off çokkötü bişeyyyyy allh sabır versin cnm dr sor yada cildiyeciğe görün
Amin canim sagol,sana da..kontröle gidince sorcam uyuz gibiyim resmdn
cnm cildiye dr gönderir mutlaka cildiyeci ilaç yazarsa mutlaka ilaçları kendi dr göster ondan sonra kullan bana 4 tane ilaç yazdı cildiyeci kendi dr gösterdim reçeteyi 2 sini kullan 2 sini kullanma dedi aklında bulunsun
kızlaar seymen'imize bakıın boy:46cm kilo:2.250 nasıl yakışıklı mı?Eki Görüntüle 370145
herkese merhabalar,kabus gibi geçen bir günün ardından şimdi huzura kavuştuk..dün akşam karnımda aniden bir sertleşme oldu nefesim kesildi sandım,daha sonra belirli aralıklarla devam etti.sabaha kadar bekledim ve sabah hemen doktora gittim.ultrasonda her şey yolunda dedi doktorum ama ben hala devam ediyor sertlik dediğim için nst istedi..ilk nst deneyimimizi yaşamış olduk.10 dak.kaldık ve doktor her şey yolunda hiç bir sıkıntı yok dedi.idrarda bakteri çıktı ve çok önemli oldugunu söyledi.bol bol su iç dedi,
magnezyum başladı..bu arada kızım 16 günde taam 600 gr almış..1800 gr olmuş..çook sevindim,poziyonumuzda normalmiş,çok korktum ama ben..o kadar ağladım ki bir şey olacak diye..bu arada doktor her şeyi yasakladı gezmek yok,ağır iş yok,yorulmak yok,bol bol yatacaksın dedi.en ufak bir şikayette doktora git hiç ihmal etme çünkü hamilelik kapalı kutu nezaman ne olacak bilemeyiz,
şimdilik sorun yok ama olmayacağı anlamına gelmez dedi..ben de bugün son eksiklerimi tamamlamaya çalıştım artık korkuyorum yorulmaktan.lohusa gecelik ve sabahlığı aradım ama 120 tl fiyat verdiler..çok pahalı geldi bana..ankarada uygun nereler var bilen var mı acaba..allah hepimizin yardımcıssı olsun inşallah sağlıklıca bebeklerimize kavuşuruz..bu arada her kahvaltıda mutlaka bal,yumurta yemeye çalış diye söyledi hemşire..
Kızlar bugün rahimde ara ara iğne batması gibi acımalar hissediyorum. alt karnımda çok sert gibi geliyor bana.. çok korkuyorum ben yason zamanlar biraz zor geçicek sanırım.. bide benim gibi herşeyden tırsan evhamlılara ... durup dururken ağlamaya başladım demin. herşeyde insanın aklına kötü kötü şeyler geliyor bunun üzerine doğum çantamı hazırlamaya karar verdim. ama görseniz hem hazırlıyorum, hem gözümden yaşlar geliyor:)
çantama;
1 takım pijama
2 gecelik
1 sabahlık
terlik
iç çamaşırı
2 adet emzirme sütyeni
çorap
havlu
diş fırçası ve macunu
tarak ,ayna
taç
göğüs pedi ve kremi
ıslak ve kuru mendil
ped
göğüs ucu
göğüs pompası
kirlileri koymak için poşet
koydum.. sizce eksik varmı??
Kızlar bugün rahimde ara ara iğne batması gibi acımalar hissediyorum. alt karnımda çok sert gibi geliyor bana.. çok korkuyorum ben yason zamanlar biraz zor geçicek sanırım.. bide benim gibi herşeyden tırsan evhamlılara ... durup dururken ağlamaya başladım demin. herşeyde insanın aklına kötü kötü şeyler geliyor bunun üzerine doğum çantamı hazırlamaya karar verdim. ama görseniz hem hazırlıyorum, hem gözümden yaşlar geliyor:)
çantama;
1 takım pijama
2 gecelik
1 sabahlık
terlik
iç çamaşırı
2 adet emzirme sütyeni
çorap
havlu
diş fırçası ve macunu
tarak ,ayna
taç
göğüs pedi ve kremi
ıslak ve kuru mendil
ped
göğüs ucu
göğüs pompası
merhaba kızlar, bugün istanbulda hava güzel olduğundan evde duramadık :)) dışarı çıktık ve yaklaşık 7 kilometre yürümüşümbiraz abarttık sanki ama yürüyüş bizim için iyidir sanırım.. kızım da anne napıyon der gibi tekmelerinin şiddetini artırdı ..
