2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Aaaah aaahhh...İnsanoğlu böyle işte.
Kilo alamayan kilo alana özenir,benim gibi kilo alanlarda kilo alamayanlara özenir işte.:18:

Bence sen gebeliğinini 1 kilo ile tamamlayacak gibisin.
Ne güzel bizim gibi doğumdan sonra "kilo veremiyorum" muhabbetleri yaşamayacaksın en azından.
Hem doğumdan sonra şekerinde düzene gireceği için biz emzirme döneminde yediklerimize dikkat edip kilo vermeye çalışırken sen bool bool yiyebilirsin ne güzel.

Ne güzel canim ben suan deulet hastnsne gidiyorum orda bu cihazlar yok ama ben özele gittigim hastanede de yoktu.bi tek ayrintili ultrasonda gördüm kizimi.zaten bi bucuk ay sonrada kendisini görürüm insallah

Sagol canim tabi evlat cok güzel bisey rabbime hamdmlsun.bende öpüyom bitanem.

Sorma canim xa benimde 32.haftamda cikti turuncunun dedgi gbi

Canim brawoo biq kilo! Mükemmelsin :)

kızlarr yaa size bişey danışmak istiyorumm.. ben dünyalar güzeli bi kzıım olcakya allahın izniyle
başta eşimle irem simini düşündük eşimin ailesinden çok yakın bi akrabaları torunlarına koydu vazgeçtik. eşim nas ismini istedi. kime danışsam hep naz dediler kimi sanki peltekde naz diemio gibi dedi. 2 isim kullanmayı eşim istemio. sonra azrahan olsun dedik. bakıorum bisürü kişi azra ismini koymuş..bi dönemin çocukları hep azra olcakmış gibi hissediorum o yüzden. kayınvaldemin ismi ayşe. aman ne biliim çok sorunumuz olmasada kaynana ismiya istemiodum ama bgn ne biliyim bian bi garip oldu içim. volkan konağın ayşem die bi şarkısını dinledim bgn. yalnız volkanın 2 tane ayşem şarkısı var biri çok duygusal. onu dinleyince AYŞEM ismi bi ısıttı içimi. sözlerin birazınıda yazayım hatta.. çokmu klasik nasıl kızlar bi yorum alayım sizlerden hadi bakalım:
ayşeme kimse yan gözle bakmayacak.
o yaylaya çıkmadan kimseler çıkmayacak
giyin kuşan ayşem gel geç bizim köylerden
yanımdan geçti ayşem yaktı canımı yaktı
soluk yanaklarımdan birer damla yaş aktı....

Canım ben eski klasik isimleri çok seviyorum.Hele Ayşe favori isimlerim arasındadır.
Ne bileyim sanki hiç eskimiyormuş gibi ve devamlı kulağa hoş geliyor.
Ben beğendim yani

Canim klasik olmasi önemli degl sen tamamdir dhyosan hos bi isim sonucta kizina en cok sen sesleneceksin Allahin izniyle
Ben nas ismini cok begendim onu neden düsünmüyostn anlamida söyleniside cok güzel

Kizlar bizim burda bi magazda besik gördüm cok begendim büyüyen besiklerden.herseyi icinde 400 dediler.yatak,uyku seti,cibinlik hepsi beraber.sizce fiyati nasil? Bana uygun geldi ben oda takimi almicam bi besik alcam altta da 4 cekmecesi var isimi görür gbi geldi

Canım ben eski klasik isimleri çok seviyorum.Hele Ayşe favori isimlerim arasındadır.
Ne bileyim sanki hiç eskimiyormuş gibi ve devamlı kulağa hoş geliyor.
Ben beğendim yani

Canim klasik olmasi önemli degl sen tamamdir dhyosan hos bi isim sonucta kizina en cok sen sesleneceksin Allahin izniyle
Ben nas ismini cok begendim onu neden düsünmüyostn anlamida söyleniside cok güzel

turuncu cnm bnde favori bi isim koyayım farklı bişey olsun derken saçmalamakta istemiorum. elif zeynep bunlar hep istediğim ama bnde önce çok yakınlarımın kaptığı isimler oldu. bakalım ayşeme alışabilcekmiyim hayırlısı

siyahlale cnm doğru söylüosun önemli olan içime sinmesi ama burda herkes bebğinin ismini hakkında yorum alıyor bnde almak istedim işte. nas ismi çok duyuyorum aynı azra ismi gibi. hatta burda arkadaşımız var adını hira nas koyuyor. burda bi komşumuz ecrin nas koydu. çok duymya başlayınca ne biliyim vazgeçtim işte

Evet nas koyanda cok fazla.ayşe belki klasik ama ayşem daha farkli duruyor bence hoş.ismiyle yasasin insallah prensesin

