2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar kızlaarrr...
bgn geçmişi çabuk okudum tahmin ettiğim gibi çok kalabalık olmamış allahtan bende bgn temizlik yaptım makinamı tuttum sildim toz aldım banyo tuvalet mutfak derken evim pırıl pırıl oldu ama bende bittim doğrusu. ama dinlene dinlene yaptım arada kendimi canımın istediği ama herzaman yiyemediğim yiyeceklerle şımartıp ödüllendirdim
sonra sizlerin yanına geldim bi koşu
yasemin01 cnm evet sivri bir göbek.. bide erkek geliomuymuş benim göbeğimin resminin bi koyabilsem siz kız göbeği nasıl olur bi görün ama nette bişey var bluetooth açıyorum gönderme başarısız dio ekleyemiorum malesef

cnm masallh göbiş gzl valla

evet cnm fıyatıda 25lıra gıbı bıseydı fuardan almıstım umarım ıhtıyac duymayız bebeıslerımız bol bol bıızı emer

Ben doktora sorayım en iyisi. Evet bende merak ediyorum kızım ne kadar olmuş 2 hafta önce 1570 gr dı

Doğumdan sonra çalışacaksan elektronik tavsiye ediyorlar aksi takdirde manuel birşey de işini görebilir. Manuel içinde çok araştırmana gerek yok lasinohunkini al bitsin olay iyi diyorlar onun için.

Aslında tam sívrì degíl hafìf bir sìvrilìk var, yanlardan bì tarafına daha da yayılmıs durumda,yanlardan,belden kalcadan kílo aldım.Resimlerden bírìní kendím cektìm dígerìnì erkek kardeşímanca o kadar ayarlayabíldik bí íkí resìm daha var bakarım da belkí onları da atarım daha netse .

iyi geceler kızlar,geçmişe bi göz atayım derken uyku vakti gelmiş.
sonunda paraya kıyıp özel hastaneden özel doktora geçtim.aslında özellere bir sürü para bayılmaya karşıyım ama bebişimin ve kendimin durumunu netleştirmek ve içimin rahat etmesi için gittim.

oğluşum 1700gr, erkekn doğum riskim yokmuş ve herşey yolundaymış. şuan normal doğum gözüküyor ama garantisi yok dedi. bebişim doğum pozisyonunu almış. ultrasonda bize dil çıkarttı fırlama bir de esnedi 2 kere o kadar güzel ki bunları görmek
şimdi nerede doğum yapacam stresine girdim onu da çözersem rahatlıcam

bu arada bebek şekeri yapan ya da nasıl bişi yapacağına karar veren var mı?önümüzdeki hafta ist gitme ihtimalim var?gitmişken malzeme alayım diyorum. önerilerinizi bekliyorum. size ve bebişlere Allah rahatlık versin

herkese iyi geceler kızlar... bugün güya havayı güzel bulup babamızla gezme planları yapmıştık ama eve geldiğimde eşim yemeği hazırlamış geçen gece elektrikler kesildiğinden yarım kalan filmimiz vardı yemek yiyip onu izledik... gececi olduğundan bendede tüm haftanın yorgunluğu olduğundan 2 saat kadar uyuyup uyandık... bizim yürüyüşümüz yarına kaldı minitomla az önce eşimi işe uğurladım ardından 1 posta çamaşır 1 postada bulaşık attım makinelere biraz sitede takılayım pc başında oyun falan oynayayım kızımın ütüleri beni bekler... sanırım bu gece yalnızlığımdan temizliklerimi yaparak sabahlamaya niyetliyim hatta hastane çantamıda hazırlayayımmı ki diye düşünmedende edemiyorum ama kararsızım sanki daha eksiklerim tamamlanmadığı için iyi olmıcakmış gibi geliyor hayırlısı bakalım... ayy yarın 10da kontrolüm var inş. güzel haberlerle gelirim... ana sağlığa gidip rutin kontrolümüde olmam lazım üşeniyorum hastaneden sonra oraya gitmeye yaaaa

hehhee benimkinin hic meraki yok bu konuda sayfayi acik birakirim yine bakmaz ne yaziyorum diye, gerci sadece hamilelik ve bebek hakkinda paylasim yapiyoruz diyorum onunda etkisi var sanirim
benimkide bakmaz dicemde erkek milleti sağı solu belli olmaz

Serachbau canim ben istanbuldayim.burda ya inernetten ya da tel.le aliniyo.valla cok zor hic randevu bulamiyorum.
desertflower,inanirmisin sabahtan aksama kadar bakiyorum hep dolu hangi arada doluyor anlamadim:44:
canım 1 gün sonrası için devletten randevu almak zor olabiliyor o yüzden en az 1-2 hafta önceden denemen lazım mesela ay sonu yaklaşıyor ya 20si yada 22 sinden sonra yeni listeler çıkıyor gece 12den sonra önümüzdeki ayın yayınlanacak ben mesela dra sorucam yarın kaç haftada bir geleyim artık 2 haftada bir gel derse listeler açıklandığı gibi 2 hafta aralıklarla 2 tane randevumu alıcam

canım bence hira lal daha hoş ama sen bilirsin..
bencede lal ismi çok güzel ama hira lal diyince insanlar hilal olarak algılayabiliyor ve hilal mi diyorlar en azından hira nas ı hira naz olarak algılayıp 1 harfle yırtıyoruz birde şapkalı ve şapkasız lal'in anlamı değişiyor ayrıca herkes şapkalı lal'i söyleyemiyor ki pc de bile lAl şeklinde şapkasız yazılıyor o yüzden hira nas daha uygun sanırım :) ama benim içimde hep elisa zehra ismi kalıcak

