kızlar mrb, dün akşam işyerindeyken mesai bitimine çok az kala birden karın-kasık-bel arasında acayip bir ağrı sancı yaşadım, oturudğum yerde kasıldım kaldım. çok kötü oldum ne yapcğımı bilemedim çok şiddetli olmuştu gözyaşlarıma hakim olamadım birden bire nasıl ağlamaya başladım hemen arkadaşlrım yanıma koştu.herkes bir telaş ne yapacğını bilemedi. hemen hastnaye gidelim dediler yok biraz bekleyelim belki geçer dedim sonra beş dakka sonra tekrarlayınca dayanılmaz oldu. hastaneye gittik hemen eşimede haber ettik onuda yoldan aldık. Bir tane doktor buşduk kadın doğumda o da tam çıkıcakmış, ama hastanye gidene kadar ağrı sancı geçti. ultrosana girdik , jinekolojikde muayene etti, erken doğum riskin var dedi, zaten kendi doktorumda baştan beridir, bebeğin eşi aşağıda olduğu için ihtimal var diyordu erken doğum için. Ama benim şimdiye kadar hiçbir şikayeti yoktu ne kanamam oldu ne başka bişey... çok korktum hastanede kal dedi doktor kabul etmedim ben iyiyim diye. evde dinleniyorum şimdi. imkanınız olduğunca bolbol dinlenin...nisan sonuna kadar çalışırım iyiyim diyordum ama sanırım ay sonu izne ayrılım bende... kendine iyi bakın, hiçbir iş için kendinizi yormayın...ı
kızlarr yaa size bişey danışmak istiyorumm.. ben dünyalar güzeli bi kzıım olcakya allahın izniyle
başta eşimle irem simini düşündük eşimin ailesinden çok yakın bi akrabaları torunlarına koydu vazgeçtik. eşim nas ismini istedi. kime danışsam hep naz dediler kimi sanki peltekde naz diemio gibi dedi. 2 isim kullanmayı eşim istemio. sonra azrahan olsun dedik. bakıorum bisürü kişi azra ismini koymuş..bi dönemin çocukları hep azra olcakmış gibi hissediorum o yüzden. kayınvaldemin ismi ayşe. aman ne biliim çok sorunumuz olmasada kaynana ismiya istemiodum ama bgn ne biliyim bian bi garip oldu içim. volkan konağın ayşem die bi şarkısını dinledim bgn. yalnız volkanın 2 tane ayşem şarkısı var biri çok duygusal. onu dinleyince AYŞEM ismi bi ısıttı içimi. sözlerin birazınıda yazayım hatta.. çokmu klasik nasıl kızlar bi yorum alayım sizlerden hadi bakalım:
ayşeme kimse yan gözle bakmayacak.
o yaylaya çıkmadan kimseler çıkmayacak
giyin kuşan ayşem gel geç bizim köylerden
yanımdan geçti ayşem yaktı canımı yaktı
soluk yanaklarımdan birer damla yaş aktı....
Kizlar bizim burda bi magazda besik gördüm cok begendim büyüyen besiklerden.herseyi icinde 400 dediler.yatak,uyku seti,cibinlik hepsi beraber.sizce fiyati nasil? Bana uygun geldi ben oda takimi almicam bi besik alcam altta da 4 cekmecesi var isimi görür gbi geldi
kızlar mrb, dün akşam işyerindeyken mesai bitimine çok az kala birden karın-kasık-bel arasında acayip bir ağrı sancı yaşadım, oturudğum yerde kasıldım kaldım. çok kötü oldum ne yapcğımı bilemedim çok şiddetli olmuştu gözyaşlarıma hakim olamadım birden bire nasıl ağlamaya başladım hemen arkadaşlrım yanıma koştu.herkes bir telaş ne yapacğını bilemedi. hemen hastnaye gidelim dediler yok biraz bekleyelim belki geçer dedim sonra beş dakka sonra tekrarlayınca dayanılmaz oldu. hastaneye gittik hemen eşimede haber ettik onuda yoldan aldık. Bir tane doktor buşduk kadın doğumda o da tam çıkıcakmış, ama hastanye gidene kadar ağrı sancı geçti. ultrosana girdik , jinekolojikde muayene etti, erken doğum riskin var dedi, zaten kendi doktorumda baştan beridir, bebeğin eşi aşağıda olduğu için ihtimal var diyordu erken doğum için. Ama benim şimdiye kadar hiçbir şikayeti yoktu ne kanamam oldu ne başka bişey... çok korktum hastanede kal dedi doktor kabul etmedim ben iyiyim diye. evde dinleniyorum şimdi. imkanınız olduğunca bolbol dinlenin...nisan sonuna kadar çalışırım iyiyim diyordum ama sanırım ay sonu izne ayrılım bende... kendine iyi bakın, hiçbir iş için kendinizi yormayın...ı
ıyı aksamlar kızlar bende doktordan geldım suyum fazlaydı dıye nts bagladı sancı cıktı
4 tane ıgne verdı bebeğin cıgerlerı gelışşın dıye..