Searchbau canim bu arada kiraç in da böyle bi şarkisi var Ayşemmm onu dinlemeni de tavsiye ederim :)

Canim brawoo biq kilo! Mükemmelsin :)
mersi kızlar sizde doğumdan sonra rahatlarsınız -8 veriliyormuş ama o zamanda sütümüz olsun diye yemek zorundayız olsun yaa sağlıklı olalım ama ben 1 kiloyla kalırsam üzülürüm çünkü bebiş büyüsün istiyorum ama 2800 doğmuşum ben dikişsiz benimkide 2800-2850 doğsun istiyorum belki dikişsiz olur doğumum anam gibi

canım irem yalancı cennet bahçesiymiş yani cennette irem diye bir bahçe yokmuş... nas ismi benim kızımın ikinci ismi... anlamı yardım eden yardımcı ve yardımcı melek şeklinde geçiyor sure adı ve insan-lık şeklinde arapça anlamı var... ben hira nas koyucam bazı insanlar naz diyor bende z le değil s le diye düzeltiyorum başlarda insanlar isimlere zor alışıyor iki isim dinimizcede sünnettir... azra çok var gerçekten benim yeğenimin adı berfin azra ve bi sürü azra tanıyorum o nedenle tavsiye etmiyorum ayşem şeklinde m li değilde ayşe daha hoş duruyor çünkü m eki sahiplenme taşıyormuş gibi geliyor benim hoşuma gitmiyor... ayşe olabilir zaten biz böyle yok modern yok bilmem ne derken köken isimlerimizi eski isimlerimizi unutucaz...

lalecim bence fiyatı gayet uygun al kaçırma derim ben büyüyebilen değil hepsi içinde 320 ye aldım uygun diye ki seninki büyüyebilen birde yatağı cibinliği herşey içinde kaliteli gibiyse al derim kaçırma derim ileride oda yaparken bir dolap alırsın tamam... resmi varmı bi yerlerde?

Evet nas koyanda cok fazla.ayşe belki klasik ama ayşem daha farkli duruyor bence hoş.ismiyle yasasin insallah prensesin
beni nas isminden caydıracaksınız kızlar ben kimsede duymadığım için babamız nas istedi diye hira nas koyucaz iki ismide hiç duymadım ki sürekli isim üzerine çalışıyoruz naz tamamda nas duymamıştım ama çok varsa değiştirsemmi ki? başta hira lal istemiştim eşim lal ismini beğenmediği için kendi nas buldu hira nas kaldı ismede alıştım ay ne bileyim yaa... ama ecrin irem azra öykü elif nisa(n) eylül ecem şu sıralar en çok konan isimler....

kızlar mrb, dün akşam işyerindeyken mesai bitimine çok az kala birden karın-kasık-bel arasında acayip bir ağrı sancı yaşadım, oturudğum yerde kasıldım kaldım. çok kötü oldum ne yapcğımı bilemedim çok şiddetli olmuştu gözyaşlarıma hakim olamadım birden bire nasıl ağlamaya başladım hemen arkadaşlrım yanıma koştu.herkes bir telaş ne yapacğını bilemedi. hemen hastnaye gidelim dediler yok biraz bekleyelim belki geçer dedim sonra beş dakka sonra tekrarlayınca dayanılmaz oldu. hastaneye gittik hemen eşimede haber ettik onuda yoldan aldık. Bir tane doktor buşduk kadın doğumda o da tam çıkıcakmış, ama hastanye gidene kadar ağrı sancı geçti. ultrosana girdik , jinekolojikde muayene etti, erken doğum riskin var dedi, zaten kendi doktorumda baştan beridir, bebeğin eşi aşağıda olduğu için ihtimal var diyordu erken doğum için. Ama benim şimdiye kadar hiçbir şikayeti yoktu ne kanamam oldu ne başka bişey... çok korktum hastanede kal dedi doktor kabul etmedim ben iyiyim diye. evde dinleniyorum şimdi. imkanınız olduğunca bolbol dinlenin...nisan sonuna kadar çalışırım iyiyim diyordum ama sanırım ay sonu izne ayrılım bende... kendine iyi bakın, hiçbir iş için kendinizi yormayın...ı

Desertcim resmi yok netten bakmadim burda bi magazada gördüm cok hos alirsam eklerim artik canim

Cani benim cevremde nas ismi hc yok ama boyle nette iki isim olarak koyan var.ama seninki cok hos olmus hira nas cok ilginc bence.bence cok olmasida önemlg degil.mesela ben taa liseden beri kizim olursa ismini Tuana koycam diyodum ben evlenip cocuk yapana kadar akpabalarmda 3 4 tanesi bu ismi koydu ama ben Tuana ismini cok seviyorum onlar koydu diye vazgecemdm sonradanda mina ismini koydum.simdi prensesimin adi Mina Tuana

Son düzenleyen: Moderatör:

Bence 400 tl çok uygun büyüyen beşik için.
İçine sindiyse kaçırma derim.

