2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ıyı aksamlar kızlar bende doktordan geldım suyum fazlaydı dıye nts bagladı sancı cıktı

4 tane ıgne verdı bebeğin cıgerlerı gelışşın dıye..

karnımdakı sertleşme sebebı buymuşş

ılk oğlum cok sukur 37 de dogdu

bu oglum barı 36 kadar dayansa

Benimde kasıklarda baskı ve genitale karnın altına ara ara iğne batar gibi sancı hissi giriyor.. Doktora gittim bugün erken doğum riski var dedi..Bende 37. haftaya kadar çalışırım diye düşünüyordm ancak benimde bu ay son gibi..yapacak bişi yok bebişler vaktinde gelsinde..

iyi akşamlar kızlar dündendir çok feciyim
görümcelerim hastaydı bi hafta yanımda kaldılar
bende onlardan şifayı kaptım benim gripimde çook kötü yaaa
gözler bi yandan burun bi yandan öldüm dündendir
bol bol nane limon yapıp içiyorum ama fayda etmiyo bende
bide çok sıkıntı var içim içimi yiyo nefes almakta bazen zorlanıyorum
arada bi mide bulantısı geliyo bana şuan öyleyim nefes almakta zorlanıyorum
bu acaba normalmi arkadaşlar :26::26::26:

cnm Allah bagıslasın bebısını bence aysem ısmı cok hos gelıyor kulaga
cnm bence cok cok uygun hıc kacırmaaa
cnm umarım zamanında dogar kendıne dıkkat et

cnm gecmıs olsn umarım zamanında gelır bebısınn

desertcm cnm gecelık yazmısım ya pıjamanı dıcektım pardon :)

kızlar bu arada dun geceden berıdır bebegım hareket etmıyordu sabah kahvaltı yaptım cıkolatada yedım baktım yıne hareket yok hemen acıle gıttım doktor alttan muayene ettı (neden ettıyse anlam veremedım tabıı) cokta utandımm neyse sonra ultrasonda baktı bırde ılk defa nstye gırdım 20 dakıka kadar Allaha sukurler olsun ki bi problem yok sorasında zaten o kadar utanmadan sıkılmadan sora bebegım hareketlendı bırde ıkı haftada sadece 200 gr almıs boyunda bı uzama yok boyuda aynıydı 29+1 de 1650 gr 41.4 cm di bugun 31+1 1820gr. ve boyu 41.4 cm aynıydı yani cok sasırdım acaba sizcede normal mi cok üzüldüm bebegımı besleyemedım dıye sızınde 31+1 lerde kac gr ve kac cmdi kızlarr??

Merhaba anneler ve seker bebekleri ins hersey yolundadir.

shadow34, kibela24 ve papatya2507 korkmayin canlar erken dogumla strese girmeyin. InsaALLAH vakti zamani gelince gelecek bebisler...

EDAN cnm gecmis olsun, senin hamile oldugunu bile bile yaninda mi kaldilar? iki iki daha dort yani kesin sanada bulasacakti baska cozumu yok ki grip bu. Ne kadar dusuncesiz insanlarmis.

cnm bende dr.a git gecmıs olsunn

cnm umarım zamanında dogar bebeıslerımız gcmıs olsn sanada dıkkat et kendıneee

canım benim 1 aydan fazladır iştahım kapanmış
hiç dikkat etmiyorum kendime düşünsene bugün saat 12,30
kahvaltı yaptım daha sonra akşama kadar hiç bişi yemedim az öncede
biraz birşeyler atıştırdım okadar anlayacağın iştah kapandı en son
63 kiloydum hasataneye gidince son muanede ise 61 düşmüşüm :26::26::26:

valla kaptım cnm ilaçta kullanamıyorum
o yüzden mahf oldum onlar dün gittti bende
dün hasatalandm cnm
cnm bende dr.a git gecmıs olsunn

cnm umarım zamanında dogar bebeıslerımız gcmıs olsn sanada dıkkat et kendıneee
sağol cnm tşk ederim

Son düzenleme:

Bende ilk Nehir istiodum çok basit dediler. Sonra Mina ya döndüm onu da bazılarının " Aaa Minaağğ mı süpermiş" demeleri beni uyuz etti nefret ederim öyle gereksiz uzatanlardan sırf oyüzden soğudum. Bizde Beril ismine karar verdik babamız seçti, Maden/Jeoloji mühendisleri genelde Beril koyarmış kızının ismini

mayıs annesıyız guya su martı cıkarıp nısanı yarılasak dıye dua eder oldk

guzel dılleklerınız ıcın cok saolunnn

kızlar bu arada dun geceden berıdır bebegım hareket etmıyordu sabah kahvaltı yaptım cıkolatada yedım baktım yıne hareket yok hemen acıle gıttım doktor alttan muayene ettı (neden ettıyse anlam veremedım tabıı) cokta utandımm neyse sonra ultrasonda baktı bırde ılk defa nstye gırdım 20 dakıka kadar Allaha sukurler olsun ki bi problem yok sorasında zaten o kadar utanmadan sıkılmadan sora bebegım hareketlendı bırde ıkı haftada sadece 200 gr almıs boyunda bı uzama yok boyuda aynıydı 29+1 de 1650 gr 41.4 cm di bugun 31+1 1820gr. ve boyu 41.4 cm aynıydı yani cok sasırdım acaba sizcede normal mi cok üzüldüm bebegımı besleyemedım dıye sızınde 31+1 lerde kac gr ve kac cmdi kızlarr??[/QUOTE]

30+6 da 1700 grdı bizimki senin 29.haftadaki ölçümünü belki büyük ölçtüler bugun 32+4 olduk 2100 gr çıktı doktorum 1 hafta fazla çıkıo dedi.bebek genelde 1 haftada 200 gr alıyor, seninkide 32 lerde 2 kilo üzeri olacak benimle kıyasladığında sorun gözükmüyor.

bugun bi isim duydum asya bal :) bal bana çok şirin geldi elif alya olacak bizim kızın adı elif bal - alya bal bi türlü yakıştıramadım 2. isim düşünenler değerlendirir belki

evet cnm bende 1 haftada 200 gr alır dıye dusunuyorken haftada 100 gr almasına sasırdım belkıde dedıgın gıbı yanlıs ölçmüştür dıcem ama sanmıyorum cunku bu acıldekı makıne daha eskıydı cok kafam karıstı cok üzüldüm bugun umarım dedıgın gıbı normaldır cnm dua et bana:18:

canım üzülme sonuçta bunlar tahmini değerler hem son ölçümlerinde iyi gözüküyor

cnm benm 30+6 günlüktü dün 2235 gr cıktı, 2 haftada 770 gr almış bebişim, ama boyunu söylemedi en son 2 hafta önce tam 40 cm di boyu, ama cnm haftasına göre kilosu gayet normal bebişinin, hem bebekten bebege kilo alımları falan değişiomuş..

oo cnm masallh senınkıneee de

teşekkür ederim hayatım.

teşekkür ederim canım sende güle güle giyin. ben mevlütte normal giysi giycem. tatlım 130 tl den 49.50 tl ye düşmüştü bende çok beğendim aldım. sen ne kadara aldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…