2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

GÜNAYDINNN.. kızlar ayıptır sölemesi kaç gündür cırcırım.. midemde berbat.. geçmiyor da varmı bi öneriniz

ahh evet hava çook güzel ama şu iki gün yaşadığım korku mahvetti beni daha eksiklerim var dışarı çıkmaya korkuyorum..allaha şükür magnezyum sanırım işe yaradı dünden beri yok o kasılmalarımızı..miniş ada'm kıpır kıpır maşallahhh..allah hepimizin yardımcısı olsun..sağ sağlim kurtulalım inşallah..

günaydınn kızlarrr iyi pazarlar bizde babamız ve kızımızla pazar keyfi yapıyoruz.cuma gününkü kontrolümüz iyiydi çok şükür herşey yolunda dedi doktor mağnezyum verdi sertleşme için kilomuz 1650 gr olmuş kontrolümüzü şimdi iki haftaya çıkardı herşey yolunda die nstye alcaktı bizi bebeğin soluğunu duydum dedi bu bizim için çok kıymetli dedi bi sonrakinde girersin dedi artık..

Selam yavru kuşlar..Bugün çook işim var çook bebek odamız geleli 3 gün oluyor ama biz hala eve alamadık takımı mobilyacıda bekletiyoruz çünkü oda daah tam anlamıyla boşaltılmadı, boyanmadı duvar kağıdı gelmedi.. çok sinir oldum. ben el atmadan hiçbirşey yapılmıyor bu evde ! neyse hadi hayırlısı.. size bi 2 dk bakim dedim.. geçmişi çok okuyamadım hepinizi öpüyorummmmmm

GÜNAYDINNN.. kızlar ayıptır sölemesi kaç gündür cırcırım.. midemde berbat.. geçmiyor da varmı bi öneriniz

kuşum ya bi cırcır 2 gün uzatılır mı hiç hemen bolca patates haşla yanında çok az kola iç.
2 saat sonra da tatlı kaşığı kadar kuru kahvenin üstüne limon sık yut azıcık su iç üstüne oldu bitti akşama geçer %100 garantili denenmiş şeyler bunlar :)))) azcık kolayla kahveden bi seferlik hiiiiç birşey olmaz bebişine bu ayrıntıya takılma. ishalini geçir biran önce su kaybediyorsun çünkü şuan vucudundan

ben eşime vermedim şifremi falan siteye girdiğimi biliyorda ne nickimi nede şifremi biliyor kaynanam falan kendi hakkında yazdıklarımı okursa kızar bana

aynen benimki merak ediyor ama her giriş çıkışta siliyorum şifreyi seninle aynı sebeplerden
kaçtım ben kuzular koca göbekle temizlik ev toplama odayı halletme zamanı.. kolaylık dileyin bana..

Son düzenleme:
az önce iş yerinin kapısına elim sıkıştı canım çok acıdı resmen zıpladım soğuk suya tutum baş parmağımı ama büyük ihtimal oradaki tırnak atıcak umarım kızım canımın acısını hissetmemiştir ama halen elim çok acıyor yaaa

stres yapma kendine tatlım geç olsun güç olmasın önemli olan o... fazlada yorma kendini sonuçta son zamanlarımız ve kendimizi yormak tamamen bebişi etkiliyor... bizde az değiliz hee hem arkadalarından konuşuyoruz hem yüzlerine gülüyoruz bende siliyorum şifreleri

kimse yok bugün forumda... tabi havayı güzel buldunuz gezin bakalım bebişlerinizle bizim babamızda bu hafta gece vardiyasında bu akşam yemekten sonra yürüyüş yapıcaz zatı muhteremle kısmetse kızımızda şimdilik benim karnımda doğduktan sonra babasının kucağında olucak

slm 2 gündür giremiyorum eşim evdeydi bugünde nöbetçi ama kimse yok herkesin eşi evde ve geziyorlar ohhh valla. ben dün cildiye dr gittim el ayak kaşıntılarımdan dolayı alerji olmuşsun dedi malesef dogumuna kadar sürer dedi ilaç verdi ama hala kaşınıyorum çok kötü bi durum inşallh sizler yaşamazsınız

Canim benim bildigimde ishalin oyle gecmesini saglamak pek de iyi degil, cunku mikroplari atamadigin icin tekrarlayabilir. En guzeli bol bol su icip tum mikroplarin biran once atilmasini saglamak. Senin dedigin kahve patates kola ishali durdurabilir ama bi muddet sonra atilamayan bakteriler tekrar cogalacagi icin ishal yeniden baslar, benim tavsiyem coook su ic.Gecmis olsun....

