herkes uyuyor, siderta seni görüyorum sadecegünaydın
wc'ye uyandım daha uyuyamadım.. bakalım 31. haftamm bitmişş bugünn
Benim 4 yaşındaki ufaklık 7 dedi mi ayakta. Hafta içi kreşe gidiyo 8 de zor kaldırıyoruz.
Hafta sonu nerden anlıyo bilmiyorum en geç 7 de ayakta. Yoksa bu saatte kalkmam kolay kolay ama mecbur :)
Günaydin kizlaarrr.herkese güzel haftasonlari..
Bugün Istanbul güneşli güneş te insanin içini açiyor canim :) tam gezmelik hava firsati olanlar kacirmayin bu güzel havayi.
herkes uyuyor galiba kimse yok topikte benden baska.esimi işe yolladim uykum kacti daha uyuyamadim.halbuki gece wc.ye kalkmaktan hiç uyuyamadim
Aynen ben de penguen ghbi yürüyoru ördek gibi de denebilirgünaydınn .. gece 2 kere wc. birde sabah ... zaten zorla uykuya dalıyoruzz ... yürüyüşe de hiç çıkamıyorum.. çok sert hava var. güneş de var ama.. halsizliğim de var.. kramplardan dolayı bacak ağrılarım var. anlayacağın penguen gibi yürümeye başladım şimdiden
Günaydin canim.biz de kizimla simdi kahvalti yapcaz.sonrada evimizhtemizlemeye gidiceezGunaydin kizlarben cok aciktim esimi uyandirmaya da kiyamiyorum. :)
Ustelik uykum var gece gec yattim, zirt pirt da kalktim wc ye. Ama uyandim iste pazar pazar.
Gun icinde uyuyabilsem bari. Ama once kahvalti :)
günaydın annecikler
aynen bnm de 6 yaşındaki kızım öyle. haftasonu uyanır hafta içi içimiz sızlar uyandırıken öyle tatlı uyur ki
sende çalışan annesin o zaman?
Ya bu devlet hastanelerine randevu bulamiyorum ya..ne kadar dolu.ne zaman girsdm randevular dolmuş.ben bütün gün basindayim alamiyorum nasil beceriyolar hayret.bu hafta kontrole gitmem lazim üstelik[/QUOTE
BUrda olan olmayan herkese kocaman günaydın kızlaaarr..
o tüm gece uyuyamalar, wcye kalkmaların yanı sıra sol kolumdaki tetanoz ağrısı yüzünden sağa yatma mecburiyetim, sonra vicdan yapıp ağrısada üzerine yatarak kendimi sola yatırma çabam. ve nihai sonda uyuyamamam. ama buna rağmen yine erkenden kalkmam..hee bide sonra aynada şiş suratımın beni karşılaması yani tüm meslektaşlarıma günaydını borç bilirim
siyahlalecim tatlım sen benden sonra uyumuş ve hatta bnden önce kalkmışsın.. seni ayrı kutluyorum valla. cnm bn ankaradayım. 182 den randevu sistemi var. orasıda hep dolu nerdeyse 1 ay. ama sabah 8de hastaneye gidip sırada alabiliosun, o durumda yine gözükebiliorum.. sizinkinde varmıdır bu durum bilmorum ama bi dene istersen
şekersizyeşilçay foto beklioruz hemencikeminim çok güzellerdir şimdiden hayırlı olsun
Günaydın güzeller güzeli mayıs anneleri ve bebişleri
bugünde her pazar olduğu gibi kızım ve ben işteyim... sabah yan taraftaki komşu teyzemizin güzel bir türk kahvesi eşliğinde günü açmış bulunuyoruz... ama henüz kahvaltı yapmadık ve ben hiç aç değilim... yarın kontrolümüz var ve ben çok ama çokkkk heyecanlıyımbirde dün gece koltukta herzamanki gibi uyudum eşim gelmeden eşim geldi ve yatağıma geçerken çok sıtmalandım ev sıcak olmasına rağmen sürekli üşüdüm hatta eşim beni yatırıp yemek yicekti ama izin vermedim çok üşüyorum beni ısıt öyle git ye dedim... sonra sarıldı etti yorgan ve bahtaniye altında 10 dakika sıtmalanıp titredim ve üşüdüm üşürkende uyuya kalmışım sizdede arada hiç sıtmalanma oluyormu? dün karnım çok sancıdı regli ağrısı gibi... ben regli olunca hep ateşlenirdim ve titrerdim yazda dahil acaba onla bir alakası varmıdır? burada biri yazmıştı ateşlenme falan olursa direk hastaneye gidilmesi gerektiğini ben ateşlenip ateşlenmediğimi bilmiyorum uyku sersemi bakmadım acaba bişi olurmu?
