çıkıyorum kızlar. Kendinize çok iyi bakın. Bebkleriniz bol bol hareket etsin içinizde:):) allah herkese bu dönemlerinde yardım etsin. Site de yeniyim ama şimdiden güzel dostum oldu bile:)

Sagol bitanem,amin.. canim popomdaki gbi degl ya ordakiler beyaz bu kirmizi.ben bide vücuduma düskündüm gittiii güzelligim gittiii

Güle g8le canim bu arada aramhza hosgeldin bol bol dinlen tatilin tadini cikar öptm bebisini

kızlar sizlere bişey sormak istiyorum ben hala kilo almadım.6 kilo aldım bunu sorun etmiyorum ama kontrole giden herkesin bebişi maşaallah kilo almış.bende kontrole gideli daha 1 ay olmadı ama acaba benim kuzum kilo mu almıyo ki.hastalığımda tam olarak iyileşmedi(ishal devam)korktummmm

Maşallah seymen'ine gözünaydim canim ya siz renkli ultrasoma mi giriyosunuz? Ben bh tek ayrintili ultrasonda gördüm bebisimi diger ultrasondan hic bisey anlamiyorum

evet laleciğim bizi aldığı cihazda 4d de var dr amcamız kafasını kare şekline alıo sonrada 4dye geçiyoo veee yüzü karşımıza geliyoo çok heyecan verici bi duygu.ben gaziantepte yaşıyorum gittiğim hastane özel ama eşim memur memura da baktıkları için tercih ettik ve dr daçok iyi bi dr.allah izin veririrse doğumu da orda yapacağım.inşallah sende yüzünü görürsün meleğinin

Sagol bitanem,amin.. canim popomdaki gbi degl ya ordakiler beyaz bu kirmizi.ben bide vücuduma düskündüm gittiii güzelligim gittiii

ah cnm bnm merak etme bnmkilerde kırmızı. hatrısayılır dediklerim 4. ayımda faln oldu bacağımda ve popomda. aaaa unutmuşum özür gögüslerimde bide. doğumdan sonra beyazlaşır diolar inşallah öle olur. böyle çok garip duruo. ama ne yalan söyleyim bnde saldım kendimi. 2 günde bi banyo yapıorum kurulanmadan bebek yağımı sürüorum okadr. banyodan banyoya yani. o kadar uğraşmama rağmen oluosa yapcak bişi yok demekki. napalım yavrucaklar için katlancaz artık. bizim bu yaşadıklarımızı yaşayabilmek için yıllarca uğraşanlar var. o yüzden yinede hamdolsun:18: öpüom tatlım böyle böyle destek olcaz birbirimize.

sanada iyi haftasonları cnm. çalışırken 5 dk bile erken çıkmak süper oluodu. sevindim senin adına o yüzden.. allah hepimizin yardımcısı olsun.
kendine ii bak cnm p.tesi görüşürüz sanırım artık.

ne güzel çatlağım yok diye geçtim aynanın karşısında bir güzel kremleniyordum,bi baktım sol göğsümün altında ona çatlakta denemez ya bildiğimiz bir yarık oluşmuş...offf sadece 7 kg de yarıldım umarım 10 u gecmem

Merhaba kizlar napiyosunuz bakalim. Biz hala taşinamadik annemde kaliyoruz halen.ama artik esimde geliyor beraber kaliyoruz.kizim benim karnimi çatlatmis :44: ona cok kizginim o kadar da ugrasmistim oysa ki.
kızmak yok lalecim onlara bakıp şükretmemiz lazım :) ki benim normalde fiziğim güzel değildir varislerim falan var ama çıkmadı şimdilik çok şükür bişi ama bazılarının 32. haftada çıkmıştı... daha sonra onlar gümüşümsü renk alıp sönüyorlarmış dikkatli bakınca görünüyormuş... benim tek üzüldüğüm şey göğüslerim harbiden çok güzellerdi taş gibi deyimini kullanırdık ama şimdiden pörseceğe benziyorlar benim göbişimde çıkarsa zararı olmadığı sürece sevinirim bu arada nihayet bir araya gelmenize kocişinle çok sevindim

canım ben toplamda 1 kilo aldım onuda kızım almış belki sen kilo vermişsindir bebeğin almıştır takma kafana

kızlar bgn güya temizlik yapıcaktım
nerdeee oturduğum yerde kaldım vallahi.. bu 2. tetenoz aşım bi garip bak korkmaya başladım. kolum davul gibi şişti kıpkırmızı oldu. elimi bi deyiyorumki ateş gibide yanıo. sizde oldumu böyle bişey kızlar yaa.. allah korusun neler duyuyoruz tv lerde. yanlış aşı iğne fln allah korusun:18:

canım benimde 2.doz aşım çok acılı olmuştu.Kolumun şişti,iğne yeri kızardı ve ağrısı 5-6 gün sürdü.

Kizim benim karnimi çatlatmis :44: ona cok kizginim o kadar da ugrasmistim oysa ki.

Hayırlı olsun çatlaklarınız kızlar...

32.haftanda aynayla iyice kontrol et bakalım göbişi.
Çoğumuz 32.de çatladık

waavvvvvvvvv
Tartı falan bozuk değil değil mi
(ay ne kadar fesatım )

yok canım yok daha öncede bahsetmiştim ben 62le hamile kaldım kusmalardan 57 düştüm millet kilo alır ben 5 kilo verdim 5 ayda sonra 1 kilo aldım 58 olmuşum ondada bebeğim 850 gram civarı gelmiş... şimdide perhizdeyim ya daha dün tartıldım halen 58 kiloyum bebeğim almış ben tekrar kilo vermiş olabilirim... pazartesi muaynemde dr söylerse öğrenicez bakalım bende sizleri özeniyorum istediğimi yiyip bende kilo almak istiyorum aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…