ben eşime vermedim şifremi falan siteye girdiğimi biliyorda ne nickimi nede şifremi biliyoreder canim eder ,benim hanim dogurdu der
Maşallah bebişine , Artık son zamanlara çok dikkat doktor dediklerini bana da yasakladı..Erken doğum riskim var..Allah yardımcımız olsun
Günaydın...hava gerçekten çok güzel..Sıkıntısı olmayanlar gezsin valla..Ben yatıştayım artık..Saolsun ablam geldi yardıma evimi temzleyecek
canım ben gimsadan aldım eklemiştim resmini 130 dan 49.50 tl ye düşmüştü çok beğendim batıkent şubesinden aldım bi bak istersen.
GÜNAYDINNN.. kızlar ayıptır sölemesi kaç gündür cırcırım.. midemde berbat.. geçmiyor davarmı bi öneriniz
ben eşime vermedim şifremi falan siteye girdiğimi biliyorda ne nickimi nede şifremi biliyorkaynanam falan kendi hakkında yazdıklarımı okursa kızar bana
stres yapma kendine tatlım geç olsun güç olmasın önemli olan o... fazlada yorma kendini sonuçta son zamanlarımız ve kendimizi yormak tamamen bebişi etkiliyor... bizde az değiliz hee hem arkadalarından konuşuyoruz hem yüzlerine gülüyoruz bende siliyorum şifreleriSelam yavru kuşlar..Bugün çook işim var çook bebek odamız geleli 3 gün oluyor ama biz hala eve alamadık takımı mobilyacıda bekletiyoruz çünkü oda daah tam anlamıyla boşaltılmadı, boyanmadı duvar kağıdı gelmedi.. çok sinir oldum. ben el atmadan hiçbirşey yapılmıyor bu evde ! neyse hadi hayırlısı.. size bi 2 dk bakim dedim.. geçmişi çok okuyamadım hepinizi öpüyorummmmmm
aynen benimki merak ediyor ama her giriş çıkışta siliyorum şifreyi seninle aynı sebeplerden
kaçtım ben kuzular koca göbekle temizlik ev toplama odayı halletme zamanı.. kolaylık dileyin bana..
Selam yavru kuşlar..Bugün çook işim var çook bebek odamız geleli 3 gün oluyor ama biz hala eve alamadık takımı mobilyacıda bekletiyoruz çünkü oda daah tam anlamıyla boşaltılmadı, boyanmadı duvar kağıdı gelmedi.. çok sinir oldum. ben el atmadan hiçbirşey yapılmıyor bu evde ! neyse hadi hayırlısı.. size bi 2 dk bakim dedim.. geçmişi çok okuyamadım hepinizi öpüyorummmmmm
kuşum ya bi cırcır 2 gün uzatılır mı hiçhemen bolca patates haşla yanında çok az kola iç.
2 saat sonra da tatlı kaşığı kadar kuru kahvenin üstüne limon sık yut azıcık su iç üstüne oldu bitti akşama geçer %100 garantili denenmiş şeyler bunlar :)))) azcık kolayla kahveden bi seferlik hiiiiç birşey olmaz bebişine bu ayrıntıya takılma. ishalini geçir biran önce su kaybediyorsun çünkü şuan vucudundan
aynen benimki merak ediyor ama her giriş çıkışta siliyorum şifreyi seninle aynı sebeplerden
kaçtım ben kuzular koca göbekle temizlik ev toplama odayı halletme zamanı.. kolaylık dileyin bana..
GÜNAYDINNN.. kızlar ayıptır sölemesi kaç gündür cırcırım.. midemde berbat.. geçmiyor davarmı bi öneriniz
ayy, pazara gittim geldim. nasıl yorulmuşum. ama iyi geldi. hava da çok güzel.
uzattım ayaklarımı oturuyorum valla. hiç bişey yapasım yok. hatta uykum geldi bile diyebilirim :)
ben eşime vermedim şifremi falan siteye girdiğimi biliyorda ne nickimi nede şifremi biliyorkaynanam falan kendi hakkında yazdıklarımı okursa kızar bana
Kızlar bugün rahimde ara ara iğne batması gibi acımalar hissediyorum. alt karnımda çok sert gibi geliyor bana.. çok korkuyorum ben yason zamanlar biraz zor geçicek sanırım.. bide benim gibi herşeyden tırsan evhamlılara ... durup dururken ağlamaya başladım demin. herşeyde insanın aklına kötü kötü şeyler geliyor bunun üzerine doğum çantamı hazırlamaya karar verdim. ama görseniz hem hazırlıyorum, hem gözümden yaşlar geliyor:)
çantama;
1 takım pijama
2 gecelik
1 sabahlık
terlik
iç çamaşırı
2 adet emzirme sütyeni
çorap
havlu
diş fırçası ve macunu
tarak ,ayna
taç
göğüs pedi ve kremi
ıslak ve kuru mendil
ped
göğüs ucu
göğüs pompası
kirlileri koymak için poşet
koydum.. sizce eksik varmı??
ayy, pazara gittim geldim. nasıl yorulmuşum. ama iyi geldi. hava da çok güzel.
uzattım ayaklarımı oturuyorum valla. hiç bişey yapasım yok. hatta uykum geldi bile diyebilirim :)
Kızlar bugün rahimde ara ara iğne batması gibi acımalar hissediyorum. alt karnımda çok sert gibi geliyor bana.. çok korkuyorum ben yason zamanlar biraz zor geçicek sanırım.. bide benim gibi herşeyden tırsan evhamlılara ... durup dururken ağlamaya başladım demin. herşeyde insanın aklına kötü kötü şeyler geliyor bunun üzerine doğum çantamı hazırlamaya karar verdim. ama görseniz hem hazırlıyorum, hem gözümden yaşlar geliyor:)
çantama;
1 takım pijama
2 gecelik
1 sabahlık
terlik
iç çamaşırı
2 adet emzirme sütyeni
çorap
havlu
diş fırçası ve macunu
tarak ,ayna
taç
göğüs pedi ve kremi
ıslak ve kuru mendil
ped
göğüs ucu
göğüs pompası
kirlileri koymak için poşet
koydum.. sizce eksik varmı??
slm 2 gündür giremiyorum eşim evdeydi bugünde nöbetçi ama kimse yok herkesin eşi evde ve geziyorlar ohhh valla. ben dün cildiye dr gittim el ayak kaşıntılarımdan dolayı alerji olmuşsun dedi malesef dogumuna kadar sürer dedi ilaç verdi ama hala kaşınıyorum çok kötü bi durum inşallh sizler yaşamazsınız
Canim o kasinma bende var ama elimde degil.bacaklarimda kanata kanata kasiyorum cok feci:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?