Eki Görüntüle 370630 Eki Görüntüle 370631 Eki Görüntüle 370630 Eki Görüntüle 370631
resim eklim dedim ama beceremedim:26:
kızlar şu göğüs pompası işine açıklık getiremiyorum bugün de gezdik eşile epey şu bebek için tutulan herşeyin ilklerini not ettiğiniz resimlerini yapıştırdığınız albümlerden aldık ama yine pompa alamadık napıcam bilmiyorum chicconun manueli çok pahalı elektrikliye o parayı vermek istemiyorum lansinoh manuelde karar kılmıştım ama bilemiyorum
turuncu sen karar verdin mi???
nursavaskan sen bebedorunkini aldım dedin o sıkma yeri üstünde değil bir hortumla bağlı olandan mı onun fiyatı da iyiydi?
ohh, iyi olmuş, mis gibi bahar havasını içinize çektinizbiz mutlu olalımki bebişlerimizde mutlu olsun dimi.. yarın da güzel haberlerle dönersin inşallah, bakalım senin miniğin ne kadar büyümüş bizimkine de 2 hafta kaldı ..
masaj minderini bilmiyorum ama hamileliğimin başında arkadaşımla masaj yatağını denemek istedik, hamileler kullanamıyormuş.. yarın dra bir sor istersen, ona göre kullanırsın..
kızlar şu göğüs pompası işine açıklık getiremiyorum bugün de gezdik eşile epey şu bebek için tutulan herşeyin ilklerini not ettiğiniz resimlerini yapıştırdığınız albümlerden aldık ama yine pompa alamadık napıcam bilmiyorum chicconun manueli çok pahalı elektrikliye o parayı vermek istemiyorum lansinoh manuelde karar kılmıştım ama bilemiyorum
nursavaskan sen bebedorunkini aldım dedin o sıkma yeri üstünde değil bir hortumla bağlı olandan mı onun fiyatı da iyiydi?
iyi akşamlar kızlaarrr...
bgn geçmişi çabuk okudum tahmin ettiğim gibi çok kalabalık olmamış allahtanbende bgn temizlik yaptım makinamı tuttum sildim toz aldım banyo tuvalet mutfak derken evim pırıl pırıl oldu ama bende bittim doğrusu. ama dinlene dinlene yaptım arada kendimi canımın istediği ama herzaman yiyemediğim yiyeceklerle şımartıp ödüllendirdim
sonra sizlerin yanına geldim bi koşu
yasemin01 cnm evet sivri bir göbek.. bide erkek geliomuymuşbenim göbeğimin resminin bi koyabilsem siz kız göbeği nasıl olur bi görün ama nette bişey var bluetooth açıyorum gönderme başarısız dio ekleyemiorum malesef
benimkide bakmaz dicemde erkek milleti sağı solu belli olmazhehhee benimkinin hic meraki yok bu konuda sayfayi acik birakirim yine bakmaz ne yaziyorum diye, gerci sadece hamilelik ve bebek hakkinda paylasim yapiyoruz diyorum onunda etkisi var sanirim
canım 1 gün sonrası için devletten randevu almak zor olabiliyor o yüzden en az 1-2 hafta önceden denemen lazım mesela ay sonu yaklaşıyor ya 20si yada 22 sinden sonra yeni listeler çıkıyor gece 12den sonra önümüzdeki ayın yayınlanacak ben mesela dra sorucam yarın kaç haftada bir geleyim artık 2 haftada bir gel derse listeler açıklandığı gibi 2 hafta aralıklarla 2 tane randevumu alıcam
Serachbau canim ben istanbuldayim.burda ya inernetten ya da tel.le aliniyo.valla cok zor hic randevu bulamiyorum.
desertflower,inanirmisin sabahtan aksama kadar bakiyorum hep dolu hangi arada doluyor anlamadim:44:
bencede lal ismi çok güzel ama hira lal diyince insanlar hilal olarak algılayabiliyor ve hilal mi diyorlarcanım bence hira lal daha hoş ama sen bilirsin..
önden pek belli olmamış resimden sanırım ama yandan çok net anlaşılıyor nazar değmesin maşallah göbüşüne
toz şekerli su içtiysen onun 50lik yada 100lük olduğunu nereden bilebiliyorsun kihayırlı akşamlar hanımllar,ben allah nasip ederse haziran annesi olacağım..size bir şey danışmak için geldim..50grlık şeker yüklemem yüksek çıktı yarın 100lük yaptıracağm.şeyi merak ettim siz toz şekerli su mu içtiniz,glukoz mu aldınız?ikisi aynı mı bilmiyorum ama ben toz şekerli su içtim,eczaneden bişey almadım siz ne içtiniz merk ettim
canım ayşe hayat demek bundan daha güzel bir isim olabilir mi?
canım bence hira lal daha hoş ama sen bilirsin..
