2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Amin canim sagol,sana da..kontröle gidince sorcam uyuz gibiyim resmdn

cnm cildiye dr gönderir mutlaka cildiyeci ilaç yazarsa mutlaka ilaçları kendi dr göster ondan sonra kullan bana 4 tane ilaç yazdı cildiyeci kendi dr gösterdim reçeteyi 2 sini kullan 2 sini kullanma dedi aklında bulunsun

cnm cildiye dr gönderir mutlaka cildiyeci ilaç yazarsa mutlaka ilaçları kendi dr göster ondan sonra kullan bana 4 tane ilaç yazdı cildiyeci kendi dr gösterdim reçeteyi 2 sini kullan 2 sini kullanma dedi aklında bulunsun

Tamam canim sagol söyledigin icin gidince sorarim

kızlaar seymen'imize bakıın boy:46cm kilo:2.250 nasıl yakışıklı mı?Eki Görüntüle 370145
oy masallh ya nasılda butun hatları belli masallh

cnm cook dıkkat et

Bence bebişin giysileri eksik bu listede :) süslü cadıı sadece kendininkileri yazmışsın..
güzel liste çantayı dışarı çıkardım ama aklıma birşey gelmediği için o an herşeyi pat pat alır koyarım diye koymadım daha en ufak birşey içine.. saçmalıorum sanırım biran önce hazırlamak lazım..

merhaba kızlar, bugün istanbulda hava güzel olduğundan evde duramadık :)) dışarı çıktık ve yaklaşık 7 kilometre yürümüşüm biraz abarttık sanki ama yürüyüş bizim için iyidir sanırım.. kızım da anne napıyon der gibi tekmelerinin şiddetini artırdı ..

pokahontas, cnm bazıları hasta bezi gerekiyor doğumdan sonra diyor, hatırlatim dedim
kaşıntıdan bahsedilmiş, benim de cildim kuru olduğundan hamilelikte daha çok kurudu ve bacaklarım kollarım kaşınmaya başladı. ben kuruluğa bağlı kaşıntılara iyi gelen bepanthol un bir losyonunu aldım, iyi geldi. şimdi yok çok şükür ..

bende hemen hemen aynı duygularla son eksiklerimi tamamlıyorum..korkmaya başladım her şeyden..bir ağrı hissedeyim başlıyor gözlerim dolmaya..ona birşey olacak diye ödüm kopuyor,daha minik zamanında sağlıklıca gelsin die dua ediyorum hep..yarın gecelik ve sabahlığımı alıp bitiriyorum eksikleri..ama dışarı çıkmaya bile korkuyorum,doktorum çok korkuttu beni..son zamanlarımız allah kolaylık versin bizlere..meleklerimize kavuşmayı nasip etsin,ben çok evhamlıyım ama herkes kızıyor stres yapıp bebeğine sen zarar veriyorsun diye..buna daha da çok üzülüyorum

Biz de bugün güneşi görünce kalkarkalkmaz attık kendimizi dışarıya. Dışarıda güzel bir kahvaltıdan sonra sahile gittik bol bol yürüyüş yaptık, kızımızı güneşlendirdik. Sanırım hoşuna gitti ki oldukça hareketliydi
Yarın sabah erkenden yeni doktorumuza kontrolümüz var bakalım birbirimizi sevecek miyiz

Ayrıca birşey var aklıma takılan bizde masaj minderi var şu koltuğa takılanlardan onu hamilelikte kullanmak zararlı olabilir mi ? İnternette bununla ilgili bir şey bulamadım. Malum bel ağrıları çok arttı faydası olur diye düşünüyorum ama annemde sen kullanma onu nolur nolmaz diyor bilemedim :26:

canım ayşe hayat demek bundan daha güzel bir isim olabilir mi?

canım bence hira lal daha hoş ama sen bilirsin..

canım bana da aynı anlattığın tarzda sancı girdi ama ben biraz rahatım sanırım kendi kendime kıvrandım ve geçti hepimiz için erken doğum ihtimali muhakkak vardır Allah hayırlısını nasip etsin moralini bozma turuncunun dediği gibi mayıstan önce pırtlatmak yok:))

offf kaynın mı o daha kötü ben de kayınpederim de gelir mi acep diye düşüncelerdeyim malum loğusa olucaz ve kesinlikle rahat edemeyiz yanlarında off yaaa içim daralıyo içimmm:))))

kızlar yaaa suyumuz az olsa suç fazla olsa suç napcaz bizz:S dayanır canım sakın sıkma canını

boşver canım artık çalışmayı sen sadece bebeğini ve kendini düşün güzelce dinlen..

geçmiş olsun canımm sıcak su bal limon dene

teşekkür ederim canım sende güle güle giyin. ben mevlütte normal giysi giycem. tatlım 130 tl den 49.50 tl ye düşmüştü bende çok beğendim aldım. sen ne kadara aldın?

