2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

herkes uyuyor, siderta seni görüyorum sadece günaydın
wc'ye uyandım daha uyuyamadım.. bakalım 31. haftamm bitmişş bugünn

Benim 4 yaşındaki ufaklık 7 dedi mi ayakta. Hafta içi kreşe gidiyo 8 de zor kaldırıyoruz.
Hafta sonu nerden anlıyo bilmiyorum en geç 7 de ayakta. Yoksa bu saatte kalkmam kolay kolay ama mecbur :)

Benim 4 yaşındaki ufaklık 7 dedi mi ayakta. Hafta içi kreşe gidiyo 8 de zor kaldırıyoruz.
Hafta sonu nerden anlıyo bilmiyorum en geç 7 de ayakta. Yoksa bu saatte kalkmam kolay kolay ama mecbur :)

aynen bnm de 6 yaşındaki kızım öyle. haftasonu uyanır hafta içi içimiz sızlar uyandırıken öyle tatlı uyur ki
sende çalışan annesin o zaman?

Günaydin kizlaarrr.herkese güzel haftasonlari..
Bugün Istanbul güneşli güneş te insanin içini açiyor canim :) tam gezmelik hava firsati olanlar kacirmayin bu güzel havayi.
herkes uyuyor galiba kimse yok topikte benden baska.esimi işe yolladim uykum kacti daha uyuyamadim.halbuki gece wc.ye kalkmaktan hiç uyuyamadim

Son düzenleyen: Moderatör:

günaydınn .. gece 2 kere wc. birde sabah ... zaten zorla uykuya dalıyoruzz ... yürüyüşe de hiç çıkamıyorum.. çok sert hava var. güneş de var ama.. halsizliğim de var.. kramplardan dolayı bacak ağrılarım var. anlayacağın penguen gibi yürümeye başladım şimdiden

Ya bu devlet hastanelerine randevu bulamiyorum ya..ne kadar dolu.ne zaman girsdm randevular dolmuş.ben bütün gün basindayim alamiyorum nasil beceriyolar hayret.bu hafta kontrole gitmem lazim üstelik

Aynen ben de penguen ghbi yürüyoru ördek gibi de denebilir paytak paytak. Agrilar bende basladi zaten belim sirtim feci agriyordu bide ayak ve bacak agrilari eklendi

Gunaydin kizlar ben cok aciktim esimi uyandirmaya da kiyamiyorum. :)
Ustelik uykum var gece gec yattim, zirt pirt da kalktim wc ye. Ama uyandim iste pazar pazar.
Gun icinde uyuyabilsem bari. Ama once kahvalti :)

aynen bnm de 6 yaşındaki kızım öyle. haftasonu uyanır hafta içi içimiz sızlar uyandırıken öyle tatlı uyur ki
sende çalışan annesin o zaman?

Evet çalışıyorum ben de.Hafta içi ben 7,30 da çıkıyorum evden uyuyo oluyo. Babası 8 den sonra zorla kaldırıp götürüyomuş kreşe :)
Galiba babasına torpil yapıyo bizimki.

Günaydın güzeller güzeli mayıs anneleri ve bebişleri
bugünde her pazar olduğu gibi kızım ve ben işteyim... sabah yan taraftaki komşu teyzemizin güzel bir türk kahvesi eşliğinde günü açmış bulunuyoruz... ama henüz kahvaltı yapmadık ve ben hiç aç değilim... yarın kontrolümüz var ve ben çok ama çokkkk heyecanlıyım birde dün gece koltukta herzamanki gibi uyudum eşim gelmeden eşim geldi ve yatağıma geçerken çok sıtmalandım ev sıcak olmasına rağmen sürekli üşüdüm hatta eşim beni yatırıp yemek yicekti ama izin vermedim çok üşüyorum beni ısıt öyle git ye dedim... sonra sarıldı etti yorgan ve bahtaniye altında 10 dakika sıtmalanıp titredim ve üşüdüm üşürkende uyuya kalmışım sizdede arada hiç sıtmalanma oluyormu? dün karnım çok sancıdı regli ağrısı gibi... ben regli olunca hep ateşlenirdim ve titrerdim yazda dahil acaba onla bir alakası varmıdır? burada biri yazmıştı ateşlenme falan olursa direk hastaneye gidilmesi gerektiğini ben ateşlenip ateşlenmediğimi bilmiyorum uyku sersemi bakmadım acaba bişi olurmu?