Canım önemli olan senin içine sinmesi.Boşver kim ne derse,ne düşünürse düşünsün.
Benim oğlumun ismi Eymen Kayra olacak.İkiside çok sık duymaya başladığım isimler ama 11.haftada erkek olacağını öğrendiğimizden beri hep bu isimle seslendik oğlumuza.Şimdide değiştirmek istemiyorum.Madem Eymenler Kayralar çok fazla,bi tanede benimki olsun ne olacak diyorum.
Yani ailede olsa belki derim ailede var acaba değiştirsem mi diye ama ailede hiç yok bu isim.Dışardakilerde beni ilgilendirmiyor açıkcası.

Tatlım 30.haftada bende o bahsettiğin aynı ağrıyı yaşadım.Birden hiçbişeyim yok iken kasık-bel-bacak bölgesine bi sancı girdi.Ayakta yere yığıldım kaldım ve ağlamaya başladım ağrıdan.Bi yandan korkuyorum,bi yandanda ağlıyordum.Eşiminde eli ayağı birbirine dolaşmıştı :18:
Bi 10 dakika sonra geçti çok şükür ve rahatladım.4 gün önce doktora gittiğimde bahsettim ama bunun normal olduğunu söyledi.Yani hiç erken doğumdan falan bahsetmedi.Hayırlısı bakalım.

Shadow gecmis olsun canim.bence de biran önce izne ayril artik Allah korusun sonra yorulmaktan erken dogum falan olmasin.iznd ayril yat dinlen hic bisey yapma zaten sur.da ne kaldiAllah senide bebisinide korusun canim

Amin canim inşallah bi an önce bu sIkIntIlar biter cok ama cok bunaldIm takmIm diyorum ama elimde degil takmamak:2:Eşimin ailesi anca akIl vermeyi bilirler benim onlardan bi beklentim de yok bizi bize bIraksInlar yeteriyi dileklerin icin cok sagol

Yasemin canını sıkma bitanem Allah çözükmicek dert vermesin.esinle konus cok yakin ev istemedgni söyle belki anlar.yada cok gelip gidiyolarsa isin oldugunu soyle.moralini yüksek tut dua et canim rabbim insallah gönlüne göre verir

Eşime laf anlatamIyorum ki o dünden razI ailesinin oldugu civarda ev tutmaya beni düşünen yok kiOnlar alIşmIşlar devamlI ic ice olmayaRabbim hakkImIzda hayIrlI olanI nasip etsin

Tatlım 30.haftada bende o bahsettiğin aynı ağrıyı yaşadım.Birden hiçbişeyim yok iken kasık-bel-bacak bölgesine bi sancı girdi.Ayakta yere yığıldım kaldım ve ağlamaya başladım ağrıdan.Bi yandan korkuyorum,bi yandanda ağlıyordum.Eşiminde eli ayağı birbirine dolaşmıştı :18:
Bi 10 dakika sonra geçti çok şükür ve rahatladım.4 gün önce doktora gittiğimde bahsettim ama bunun normal olduğunu söyledi.Yani hiç erken doğumdan falan bahsetmedi.Hayırlısı bakalım.
[/QUOTE]

Shadow gecmis olsun canim.bence de biran önce izne ayril artik Allah korusun sonra yorulmaktan erken dogum falan olmasin.iznd ayril yat dinlen hic bisey yapma zaten sur.da ne kaldiAllah senide bebisinide korusun canim

sağolun kızlar, iyiyim bişeyim yok nisan sonuna kadar çalışırım diyordum ama 30. haftaya girmemle 2 gündür kendimi daha ağırlaşmış hissediyorum bebeğim dahada hareketli ayakta kldığımda çok rahatsız oluyorum yatınca bebek hemen hareketleniyor...ay sonu izne ayrılmayı düşünüyorum baklım hayırlısı....

bebisgeliy CanIm kendi annelerimizin yerini hic kimse tutmuyo hele bide kaynanalarIn her yere karIsmalarI yok mu deli ederler insanI.Benim kaynanamda büyük ihtimalle bebis dogunca gelir kalIr bende ama annem yanImda olcagI icin o kadar takmam gibime geliyo.Kaynanam neyse de kaynIm gelirse iyi olmIcak hem rahat edemicem hem de esime özel söför muamelesi yapIyo araba esimin ustada degil esimdeyse kaynIm bana gelcegi zaman dolmuşa binmek yerine esimin gidip onu almasInI istiyo eger bende kalIrsa ertesi günde aynI sekilde esim ise götürcek cok sinir bozucu seyler var asLInda of offffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…