karnımdakı sertleşme sebebı buymuşş
ılk oğlum cok sukur 37 de dogdu
bu oglum barı 36 kadar dayansa
iyi akşamlar kızlar dündendir çok feciyim
görümcelerim hastaydı bi hafta yanımda kaldılar
bende onlardan şifayı kaptım benim gripimde çook kötü yaaa
gözler bi yandan burun bi yandan öldüm dündendir
bol bol nane limon yapıp içiyorum ama fayda etmiyo bende
bide çok sıkıntı var içim içimi yiyo nefes almakta bazen zorlanıyorum
arada bi mide bulantısı geliyo bana şuan öyleyim nefes almakta zorlanıyorum
bu acaba normalmi arkadaşlar :26::26::26:
Benimde kasıklarda baskı ve genitale karnın altına ara ara iğne batar gibi sancı hissi giriyor.. Doktora gittim bugün erken doğum riski var dedi..Bende 37. haftaya kadar çalışırım diye düşünüyordm ancak benimde bu ay son gibi..yapacak bişi yok bebişler vaktinde gelsinde..
valla kaptım cnm ilaçta kullanamıyorumMerhaba anneler ve seker bebekleri ins hersey yolundadir.
shadow34, kibela24 ve papatya2507 korkmayin canlar erken dogumla strese girmeyin. InsaALLAH vakti zamani gelince gelecek bebisler...
EDAN cnm gecmis olsun, senin hamile oldugunu bile bile yaninda mi kaldilar? iki iki daha dort yani kesin sanada bulasacakti baska cozumu yok ki grip bu. Ne kadar dusuncesiz insanlarmis.
sağol cnm tşk ederimcnm bende dr.a git gecmıs olsunn
cnm umarım zamanında dogar bebeıslerımız gcmıs olsn sanada dıkkat et kendıneee
Cani benim cevremde nas ismi hc yok ama boyle nette iki isim olarak koyan var.ama seninki cok hos olmus hira nas cok ilginc bence.bence cok olmasida önemlg degil.mesela ben taa liseden beri kizim olursa ismini Tuana koycam diyodum ben evlenip cocuk yapana kadar akpabalarmda 3 4 tanesi bu ismi koydu ama ben Tuana ismini cok seviyorum onlar koydu diye vazgecemdm sonradanda mina ismini koydum.simdi prensesimin adi Mina Tuana
beni nas isminden caydıracaksınız kızlarben kimsede duymadığım için babamız nas istedi diye hira nas koyucaz iki ismide hiç duymadım ki sürekli isim üzerine çalışıyoruz naz tamamda nas duymamıştım ama çok varsa değiştirsemmi ki? başta hira lal istemiştim eşim lal ismini beğenmediği için kendi nas buldu hira nas kaldı ismede alıştım ay ne bileyim yaa... ama ecrin irem azra öykü elif nisa(n) eylül ecem şu sıralar en çok konan isimler....