canım aynı marka mı acaba valla ben 100 tl verdim artiş mi artis mi ne markası ipekyolun yan ürünü sanırım giyince çok hoş duruyor eğer aynıysa fena kazıklandım pufff
kızlaar seymen'imize bakıın boy:46cm kilo:2.250 nasıl yakışıklı mı?Eki Görüntüle 370145

geçmiş olsun canım..

canım valla gayet güzel hazırlamışsın bende de birkaç eksik kaldım bebişinkileri koymayı da unutma

ohh, iyi olmuş, mis gibi bahar havasını içinize çektiniz biz mutlu olalımki bebişlerimizde mutlu olsun dimi.. yarın da güzel haberlerle dönersin inşallah, bakalım senin miniğin ne kadar büyümüş bizimkine de 2 hafta kaldı ..

masaj minderini bilmiyorum ama hamileliğimin başında arkadaşımla masaj yatağını denemek istedik, hamileler kullanamıyormuş.. yarın dra bir sor istersen, ona göre kullanırsın..

kızlar şu göğüs pompası işine açıklık getiremiyorum bugün de gezdik eşile epey şu bebek için tutulan herşeyin ilklerini not ettiğiniz resimlerini yapıştırdığınız albümlerden aldık ama yine pompa alamadık napıcam bilmiyorum chicconun manueli çok pahalı elektrikliye o parayı vermek istemiyorum lansinoh manuelde karar kılmıştım ama bilemiyorum
turuncu sen karar verdin mi???
nursavaskan sen bebedorunkini aldım dedin o sıkma yeri üstünde değil bir hortumla bağlı olandan mı onun fiyatı da iyiydi?

yasemin061, cnm becermişin, 2şer tane eklemişsin sadece.. maşallah bebişine de sana da değmesin.. karnın sivri duruyor, ama kız dimi :)) kaç kilo almıştın, oldukça zayıf görünüyosun :128:

Yeniden merhaba kizlar:) son mesajdan sonra biraz uzandim ama oncesinde camasir-bulasik yikandi. 2saate yakin uyumusum ama sola yatmaktan kalcam batmis resmen. Neyse kalktim, camasirlari kurutucuya attim(imkaniniz varsa bebisler gelmeden bi kurutma makinesi alin. Acaip rahatlik. Minik minik camasirlari aninda kurutursunuz mis gibi hem de yumusacik cikiyor) yemek yaptim, yedik, dus aldim mis gibi simdi de umutsuz ev kadinlari bu arada benim gobis de catlamaya basladi bugun ama hic umrumda degil valla olacagi varsa oluyor. Opuyorum hepinizi ve miniklerinizi mucks

hayırlı akşamlar hanımllar,ben allah nasip ederse haziran annesi olacağım..size bir şey danışmak için geldim..50grlık şeker yüklemem yüksek çıktı yarın 100lük yaptıracağm.şeyi merak ettim siz toz şekerli su mu içtiniz,glukoz mu aldınız?ikisi aynı mı bilmiyorum ama ben toz şekerli su içtim,eczaneden bişey almadım siz ne içtiniz merk ettim

Ben glikoz aldim ictim canim

yasemin süpersin maşallah göbişeeNazar

Sagol canIm teşekkürler

lillac yasemin061, cnm becermişin, 2şer tane eklemişsin sadece.. maşallah bebişine de sana da değmesin.. karnın sivri duruyor, ama kız dimi :)) kaç kilo almıştın, oldukça zayıf görünüyosun

evet yapmIşIm ama dedigin gibi 2şer tane eklemişimRabbim nasip ederse kIz gerci cogunlukla gizliyo kendisini,ilk doktorum kIza benzetti sonra ayrIntIlIda kIz dendi en son 22 haftlalIkken ayrIntIlI ultrasonda da kIz denmsti,en son kontrolde emin olmak icin doktoruma sordum bebegim kendini gizlemisdiumarIm bebisim bi süpriz yapmaz bizekuzenimin ilk bebegine kIz demislerdi bebegi dogdugunda erkekti o yuzden bana takIlIp dururlar benim bebis de kuzenimin bebis gibi süpriz yapabilir diye.Kac kilo ile hamile kaldIgImI tam bilemedgim icin hep 48 dedim bi ay once tartIldIgIm da 58 kilo olmusdum simdi kac kiloyum bilmiyorum.

merhaba güzel mayıs anneleri.giremiyorum nete 2gündür.yorum yapan herkese çok ama çok tşk ederim.çoklu yorum yapmayı beceremiyorumda lütfen böyle kabul edin teşekkürlerimizim oğlumu ve ismini beğenmenize eşimle çok mutlu olduk.yarın bol bol yazarız oğlumla siz teyzoşlara.çok öptük minik ballı dudaklarıyla oğlumuuun

bebisgeliy Evet canIm daha da kotu bende dusundukce kotu oluyorum umarIm korktugumuz gibi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…