Kızlar bugün rahimde ara ara iğne batması gibi acımalar hissediyorum. alt karnımda çok sert gibi geliyor bana.. çok korkuyorum ben ya son zamanlar biraz zor geçicek sanırım.. bide benim gibi herşeyden tırsan evhamlılara ... durup dururken ağlamaya başladım demin. herşeyde insanın aklına kötü kötü şeyler geliyor bunun üzerine doğum çantamı hazırlamaya karar verdim. ama görseniz hem hazırlıyorum, hem gözümden yaşlar geliyor:)
çantama;
1 takım pijama
2 gecelik
1 sabahlık
terlik
iç çamaşırı
2 adet emzirme sütyeni
çorap
havlu
diş fırçası ve macunu
tarak ,ayna
taç
göğüs pedi ve kremi
ıslak ve kuru mendil
ped
göğüs ucu
göğüs pompası
kirlileri koymak için poşet
koydum.. sizce eksik varmı??

ayy, pazara gittim geldim. nasıl yorulmuşum. ama iyi geldi. hava da çok güzel.
uzattım ayaklarımı oturuyorum valla. hiç bişey yapasım yok. hatta uykum geldi bile diyebilirim :)

ben eşime vermedim şifremi falan siteye girdiğimi biliyorda ne nickimi nede şifremi biliyor kaynanam falan kendi hakkında yazdıklarımı okursa kızar bana

hehhee benimkinin hic meraki yok bu konuda sayfayi acik birakirim yine bakmaz ne yaziyorum diye, gerci sadece hamilelik ve bebek hakkinda paylasim yapiyoruz diyorum onunda etkisi var sanirim

canim benimde oluyor sanki boyle idrar torbasina 1 saniyelik bi baski falan gibi anlatmasida guc,ama artik son aylarimiz ondandir diye dusunyorum:44:,bu kendin icin olanmi ,bende asagi ykari boyle hazirladim ama gidip geldikce sagina soluna tikistiriyorum biseyler
ayy, pazara gittim geldim. nasıl yorulmuşum. ama iyi geldi. hava da çok güzel.
uzattım ayaklarımı oturuyorum valla. hiç bişey yapasım yok. hatta uykum geldi bile diyebilirim :)

oh keyfim keyif diyosun ,ben evi toparladim biraz sanirim simdide senin gibi uyukluycam

Aynı belirtiler bende de var canım..Özellikle karın altında baskı hiç geçmiyor..Doktor bana dikkat et dinlen bol bol erken doğum belirtileri dedi..Çok korkuyorum..Bende sen gibi bugün doğum çantamı hazırladım..Yazdıklarını görünce koymadıklarım aklıma geldi saol..Ancak bebek için koyduklarını yazmamışsın..Ben bez hastyane çıkışı,Ayrıca 2 takım, ıslak bendil pişik kremi emzik biberon aklıma gelenler bunlar..Allah yardımcımız olsun

Canim muz ye kesiyor ishali.ayrica sari leblebiler varya o da iyi gelir.gecer insallah cok berbat bisey
Serachbau canim ben istanbuldayim.burda ya inernetten ya da tel.le aliniyo.valla cok zor hic randevu bulamiyorum.
desertflower,inanirmisin sabahtan aksama kadar bakiyorum hep dolu hangi arada doluyor anlamadim:44:

Son düzenleyen: Moderatör:

Canim o kasinma bende var ama elimde degil.bacaklarimda kanata kanata kasiyorum cok feci:44:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…