önden pek belli olmamış resimden sanırım ama yandan çok net anlaşılıyor nazar değmesin maşallah göbüşüne

toz şekerli su içtiysen onun 50lik yada 100lük olduğunu nereden bilebiliyorsun ki eczaneden 100lük glikoz diyorsun 3tl bişi alıyorsun 1 bardak suyla (ki bir bardak suda çözülmüyor 2 bardak su götürüyor) karıştırıp içiyorsun eğer 100lüğünde fazla çıkarsa diyetisyene gidip benim gibi diyet yapıyorsun

Bide bunlar var ev hali olunca bide poz vermeden anlamayInca anca bu kadar oluyo fotolarda

Eklentiler

• $IMG_2612.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 26
  • $IMG_2623.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 23

evet canım markası artış gerçekten 2 katını vermişsin. neyse sağlık olsun hayatım. ama giyimi çok hoş çok rahat emzirme içinde göğüs açıklığı var epey kullanışlı yani.

maşallah hamarat hatun.bende bu sabah göbek deliğimin çevresinde çatlak gibi bişiler gördüm ama emin değilim bende senin gibi olacağı varsa olur diorum ki annem 7 doğum yapmış hiç çatlağı yok. bende çok dikkat ettim ama olmadııııı çatladımmmmm ama mutluyummm

uyuyamayan güzel mayıs anneleri !! bende akşam 10 dan beri esniyorum uykum var die ama gel gör ki yatağa girince uyku tutmuyo bi yandan kasık ağrısı bi yandan mide yanması oğlumda bugün kıpır kıpır hala uyumadı bakalım kaçta uyuyabilcez. bizde bugün havanın güzelliğinin tadını çıkardık gezdik tozduk yedik içtik oğlumuza bişiler aldık yine dayanamadık neyse ki hiç bi eksiğimiz kalmadı hatta sanırım fazlası bile var. nerden başlicam ne almalıyım derken hepsi halloldu bile çok şükür. sizlerde ne var ne yok?

Göyüs pomasını doğumdan sonra ihiyacına göre alsan belki daha iyi olur.hatta kiralayabilirsin bile .bu şekilde kiralayıp kullanan cok anne var..

Desertflower iyi geceler seninle satlarimiz aynı galiba 18.08 bebişin ne durumda?
evet canım satlarımız aynı :) bakalım ne zaman doğum yapıcaz hangimizinki önce gelicek bilmiyorum kuzum ne durumda tatlım yarın 10da randevum var sabah inş. iyidir bende sanırım geç döllenme var çünkü genelde 1 hafta oynuyor ultrasonda satımla yada benim kız minyatür olucak... seninki ne durumda gelişimi ve durumunuz nasıl?

benim cadımda kıpır kıpır sabah bir türk kahvesi içmiştim az öncede duble türk kahvesi içtim kızıma yaradı kafeinler yarında erkenden kalkıcam bakalım napıcaz! dağ gibi bir ütü yığını beni bekliyor ama başlayınca bitirene kadar uğraşıcam bi kaç saat sürmesinden korkuyorum birde fotolarını çekip pc ye atmam gerek sizler için üşeniyorum yaa

Göyüs pomasını doğumdan sonra ihiyacına göre alsan belki daha iyi olur.hatta kiralayabilirsin bile .bu şekilde kiralayıp kullanan cok anne var..
canım hastanede sağma durumu söz konusu olabilir bebek yeni doğan ünitesine falan konulursa o nedenle bence önceden bulundurmak daha sağlıklı... ben kiralamalarada satın almalarada baktım hemen hemen aynı fiyat neredeyse... ki eğer bütçe aşıyorsa illa almıcam falan diye düşünülüyorsa 8-10 tl ye bile manuel pompalar var...

günaydın kızlar,
gece nerdeyse hiç uyumadım 4 falandı biraz dalmışım. sola ve arada sağa yatmaktan kalçalarım batıyor fena. bi ara oturarark mı uyusam diye de düşünmedim değil. ağlayacaktım sinirimden artık. o derece yani. ama yapacak bişey yok. bu şekilde devam etmek zorunda... ve 3 gün evden sonra bugün iş... hava süper. inşallah günüm de güzel geçer. hepinize mutlu günler...

ya sorma, benim de tam göbek deliğinin iki yanında kırmızı çizgiler... ben bi süre bebe yağı sürmüştüm ama sonra bıraktım bırakmasam olur muydu bilmiyorum ama, boşver. ben de mutluyum böyle :)

günaydınnnnnnnnn güzel anneler :)

Havalar ısınmaya başladı , yaz geliyo artık içimiz kıpır kıpır , kızlar benim gecen cumartesi belimi incitmiştim ve hala sağ tarafım çok ağrıyo , yani bu normalde iş yaptığımda tarzda bi ağrı değil yürümemi merdiven çıkmamı filan engelliyo , sağ tarafıma bildiğiniz basamıyorum şimdi dokorumu arıycam cumaya randevum var ama o kadar bekleyemicem , sizce norolojye gitsem bi faydası olur mu ? böyle bişey yaşayan var mı ?

günaydın herkesee ..
havalar da çok güzel, bahar gelmiş valla öncelikle herkese sağlıklı, güzel, mutlu bir hafta diliyorum
gece boyu wcye kalkıp durdum, yatacağım vakitlerde de kızım hoplayıp durdu, bi uyutmadı yani şimdi de işe gelmiş bulunuyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…