canım bana da aynı anlattığın tarzda sancı girdi ama ben biraz rahatım sanırım kendi kendime kıvrandım ve geçti hepimiz için erken doğum ihtimali muhakkak vardır Allah hayırlısını nasip etsin moralini bozma turuncunun dediği gibi mayıstan önce pırtlatmak yok:))
offf kaynın mı o daha kötü ben de kayınpederim de gelir mi acep diye düşüncelerdeyim malum loğusa olucaz ve kesinlikle rahat edemeyiz yanlarında off yaaa içim daralıyo içimmm:))))
kızlar yaaa suyumuz az olsa suç fazla olsa suç napcaz bizz:S dayanır canım sakın sıkma canını
boşver canım artık çalışmayı sen sadece bebeğini ve kendini düşün güzelce dinlen..
geçmiş olsun canımm sıcak su bal limon dene
canım aynı marka mı acaba valla ben 100 tl verdim artiş mi artis mi ne markası ipekyolun yan ürünü sanırım giyince çok hoş duruyor eğer aynıysa fena kazıklandım pufff
geçmiş olsun canım..
canım valla gayet güzel hazırlamışsın bende de birkaç eksik kaldım bebişinkileri koymayı da unutma
Bide bunlar varev hali olunca bide poz vermeden anlamayInca anca bu kadar oluyo fotolarda
Yeniden merhaba kizlar:) son mesajdan sonra biraz uzandim ama oncesinde camasir-bulasik yikandi. 2saate yakin uyumusum ama sola yatmaktan kalcam batmis resmen. Neyse kalktim, camasirlari kurutucuya attim(imkaniniz varsa bebisler gelmeden bi kurutma makinesi alin. Acaip rahatlik. Minik minik camasirlari aninda kurutursunuz mis gibi hem de yumusacik cikiyor) yemek yaptim, yedik, dus aldim mis gibisimdi de umutsuz ev kadinlari bu arada benim gobis de catlamaya basladi bugun ama hic umrumda degil valla olacagi varsa oluyor. Opuyorum hepinizi ve miniklerinizi mucks
önden pek belli olmamış resimden sanırım ama yandan çok net anlaşılıyor nazar değmesin maşallah göbüşüne
Evet resimlerden dolayI kimilerinde pek belli olmamIs,erkek kardesimin cok az vakti vardI alel aceleyle cekti bi kac tane onuda cekmicekti de kendi kendime ugrastIgImI gorunce dayanamadI
nursavaskan cnm masallh göbiş gzl valla
Tesekkurler canIm
canım sanada bebişinede maasallahcok güzel cıkmıssın ben 10 üzerinden 10 verdim
evet canım satlarımız aynı :) bakalım ne zaman doğum yapıcazDesertflower iyi geceler seninle satlarimiz aynı galiba 18.08 bebişin ne durumda?
benim cadımda kıpır kıpır sabah bir türk kahvesi içmiştim az öncede duble türk kahvesi içtim kızıma yaradı kafeinleruyuyamayan güzel mayıs anneleri !! bende akşam 10 dan beri esniyorum uykum var die ama gel gör ki yatağa girince uyku tutmuyo bi yandan kasık ağrısı bi yandan mide yanması oğlumda bugün kıpır kıpır hala uyumadı bakalım kaçta uyuyabilcez. bizde bugün havanın güzelliğinin tadını çıkardık gezdik tozduk yedik içtik oğlumuza bişiler aldık yine dayanamadık neyse ki hiç bi eksiğimiz kalmadı hatta sanırım fazlası bile var. nerden başlicam ne almalıyım derken hepsi halloldu bile çok şükür. sizlerde ne var ne yok?
canım hastanede sağma durumu söz konusu olabilir bebek yeni doğan ünitesine falan konulursa o nedenle bence önceden bulundurmak daha sağlıklı... ben kiralamalarada satın almalarada baktım hemen hemen aynı fiyat neredeyse... ki eğer bütçe aşıyorsa illa almıcam falan diye düşünülüyorsa 8-10 tl ye bile manuel pompalar var...Göyüs pomasını doğumdan sonra ihiyacına göre alsan belki daha iyi olur.hatta kiralayabilirsin bile .bu şekilde kiralayıp kullanan cok anne var..
oy masallh ya nasılda butun hatları belli masallh
cnm cook dıkkat et
ya sorma, benim de tam göbek deliğinin iki yanında kırmızı çizgiler... ben bi süre bebe yağı sürmüştüm ama sonra bıraktımmaşallah hamarat hatun.bende bu sabah göbek deliğimin çevresinde çatlak gibi bişiler gördüm ama emin değilim bende senin gibi olacağı varsa olur diorum ki annem 7 doğum yapmış hiç çatlağı yok. bende çok dikkat ettim ama olmadııııı çatladımmmmmama mutluyummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?