30+6 da 1700 grdı bizimki senin 29.haftadaki ölçümünü belki büyük ölçtüler bugun 32+4 olduk 2100 gr çıktı doktorum 1 hafta fazla çıkıo dedi.bebek genelde 1 haftada 200 gr alıyor, seninkide 32 lerde 2 kilo üzeri olacak benimle kıyasladığında sorun gözükmüyor.
evet cnm bende 1 haftada 200 gr alır dıye dusunuyorken haftada 100 gr almasına sasırdım belkıde dedıgın gıbı yanlıs ölçmüştür dıcem ama sanmıyorum cunku bu acıldekı makıne daha eskıydı cok kafam karıstı cok üzüldüm bugun umarım dedıgın gıbı normaldır cnm dua et bana:18:
canım üzülme sonuçta bunlar tahmini değerler hem son ölçümlerinde iyi gözüküyor
cnm Allah bagıslasın bebısını bence aysem ısmı cok hos gelıyor kulaga
cnm bence cok cok uygun hıc kacırmaaa
cnm umarım zamanında dogar kendıne dıkkat et
cnm gecmıs olsn umarım zamanında gelır bebısınn
desertcm cnm gecelık yazmısım ya pıjamanı dıcektım pardon :)
kızlar bu arada dun geceden berıdır bebegım hareket etmıyordu sabah kahvaltı yaptım cıkolatada yedım baktım yıne hareket yok hemen acıle gıttım doktor alttan muayene ettı (neden ettıyse anlam veremedım tabıı) cokta utandımm neyse sonra ultrasonda baktı bırde ılk defa nstye gırdım 20 dakıka kadar Allaha sukurler olsun ki bi problem yok sorasında zaten o kadar utanmadan sıkılmadan sora bebegım hareketlendı bırde ıkı haftada sadece 200 gr almıs boyunda bı uzama yok boyuda aynıydı 29+1 de 1650 gr 41.4 cm di bugun 31+1 1820gr. ve boyu 41.4 cm aynıydı yani cok sasırdım acaba sizcede normal mi cok üzüldüm bebegımı besleyemedım dıye sızınde 31+1 lerde kac gr ve kac cmdi kızlarr??
cnm benm 30+6 günlüktü dün 2235 gr cıktı, 2 haftada 770 gr almış bebişim, ama boyunu söylemedi en son 2 hafta önce tam 40 cm di boyu, ama cnm haftasına göre kilosu gayet normal bebişinin, hem bebekten bebege kilo alımları falan değişiomuş..
Günaydınn kıslar, Bugün kahvaltıda baya abarttım boğaça börek simit..Sadece h.sonu 1 gün izin veriyorum kendime..Çok dikkat ettimde ne oldu 11 kilo aldım..Artık takmıyorum millette şişko desin banane..Ben hamiş bayanım ben almayacağımda kim alsın değil mi?
greeneyes7887 canım çok güzelmiş pijama güle güle giy.
günaydın kızlarrr ve iyi haftasonlarııı bugün günümüz var öğretmen arkadaşlarla oraya gidicem bugün homini gırtlak durumları yani hadi hayırlısı bakalım..:))
inşallah canım benim bir yandan da gelmese de sinir olurum niye herşeyi annem yapsın ki diyorum ama bir yandan da off yaaa ben nasıl rahat hareket edicem yanında diyorum artık o günler gelsin konuşuruz
maşallah canım bebişineNazar izne ayrılanlar artıyorrr artık muhabbetler fazlalaşıyor burda da
sağol canım inşallah Rabbim senin gibi bizlere de hayırlı doğumlar nasip eder..
maşallah canımmmm oğluşunaNazar valla ölçümlere ben de güvenmiyorum zaten boyunu tahmini söylüyorlar tamamen 3-3,5 arası doğsa başka bişe istemem zaten tam kararı
al benden de o kadar canım çalışırken sırf bu yüzden su içmiyordum
aaaaa bu benimkine çok benziyor ama ben bunu mevlütte giymek için aldım canım sabahlığıyla epey de para bayıldım sen ne kadara aldım??? güle güle giy... rengi de aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?