siyahlale
bende isim hakkı benim diyordum ben doğuracağım için ona şans bırakmıyordum ama kız olduğuna çok bozulmuştu erkek olsun istiyordu o... o nedenle ismini birazda ona bırakma sebebim o nedenle oldu
--dr bana 2 hafta sonra gel dedi iş izinimden dolayı ve doluluğundan dolayı 3 hafta sonraya alabildim ki dediği günün akşamı gidip randevu almaya kalktığımda bu şekildeydi sende 1 ay önceden almaya çalış canım ben netten kendim alıyorum 182yi hiç aramadım

SekersizYesilCay

bende yıkadım ütülemeyi bekleyen dağğğ gibi bir çamaşır yığınım var ve ben çok üşeniyorum seninde fotolarını bekliyorum canım :)

gunaydin canim,o sitmalanma durumu bendede oldu hemde bi cok kez,bilmiyorum acaba hamileligin etkisindenmidir bazen yaniyorum ates basiyo bazende senin gibi sitmalaniyorum,eger ates varsa zaten c tehlikeli dikkat et buna olursa hemen git:26:

gunaydin canim,o sitmalanma durumu bendede oldu hemde bi cok kez,bilmiyorum acaba hamileligin etkisindenmidir bazen yaniyorum ates basiyo bazende senin gibi sitmalaniyorum,eger ates varsa zaten c tehlikeli dikkat et buna olursa hemen git:26:
tşk ederim canım yaa... tek olmadığımı bilmek içimi rahatlattı en azından... yarın kontrolüm var sorarım artık dr'a bunuda off ne çok soracak şey birikti 3 haftada.. yarın uzun bir hikaye yazarım yine

Maşallah bebişine , Artık son zamanlara çok dikkat doktor dediklerini bana da yasakladı..Erken doğum riskim var..Allah yardımcımız olsun

Günaydın...hava gerçekten çok güzel..Sıkıntısı olmayanlar gezsin valla..Ben yatıştayım artık..Saolsun ablam geldi yardıma evimi temzleyecek

Son düzenleme:

Hayirli olsun aldiklariniz canim.bekliyoruz fotolari :) iyi geceler bitanem

çok sağol canım...

Günaydin canim.biz de kizimla simdi kahvalti yapcaz.sonrada evimizhtemizlemeye gidiceez

oh afiyet olsun, ayrıca kolay gelsin...

şekersizyeşilçay foto beklioruz hemencik eminim çok güzellerdir şimdiden hayırlı olsun

SekersizYesilCay
bende yıkadım ütülemeyi bekleyen dağğğ gibi bir çamaşır yığınım var ve ben çok üşeniyorum seninde fotolarını bekliyorum canım :)

teşekürler kızlar :) bakalım belki yıkamayı beklemeden çeker gönderirim. sürpriz :)

Son düzenleme:
ben bugun ruyamda dogum yapmisim erken dogummus 1500 dogmustu kuzum,hic sutum yoktu bebegimide gormemistim kuvezde kaliyordu esim fotografini gosterdi kara kara kocaman gozleri vardi ,sonra esime diyorum ki kk ya mayis annelerine haber vermeliyim ben dogurdum yani ruyamda bile sizi dusunuyorum kizlar

canım ben gimsadan aldım eklemiştim resmini 130 dan 49.50 tl ye düşmüştü çok beğendim batıkent şubesinden aldım bi bak istersen.

allah hayır etsin canım ve allah korusun doğumdan çıkınca eşine söyle kk ya yani bizlere haber etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…