teşekkür ederim canım sende güle güle giyin. ben mevlütte normal giysi giycem. tatlım 130 tl den 49.50 tl ye düşmüştü bende çok beğendim aldım. sen ne kadara aldın?
Nereden buluyorsunuz bu indirimli lohusa takımlarını analamıyorum. Ben bakıyorum bakıyorum 150 den aşağı adam akıllı bişi yok
kızlaar seymen'imize bakıın boy:46cm kilo:2.250 nasıl yakışıklı mı?Eki Görüntüle 370145
Evet canim cok duyulan bi isim olmadigi icin herkes dogru telafuz edemiyor.ama ben düzeltiyorum ailem dogru söylesin yeter. Beril de cok hos gercektenBende ilk Nehir istiodum çok basit dediler. Sonra Mina ya döndüm onu da bazılarının " Aaa Minaağğ mı süpermiş"demeleri beni uyuz etti nefret ederim öyle gereksiz uzatanlardan sırf oyüzden soğudum. Bizde Beril ismine karar verdik babamız seçti, Maden/Jeoloji mühendisleri genelde Beril koyarmış kızının ismini
kızlaar seymen'imize bakıın boy:46cm kilo:2.250 nasıl yakışıklı mı?Eki Görüntüle 370145 [/QUOT
Oy maşallah seymen beyimize dudaklara bak yesinler cok şirin annesi
kızlaar seymen'imize bakıın boy:46cm kilo:2.250 nasıl yakışıklı mı?Eki Görüntüle 370145
Senibekliyoruz gecmis olsun canim.maşallah kuzucuğuna bak herşey yolundaymiş .ama sen yine de dikkat et canim yorma kendini son aylardayiz mazallah..
mina tuana bence çok uyumlu ve çok güzel bende hep elisa zehra derdim ama tek başına karar verilemiyor malesef sonuçta eşimle ortak birşey bir hayat paylaşıyoruz ve onla karar verdik 2. ismi o koydu çünkü lal'de insanlar zorlanıyorlardı birde lal'in anlamları farklıydı... emin olamadım korktum o yüzden ikisi daha yakın geldi bana ve ikiside dinimizle alakalı anlamları birbirlerine yakın... umarım ileride pişman olmayız ve isimlerini severler... bu arada levent yükselin tuana şarkısını sana hediye ediyorum bir kezde benim için dinle kızınlaCani benim cevremde nas ismi hc yok ama boyle nette iki isim olarak koyan var.ama seninki cok hos olmus hira nas cok ilginc bence.bence cok olmasida önemlg degil.mesela ben taa liseden beri kizim olursa ismini Tuana koycam diyodum ben evlenip cocuk yapana kadar akpabalarmda 3 4 tanesi bu ismi koydu ama ben Tuana ismini cok seviyorum onlar koydu diye vazgecemdm sonradanda mina ismini koydum.simdi prensesimin adi Mina Tuana
eymen kayra seninkide dini isim canım kayra allahın mucizesi hediyesi anlamı taşıyor yanılmıyorsam görümcem 2. isim olarak koymuştu 5 sene çocuk sahibi olmak için uğraştıktan sonra ve çok kibar modern bir isim gibiCanım önemli olan senin içine sinmesi.Boşver kim ne derse,ne düşünürse düşünsün.
Benim oğlumun ismi Eymen Kayra olacak.İkiside çok sık duymaya başladığım isimler ama 11.haftada erkek olacağını öğrendiğimizden beri hep bu isimle seslendik oğlumuza.Şimdide değiştirmek istemiyorum.Madem Eymenler Kayralar çok fazla,bi tanede benimki olsun ne olacak diyorum.
Yani ailede olsa belki derim ailede var acaba değiştirsem mi diye ama ailede hiç yok bu isim.Dışardakilerde beni ilgilendirmiyor açıkcası.
yemeye çalış kendini zorla canım bende hamileliğimde kilo verenlerdenim ama dr bunu biliyor sebebi kusmalarım ve diyetim o nedenle sen sen ol bir sıkıntın rahatsızlığın yoksa zorla kendinicanım benim 1 aydan fazladır iştahım kapanmış
hiç dikkat etmiyorum kendime düşünsene bugün saat 12,30
kahvaltı yaptım daha sonra akşama kadar hiç bişi yemedim az öncede
biraz birşeyler atıştırdım okadar anlayacağın iştah kapandı en son
63 kiloydum hasataneye gidince son muanede ise 61 düşmüşüm :26::26::26:
asya deyince o ismide düşündüğümüz hatta asya öykü şeklinde koyalım diye düşündüğümüz başlar aklımıza geldi... eşim asya hem yabancılar rahatlıkla söyler hemde türkler çok güzel diyordu bende gökhan türkmenin öykü şarkısına takıktım o sıralar öykü istiyordumbugun bi isim duydum asya bal :) bal bana çok şirin geldi elif alya olacak bizim kızın adı elif bal - alya bal bi türlü yakıştıramadım 2. isim düşünenler değerlendirir belki
uyyy yirim ben onu o yanaklar şimdiden tombiş olucam diye bağrınıyorkızlaar seymen'imize bakıın boy:46cm kilo:2.250 nasıl yakışıklı mı?Eki Görüntüle 370145
tatlım o zaman dediğin doğru nas mı naz mı şeklinde sorulur birde peltek yada söylenemiyormuş gibi olur tek isim olarak zorlanır çocukta sizde eğer iki isim şeklinde koymayacaksanız nasta sıkıntı çekerseniz ama ayşe(m siz) benim hoşuma gitti :) ibrahim tatlı sesinde ayşemmmm diye bir şarkısı yokmuydu benmi yanlış anımsıyorum yoksa?desertflower cnm açıklık getireyim bi konuya
bnm eşimde nas ismini istedi. isteyen eşim oldu yani. kendi iki isim kullandığından artık nasıl sıkıntı duyduysa iki isim hayatta olmaz dedi. öyle olunca tek başına nas ismi içimize sinmedi. sen hira nas olarak çok güzel bi uyum yakalamışsın. ismden caydırcanız beni yazmışsınyaa ondan yazıyorum.birde insan içine sindimi kim kullanırsa kullansın banane bnm bebeğimin ismi o olcak der, sende öyle olmuşsun biz daha bulamadık işte. aklıma geldikçe burdan paylaşır yorumlarınızı alırım artık
söyle minik tosbağğğğna biraz daha sabretsin daha çok erken o yüzden uslu uslu yerinde dursun yaramazlık yapmasın annesi...çook teşekkür ederim..çok şükür yolunda her şey.ama yine de insan çok korkuyor,dün çok ağladım ama eşim çok soğukkanlı beni sakinleştiriyorartık gerçekten zor bir süreç başlamış bunu anladım daha dikkatli olmamız gerekiyor allah hepimizi korusun..
kocalar kimbilir kaçıncı uykularındabizde maşallah uykusuzlar olarak burda.. ne zaman yatıoz kızlarr
hadi kızlar ben kaçarherkese güzel uykularr diliyorummm bebeklerinizle
Ne cok sey birikmis ogleden beri:) biz de ailecek alisverise ciktik,
Cok seker seyler aldik Defne'mize babasiylayikanip utulensin de
Fotolari eklerim kismetse. İyi geceler herkese
Ne cok sey birikmis ogleden beri:) biz de ailecek alisverise ciktik,
Cok seker seyler aldik Defne'mize babasiylayikanip utulensin de
Fotolari eklerim kismetse. İyi geceler herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?