pokahontas, cnm bazıları hasta bezi gerekiyor doğumdan sonra diyor, hatırlatim dedim
kaşıntıdan bahsedilmiş, benim de cildim kuru olduğundan hamilelikte daha çok kurudu ve bacaklarım kollarım kaşınmaya başladı. ben kuruluğa bağlı kaşıntılara iyi gelen bepanthol un bir losyonunu aldım, iyi geldi. şimdi yok çok şükür..
kızlarr yaa size bişey danışmak istiyorumm.. ben dünyalar güzeli bi kzıım olcakya allahın izniyle
başta eşimle irem simini düşündük eşimin ailesinden çok yakın bi akrabaları torunlarına koydu vazgeçtik. eşim nas ismini istedi. kime danışsam hep naz dediler kimi sanki peltekde naz diemio gibi dedi. 2 isim kullanmayı eşim istemio. sonra azrahan olsun dedik. bakıorum bisürü kişi azra ismini koymuş..bi dönemin çocukları hep azra olcakmış gibi hissediorum o yüzden. kayınvaldemin ismi ayşe. aman ne biliim çok sorunumuz olmasada kaynana ismiya istemiodum ama bgn ne biliyim bian bi garip oldu içim. volkan konağın ayşem die bi şarkısını dinledim bgn. yalnız volkanın 2 tane ayşem şarkısı var biri çok duygusal. onu dinleyince AYŞEM ismi bi ısıttı içimi. sözlerin birazınıda yazayım hatta.. çokmu klasik nasıl kızlar bi yorum alayım sizlerden hadi bakalım:
ayşeme kimse yan gözle bakmayacak.
o yaylaya çıkmadan kimseler çıkmayacak
giyin kuşan ayşem gel geç bizim köylerden
yanımdan geçti ayşem yaktı canımı yaktı
soluk yanaklarımdan birer damla yaş aktı....
beni nas isminden caydıracaksınız kızlarben kimsede duymadığım için babamız nas istedi diye hira nas koyucaz iki ismide hiç duymadım ki sürekli isim üzerine çalışıyoruz naz tamamda nas duymamıştım ama çok varsa değiştirsemmi ki? başta hira lal istemiştim eşim lal ismini beğenmediği için kendi nas buldu hira nas kaldı ismede alıştım ay ne bileyim yaa... ama ecrin irem azra öykü elif nisa(n) eylül ecem şu sıralar en çok konan isimler....
kızlar mrb, dün akşam işyerindeyken mesai bitimine çok az kala birden karın-kasık-bel arasında acayip bir ağrı sancı yaşadım, oturudğum yerde kasıldım kaldım. çok kötü oldum ne yapcğımı bilemedim çok şiddetli olmuştu gözyaşlarıma hakim olamadım birden bire nasıl ağlamaya başladım hemen arkadaşlrım yanıma koştu.herkes bir telaş ne yapacğını bilemedi. hemen hastnaye gidelim dediler yok biraz bekleyelim belki geçer dedim sonra beş dakka sonra tekrarlayınca dayanılmaz oldu. hastaneye gittik hemen eşimede haber ettik onuda yoldan aldık. Bir tane doktor buşduk kadın doğumda o da tam çıkıcakmış, ama hastanye gidene kadar ağrı sancı geçti. ultrosana girdik , jinekolojikde muayene etti, erken doğum riskin var dedi, zaten kendi doktorumda baştan beridir, bebeğin eşi aşağıda olduğu için ihtimal var diyordu erken doğum için. Ama benim şimdiye kadar hiçbir şikayeti yoktu ne kanamam oldu ne başka bişey... çok korktum hastanede kal dedi doktor kabul etmedim ben iyiyim diye. evde dinleniyorum şimdi. imkanınız olduğunca bolbol dinlenin...nisan sonuna kadar çalışırım iyiyim diyordum ama sanırım ay sonu izne ayrılım bende... kendine iyi bakın, hiçbir iş için kendinizi yormayın...ı
bebisgeliy CanIm kendi annelerimizin yerini hic kimse tutmuyo hele bide kaynanalarIn her yere karIsmalarI yok mu deli ederler insanI.Benim kaynanamda büyük ihtimalle bebis dogunca gelir kalIr bende ama annem yanImda olcagI icin o kadar takmam gibime geliyo.Kaynanam neyse de kaynIm gelirse iyi olmIcak hem rahat edemicem hem de esime özel söför muamelesi yapIyo araba esimin ustada degil esimdeyse kaynIm bana gelcegi zaman dolmuşa binmek yerine esimin gidip onu almasInI istiyo eger bende kalIrsa ertesi günde aynı sekilde esim ise götürcek cok sinir bozucu seyler var asLInda of offffffffffff
ıyı aksamlar kızlar bende doktordan geldım suyum fazlaydı dıye nts bagladı sancı cıktı
4 tane ıgne verdı bebeğin cıgerlerı gelışşın dıye..