siyahlale
bende isim hakkı benim diyordum ben doğuracağım için ona şans bırakmıyordum ama kız olduğuna çok bozulmuştu erkek olsun istiyordu o... o nedenle ismini birazda ona bırakma sebebim o nedenle oldu
--dr bana 2 hafta sonra gel dedi iş izinimden dolayı ve doluluğundan dolayı 3 hafta sonraya alabildim ki dediği günün akşamı gidip randevu almaya kalktığımda bu şekildeydi sende 1 ay önceden almaya çalış canımben netten kendim alıyorum 182yi hiç aramadım
SekersizYesilCay
bende yıkadım ütülemeyi bekleyen dağğğ gibi bir çamaşır yığınım var ve ben çok üşeniyorumseninde fotolarını bekliyorum canım :)
tşk ederim canım yaa... tek olmadığımı bilmek içimi rahatlattı en azından...gunaydin canim,o sitmalanma durumu bendede oldu hemde bi cok kez,bilmiyorum acaba hamileligin etkisindenmidir bazen yaniyorum ates basiyo bazende senin gibi sitmalaniyorum,eger ates varsa zaten c tehlikeli dikkat et buna olursa hemen git:26:
herkese merhabalar,kabus gibi geçen bir günün ardından şimdi huzura kavuştuk..dün akşam karnımda aniden bir sertleşme oldu nefesim kesildi sandım,daha sonra belirli aralıklarla devam etti.sabaha kadar bekledim ve sabah hemen doktora gittim.ultrasonda her şey yolunda dedi doktorum ama ben hala devam ediyor sertlik dediğim için nst istedi..ilk nst deneyimimizi yaşamış olduk.10 dak.kaldık ve doktor her şey yolunda hiç bir sıkıntı yok dedi.idrarda bakteri çıktı ve çok önemli oldugunu söyledi.bol bol su iç dedi,
magnezyum başladı..bu arada kızım 16 günde taam 600 gr almış..1800 gr olmuş..çook sevindim,poziyonumuzda normalmiş,çok korktum ama ben..o kadar ağladım ki bir şey olacak diye..bu arada doktor her şeyi yasakladı gezmek yok,ağır iş yok,yorulmak yok,bol bol yatacaksın dedi.en ufak bir şikayette doktora git hiç ihmal etme çünkü hamilelik kapalı kutu nezaman ne olacak bilemeyiz,
şimdilik sorun yok ama olmayacağı anlamına gelmez dedi..ben de bugün son eksiklerimi tamamlamaya çalıştım artık korkuyorum yorulmaktan.lohusa gecelik ve sabahlığı aradım ama 120 tl fiyat verdiler..çok pahalı geldi bana..ankarada uygun nereler var bilen var mı acaba..allah hepimizin yardımcıssı olsun inşallah sağlıklıca bebeklerimize kavuşuruz..bu arada her kahvaltıda mutlaka bal,yumurta yemeye çalış diye söyledi hemşire..
Günaydin kizlaarrr.herkese güzel haftasonlari..
Bugün Istanbul güneşli güneş te insanin içini açiyor canim :) tam gezmelik hava firsati olanlar kacirmayin bu güzel havayi.
herkes uyuyor galiba kimse yok topikte benden baska.esimi işe yolladim uykum kacti daha uyuyamadim.halbuki gece wc.ye kalkmaktan hiç uyuyamadim
Hayirli olsun aldiklariniz canim.bekliyoruz fotolari :) iyi geceler bitanem
Günaydin canim.biz de kizimla simdi kahvalti yapcaz.sonrada evimizhtemizlemeye gidiceez
şekersizyeşilçay foto beklioruz hemencikeminim çok güzellerdir şimdiden hayırlı olsun
SekersizYesilCay
bende yıkadım ütülemeyi bekleyen dağğğ gibi bir çamaşır yığınım var ve ben çok üşeniyorumseninde fotolarını bekliyorum canım :)
herkese merhabalar,kabus gibi geçen bir günün ardından şimdi huzura kavuştuk..dün akşam karnımda aniden bir sertleşme oldu nefesim kesildi sandım,daha sonra belirli aralıklarla devam etti.sabaha kadar bekledim ve sabah hemen doktora gittim.ultrasonda her şey yolunda dedi doktorum ama ben hala devam ediyor sertlik dediğim için nst istedi..ilk nst deneyimimizi yaşamış olduk.10 dak.kaldık ve doktor her şey yolunda hiç bir sıkıntı yok dedi.idrarda bakteri çıktı ve çok önemli oldugunu söyledi.bol bol su iç dedi,
magnezyum başladı..bu arada kızım 16 günde taam 600 gr almış..1800 gr olmuş..çook sevindim,poziyonumuzda normalmiş,çok korktum ama ben..o kadar ağladım ki bir şey olacak diye..bu arada doktor her şeyi yasakladı gezmek yok,ağır iş yok,yorulmak yok,bol bol yatacaksın dedi.en ufak bir şikayette doktora git hiç ihmal etme çünkü hamilelik kapalı kutu nezaman ne olacak bilemeyiz,
şimdilik sorun yok ama olmayacağı anlamına gelmez dedi..ben de bugün son eksiklerimi tamamlamaya çalıştım artık korkuyorum yorulmaktan.lohusa gecelik ve sabahlığı aradım ama 120 tl fiyat verdiler..çok pahalı geldi bana..ankarada uygun nereler var bilen var mı acaba..allah hepimizin yardımcıssı olsun inşallah sağlıklıca bebeklerimize kavuşuruz..bu arada her kahvaltıda mutlaka bal,yumurta yemeye çalış diye söyledi hemşire..
ben bugun ruyamda dogum yapmisim erken dogummus 1500 dogmustu kuzum,hic sutum yoktu bebegimide gormemistim kuvezde kaliyordu esim fotografini gosterdi kara kara kocaman gozleri vardi ,sonra esime diyorum ki kk ya mayis annelerine haber vermeliyim ben dogurdum yani ruyamda bile sizi dusunuyorum kizlar
allah hayır etsin canım ve allah korusundoğumdan çıkınca eşine söyle kk ya yani bizlere haber etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?