karnımdakı sertleşme sebebı buymuşş
ılk oğlum cok sukur 37 de dogdu
bu oglum barı 36 kadar dayansa
Benimde kasıklarda baskı ve genitale karnın altına ara ara iğne batar gibi sancı hissi giriyor.. Doktora gittim bugün erken doğum riski var dedi..Bende 37. haftaya kadar çalışırım diye düşünüyordm ancak benimde bu ay son gibi..yapacak bişi yok bebişler vaktinde gelsinde..
iyi akşamlar kızlar dündendir çok feciyim
görümcelerim hastaydı bi hafta yanımda kaldılar
bende onlardan şifayı kaptım benim gripimde çook kötü yaaa
gözler bi yandan burun bi yandan öldüm dündendir
bol bol nane limon yapıp içiyorum ama fayda etmiyo bende
bide çok sıkıntı var içim içimi yiyo nefes almakta bazen zorlanıyorum
arada bi mide bulantısı geliyo bana şuan öyleyim nefes almakta zorlanıyorum
bu acaba normalmi arkadaşlar :26::26::26:
teşekkür ederim canım sende güle güle giyin. ben mevlütte normal giysi giycem. tatlım 130 tl den 49.50 tl ye düşmüştü bende çok beğendim aldım. sen ne kadara aldın?
kızlaar seymen'imize bakıın boy:46cm kilo:2.250 nasıl yakışıklı mı?Eki Görüntüle 370145
slm 2 gündür giremiyorum eşim evdeydi bugünde nöbetçi ama kimse yok herkesin eşi evde ve geziyorlar ohhh valla. ben dün cildiye dr gittim el ayak kaşıntılarımdan dolayı alerji olmuşsun dedi malesef dogumuna kadar sürer dedi ilaç verdi ama hala kaşınıyorum çok kötü bi durum inşallh sizler yaşamazsınız
çantama;
1 takım pijama
2 gecelik
1 sabahlık
terlik
iç çamaşırı
2 adet emzirme sütyeni
çorap
havlu
diş fırçası ve macunu
tarak ,ayna
taç
göğüs pedi ve kremi
ıslak ve kuru mendil
ped
göğüs ucu
göğüs pompası
Biz de bugün güneşi görünce kalkarkalkmaz attık kendimizi dışarıya. Dışarıda güzel bir kahvaltıdan sonra sahile gittik bol bol yürüyüş yaptık, kızımızı güneşlendirdik. Sanırım hoşuna gitti ki oldukça hareketliydi
Yarın sabah erkenden yeni doktorumuza kontrolümüz var bakalım birbirimizi sevecek miyiz
Ayrıca birşey var aklıma takılan bizde masaj minderi var şu koltuğa takılanlardan onu hamilelikte kullanmak zararlı olabilir mi ? İnternette bununla ilgili bir şey bulamadım. Malum bel ağrıları çok arttı faydası olur diye düşünüyorum ama annemde sen kullanma onu nolur nolmaz diyor bilemedim :26:
hayırlı akşamlar hanımllar,ben allah nasip ederse haziran annesi olacağım..size bir şey danışmak için geldim..50grlık şeker yüklemem yüksek çıktı yarın 100lük yaptıracağm.şeyi merak ettim siz toz şekerli su mu içtiniz,glukoz mu aldınız?ikisi aynı mı bilmiyorum ama ben toz şekerli su içtim,eczaneden bişey almadım siz ne içtiniz merk ettim
yasemin süpersin maşallah göbişeeNazar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?